- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
yeşim geçmiş olsun canım..
inşallah hayırlısıyla atlatır bebeğine yeniden kavuşursun..
seninki dış gebelik demiş ya doktor.
bebek nereye tutunmuş? tüplere mi?
korunma sürecinden korkma canım. benim halam da öyle düşük vs yaptı ayrıntılarını bilmiyorum ama şimdi 3 tane çocuğu var.
idrarda çıkacağını çok zannetmiyorum canım yaa..
progestan kullandım canım. ama derya vardı o da aşılama yaptırmıştı onun adete 3-4 gün kala düşmüştü diye hatırlıyorum ama progestan kullandı mı bilmiyorum. oli kesin biliyordur ama o da gelmedi sanırım..
sağolasın canım evet ateş şimdilik güzel ama aşılama oldu ya luteal fazımın uzun süreceğinden korkuyorum bu yüksek ateş yanıltmasın diye..
YEŞİMM
canım Rabbim sana güç versin
ama bırak ne olacaksa kendiliğnden olsun
hayat mucizelerle dolu
Allah'ım bir daha yaşatmasın
KARANFİL
canım ben sanmıyorum ilaçtan olduğunu ben de biliyorsun düzenli adet olayım diye progestan kullanıyordum
ama vücut ısım hiç yüksek değerler görmedi
umarım yanılmıyoruzdur
niyeyse iyi hissediyorum Allah'ın izniyle
MELİS
arkadaşım öncelikle hoşgedlin
aşılama yaptıran arkadaşlarımız var
birinin sonuç olumsuz
birinin de son günleri bekliyoruz
ama benım bildiklerim bunlar tabi
sen de iyi haberler alırsın umarım
yok canım bır daha hamıle kalamadım. bızde sorun erkek ınfertılıtesı. esımde varıkosel vardı amelıyat oldu.falan derken kaan hıcayı bulduk tedavı surecı falan zaman 4 yılı buldu. nu ay asılama yaptırdım. sonucu beklıyoruz. test gunume 2 gun var.
kendıne sıkıntı yapma. ben cok uzuldum bu durumu atlatmam ıkı yılımı aldı. dusukten sonra 3 ay korun dedı dr. meğer hıç gerek yokmus. zaten hamıle kalamıyormusum. ama bunu yıllar gecınce anladım. bu bos gebelıklerın sorumlusu dna sı hasarlı spermler. bunu yıllar oğrettı
canım umarım herşey senin için güzel olur
düşük yapmak için uğraşmasan diyorum
senin sağlığın şu an hem senin hem olacak bebeklerin için önemli
ne bileyim düşürmeye uğraşmak daha tehlikeli geldi bana
kızlar selamlaar
aksama kalabalık mısafırım var yemege. sabahtan berı mutfaktayım ama dayanamadım karanfılceyı cok merak ettım.
karanfılım cok guzel bır gelısme bu tatlım. super cıkmıs atesın. masallah
ben cok guzel seyler hıssedıorum canım senın durumunla ılgılı.
ıdrar testı yapma canım
ılacların etkısıyle yanıltabılır. tup bebek de ole dıyordu arkadasım ılaclar ıdrar testını pozıtıf cıkartır yanıltır demıs dru. belkı asılamada da vardır bole bısı.
sen yarın kan ver bence
bızde daha fazla catlamayalım burdaa
YEŞİM
yeşim canım tekrar tekrar cok gecmıs olsun sana. hııc canını sıkma allahın taktırı sonucta bu. ınsallah kurtaja gerek kalmaz.
YOK EFESUDE YAREN
allah çenenize zeval vermesın sekerler masallah sıze :)
kızlar selamlaar
aksama kalabalık mısafırım var yemege. sabahtan berı mutfaktayım ama dayanamadım karanfılceyı cok merak ettım.
karanfılım cok guzel bır gelısme bu tatlım. super cıkmıs atesın. masallah
ben cok guzel seyler hıssedıorum canım senın durumunla ılgılı.
ıdrar testı yapma canım
ılacların etkısıyle yanıltabılır. tup bebek de ole dıyordu arkadasım ılaclar ıdrar testını pozıtıf cıkartır yanıltır demıs dru. belkı asılamada da vardır bole bısı.
sen yarın kan ver bence
bızde daha fazla catlamayalım burdaa
YEŞİM
yeşim canım tekrar tekrar cok gecmıs olsun sana. hııc canını sıkma allahın taktırı sonucta bu. ınsallah kurtaja gerek kalmaz.
YOK EFESUDE YAREN
allah çenenize zeval vermesın sekerler masallah sıze :)
yesimcim bak demisler kendiliginden dussun sen birsey yapma parca kalabilir diye
gercekten ekske bir mucize olsa..
kizlar ben gezmeye gidiyorum gorusuruz iyi sohbetler sizlere
evet canım ya, bişey yapmıycam... yarın doktora danışıp iğneye başlasam diorum...
öylede düşmezse kürtaja gidicem o zaman...
çok saol canım,iyiki yönlendirdin beni...
oradaki tecrübeleri okumak iyi gelecek bana...
damdan düşenin halinden, en iyi damdan düşen anlıyo..
