günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalarrr :)
Günaydın arkadaşlarr
Hayırlı cumalar olsun inşallah..
ecrin beni hatırladın mı 7ben hatırladım ama pko topiğimiydi onu unuttum :44:
yumurtlama olmamış ama ölçmeye devam et inşallah yumoşun büyür ve çatlr ..
eşlerin biraz daha anlayışlı olması gerekir onlar kadınları anlamakta güçlük çekiyor her zmn..
herkese günüydın kızlar.umarım her kes iyidir.yeşim dahil her kesde güzel şeyler oluyodur.ben de annemlerdeyim.sizin için sizden haber alabilmek için leptopumu da kendimle getirdim,komşunun wifi nı kullanıyorum,dün akşam giremedim özledim sizleri.ben galiba miğdemi üşütdüm.miğdem bulanıyor,boğazımda ağzıma sıcak ve acı bir şey geliyor.ara-ara damiğdeme ve karnıma kıramp gırıyor 1kaç saniyelik.sabah da annem yumurta haşlamışdı,iyrenç tadıyodu,sanki içinde ilaç vardı yutamadım,ama diyer yarısını annem benle alay ederek yedi 1şey tatmıyor dedi.ya şu miğde ağrısı falan hamilelikten olurmuki?:44:
kızlar ateşim şaştı galıba dün silik çizgi çekmişti bugun adetiş 1 tık düştü çizgi kalktı
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydınn canım sana da hayırlı cumalar hatırladım pko topiği galıba :)
öğle oluyor tatlım yumurtlamadan sonra 3gün ateşın yüksek devam ederse ff çizgi çeker,yoksa çekmez.sen bi dene bu günki ateşini eskiler gibi yada 1az fazla gir bak ff çizgiyi kabartıcak.
evet evet öyleydi :)
nasılsın tatlımm gebelik yok anladığım kadarıyla
oliiii
hadı bakalım hayırlsı olsun hemen değişti valla bakalım bu ay kaç günde adet olcam inş. olmamda bebeiş gelirr :)
kızçeler hayırlı cumalar.ateş ölçme yönetmi benim vucudumda çalışmıyor artık..
35. günüm ateşim 36,6 çıktı.acaba derecem mi yanlış dedim.bi derece daha edindim.o da aynı sonuçları veriyor.benim adet olmama daha var herhalde.bunca yıllık evliyim hiç böle olmamıştım...çatlıcam...
iyiyim canım sagol sen nasılsın evet yok malesef uzun zamandır doktorada gitmiyorum bu ay ateş ölçmeye başaldım bakalım kısmet artık :=) sen nasılsın
Kızlar ben adete yakın son bir kaç gün ateş ölçtüm ama tabloya eklemedim bi kenara not almıştım. sbahtan beri lekeler başladı gelmeye
ama ölçümlerimi paylaşmak istiyorumm yinedee
26.günüm :saat 08.00 36:0
27. saat:07.15 35:9
28...........saat:07.15 36.2
29...........saat:07.50 36.0
30...........saat:07.00 35.8
yok tatllım ya piskolojik bir şey deyil söğlediklerimi baya-baya yaşıyorum.yok hamile olduğumu düşünmüyorum,miğdemi üşütdüm ben ya.sadece ola bilir mi diye sizlere sordum....:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?