umre donusu insallah hamile kalirsin canimbu ay ben de koruncam hem de hapla
atesin gayet iyi gidiyor canim az kaldi bakalim sonuc guzel olsun insallahmerhaba kızlar.akşam iyice kaynatmışsınız,daha okumadım ama şimdi okuycam,kaç sayfa olmuş ya.size tablomu gösteriyim,yorum yaparsanız sevinirim tontişlerim.
3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com
sana da gunaydin canimgünaydın kızlaaarrrrr
everyy bitkilerin çok güzel maaşallahh ne ki bunlar maydanozmu :26:
herkesin bunyesi farkli[SUP][/SUP] kızlar yazılarını okurken arkadaş göğüs ağrımın bitmesinden anlamştım demiş beni 3 gün acılı bir göğü ağrım oldu ama sonra kesildi o zaman bu ay da hamilelil yok yani öyle mi oluyor devam etmesi lazım göğüs ağrısının aralıksız birde sabh ateşim 36.9 akşamda öyleydi dil altından ölçüyom
evet ya ciliz olacaklar bellibilmem ki
saksıda yetişenler biraz daha minyatür oluyor
henüz yumurta yok. ama sen hep geç yumrutluyorsun di mi?
ay dur benne benimkilerin fotosunu çekip geleyim :)
geçen aylar hep ümitliydim,bu ay daha bir rahatım ya,hiç bir belirtiye takmıyorum.mesela ağzım sulanıyor,yarı tuzlu gibi bir tat geliyor ağzıma ama takmıyorum görüyomusunuz.
şaka bir yana gerçekten bu aybir rahatım yani.adt olucağım diye ödüm patlamıyor,tabbi olursam kötü olucağım ama önceden heyecan yapmıyorum.
every bilmiyorum canım senin durumunda olsam ben de zor karar verirdim sanırım. neyse bir ay korun ama sonra içinden nasıl geliyorsa öyle devam et.
tüh sen geldin ben gidiyorum görüyor musun. çarşıya çıkcam umre için izin işlemleri filan var. eşim beta hcg ye de baktır da doktor sorarsa negatif çıktı dersin dedi. sonra ateş ölçtüm düşüktü diyemezsin kızar bak dedi :111:
çok kasıcı bi durum salak gibi geçen sene ilk bebek istediğim aylar giderdim kana. sıkıcı bi durum.
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar işte ateş tablom
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar buda benim ateş tablom bir yorum yaparmısınız bu ay ateşim sapıttı galıbaa
kızlar buda benim ateş tablom bir yorum yaparmısınız bu ay ateşim sapıttı galıbaa
canım çatlamamışsın henüz.. geçen ayki tablonda da yumurtan varsa 25 inde görünüyor belki bu ayda geç yumurtlarsın.. ama bence sen kilo vermeni felan bekleme başka bi doktora git biran önce ve yumurta takibi yaptır.. okadar kilon yok ki senin..
ben de ayni fikirdeyim
baska bir doktordan da tavsiye alsa iyi olur
cunku nice kilolu kadinalr var hamile kaliyorlar kolayca
kızlar fazla takmıyorum diyorum ama benim ağzım çok sulanıyor,böğle hani miyde bulandığında ağza böğle qarip tuzlu bir sıvı geiyor ya benimki öğle işte,öğle bir miyde bulantım yok ama,sadece ağzım fazla sulanıyor. belim de fena ağrıyor,uzanıyorum yine geçmiyor.ya HİÇ AMA HİÇ ümitlenmek istemiyorum ama şunlar da beni sinir ediyor yani,piskolojik her halde ne bileyim.:44::44::44:
Eki Görüntüle 460538 tablo paylasamiyorum maksat yesillik olsun :) Eki Görüntüle 460537
kizlar selam tekrar
doktordan geldim
genital bolgem su an tertemiz dis gorunus itibariyle masallah
sivilceler yakildi gitmis hersey, zaten tedaviye cok cabuk cevap veren bir virusmus molluskum
esimde de gecen seferden kalma 2 sivilce yakildi ve bitti insallah onun da
sonra ben hapi sordum 3 ay icten temizlik icin mi dedim
ama internetten de arastirdigimda molluskum icin ilac tedavisne cok gerek yok gibi gorunuyor, baya yazi okudum genelde yakinca gidermis ama tabi ilaci alicaz her ihtimale karsi..
ama isin garibi dermatologa ben ;hap yardimci olucak bir daha olmayacak sivilce di mi' diye sordum ama kadin beni yanlis anladi sanirsam 'bu hap kotu etki etmez, hamile kalabilirsin sorun degil'dedibebek istedigimizi biliyordu zaten dusuk diye soyledim bir de yan odada jinekologa gittim.. neyse internetten arastirdim likopid yanlis anlamadiysam bu hap hamilelikte oluyor :44: ufff ama ben kararimi vermistim ve kafam cok rahatti kadinin bu sozu ben etkiledi yine..esim anlamamis tabi rusca teknik kelimelerden hastane terimlerinden anlamaz, ben ona dedim cikista, yooook ben 3 ay korunucam dedi hap bitsin. aklim karisti ama..ne guzel kara vermistim ne yapicam bilmiyorum simdi, zaman da akip gidiyor... zaten bebek hemen olmuyor aslinda herseyi salip akisina birakmak istiyorum ama korunuyormus havasinda olmak istiyorum ama bunu basarabilecegimi de sanmiyorum. eger korunmayi birakirsam stres altinda olucam.. o yuzdne bu ay kesin korunuyorum da sonra ne yapmali nasil yapmali bilmiyorum.zaten olmuyor diyip salmak istiyorum. siz ne dersiniz
bilmiyorum canim catlamadin gibi simdilik :44:
canım çatlamamışsın henüz.. geçen ayki tablonda da yumurtan varsa 25 inde görünüyor belki bu ayda geç yumurtlarsın.. ama bence sen kilo vermeni felan bekleme başka bi doktora git biran önce ve yumurta takibi yaptır.. okadar kilon yok ki senin..
ben de ayni fikirdeyim
baska bir doktordan da tavsiye alsa iyi olur
cunku nice kilolu kadinalr var hamile kaliyorlar kolayca
canım benim arkadaşım 100 ün üzerinde hemen kaldı.. başka bi arkadaş 116 ile kaldı.. bende 101 im :18: bakalım neler olacak.. yani ecrinin kilo benimkinin yanında devede kulak
kimyasal gecirdiginde boyle seyler luyor muydu
evet canım ben pkoluyum yarın polikinliğe gidecem baktırcam zaten merak ettim uzun zamandırda gitmemiştim bakalım ne diycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?