Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım çok üzüldüm..ama Allahtan ümit kesilmez.. sana düşen sadece hayırlısı olsun diye dua etmek.. aslında şükretmek lazımki ne güzel sağlıksız bi bekek olunca vücudumuz atıyor.. ilk gebeliğim düşükle sonuçlanıcak diye kendini üzüp yıpratma.. kendine başka hastalıkları davet etme.. hastalıklar hep üzüntü ve stresten geliyor biliyorsun.. benim tanıdığım pekçok kadının ilk gebeliği bi şekilde sonlandı.. arkadaşımın, görümcemin bebeği 4 aylıkken karnında öldü.. burdada pekçok arkadaşın kimyasal gebeliği var.. en azından spermin yumurtaya ulaştığını biliyosunuz.. karafilce doğru söylüyor bizde ulaşıp ulaşmadığı bile belli değil kendini bu şekilde teselli et canım..

açılmıyor bu tablo canım senin ayarlarında problem var sanırım.. başka bir üyelik tekrar aç bence.. yada tablonu buraya resim olarak yapıştır.. link verme..

canım nuradamla çok tez canlı.. bu kız çok beklemez bencede hemen olur gibime geliyor

bana biraz 13, gün gibi geliyor ama ateşinin yükselişine bğlı tabi idrarla ovul testinde pozitifi gördükten 36 saati içerisinde yumurtlama oluyor kızlar.. bilginize gördüğünüz gün değil ..

bana biraz 13, gün gibi geliyor ama ateşinin yükselişine bğlı tabi idrarla ovul testinde pozitifi gördükten 36 saati içerisinde yumurtlama oluyor kızlar.. bilginize gördüğünüz gün değil ..

bana da 13.gun gibi geldi
genel oralamanin ustune o zaman cikmaya basliyor
birkac gun yuksek ates girince cizginin yerini 13.gune alir zaten eminim
umairm o gun de iliski vardir
ya da oncesinde sonrasinda
bekleme surecin bebegini sana getirsin insallah

Merhaba kizlar ya bisey sorcam.. Bende bitane ates ölçücü var üstünde 10 saniye yaziyo ama 10 saniye bekletince atesim 35.7° biraz daha bekletiyorum bi 20 sn daha busefer 36.4'e çikiyo.. Hangisi dogru ates??

bilemiyorum canim, benim ates olcer sinyal veriyor ve ates sabitliyor sonra bakiyorum atesime
keske seninki de hazir oldugunda oten dijitallerden olsaydi bu sekilde aklin karisacak baksana ates baya degisiyor

canlarım yorumunuz için teşekkürler
peki neden çizgi 11. günde
bi de ilişki 9. 11. ve 12 günde var malum bugün 14. gün dah bişey yok
ama 13 de yok (((
ne diyorsunuz buna

ama 13 de yok (((
ne diyorsunuz buna

cunku henuz diger ateslerini girmedin ve dier ateslerin de yuksek cikabilir bu sefer cizgiyi degistirir oluyor bazen oyle
zaten kesik cizgi demek degisebilir demek
13.gun gibi gorunuyor cuku oncesinde 2 tane ayni seviyede ates var
ve genelde yumurtlama sonrasi belli seviyenin ustune cikiyor
12.gunku iliskin tam yerinde olmus spermlerin ulasmasi icin uygun zaman dert etme
bugun de olursa iyi olur

ama 13 de yok (((
ne diyorsunuz buna

bugünde ilişki olsun ...bu banada olur ateş değerlerini girdikçe gün değiştirir mesela bu ay dört ayrı yere çizgi çekti tabi akıntılarada bağlı ...
13. gün yumurtlamasına 12. günki ilişkide etki eder merak etme ..

ama 13 de yok (((
ne diyorsunuz buna

cunku henuz diger ateslerini girmedin ve dier ateslerin de yuksek cikabilir bu sefer cizgiyi degistirir oluyor bazen oyle
zaten kesik cizgi demek degisebilir demek
13.gun gibi gorunuyor cuku oncesinde 2 tane ayni seviyede ates var
ve genelde yumurtlama sonrasi belli seviyenin ustune cikiyor
12.gunku iliskin tam yerinde olmus spermlerin ulasmasi icin uygun zaman dert etme
bugun de olursa iyi olur

selam kızlar hayırlı cumalar
ne cok sayfa gecmıs yaa dunden berı tam okuyamadım
telden gırıyorum
ama yesımın durumu benı cok uzdu moralım ozuldu suanda

yesımmmmm kuzzum bılıyorum ne desem bos
ztn bnde ne desem bılmıyorum
ama ne olur guclu olmaya calıs
ıns mucızen olur ama olmazsada ne olur kendını harab etme
hamıle kalabılıyosun bu en buyuk hedıye
ılk bebeklerde dusuk oranı oldkca yuksek.
hasta bı bebek oldugu ıcın gıdecek,
oyle olmasa herkes hasta bebek dogururdu
vucudumuz oyle bı mekanızma kı bu hatayı kabul etmıyormus
bu acıdan dusun bak dr soyledı bana bunları...
Kendıne dıkkat et canım.bızı habersız bırakma.

