Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şenaycım sağolasın canım. en son 14 gün önce hcg iğnesi vuruldum ben de kana gitmeyi istiyorum canım. hiç içimden test yapmak gelmedi onlarda hep negatif görüyorum. hem yarın düşerse de bugün boşuna üzülmüş olmam.
hoş yapsam da evde test yok
ayy dua edin hayırlısıyla yarın da güzel çıksın.
şu an itibariyle hafif adet sancısı gibi bişiler oluyo ama hafif.

canım başta dış gebelikten şüphelenmişti ama sonra dış gebelik olmadığı anlaşıldı.
bebek rahime tutunmuş ama büyümüyo, sorun da o zaten...
keseyi falan gördük ultrasonda...

amin canım,çok teşekkür ederim

inşallah aşılaman tutmuştur da bu ay bebeğin seninledir canım...
çok zor şeyler yaşamışsın, ne mutlu sanaki direnmişsin...
yaşadıklarını ben bu durumda olmasaydım da takdirle dinlerdim ama şu an seni iki katı takdir ediyorum...
inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine...

haklısın belki de...
bilmiyorum ki canım... kafam öyle karışıkki, napsam ne etsem bilemiyorum...

inşallah canım,çok teşekkür ederim

merhaba canim
dun yoruldun pasta borek bugun de misafirlerin mi var cok kolay gelsin
iyi oturmalar sizlere iyi muhabbetler

yesimcim bak demisler kendiliginden dussun sen birsey yapma parca kalabilir diye
gercekten ekske bir mucize olsa..

kizlar ben gezmeye gidiyorum gorusuruz iyi sohbetler sizlere

yesimcim bak demisler kendiliginden dussun sen birsey yapma parca kalabilir diye
gercekten ekske bir mucize olsa..

kizlar ben gezmeye gidiyorum gorusuruz iyi sohbetler sizlere

evet canım ya, bişey yapmıycam... yarın doktora danışıp iğneye başlasam diorum...
öylede düşmezse kürtaja gidicem o zaman...
çok saol canım,iyiki yönlendirdin beni...
oradaki tecrübeleri okumak iyi gelecek bana...
damdan düşenin halinden, en iyi damdan düşen anlıyo..

yeşimcim arkadaşlar söylemişler zaten kendin bi çaba gösterme bunun için ..hem doktor açık bi kapıda bırakmıştı tıpta herşey olabilir diyerekten..
rabbim en kısa zmanda sağlklı gebelik nasip etsin ve sağlıkla kucağına almayı...

dderin ağrılar içindeyim çok zorluyor beni bu adet sancıları ilaç bile içmiyorum yumurta gelişimini etkiler belki diye ...
isyan etmekten çok uzağım ama psikolojim hiç iyi değil bana dua edin kızlar ...

yarın test gününmüş hadi hayırlısı ,tablonda güzel maşallah sonu bebiş olsun ...

canım bizde inşallah kaan hocayla tedaviye başlıycaz önümüzdeki hafta ankara ya gidicez
inşallah sonumuz hayırlı olur
eşimin dna sına istanbulda baktırdık güzel çıktı
kaan hoca birkerede olsa ankaraya gelin hem muayene edeyim hem dna sına bide burda bakalım dedi
inşallah güzel sonuçlarla döneriz

Son düzenleme:

canım benim
ramazandan önce imkanınız varsa iki günlüğüne kaçsanız bir yerlere
belki toparlarsın kendini
hem değşiklik olur

canım benim
ramazandan önce imkanınız varsa iki günlüğüne kaçsanız bir yerlere
belki toparlarsın kendini
hem değşiklik olur

eşimde senin gibi düşünmüş olcakki bugün 2 günlük bi program yapmış önümüzdeki hafta pazartesi ,salı için hayırlısı zaten adetim bitince normale dönüyorum ben sadece şu 3-4 gün zorluyor beni.. inşalalh herşey güzel olacak rabbim yardımcımız olsun..

