Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
haklısın senayım
olan bıze oluyor ve bunun sonu yok
kendımıze dıkkat etmek zorundayız...
Brz toparlanıcam artık..
Cnm ıns fılmın kolay olur temız sonuc alıcaksın
esının sonclarıda guzel cıkcak ıns
snrada gelsınnnn bebısss
bnde yarın testlerımı verıcemm ıns
snrada dr a ıns guzel hbrler alalım ...

inşallah canım sağol güzel dileklerin için..
çok dua ediyorum..
sela veriiliyor.
okunan selalar ezanlar yüzü suyu hürmetine RABBİm hayırlısıyla elat sahibi olmayı cümlemize nasip eylesin inşallahh

amııınnnnn canım ınsallah

uuhuhuuhuhuuuuuuuuuuu
aglıcammmm yokkkk
esım 3 gun sehır dısında olcak bende annemı aradım az once
anneme gıtcem kalmaya bende onu solım dıye
anneee dedım sana guzel bı haberım varrr
nolduuu dedı boyle heyecanla
dedm bole bole 3 gun sızdeyım gelcem bgn bekleee benıııı dedım
aaa dedı ne guzel tmm gel kızım dedı.
Sonrada ıns bebek haberınıde alırız yavrum dedı boyle neselı ama saskın bısekılde.
Resmen ben oyle deynce kadın hamıleyım dıcem sanmıs yaaaaaaa
kıyamam ben anneeme yaaaa :((((((((((((((

benim annemde bayadır sormuyo umudu kesti zannımca

benim annemde bayadır sormuyo umudu kesti zannımca

offf vallaaa kendımızı gectık bıde anacıklarımız uzuluyo dıye uzulmesek barı
ıns onlara guzel haberı bırlıkte vercez
annem cok kızıyo bana cok takıyosun olur kızım dıyo
bnde bılıyorum ama ıste...

ya benimki de adet biter hemen sorar yumurtlaman basladi mi
yumurtlama biter, adete kac gun kaldi
hatta dongumu benden daha iyi bilir
derim anne test yaptim silik var, daha dur senin adetin ayin 30unda erkenden yapilmaz der
saglikci anne de zor oluyor
neyse sonra kismet kizim takma kafana diye bana tavsiyelerde bulunur oyalan baska seyler dusun der ama kendi de sormadan edemez torun istiyorlar ya cidden
simdi de cani cok sIkkIn bu virus olayindan dolayi

canim umarim o mujdeyi verme gunun yakindir

evet bana da benim annem
takintili oldun diye soyleniyor hep
ama hepimiz aynis ureclerden geciyoruz ya
pat diye hamile kalanlar haric
ne kadar cok bilirsek o kadar zorlniyoruz sanirim
o kadar da ustune dustukce olmuyor

nerelerdesinnn kayboldun
guzellik konularini paylasacaktik hani
bak zeytinyagi yumurta sacima cok iyi geldi birinci kullanma oldugu halde
parladi sacim
haftada 1 kez duzenli yapicam
sadece onu uyguladiktan sonra yikayinca saclarimi taramakta zorlandim baya ama o da benim sacalrim artik iyice kurudugu icin oyle oldu..
kuruluk icin de maske yapicam, hem yipranmalar icin olgunlasmis bir muzu pure haline getirip icine birkac damla badem yagi dokup saclara maske yapiyoruz 15 dk sonra saclar yikaniyor. hatta arkasindna madne suyuyla yikayin diyor ama ona korktum saclarimi daha kurutur diye. muz ve badem yagini deniyecegim birkac gun gecsin de

simdi yuruyuse cikiyorum ve yarindan itibaren de 'callanetics' yapmaya basliycam ama agir spor hamilelik dusunenler icin olmaz bence, ben su 3 ay sekillenme icin yapabilirim

evet bana da benim annem
takintili oldun diye soyleniyor hep
ama hepimiz aynis ureclerden geciyoruz ya
pat diye hamile kalanlar haric
ne kadar cok bilirsek o kadar zorlniyoruz sanirim
o kadar da ustune dustukce olmuyor

ayyy evt senın annen tum sureclerı bılıp takıp edıyomuss :)
bı yandan ıyı tum surecte sana destek olcak en yakının annen varrr
benımkıde pek anlamaz sadece sonuc yetıyo ona varmı yokmu :)
ben soylemeden pek bısıde sormaz..
Amın cnm ıns bu guzel haberlerı verelım anacıklarımıza
en kısa zamannda...o kdr ıstıyorumkı..

32. günümde kan testi yaptırdım.negatif çıktı canım.hamile degilim yani.ama bu ateş düşmek, adetim de gelmek bilmiyor ona çıldırıyorum

canımmmm benimde adetten 10 gün önce sadece havaya kaldırınca görünen bi çizgi görünüyodu bi kaç gün böyle belli belirsiz çıkmaya devam etti adetime 6 gün kala kaldırmadan normal bakınca görünen ama çok az pembe bi çizgi çıktı adetime 4 gün kala özel pi polikılinikte test yaptırdım 1.4 çıktı yani negatif ama beklen adet günümde o silik çizgi o kadar belirgindi ki tekrar ümitlendim ve şimdi hamileyim dün 442ydi değerim inşallah sende hamilesindir arkadaşım sakın ümidini yitir me olur mu

kıalzr ya sıze bırsey sorucam ben bu ff ye üye oldum farklı adreslerle bırkackez olmak zorunda kaldım hatta üye oluyorum tabloyu giriyorum sonra gırdıgımde sıteye usernme dıyor gırdııgm üye adını şifreyı gırıyorum dogru sekılde ama habıre yanlıs bılgı dıyor tekrar tekrar üye olmak zorunda kalıyorum sıde oldumu hıc nıye dogru gırdıgım halde habıre yanlıs dıyor kafayı yıcem ya

hıı süper olmuş açık çıkması canım ben şubat gibi gittim aşılama için zayıfla gel zayıfla belkjıde kendılıgınden olur dedı 59 kıloya düştüm 4kılo daha versem gitcem canım :) hakkımızda hayırlısı olsun

ben çok takıyorum ama hiç takmıyo havasındayım annemle hiç bu konuları konuşmam..zaten uzağız o bursada ben izmirde... telde de ne konuşulursa işte okadar.. sadece doktora gidiyoz dedim yumurta problemim var dedim.. sürekli dua okutuyor zannımca benim bebekte bu dualar arasında

yokh bu arada ben akşama bursaya geliyommmm ama karacabey boğazına gidicem annemler orda

kız senin annende ne bilgiliymiş ben daha düne kadar bu yumurta felan olaylarından habersizdim... iş başa düşünce öğrendikk

kız senin annende ne bilgiliymiş ben daha düne kadar bu yumurta felan olaylarından habersizdim... iş başa düşünce öğrendikk
aaa ben annemden uzagim ama telde muhabbetin cogu bu mevzular, kadinsal durumlar evlendikten sonra ozellikle bu samimiyet olustu bir de ben merakliyim cok soruyorum,onun da isi bu ondan

o bebek olmasin diye calisanlardan gerci, dogum kontrol yontemleri yani, spiral, haplar falan..

fundaa kızzz memlekete gelıyon demekkk
gel bı kahve ıcek kaynatak heele 2 bebek muhabbetı yaparıkkk heheheh
ama bogaza gelıyomusun yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…