pkoda kılo önemliymiş yaa onun için dedi doktorcumn ama yarın polikinliğe gidecem bi baktırcam kendıme hem bu ay 2kez adet oldum ya 1, 2 hazıran 2, 23 hazıran onuda bir sorayım bakalım ne diycek yumurtlama varsa görebilirmi yada yumurtlama erken olduysa söyleyebilirmi acaba :26:
aslinda icten bir temizlik gerek sanirim bu virus icin
normalde yok oldular
o yuzdne mantiklisi hapi almak ama tutarsizlik var bir doktor korun diyor digeri birsey olmaz diyor
dedigin gibi arastiriyorum hapi cok bilgi yok
ben biraz da okuyayim bu konu hakkinda ne iyisi
kimyasal geçirdiyimde ağzıma acı su geliyodu,ama 10günde 2-3defa olmuştu,resmen ilaç gibi acıydı.ama şimdi böğle tuzlu gibi ya.her halde piskolojik ya.ne bileyim.yarın sabah da test yapıcam ama büyük ihtimal negatif çıkacak,ama o ikinci çizginin belirdyini görmek ne güzel bir duygudu ya,yeniden yaşamayı o kaddar çok istiyorumki kuzum...
tatlım neden bu 3ayı deyerlendirmiyorsun ki.ben senin yerine olsam ne korunurun ne de kendimi yer bitiririm.böğle canım istediyinde sevişirim istemediyinde yan gelir yatarım.zaten kaç aydır olmuyor.boş ver ya.olursa ne güzel olmazsa da en azından zaten bunun için bir şey yapmadığını söğlersin kuzum,hiç kendini kasma,böğle rahat bırak ya bir az.
umarim yolundadir hersey
evet sorsan iyi olur hem yumurta durumuna bakarsin
sagol canım hee bide bişey daha sorcam mesela ben adetimin 10günü yumurtladım diyelim yarın adetımın 18 günü olcakya bana yumurtlamıssın diyebilirmi acaba su zamanda :26:
cok istiyorum canim oyle yapmak
ama eger korunmazsak ben direk ya bebek varsa psikolojisine girerim yine
ama dusunuyorum da bu ay gecsin artik
diger ay akisina birakmak icin elimden geleni yapicammmmm
yani dusunuyorum biraz daha bakalim durumlara sonra karar vericemmmm
maydonozların harıkaa bayıldım valla afiyetle yee bende çok severim maydonoz:)
maydonozların harıkaa bayıldım valla afiyetle yee bende çok severim maydonoz:)
ya kuzum her şey kendi elimizde diyilmi ya,evet seni anlıyorum ama bir az sakin olman gerek canım.sen araşdır ben sana güveniyorum,every yine kendine en uygununu,doğrusunu bulacak.kuzummmm benim...
evet yaa niye çatlamadım acaba c.tesi çatlamıs görünüyordu tablom kesik çizgi çizgi ama bugun böylee
galıbva çatlayamadım ben yaa evet kılom yok ama eşim doktor öyle dedi diyee pek doktora gitmemi istemiyorr ama ben yarın bi polikinliğe gideyim muayne olayım bakalım ne diycek doktorr
canım yaa eşler neden böyleebenimkinede sperm analizi yaptıralım diyorum.. içimiz rahat etsin bişey varsa ona göre yolumuza bakalım diyorum.. doktor istemeden yapmam diyor deli edecek bu adam beni.. daha öncede kan tahlilini doktor dan rica edip kaşe basılı bir kağıtla yaptırtmıştım.. yaşımız geçiyo kiloluyuz diyorum bana bişey olmaz diyor
pkoda kılo önemliymiş yaa onun için dedi doktorcumn ama yarın polikinliğe gidecem bi baktırcam kendıme hem bu ay 2kez adet oldum ya 1, 2 hazıran 2, 23 hazıran onuda bir sorayım bakalım ne diycek yumurtlama varsa görebilirmi yada yumurtlama erken olduysa söyleyebilirmi acaba :26:
kimyasal geçirdiyimde ağzıma acı su geliyodu,ama 10günde 2-3defa olmuştu,resmen ilaç gibi acıydı.ama şimdi böğle tuzlu gibi ya.her halde piskolojik ya.ne bileyim.yarın sabah da test yapıcam ama büyük ihtimal negatif çıkacak,ama o ikinci çizginin belirdyini görmek ne güzel bir duygudu ya,yeniden yaşamayı o kaddar çok istiyorumki kuzum...
erkek kendisinden sorun oldugu dusuncesini kabul etmek istemiyor
kızlar ne yapıyosunuz?ben çok sinirliyim ya,nedense baya gerginim yani.galiba bu gün kendimi,vücudumu daha çok dinliyorum bu da beni geriyor.çünki umutlanmak istemiyorum.every haklı bence insan kendini çok dinlediyinde belki de her zaman var olan şeyleri hiss ediyor.ya bilmiyorum ya....kafam çok karışık...:44::44::44:
bir de herkes diyor akisina birak dusunme
keyfini cikar gelirse gelir bebis
senin daha ilk aylarin evliligin tadini cikar be nuradamla
gez toz kocanla eglen
daha yasin da kucuk yeni de evlisin
bak ben koca 2 sene bebek dusunmedim/k
ama gezdim tozdum askimizi yasadik kafamiz rahatti her ay 14 gun stresli bekleyislerim yoktu
sen bebek istiyorsun biliyorum ama iliskine bak canim ya olursa olur de bir sure belki o zaman stres hormonun uzaklasir daha mutlu olursun belki surec kisalir ne bileyim
ben oyle dusunuyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?