Günaydın kızlar..
gece yattım uykuya dalmaya yaklaşırken ölçtüm ateşi baktım 36,6 ahanda dedim yarın ateş düşecek..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu hikayenin de sonuna geldik kızlar.. çok isterdim güzel bi sonuç olsun ama hayırlısı böyleymiş. zaten göğüs ağrısının bitmesinden anlamıştım ateş bi gün daha idare etti işte..
senin de tablon son tablon olsun canimmm
bekleyisin sonu guzel haber olsun
Ben de sabah bakmıştım girmemiştin ateşini henüz. Umarım yüksek çıkar dedim. Üzüldüm canım ya. İnşallah yakında biter bu bekleyiş.
Bu arada neden progesteron kullandın? İğne ile mi yapılıyor?
Amin canım inşallah hepimiz için.
Eki Görüntüle 460538 tablo paylasamiyorum maksat yesillik olsun :) Eki Görüntüle 460537
vaaowww maşallah ansıl güzel olmuşlarr..
yerim onları
fundurtan naber? sen de henüz regl olmamışsın. Ama test negatif yazıyor. Son durum ne? Gittin mi doktora?
ne zaman yenilir bunlar karanfilce :) biraz daha mi buyumeleri lazim acaba
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar işte ateş tablom
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Eki Görüntüle 460538 tablo paylasamiyorum maksat yesillik olsun :) Eki Görüntüle 460537
henüz yumurta yok. ama sen hep geç yumrutluyorsun di mi?
[SUP][/SUP] kızlar yazılarını okurken arkadaş göğüs ağrımın bitmesinden anlamştım demiş beni 3 gün acılı bir göğü ağrım oldu ama sonra kesildi o zaman bu ay da hamilelil yok yani öyle mi oluyor devam etmesi lazım göğüs ağrısının aralıksız birde sabh ateşim 36.9 akşamda öyleydi dil altından ölçüyom
cevap verebilen yok mu kızlar
yok canım ne alakası var kaç aylardır ateş ölçüyorum ateşe göre herşey hepimizin umutlandığı gibiydi daha dpo15 de hiç ateşim düşmemişti önce düşerdi neyse hayırlısı artık..canım kızdım kendime sana sanki umut verdim
ALlah'ım hayırlısını versin
çıkmam lazım
öpüyorum
cevap verebilen yok mu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?