kim doğurduysakızlar geçen gün biri demiyormuydu çörekotu çiğneyin adetinizi geciktirmek istiyosanız diye kimdi o :44: yoksa başka bişeymiydi o :44:
ben de oyle birsye hatirliyorum
ama ne muhabbetinde gecti onu hatirlayamadim
kim doğurduysakızlar geçen gün biri demiyormuydu çörekotu çiğneyin adetinizi geciktirmek istiyosanız diye kimdi o :44: yoksa başka bişeymiydi o :44:
adetim düzenliydi ama artık düzensizleşeceğini tahmin ediyorum...
çörekotunu 3ay evvel denemiştim... ama bu ay da denerim, ne olacak, umut fakirin ekmeği
cnm benım ben hep yatmaya yakın yerdım onun ee umurta takıbe ne zaman gıdıcen cnm çörekotu gununden önce de yumurtlatabılıyo cnm bızım arkadaş ılk yaptıgında 11.gun takıbe gıttıgınde catlamıştı bıde dngusude kısaydı yanı normaldı sen yıne bırakam calışmayı
çörekotunu 3ay evvel denemiştim... ama bu ay da denerim, ne olacak, umut fakirin ekmeği
haha yok kuzm ya ben hıc duymadım tam tersı durum hatta ay öööööööööööööööööööö çok acı zaten ya
ben de eksik kalmiyim bir dahaki ay ayrinti alirim sizden bu kur hakkinda kizlarbelki daha sonraki ay bilmiyorum
yok deme oyle belki zamaninda gelir hic belli olmaz
kanamanin basladigi gunu adet gunun sayican ve belki her zamanki dongunde gelir
benim 29 gunde gelmisti
bende bilmiyorum daha bikaç gün önce biri dediydi diye hatırlıyorum okadar ama emin değilim yinede :44:
canım korkma yıne duzenlı olur
ıns bebegın cok bekletmıcek senı
ben oyle hıssedıyorum
bu arada kızlar avatarımda bellı olmuyo ama
oglusumun bıde altta bıtanecık dısı var yaaaa
numune gıbı gorsenız koparırsınızzzzzz
inşallah canım benim, inşallah...
kızlar toplu halde kaçtınız...
ben de gideyim bari...
hepinize iyi uykular
ah cnm benım yerım o dışını ay benım kızımda bu ara dişsız ay cok sevımsız oluyolar dışsiz ay çıksın artı erken de dökuldu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?