Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kerkese günaydın kızlarrrr hepinize hayırlı cumalar:,)))))))

herkese günüydın kızlar.umarım her kes iyidir.yeşim dahil her kesde güzel şeyler oluyodur.ben de annemlerdeyim.sizin için sizden haber alabilmek için leptopumu da kendimle getirdim,komşunun wifi nı kullanıyorum,dün akşam giremedim özledim sizleri.ben galiba miğdemi üşütdüm.miğdem bulanıyor,boğazımda ağzıma sıcak ve acı bir şey geliyor.ara-ara damiğdeme ve karnıma kıramp gırıyor 1kaç saniyelik.sabah da annem yumurta haşlamışdı,iyrenç tadıyodu,sanki içinde ilaç vardı yutamadım,ama diyer yarısını annem benle alay ederek yedi 1şey tatmıyor dedi.ya şu miğde ağrısı falan hamilelikten olurmuki?:44:

canımmmmm Allahtan ümit kesilmez.inşalllllllllah bebeyin sana suprizi yapar ve birden gelişmeye başlar.sen dua et.istersen hacet namazı kıl.Allah hiç kimsenin açılan ellerini geri çevirmez...

Günaydın arkadaşlarr
Hayırlı cumalar olsun inşallah..

ecrin beni hatırladın mı 7ben hatırladım ama pko topiğimiydi onu unuttum :44:

günaydınn canım sana da hayırlı cumalar hatırladım pko topiği galıba :)

yumurtlama olmamış ama ölçmeye devam et inşallah yumoşun büyür ve çatlr ..
eşlerin biraz daha anlayışlı olması gerekir onlar kadınları anlamakta güçlük çekiyor her zmn..

canım eşim normalde çok anlayışlı saolsun 1 senedir resmen bana katlanıyo diyebiliriz 2 bebeğimiz gitti ve benim aklımda şaştı kaldı eskisi gibi huzurlu güler yüzlü bi kadın değilim artık geçen gün bana istersen direk aşılama yaptıralım ben seni artık mutlu edemiyorum seni mutlu edecek tek şey bi bebek dedi doktorlar gerek yok dedikçe ben kk dan duyduğum bütün testleri istedim:)oda ona kızdı bu kadar inceleme kendinden geçtin artık diye doktor hatta bana hangi hastanede çalışıosun dedi:)eşimde kadınlar kulübünde çalışıyo dedi:):):) çatlam olmamış dimi sanırım düzenim değişti yine akıntım falan çoktu halbuki ama neyse hayırlısı ben doğal yolla şükür hamile kalıorum biraz geç oluyo ama önemli olan o değilmiş öğrendim herkesin sağlıklı bebekleri olsun inşallah

sanada günaydın canımm geçmiş olsun fazla kafana takıp belirti ara psikolojıkde olabılırr

öğle oluyor tatlım yumurtlamadan sonra 3gün ateşın yüksek devam ederse ff çizgi çeker,yoksa çekmez.sen bi dene bu günki ateşini eskiler gibi yada 1az fazla gir bak ff çizgiyi kabartıcak.

hadı bakalım hayırlsı olsun hemen değişti valla bakalım bu ay kaç günde adet olcam inş. olmamda bebeiş gelirr :)

kızçeler hayırlı cumalar.ateş ölçme yönetmi benim vucudumda çalışmıyor artık..
35. günüm ateşim 36,6 çıktı.acaba derecem mi yanlış dedim.bi derece daha edindim.o da aynı sonuçları veriyor.benim adet olmama daha var herhalde.bunca yıllık evliyim hiç böle olmamıştım...çatlıcam...

evet evet öyleydi :)
nasılsın tatlımm gebelik yok anladığım kadarıyla

oliiii

iyiyim canım sagol sen nasılsın evet yok malesef uzun zamandır doktorada gitmiyorum bu ay ateş ölçmeye başaldım bakalım kısmet artık :=) sen nasılsın

Kızlar ben adete yakın son bir kaç gün ateş ölçtüm ama tabloya eklemedim bi kenara not almıştım. sbahtan beri lekeler başladı gelmeye
ama ölçümlerimi paylaşmak istiyorumm yinedee

26.günüm :saat 08.00 36:0
27. saat:07.15 35:9
28...........saat:07.15 36.2
29...........saat:07.50 36.0
30...........saat:07.00 35.8

hadı bakalım hayırlsı olsun hemen değişti valla bakalım bu ay kaç günde adet olcam inş. olmamda bebeiş gelirr :)

yok tatllım ya piskolojik bir şey deyil söğlediklerimi baya-baya yaşıyorum.yok hamile olduğumu düşünmüyorum,miğdemi üşütdüm ben ya.sadece ola bilir mi diye sizlere sordum....:44:

testte çıkmıyomu tatlım?idrar testi tapsana.benim 1arkadaşım silik çızgiyi 34cü günde görmüştü...

iyiyim canım sagol sen nasılsın evet yok malesef uzun zamandır doktorada gitmiyorum bu ay ateş ölçmeye başaldım bakalım kısmet artık :=) sen nasılsın

iyiim sağol cnm
bende aynen uuzn süredir doktorlara küstüm
ama büyük bi değişiklik yapıp uzun süredir ertelediğim hsg i çektirdim şükür açık çıktı.
seni bana çok benzetiyordum hakattende öyleymiş
sen neden gitmiyorsun doktora ?

bugunku dusus adetin habercisi gibi gorunuyor canim
en azindan kendini gormus oldun bu ay, demek ki ates adet sabahi ve onceki gun yavas yavas dususe geciyor sende
ama keske onceki olcumlerin olsaydi boyle tam anlamiyoruz
bir de dil altindan olcum mu bunlar? senin de genel vucut isin sanirim dusuk

yok tatllım ya piskolojik bir şey deyil söğlediklerimi baya-baya yaşıyorum.yok hamile olduğumu düşünmüyorum,miğdemi üşütdüm ben ya.sadece ola bilir mi diye sizlere sordum....:44:

kiz cok takiliyorsun kendini cok dinliyorsun gibi geldin bana yanlis anlama
cok incelersen kendini vucut sana hep hamilesin gibi tepkiler verir
hamileysen de adet gecikmesinden once illa birseyler olmasi gerekmiyor genellikle adet gunu gecince mide bulantilari basliyor
seninki psikolojik olabilir su an icin cunku erken

sen bu ay hamileyim diyceksin bize gibi geliyor icimden bir ses senin cok beklemeyecegini soyluyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…