Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ben de sabah bakmıştım girmemiştin ateşini henüz. Umarım yüksek çıkar dedim. Üzüldüm canım ya. İnşallah yakında biter bu bekleyiş.

Bu arada neden progesteron kullandın? İğne ile mi yapılıyor?

senin de tablon son tablon olsun canimmm
bekleyisin sonu guzel haber olsun

Amin canım inşallah hepimiz için.

sağolasın..
yok doktor vedi hap şeklinde..

günaydın kızlaaarrrrr

fundurtan naber? sen de henüz regl olmamışsın. Ama test negatif yazıyor. Son durum ne? Gittin mi doktora?

canım bende gelen giden yok.. ateşimi ozamandan beri ölçmedim.. sinir geldi doktora gittim ultrasonla baktı bebek olsa çıkardı.. çatlamamış yumurtan yok dedi.. demekki yumurtamda olmadı bu ay.. adette gelmedi.. bir iğne verdi adeti bekliyorum şimdilik..

karanfice ateşin düşmüş üzüldüm.. hayırlısı olsun hakkında canım..

everyy bitkilerin çok güzel maaşallahh ne ki bunlar maydanozmu :26:

[SUP][/SUP] kızlar yazılarını okurken arkadaş göğüs ağrımın bitmesinden anlamştım demiş beni 3 gün acılı bir göğü ağrım oldu ama sonra kesildi o zaman bu ay da hamilelil yok yani öyle mi oluyor devam etmesi lazım göğüs ağrısının aralıksız birde sabh ateşim 36.9 akşamda öyleydi dil altından ölçüyom

henüz yumurta yok. ama sen hep geç yumrutluyorsun di mi?

canım benım adetlerim 4aydrı çok düenli ama yumurtluyormuyum yumurtlamıyormuyum bilmiyorum valla bu ay ateş tablom acayıp gidiyorr bide ben bu ay 22günde adet oldum bakalım kısmet

cevap verebilen yok mu kızlar

canım kızdım kendime sana sanki umut verdim
ALlah'ım hayırlısını versin
çıkmam lazım
öpüyorum

kızlar mesaj kutumu boşalttım umre için dileyen ismini bana özelden gönderebilir. dua listeme başladım..

canım kızdım kendime sana sanki umut verdim
ALlah'ım hayırlısını versin
çıkmam lazım
öpüyorum
yok canım ne alakası var kaç aylardır ateş ölçüyorum ateşe göre herşey hepimizin umutlandığı gibiydi daha dpo15 de hiç ateşim düşmemişti önce düşerdi neyse hayırlısı artık..
cevap verebilen yok mu kızlar

herkesin bünyesi farklıdır. en iyi bünyeni sen anlarsın benim her adet olacağımda çatlamadan sonra başlayan göğüs ağrım azalır

of ya tam yarım saattir yazdıklarınızı okuyorum kızlar,gece rsesmen kk da nöbetteymişsiniz,ben gece bir az geç yattım sabah uyanamıyodum,siz sabahları nasıl kalkıyonuz bekaranfilce tatlım çok üzüldüm ama Allahtan ümitkesilmez,kırmızılar gelmeden hala bir umut vardır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…