canım naber gorunmuyosun ne zmndır
aaa pasa mı gelıyorrrr
cok sevındım cnm gozun aydın
saglıkla gelsın ınssss

cıkar tatlım cıkar. o yumostan bebıs cıkacak!! o kedı buraya gelecek gıbı oldu bu yahu
sen rabbıme el acıp bol bol dua ettıgınde hayırlısıysa neden olmasın.
bıtanem dra gıtcem onumuzdekı hafta tekrar. senın ıcın ıstıcem bı fotokopısını.
aklımada gelmıstı ha ama vermıs bulundum ya
yumos catladıktan sonrakı gun dpo 1dır canım. solekı ff ın cızgı cektıgı yerden sonrakı gun dpo 1 oluyor.
ınsallaaaah hepsı hamılelıktendır canım
ama sonradan cok uzulmemek ıcın kendını bu kadar dınleme ıstersen
hhahahah cok guldum kocana. kadınlar kulubunde calısıyormussun demek. bnm drumda dersını ıyı calısmıssın demıstı bana.
kuzu hersey normalse kafana takma bu kadar. evlılıgınız ınankı cok daha onemlı. sakın ola kocandan guler yuzunu esırgeyıp ev ortamınızı huzursuz yuvaya ccevırme. topla bır an once kendını. rabbım elbvet bırgun gondercek bıze meleklerımızı.
tatlım gecen ay hgs fln cektırdınmı yada herhangı bı ılac kullandınmı. eger ole bısı yoksa benceeeeee sen hamılesın bacım
hsg bnde cektırıcem pzretsı. kolay bahssedıosun ben brz gerılmıstım ama heralde bende kolay atlatırım

canım su ısıda hamıle olunur dıye bısıyok bu tamamen kısıye gore degısen bısı.
sen olcmeye basla atesını ılk ay kendını tanı sonra daha bılınclı devam edersın.
Merhaba kizlar ya bisey sorcam.. Bende bitane ates ölçücü var üstünde 10 saniye yaziyo ama 10 saniye bekletince atesim 35.7° biraz daha bekletiyorum bi 20 sn daha busefer 36.4'e çikiyo.. Hangisi dogru ates??
o nası bı olcer yahu? ben olsam hergun ıcın bı standart belırlerdım ona gore olcerdım.
mesela 10 sn yazıosa hergun 10 sn sonrakı atesı kaydederdım.
kız neresı az. gayet normal hersey takma kafanaa.
bak ben demıstım 11 dıe ffde 11 demıs. çalışmalar nasıldı barı?
Kizlar bisey daha sorcam ates düsük oldugu zamanmi yumurtlama oluyo yoksa yüksek oldugu zamanmi??

ates bırz duser ertesı gun epey yukselır ıste o yukselme oncesı dusus oldugu gun yumurtlamıssındır.

canım merhaba maşallah oğlun geliyormuş
cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz acaba?
merhaba tatlım :)
teşekkür ederim.
evet oğlum olcak..
13. haftada tahmin olarak erkeğe benzetti doktorum..
16. haftada başka doktora gittim erkek dedi..
son olarak 3lü test olarak devlete gittimn.
orda kesinleşti çünkü pipisini gösterdi :)
yanii kesin olarak 17. haftada öğrenmiş oldum :)

canım naber gorunmuyosun ne zmndır
aaa pasa mı gelıyorrrr
cok sevındım cnm gozun aydın
saglıkla gelsın ınssss

canım sorma geliyorum ama yazamadan çıkıyorum.
paşamız geliyor teyzesi
teşekkür ederiz.
darısı isteyen herkese inşallahhh....
ama hala isim düşünmedikk

millet hsg ıcın buldum bı yer. pazartesı gıdıorum sabahtan.
cok da ucuz pıyasanın altında fıyat verdıler.
anestezılı max. 100 tl olur dedıler.
burayı yıne kk dan bı bayandan ogrendım. buca doruk tıp merkezı.
sevıorum bu kk yı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…