Allah yardımcın, yardımcımız olsun canım..
ben hayatta bebek kadar bişeyde hiç zorlanmadım sanırım ve bir şeyleri Allah nasip etmezse asla olmayacağını bir kez daha anladım. elimde olanlara şükrediyorum canım hep.
bizim aile dostlarımız vardı bunlar birbilerine dünür oldular bize hiç danışmadılar baktık işi pişirmişler. oğlanın ailesi çok iyi ama kendisi ipsiz sapsız. kız da çok iyi annesi garip biraz neyse.. 6 yıllık evliler şu an ve kız 23 yaşında sürekli kavga tartışma kızın babası zengin sürekli borçlarını kapatıyorlar. 5 yaşında da çocukları var. geçen öğrendim ki oğlan berat kandilinde içmiş içmiş gelmiş karısını dövmüş.
500 lira alıyor onu da içki ve sigaraya yatırıyor düşünsene.. boşanacaklar. annem anlattığı gün eşime sıkı sıkı sarıldım. Allahım onları başımızdan eksik etmesin ağzımızın tadını bozmasın ve inşallah gözümüzün nuru evlerimizin süsü bebeklerimizi en yakın zamanda göndersin inşallah..
canım dün sabah nette bir resim gördüm ve inan dünden beri ağlıyorum. dolmuşta ağlıyorum bebem ya annesine nasıl uzanmış.. biz evlat sahibi olabilmek için neler çekerken zalimle anakuzusu ciğerpoarelere nasıl kıyıyorlar baksana..

önce bakamamıştım sonra gelip gidip o nur yüze bakıyorum kendimi tutamıyorum şu an olduğu gibi ama bakıyorum işte.. yavrum benim.. insan cehennemin olduğuna bir kez daha iman edip cehennemin varlığına bir seviniyor bunu görünce.. Allah bunu yapan israilli zalimleri kahhar sıfatıyla kahretsin inşallah..

Son düzenleme:
kızlaaaarrrr selaaaaammm
nabersınızzzz eve yenı geldım sürtüp duruyom sbhtan berı
falcıya bılene gıttım

Son düzenleme:
bebis gordu mu falci

selam canim
herkese merhaba
ben de isleri halledip yaticam ama uykum yine yok
nuradamla ve ben biraz daha once bitiriyoruz gunu sizden

ayyy gormezmıııı 3 ay ıcınde gebesın dedı
agzım kulaklarımda dolanıyom sbhtan berı :)))))
saka bı yana avutuyoz ıste kendımızııı...
Saat farkı ne kdr kızzz bızım burayla
evt erkenden gıdıyosunuzzzz
ben bu gece yıne nobetcıyım burda hehee

ben yaşamım boyunca bana mutluluk veren herşeye güç kavuştum ..hep şükrettim bu bebek mevzusununda uzaması beni hiç şaşırtmıyor inan ..ama bin şükür sağlık sıhhat içinde yaşamak bile yetiyor ..
eşimden ALLAH bir değil bin kez razı olsun gözümün içine bakıyor ..ha bu arada bebeğimin geç gelmesi bnm eşimle aramdaki muhabbeti oldukça artırdı yani her şerrrin hayrına inananlardanım ...
rabbim hayırlı evlatlar ,eşler nasip etsin inşallah..
resim çok can yakıcı ..allah kadretsin onları ..nerde zulum eden varsa yoketsin onları inşallah...

ya kızlar bnm aklıma ne takıldı
bız son 2 aydır yımırta gnlernde hergun halvet edıyoruz
ondan once gun asırı yada 2 gnde bı yapıyoduk
son 2 ayda ben ıııce gaza geldm bole olduk :)
velhasıl ozmn kımyasalda olsa tutturmstuk ya
smdı hergun olmasına ramen nıye tutmuyo sızce
sperm sayısında yada kalıtede sorun yok
bıldıgım kdrıyla sık ılıskı kalıteyı daha dusuruyo
ama hareketlılıgı artırıyo bızımde buna ıhtıyacmz vardı soncta
ne bılım yanlısmı bılıyorum ben
yıne gun asırıyamı donsek ya ozmnda kacırcakmısım gıbıme gelıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…