nihayet keseyi gördük kızlar ama olması gerekenden çok küçük... 3-4mm...
beta hcg dünden beri sadece 4 artmış...
doktor "bebeğin gelişmiyor" dedi gözlerime bakarak
gelişmeyen-sağlıksız bi gebelik dedi...
kürtaja gerek yok bikaç gün içinde o kendini ağrı ve kanamayla atar dedi...
seni ümitlendirmek istemem ama tıpta hiçbi zaman 2+2 4 etmez,
rahmi olmayan kadının çocuğu oldu dedi...
bakarsın gelişmeye başlar ama bu çok düşük bi ihtimal,bi mucize dedi...
anlıycağınız ilk hamileliğim düşükle sonuçlanacak
hastanede çok sıktım kendimi ağlamamak için ama eve gelince koyverdim
gözlerim,burnum,bütün yüzüm şişti ağlamaktan... başım da çatlıyo ağrıdan...
eşim de ağladı benle birlikte
alıştırmışız kendimizi demekki... ikimizde çok üzüldük
kiz cok takiliyorsun kendini cok dinliyorsun gibi geldin bana yanlis anlama
cok incelersen kendini vucut sana hep hamilesin gibi tepkiler verir
hamileysen de adet gecikmesinden once illa birseyler olmasi gerekmiyor genellikle adet gunu gecince mide bulantilari basliyor
seninki psikolojik olabilir su an icin cunku erken
sen bu ay hamileyim diyceksin bize gibi geliyoricimden bir ses senin cok beklemeyecegini soyluyor canim
bu arada günaydıııınnn kızzzlaaaarrrrrhayırlı cumalarrr
bu arada günaydıııınnn kızzzlaaaarrrrrhayırlı cumalarrr
kendimden alıntı yapayım dedim :)))
bir baksanıza benim tabloma herşey 11. gün çatladığımı gösteriyor
ama çatladıktan sonra ben de ateş yükselmesi neden bu kadar az oluyor
3dec2f Ovulation charts on FertilityFriend.com
bana biraz 13, gün gibi geliyor ama ateşinin yükselişine bğlı tabi idrarla ovul testinde pozitifi gördükten 36 saati içerisinde yumurtlama oluyor kızlar.. bilginize gördüğünüz gün değil ..
Merhaba kizlar ya bisey sorcam.. Bende bitane ates ölçücü var üstünde 10 saniye yaziyo ama 10 saniye bekletince atesim 35.7° biraz daha bekletiyorum bi 20 sn daha busefer 36.4'e çikiyo.. Hangisi dogru ates??
bu geç yumurtlamayı anladım da ben 11. gün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı 12. gün negatif
ama 11. gün akıntıyla ilgili hiç belirti yoktu gerçi o gün kasık ağrısı hissettim ama
12. ve bu gün 13. gün kasık ağrısı yok test negatif
eeeeeeeeeeeee ben 11. gün mü çatladım
ya da testi yanlış yaptım
ne yaptım kızlar ben
ateş tablom şöyle
bana biraz 13, gün gibi geliyor ama ateşinin yükselişine bğlı tabi idrarla ovul testinde pozitifi gördükten 36 saati içerisinde yumurtlama oluyor kızlar.. bilginize gördüğünüz gün değil ..
bana da 13.gun gibi geldi
genel oralamanin ustune o zaman cikmaya basliyor
birkac gun yuksek ates girince cizginin yerini 13.gune alir zaten eminim
umairm o gun de iliski vardir
ya da oncesinde sonrasinda
bekleme surecin bebegini sana getirsin insallah
canlarım yorumunuz için teşekkürler
peki neden çizgi 11. günde
bi de ilişki 9. 11. ve 12 günde var malum bugün 14. gün dah bişey yok
ama 13 de yok(((
ne diyorsunuz buna
ama 13 de yok(((
ne diyorsunuz buna
ama 13 de yok(((
ne diyorsunuz buna
canım merhaba maşallah oğlun geliyormuşselam kızlar nasılsınızz
cıkar tatlım cıkar. o yumostan bebıs cıkacak!! o kedı buraya gelecek gıbı oldu bu yahuteşekkür ederim canım iyi dileklerin için:)elimden bişey gelmez .inşAllah ilk ay soldan yumurtlarımda hemn sağlıkla hamile kalırım ve umarım başka bir sorun çıkmaz,Rabbime isyan değil ama gerçekten yorulduğumu hissettim daha bebiş gelmeden.hakkıma hayırlısı olsun inşAllah.
teşekkürler cnm iyi dileklerin için,inşAllah başka bir sorun çıkmadan sağlıkla hamile kalırım ,çıkmaz dimi ya?inşAllah çıkmaz artık çıkarsada yumurtadan bebiş çıksın:)
bıtanem dra gıtcem onumuzdekı hafta tekrar. senın ıcın ıstıcem bı fotokopısını.ben istemiştim canım bazılarının karşısında değer aralığı yazmaz onları doktor değerlendiriyo
neyse dosyanda kaldıysa kısmet bide doktorun ii yumurtalık rezervin falan demiş ya o yüzden özellikle istemiştim ama olsun saol cnm
yumos catladıktan sonrakı gun dpo 1dır canım. solekı ff ın cızgı cektıgı yerden sonrakı gun dpo 1 oluyor.kızlar inşallah 19. gün çatlamamışımdır. Eğer öyleyse biz o süreleri değerlendiremedik. umarım ff yanılıyordur. Bakalım DPO tam 14 gün sürecek mi?
