Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
testte çıkmıyomu tatlım?idrar testi tapsana.benim 1arkadaşım silik çızgiyi 34cü günde görmüştü...

32. günümde kan testi yaptırdım.negatif çıktı canım.hamile degilim yani.ama bu ateş düşmek, adetim de gelmek bilmiyor ona çıldırıyorum

aynen canım kahve leke başladı zaten acaba hsg çektirdim ben bu ay ondan mı bide ben çok düzensizim ama bu ay şaşırdım geçen ayda 6 haziranda gelmişti adetim bu ayda adet olmauada seviniyorum şükürler olsun düzensizlik çok kötüü çünküü

sanrım dediğin gibi evet aynen dil altından bu ölçümler

neyse kızlar ben çıkıyorum allaha emanet olunn

bu ates seviyesi normal ates seviyenden yuksekse
ve adet olmuyorsan
test yapman iyi olur
umarim hamilesindir

bu ates seviyesi normal ates seviyenden yuksekse
ve adet olmuyorsan
test yapman iyi olur
umarim hamilesindir

tabiki yüksek bi seviye.adet olduğum günler 36,1 ile başlar.. 36, 35,9 falan böle gider...kan testim negatif çıktı canım.ben hiç anlamıyorum noluyo bana.35. gün.hatta gecen ay 1 haziran akşamı olmuştum.36. günüm bile diyebiliriz.benim döngümün çok dışında bir gündeyim.

kızlar bişey sorcam ya bu ateş yükselince mi yumurtluyoruz düşüncemi ateşe göre ne zaman birlikte olmalıyız ne zaman ölçmeye başlamalıyız mesela ben dün ve bugün ölçtüm sabah 8 de 36.8 çıktı adete 5 gün var normal mi yani gün içerisinde ölçtüğümde 37.1 falan geliyor

senin o içini yerim ben kızkeşke öğle olsa.yok tatlım miğde kramplarım falan bariz yani.bu ay olmazsa doktora gitmek istiyorum.sen ce de erkenmi?

senin o içini yerim ben kızkeşke öğle olsa.yok tatlım miğde kramplarım falan bariz yani.bu ay olmazsa doktora gitmek istiyorum.sen ce de erkenmi?

orda ne derler bilmiyorum ama burda doktora gittiginde genelde 1 sene bekleyin diyorlar
ya da 6.aydan sonra istek uzerine hormonlarina bakiyorlar ve esinin sperm degerlerine

senin kimyasalin da var, ve de cok erken bence biraz daha bekleyebilirsin
tabi stres yapmamaya calisarak
stres gebelik ustune olumsuz etki yapiyor bence

aetin 1.gunu baslaman iyi olur
ya da adet bittikten hemen sonra da balayabilirsin
atesinin ani dusup sonra hep yukseklerde devam etmesi demek, atesinin dustugu gun yumurtlaman oldu demek
genelde isi yukselisinden once iliski olmali
senin normal vucut isin ne bilmyoruz o yuzdne yorum yapmak zor
ama 36,8 cok iyi bir ates bana gore mesela
gun icindekileri ciddiye alma canim
sadece sabah bazal atesin onemli bu yontemde

test dogruyu gosterıodur ya heralde. sen calısmalarını yıne gun asırı devam et barı kuzum

galiba öyle bugün ateşim yükseldi dpo 3 oldum bir anda

tablon açılmıyor
buna bir çözüm bulman gerekiyor

geçmiş olsun kendine dikkat et
ohh ne güzel annen bakar sana bir güzel
ayyyy annemi özledim

ay tatlım benim,Allah hepimizin annelerini korusun.kramplarım gitti galiba ama miydemden boğazıma sıcak bir şey his ediyorum,sanki miydemde ateş topu var.:44:

kızlar bende hamile kaldığınızı ateşten anlıyonuz ya mesala o ateş mesala kaç olunca 36 ve yukarısı gibi benim adetime 11gün var sabah 36.1 gün içinde 37 kadar çıkıyor değişiyor sizce nasıl

Merhaba kizlar ya bisey sorcam.. Bende bitane ates ölçücü var üstünde 10 saniye yaziyo ama 10 saniye bekletince atesim 35.7° biraz daha bekletiyorum bi 20 sn daha busefer 36.4'e çikiyo.. Hangisi dogru ates??

Merhaba kizlar ya bisey sorcam.. Bende bitane ates ölçücü var üstünde 10 saniye yaziyo ama 10 saniye bekletince atesim 35.7° biraz daha bekletiyorum bi 20 sn daha busefer 36.4'e çikiyo.. Hangisi dogru ates??

tabiki en yüksek olan,çünki eyer ateşin yüksek olmasa ister 10dk beklet aynı çıkar.yani bence öğle,bakalım kızlar ne diyecek...

aslında ne yalan söğleyim burda da öğle,ama ben sabırsızım yaaaa....

ateş ölçme yönteminde sabah uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan ateşini ölçeceksin
gün içinde ölçtüğün ateş hareket ve yediğin içtiğinden etkilenir
o yüzden gün içindeki ateşi değil sabah uyanır uyanmaz mümkünse 6-8 arası ölçeceksin ve hergün aynı saatte ölmeye dikkat edeceksin
hamile kaldığını genelde adet olmaya iki gün kala ateşin düşmemesinden veya son iki gün yükselmesinden anlıyabiliyoruz
ama herkeste farklı olduğu için belli de olmuyor
en iyi gösterge adetin gecikmesi

nasıl bir termometreymiş o?
benimki kesin ölçtükten sonra ölçtüğü dereceyi sabit olarak ekranda tutuyor ve sinyal sesi veriyor

Valla bikere acillik olmustum sabah eve getirdi esim doktor atesini kontrol altinda tut yükselirse tekrar gel diye.. benim evdede yoktu halamdan istedim böyle dandik bisey iste ilk ölçüyo 10 saniyede dit ditttt ötüyo sonra yükseliyo durdukça tabi belli bi zaman sonra duruyo en son çikan neyse odur demi?

kendimden alıntı yapayım dedim :)))

bir baksanıza benim tabloma herşey 11. gün çatladığımı gösteriyor
ama çatladıktan sonra ben de ateş yükselmesi neden bu kadar az oluyor

3dec2f Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…