şenaycım sağolasın canım. en son 14 gün önce hcg iğnesi vuruldum ben de kana gitmeyi istiyorum canım. hiç içimden test yapmak gelmedi onlarda hep negatif görüyorum. hem yarın düşerse de bugün boşuna üzülmüş olmam.
hoş yapsam da evde test yok
ayy dua edin hayırlısıyla yarın da güzel çıksın.
şu an itibariyle hafif adet sancısı gibi bişiler oluyo ama hafif.
yok canım bır daha hamıle kalamadım. bızde sorun erkek ınfertılıtesı. esımde varıkosel vardı amelıyat oldu.falan derken kaan hıcayı bulduk tedavı surecı falan zaman 4 yılı buldu. nu ay asılama yaptırdım. sonucu beklıyoruz. test gunume 2 gun var.
kendıne sıkıntı yapma. ben cok uzuldum bu durumu atlatmam ıkı yılımı aldı. dusukten sonra 3 ay korun dedı dr. meğer hıç gerek yokmus. zaten hamıle kalamıyormusum. ama bunu yıllar gecınce anladım. bu bos gebelıklerın sorumlusu dna sı hasarlı spermler. bunu yıllar oğrettı
yeşimcim arkadaşlar söylemişler zaten kendin bi çaba gösterme bunun için ..hem doktor açık bi kapıda bırakmıştı tıpta herşey olabilir diyerekten..
rabbim en kısa zmanda sağlklı gebelik nasip etsin ve sağlıkla kucağına almayı...
dderin ağrılar içindeyim çok zorluyor beni bu adet sancıları ilaç bile içmiyorum yumurta gelişimini etkiler belki diye ...
isyan etmekten çok uzağım ama psikolojim hiç iyi değil bana dua edin kızlar ...
canım benim
ramazandan önce imkanınız varsa iki günlüğüne kaçsanız bir yerlere
belki toparlarsın kendini
hem değşiklik olur
yeşimcim arkadaşlar söylemişler zaten kendin bi çaba gösterme bunun için ..hem doktor açık bi kapıda bırakmıştı tıpta herşey olabilir diyerekten..
rabbim en kısa zmanda sağlklı gebelik nasip etsin ve sağlıkla kucağına almayı...
dderin ağrılar içindeyim çok zorluyor beni bu adet sancıları ilaç bile içmiyorum yumurta gelişimini etkiler belki diye ...
isyan etmekten çok uzağım ama psikolojim hiç iyi değil bana dua edin kızlar ...
KARANFİL
herkeste yerleşme kanaması olacak diye bir şey yok kii
gecmis olsun sana da
umarim yeniden hic beklemeden saglikla hamile olursun
hosgeldin aramiza
kızlaaaarrrr selaaaaammm
nabersınızzzz eve yenı geldım sürtüp duruyom sbhtan berı
falcıya bılene gıttım
ne biliyim deryoş içindesin işte insan her belirtiyi yaşayayım sonunda da hamile olayım istiyor
bebis gordu mu falci
selam canim
herkese merhaba
ben de isleri halledip yaticam ama uykum yine yok
nuradamla ve ben biraz daha once bitiriyoruz gunu sizden
Allah yardımcın, yardımcımız olsun canım..
ben hayatta bebek kadar bişeyde hiç zorlanmadım sanırım ve bir şeyleri Allah nasip etmezse asla olmayacağını bir kez daha anladım. elimde olanlara şükrediyorum canım hep.
bizim aile dostlarımız vardı bunlar birbilerine dünür oldular bize hiç danışmadılar baktık işi pişirmişler. oğlanın ailesi çok iyi ama kendisi ipsiz sapsız. kız da çok iyi annesi garip biraz neyse.. 6 yıllık evliler şu an ve kız 23 yaşında sürekli kavga tartışma kızın babası zengin sürekli borçlarını kapatıyorlar. 5 yaşında da çocukları var. geçen öğrendim ki oğlan berat kandilinde içmiş içmiş gelmiş karısını dövmüş.
500 lira alıyor onu da içki ve sigaraya yatırıyor düşünsene.. boşanacaklar. annem anlattığı gün eşime sıkı sıkı sarıldım. Allahım onları başımızdan eksik etmesin ağzımızın tadını bozmasın ve inşallah gözümüzün nuru evlerimizin süsü bebeklerimizi en yakın zamanda göndersin inşallah..
canım dün sabah nette bir resim gördüm ve inan dünden beri ağlıyorum. dolmuşta ağlıyorum bebem ya annesine nasıl uzanmış.. biz evlat sahibi olabilmek için neler çekerken zalimle anakuzusu ciğerpoarelere nasıl kıyıyorlar baksana..
Eki Görüntüle 460228
önce bakamamıştım sonra gelip gidip o nur yüze bakıyorum kendimi tutamıyorum şu an olduğu gibi ama bakıyorum işte.. yavrum benim.. insan cehennemin olduğuna bir kez daha iman edip cehennemin varlığına bir seviniyor bunu görünce.. Allah bunu yapan israilli zalimleri kahhar sıfatıyla kahretsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?