ah cnm benım yerım o dışını ay benım kızımda bu ara dişsız ay cok sevımsız oluyolar dışsiz ay çıksın artı erken de dökuldu zaten
ah cnm benım yerım o dışını ay benım kızımda bu ara dişsız ay cok sevımsız oluyolar dışsiz ay çıksın artı erken de dökuldu zaten
heeeyyytt selamalaar kızlaaar
deryoooooss
ehehehe
massallah prensesee
erkenden buyucek annesı
yaa on dısler olmaynca cok komık oluyo cıdden
dayak yemıs gıbı kıyamam
bı zmnlar bızde oleydıkkk
heeeyyytt selamalaar kızlaaar
deryoooooss
efesude yavrum napcaz bız sımdı bu morfolojıyı duzeltmek ıcın ya?
annen nerden almıs ne varmıs o macunun ıcınde?
esının kullandıgı ılacın adı ne?
kızlar bu arada bn bgn hgs cektırdım ya hanı. ceken dr dedıkı 1 hafta denıze ılıskıye yasak dedı. bu durumda yumurtlamayı kacırcas.
kendı druma sordum
hayır canım ne alakası var sız calısın kacırmayın yumurtaları dedı. denız ıcınde yarından sonra bak keyfıne dedı.
sız neler yasadınız? varmıydı yasak? ılıskı yasagı? kac gundu yasak?
kızlar bu arada bn bgn hgs cektırdım ya hanı. ceken dr dedıkı 1 hafta denıze ılıskıye yasak dedı. bu durumda yumurtlamayı kacırcas.
kendı druma sordum
hayır canım ne alakası var sız calısın kacırmayın yumurtaları dedı. denız ıcınde yarından sonra bak keyfıne dedı.
fena dııl canım ya. ılk soku atlatmaya calısıos. sanırım burda hepımızın ılla bı sok gecırme gunlerı oluyorselam canım nasılsın
selam cnm nasılsın bu akşam ne pişirdın bakalım kurabıye falan
fena dııl canım ya. ılk soku atlatmaya calısıos. sanırım burda hepımızın ılla bı sok gecırme gunlerı oluyor
valla yarencım malesef kurabıye gorecek gozum yoktu bgn. anestezılı hgsden sonra zaten zor ayıldım ustunede esımın kotu cıkan sperm sayısı derken ufak caplı bı sok yasıyoruz malesef. sen nasılsın?
canım annem tv den bişiler dinlemiş bazı notlar almış keçiboynuzu tozu çakşır kökü vb. gibi baya bi çeşit vardı içinde onları çektirmiş aktarcıda içine de kaliteli bal katmışlar sana tavsiyem kara kovan balı olsun .eşim keçiboynuzu pekmezini ayrıyeten 1-2 yemek kaşığı bunula birlikte gece yatarken alıyo genelde .bide dr hap yazdı adı:fertil pro -vitamin&mineral yazıyo cnm
kendı druma sordum
Canım harika bir düzelme! Maaşallah. Umarım bir sonraki testte böyle çıkar. Annene sorar mısın nerden almış macunu. Adı neymiş? Bir de doktor hangi ilacı yazdı? Bize ilaç vermedi.
Selam cannımmm. Hoşgeldin! Keçiboynuzu yaptık eskiden şimdi yine başladık. Başka kürler için de saraçoğluna mail attım. Bakalım ne diycek.
rıca ederım canım onemlı dııl.ah cnm benım okumadan yazmıştım kurabıye kusura bakma tatlım benım snın ilişkı yasagını hsg cektıren arkadaşa sordum 5 10 dkkaya yazar snırım
canım benmde lakoroskopide oldu hsg ama bana da yazask ilişki 2 hafta .ama benmki ameliyata girdiği için belki normalde hsg yi hiç duymamıştım:44:
keske tam olarak bılebılseydım o karısımın ıcınde tam olarak hangı bıtkıler var?
o ılac recetelı bı ılacmı acaba? adından anladıgım kadarıyla vıtamın gıbı bısı. yanı acaba bız gıtsek eczaneye dırek alabılrımıyız kı?
selamm kuzum naberrrrrr
efesude sende hosgeldın canımm
ne ıyı ettınızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?