dogru diyorsun pisince etkisi gidecek :44:
cok haklisin inatciya zorla balli karisimdan vereyim en iyisi 3 ay iyice besliyim de donusumuz muhtesem olsun
yok bu ara durgun gunler,ne yapsam fayda etmezsanirim olabilecek en hassas erkek benimki, doktora gittik ya simdi hap da kullaniyoruz, kendini hastalikli gibi hissediyor, bir tripler var, o taraklarda bezi yok simdi ne duzenli iliskimiz vardi simdi adamin psikolojisiyle ugrasicam bir de..neyseki bebek yapmiyoruz yoksa gun kacirirdik boyle gecen konustuk doguma eslerin girmesi mevzusunu, oyle brisye olsa benim erkegin cinsel hayati tamamen bitermis daha iyi anladim simdi
ohhh cok iyiii
tuttum bu isi
zaten 3.agdadan sonra genelde hic aci hissetmemeye basliyorum ben ama pudra cok iyi olacak
ben annemle çıkmıştım ya,saçlarımı kesdirtim,çok kısa,biz ona kare diyoruz,ama türkçesi ne bilemiyor,hani omuzdan kesiliyor ya öğle kesdirdim,şimdi de maskeler yapmayı düşünüyorum.yarın yapıcam inşallah.benim saçım kısa olunca daha bir dolgun duruyor,canlanıyor.söğlediyin spor ne ki tatlım?Nasıl yapıyorlar onu,ben de pilatese başlamayı düşünüyorum.
kızlar adayı neyle yapıyosunuz.ben sesu tüydökücü kullanıyorum.jilet kesinlikle kulanamıyorum ya 2-3gün öğle kaşınıyor ki nefesimi kesiyor adeta...
ohhh cok iyiii
tuttum bu isi
zaten 3.agdadan sonra genelde hic aci hissetmemeye basliyorum ben ama pudra cok iyi olacak
kızlar adayı neyle yapıyosunuz.ben sesu tüydökücü kullanıyorum.jilet kesinlikle kulanamıyorum ya 2-3gün öğle kaşınıyor ki nefesimi kesiyor adeta...
hem yaqzın alırken tüyleri terleme de çok oluyor ve o zaman daha bir acıyor
ama pudra terlemeyi de engelliyor
marketlerde eczanelerde bebe ya da talk pudrası diye geçer
Kızlar bu ovulasyon grafiği gerçekten doğruyu yansıtıyor mu? Yani grafik şu gün yumurtan çatladı dediğinde gerçekten de 14 gün sonra adet oldunuz mu? Eğer doğruysa bizim son ilişki 16 .gündü, yumurtada 19. gün çatlamış(
Eğer doğruysa bu çok güzel bir yöntemmiş, kim bulduysa Allah razı olsun. Ovulasyon testine para vermeye gerek yok o zaman...
hsg de dayanılmaycak bi ağrı yok 10 sn lik bi ağrı anlık yani...
helede işin ehli yaparsa hiçbişi hissetmezsin bence tabi tıkanıklık olanlarda biraz sorun yaşanabiliyor..
ben üni hastanesinde ücretsiz yaptırdım spermiyogramlarımızı da ünide yaptrdık en ufak detayına kadar iki sayfalık bilgi verdiler..özzelde yaptırdığımızda sonuçlarımız pek sağlıklı çıkmamıştı bizde açıkcası ..
hormonların normal çıkmasına sevindim cnm ...hsgnide çektir çünkü tüplerde hafif yapışıklık fln varsa oda açılıyo yani spermcanlara otoban hazırlamış olursun
allah kabul etsın canımm rüya gördün mü?
kızlar ya bu dpo kaç gün sürer?en azı ve en çoğu ne?
tesekkur ederim canim
ben cikayima rtik
iyi sohbetler sizlere
tüy dökücü kremlerin jiletten farkı yok ki
jiletle almışsın gibi çıkmıyor mu?
sağ ol tatlım.ff ye göre dpo8deyim.bekliyorum ben kuzum.nuradamla every yokh naber?
ben de hep tutuyor canım. vou testi de yapıyorum. ikisi de uyumlu çıkıyor. ovu testi öncesinden haber verdiği için iyi. Her yöntemin 1-2 gün yanılma payı da var.
Şenaya hsg için anestezi ister misin demişler ya bende ondan korktum şimdi. Yaptıranlar kolay diyor. Acaba anestezi para tuzağı mı?
Canım sana bu konuda mesaj attım.
Belki yazan olmuştur ama 12-17 gün sürermiş genelde. Çok kısa olması sıkıntı.
evet ya aynı 2güne çıkıyor,sadece jiletle benim cildim tahriş oluyor...
evet ya aynı 2güne çıkıyor,sadece jiletle benim cildim tahriş oluyor...
canım en güzeli ağda ben kuaföre gidip yaptııryorum valla oh mis
ohhhh
en guzelı bu aslında onlar 5 dkda yapıyolarmıs
ama ben utanmaktan bı turlu gıdemıyorm
salak salak 1 saat ugrasıyorum
snra belım boynum heryerım tutuluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?