Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

umarim yolundadir hersey
evet sorsan iyi olur hem yumurta durumuna bakarsin

tatlım neden bu 3ayı deyerlendirmiyorsun ki.ben senin yerine olsam ne korunurun ne de kendimi yer bitiririm.böğle canım istediyinde sevişirim istemediyinde yan gelir yatarım.zaten kaç aydır olmuyor.boş ver ya.olursa ne güzel olmazsa da en azından zaten bunun için bir şey yapmadığını söğlersin kuzum,hiç kendini kasma,böğle rahat bırak ya bir az.

canım fazla kafana takma belkide psikolojık inş.en kısa zamanda görürsün çift çizgiyi

cok istiyorum canim oyle yapmak
ama eger korunmazsak ben direk ya bebek varsa psikolojisine girerim yine
ama dusunuyorum da bu ay gecsin artik
diger ay akisina birakmak icin elimden geleni yapicammmmm

yani dusunuyorum biraz daha bakalim durumlara sonra karar vericemmmm

Son düzenleme:
maydonozların harıkaa bayıldım valla afiyetle yee bende çok severim maydonoz:)

sagol canım hee bide bişey daha sorcam mesela ben adetimin 10günü yumurtladım diyelim yarın adetımın 18 günü olcakya bana yumurtlamıssın diyebilirmi acaba su zamanda :26:

onu bilmiyorum
hic yumurtlama takibine gitmeidm
ama sanirim progestoren hormonuna bakip anliyorlar
ama emin degilim

ya kuzum her şey kendi elimizde diyilmi ya,evet seni anlıyorum ama bir az sakin olman gerek canım.sen araşdır ben sana güveniyorum,every yine kendine en uygununu,doğrusunu bulacak.kuzummmm benim...

canım yaa eşler neden böylee benimkinede sperm analizi yaptıralım diyorum.. içimiz rahat etsin bişey varsa ona göre yolumuza bakalım diyorum.. doktor istemeden yapmam diyor deli edecek bu adam beni.. daha öncede kan tahlilini doktor dan rica edip kaşe basılı bir kağıtla yaptırtmıştım.. yaşımız geçiyo kiloluyuz diyorum bana bişey olmaz diyor

erkek kendisinden sorun oldugu dusuncesini kabul etmek istemiyor

canlarım bugun gıremıyorum cok arkadasmdaym
kafanfılce canım senın ıcın sabah gırdım
okdr cnm sıkıldıkı atesını gorunce bısey yazamadım
hayırlısı olsun ne dıyeyım...
Ins umre donusu gelsn bebegın...
Daha detaylı snra yıne okuyup gecem kızlar
sızı sevıyorum opuyorum

benimde bi ara böyle ayda 2 kereydi.. pko nun cilveleri işte

yaşarsın canım daha kaç aylık evlisin zaten umutsuzluğa felan kapılma

erkek kendisinden sorun oldugu dusuncesini kabul etmek istemiyor

istemiyorda canım herşey olabilir sonuçta.. bi kadınlarda olmuyoki sorun neden böylelerrr

fundurtan
oyle tatlim ya
esim de bazen diyor bana sakasina
bir cocuk veremedin yaaa falan diye
toplumda oyle durum var sanirim eskiden gelme
kadinda sorun var olmuyor
ama erkeklerde hele gunumuzde beslenme kosullari falan derken sperm sayisi o kadar dusmus ki normal normlarda sperm bulmakta zorlaniyoruz diyor doktorlar.
iste biz de bilmiyoruz var mi nasil spermler ama diliyorum ki iyilerdir ve hamile kalabilirim
sizler icin de dilegim o canim
yokhiyi oturmalar canim guzel vakit gecirirsin umarim arkadasinla
aman caktirma kk ya girdigini :))
gorusuruz aksama

Son düzenleme:
kızlar ne yapıyosunuz?ben çok sinirliyim ya,nedense baya gerginim yani.galiba bu gün kendimi,vücudumu daha çok dinliyorum bu da beni geriyor.çünki umutlanmak istemiyorum.every haklı bence insan kendini çok dinlediyinde belki de her zaman var olan şeyleri hiss ediyor.ya bilmiyorum ya....kafam çok karışık...:44::44::44:

canim tecrubeli oldugumdan sana diyorum
ben ayna karsisinda saatlerimi gcirdim gozlerime bakarken, goguslerimi incelerken..
surekli dilimde tat var mi diye bakiyordum, midem cok bulandi ve surekli kasiklarimda batmalar oldu,
yumurtlama sonrasi goguslerim buyumeye agrimaya basladi ve cevresi genisledi, ben bunlari daha nce gormuyormusum ama bebek bekleyince insan inceliyor kendini
sana yapma demek zor cunku ben de yaptim biliyorum
ama annem saglikci ve bana hep derdi cok dinleme kendini 'yalanci gebelik' yasarsin diye
ama gercekten hamile oldugum ay bunlarin hicbiri olmadi cunku o zaman ailein yanindaydim tatildeydim ve kendimi hic dinlemedim incelemedim, cunku inceleyemezdim babam annem kardesim evde.
yani en onemli belirti adet gecikmesi bence , o zaman kadar sabretmek zorundayiz malesef (( zor ama mecbur
ben de stresliyim neler cekiyorum gecen aycok cektim mesela
su an korunmak ne iyi geldi anlatamam bebek dusunmemek beni resmen rahatlatti su an icin tabi

bir de herkes diyor akisina birak dusunme
keyfini cikar gelirse gelir bebis
senin daha ilk aylarin evliligin tadini cikar be nuradamla
gez toz kocanla eglen
daha yasin da kucuk yeni de evlisin
bak ben koca 2 sene bebek dusunmedim/k
ama gezdim tozdum askimizi yasadik kafamiz rahatti her ay 14 gun stresli bekleyislerim yoktu
sen bebek istiyorsun biliyorum ama iliskine bak canim ya olursa olur de bir sure belki o zaman stres hormonun uzaklasir daha mutlu olursun belki surec kisalir ne bileyim
ben oyle dusunuyorum canim

ne bileyim ya,bence de haklısın ya,varsa vardır,yoksa da yoktur zaten bunu düşünüp kendimi niye delirtiyorum ki.2-3güne bilinir zaten.sen beni geçen ay görücektin ya.kesinlikle hamileyim diordum,ama olmadı.bu ay çok -çok rahatım sadece bugünki ağız sulanmama takmak istemiyorum,onu beceremiyorum.yoksa göğüslerim falan yara gibi,sütyenimi çıkaamıyorum bile.ama onu hiç umursamıyorum bile.şu ağzımdakı su,belimin ağrısı,bi de miydemin ekşimesi beni sinir ediyor,bu ayda bu çıktı başıma,geçen aylar bunu fark ememiştim,bu ay da bunu görüyorum,her halde hamile olana kadar her belirtinin aslında adetten önce de yaşandığına emin olacağım.:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…