Yumurta çaladıktan sonra ki günden itibaren mi 14 gün, yoksa yumurtanın çatladığı günle birlikte mi 14 gün sonra adet olunuyor?
ınsallaaaah hepsı hamılelıktendır canımherkese günüydın kızlar.umarım her kes iyidir.yeşim dahil her kesde güzel şeyler oluyodur.ben de annemlerdeyim.sizin için sizden haber alabilmek için leptopumu da kendimle getirdim,komşunun wifi nı kullanıyorum,dün akşam giremedim özledim sizleri.ben galiba miğdemi üşütdüm.miğdem bulanıyor,boğazımda ağzıma sıcak ve acı bir şey geliyor.ara-ara damiğdeme ve karnıma kıramp gırıyor 1kaç saniyelik.sabah da annem yumurta haşlamışdı,iyrenç tadıyodu,sanki içinde ilaç vardı yutamadım,ama diyer yarısını annem benle alay ederek yedi 1şey tatmıyor dedi.ya şu miğde ağrısı falan hamilelikten olurmuki?:44:
hhahahah cok guldum kocana. kadınlar kulubunde calısıyormussun demek. bnm drumda dersını ıyı calısmıssın demıstı bana.canım eşim normalde çok anlayışlı saolsun 1 senedir resmen bana katlanıyo diyebiliriz 2 bebeğimiz gitti ve benim aklımda şaştı kaldı eskisi gibi huzurlu güler yüzlü bi kadın değilim artık geçen gün bana istersen direk aşılama yaptıralım ben seni artık mutlu edemiyorum seni mutlu edecek tek şey bi bebek dedi doktorlar gerek yok dedikçe ben kk dan duyduğum bütün testleri istedim:)oda ona kızdı bu kadar inceleme kendinden geçtin artık diye doktor hatta bana hangi hastanede çalışıosun dedi:)eşimde kadınlar kulübünde çalışıyo dedi:):):) çatlam olmamış dimi sanırım düzenim değişti yine akıntım falan çoktu halbuki ama neyse hayırlısı ben doğal yolla şükür hamile kalıorum biraz geç oluyo ama önemli olan o değilmiş öğrendim herkesin sağlıklı bebekleri olsun inşallah
tatlım gecen ay hgs fln cektırdınmı yada herhangı bı ılac kullandınmı. eger ole bısı yoksa benceeeeee sen hamılesın bacımkızçeler hayırlı cumalar.ateş ölçme yönetmi benim vucudumda çalışmıyor artık..
35. günüm ateşim 36,6 çıktı.acaba derecem mi yanlış dedim.bi derece daha edindim.o da aynı sonuçları veriyor.benim adet olmama daha var herhalde.bunca yıllık evliyim hiç böle olmamıştım...çatlıcam...
hsg bnde cektırıcem pzretsı. kolay bahssedıosun ben brz gerılmıstım ama heralde bende kolay atlatırımiyiim sağol cnm
bende aynen uuzn süredir doktorlara küstüm
ama büyük bi değişiklik yapıp uzun süredir ertelediğim hsg i çektirdim şükür açık çıktı.
seni bana çok benzetiyordum hakattende öyleymiş
sen neden gitmiyorsun doktora ?
kızlar bende hamile kaldığınızı ateşten anlıyonuz ya mesala o ateş mesala kaç olunca 36 ve yukarısı gibi benim adetime 11gün var sabah 36.1 gün içinde 37 kadar çıkıyor değişiyor sizce nasıl
o nası bı olcer yahu? ben olsam hergun ıcın bı standart belırlerdım ona gore olcerdım.Merhaba kizlar ya bisey sorcam.. Bende bitane ates ölçücü var üstünde 10 saniye yaziyo ama 10 saniye bekletince atesim 35.7° biraz daha bekletiyorum bi 20 sn daha busefer 36.4'e çikiyo.. Hangisi dogru ates??
kız neresı az. gayet normal hersey takma kafanaa.kendimden alıntı yapayım dedim :)))
bir baksanıza benim tabloma herşey 11. gün çatladığımı gösteriyor
ama çatladıktan sonra ben de ateş yükselmesi neden bu kadar az oluyor
Kizlar bisey daha sorcam ates düsük oldugu zamanmi yumurtlama oluyo yoksa yüksek oldugu zamanmi??
merhaba tatlım :)canım merhaba maşallah oğlun geliyormuş
cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz acaba?
canım naber gorunmuyosun ne zmndır
aaa pasa mı gelıyorrrr
cok sevındım cnm gozun aydın
saglıkla gelsın ınssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?