Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ah cnm benım yerım o dışını ay benım kızımda bu ara dişsız ay cok sevımsız oluyolar dışsiz ay çıksın artı erken de dökuldu zaten

ehehehe
massallah prensesee
erkenden buyucek annesı
yaa on dısler olmaynca cok komık oluyo cıdden
dayak yemıs gıbı kıyamam

bı zmnlar bızde oleydıkkk

ah cnm benım yerım o dışını ay benım kızımda bu ara dişsız ay cok sevımsız oluyolar dışsiz ay çıksın artı erken de dökuldu zaten

ehehehe
massallah prensesee
erkenden buyucek annesı
dayak yemıs gıbı kıyamam

ehehehe
massallah prensesee
erkenden buyucek annesı
dayak yemıs gıbı kıyamam

ay evet ya benım okuma bayraında resımlerım vardı hep dişsiz yanı 7 yaş bıttıgınde ama ızm 5.5 yaşında gec kalmış haha

efesude yavrum napcaz bız sımdı bu morfolojıyı duzeltmek ıcın ya?
annen nerden almıs ne varmıs o macunun ıcınde?
esının kullandıgı ılacın adı ne?

efesude yavrum napcaz bız sımdı bu morfolojıyı duzeltmek ıcın ya?
annen nerden almıs ne varmıs o macunun ıcınde?
esının kullandıgı ılacın adı ne?

canım annem tv den bişiler dinlemiş bazı notlar almış keçiboynuzu tozu çakşır kökü vb. gibi baya bi çeşit vardı içinde onları çektirmiş aktarcıda içine de kaliteli bal katmışlar sana tavsiyem kara kovan balı olsun .eşim keçiboynuzu pekmezini ayrıyeten 1-2 yemek kaşığı bunula birlikte gece yatarken alıyo genelde .bide dr hap yazdı adı:fertil pro -vitamin&mineral yazıyo cnm

kızlar bu arada bn bgn hgs cektırdım ya hanı. ceken dr dedıkı 1 hafta denıze ılıskıye yasak dedı. bu durumda yumurtlamayı kacırcas.
kendı druma sordum
hayır canım ne alakası var sız calısın kacırmayın yumurtaları dedı. denız ıcınde yarından sonra bak keyfıne dedı.
sız neler yasadınız? varmıydı yasak? ılıskı yasagı? kac gundu yasak?

canım benmde lakoroskopide oldu hsg ama bana da yazask ilişki 2 hafta .ama benmki ameliyata girdiği için belki normalde hsg yi hiç duymamıştım:44:

a gecmış olsu tatlım ay benı pek bılgım yok cnm ya

selam canım nasılsın
fena dııl canım ya. ılk soku atlatmaya calısıos. sanırım burda hepımızın ılla bı sok gecırme gunlerı oluyor
selam cnm nasılsın bu akşam ne pişirdın bakalım kurabıye falan

valla yarencım malesef kurabıye gorecek gozum yoktu bgn. anestezılı hgsden sonra zaten zor ayıldım ustunede esımın kotu cıkan sperm sayısı derken ufak caplı bı sok yasıyoruz malesef. sen nasılsın?

ah cnm benım okumadan yazmıştım kurabıye kusura bakma tatlım benım snın ilişkı yasagını hsg cektıren arkadaşa sordum 5 10 dkkaya yazar snırım

keske tam olarak bılebılseydım o karısımın ıcınde tam olarak hangı bıtkıler var?
o ılac recetelı bı ılacmı acaba? adından anladıgım kadarıyla vıtamın gıbı bısı. yanı acaba bız gıtsek eczaneye dırek alabılrımıyız kı?

selamm kuzum naberrrrrr

efesude sende hosgeldın canımm

ne ıyı ettınızzzzz

inşAllah canım değerlerimiz gitgide iyi olur ,sizinde aynı şekilde.canım annem hazırlattırdı epey tv den notlar toplamış erkek için ne iyi geliyo sa onu yazmış keçibuynuzu tozu,çakşır kökü,havuç kökü, şalgaö kökü vb. gibi epey bitkileri çektirip içinede bal kattırmış sonra bize yolladıiş te bide bişey almıştı küçük kavanozlarda ama pahalıydı 50 tl tanesi arı poleni var içinde o hazır satılıyodu ismi:Balen ferfex -ballı bitkisel karışım akşamları 1 tatlı kaşığı kullandı
bide canım benm eşimn en büyük problemi hareketsiz spermi çoktu hatta pek hareketli yoktu onun için ilaç yazdı senin eşinin bildiğim kadarıyla hızı iyi .bizde öle değildi ,belkide ondan yazmadı size ilacın adıda:fertil pro-vitamin&mineral supplement

ah cnm benım okumadan yazmıştım kurabıye kusura bakma tatlım benım snın ilişkı yasagını hsg cektıren arkadaşa sordum 5 10 dkkaya yazar snırım
rıca ederım canım onemlı dııl.
bekleyelım bakalım ona ne demısler ılıskı ıcın
canım benmde lakoroskopide oldu hsg ama bana da yazask ilişki 2 hafta .ama benmki ameliyata girdiği için belki normalde hsg yi hiç duymamıştım:44:

ya bende anlamadım kı.
hatta bu drların hıc bırını anlamıorum ya
bırı ole dıo dıgerı bole dıo falan. hey yarabbım...

bıde ne var bılıomusunuz. esım dıokı bu spermıyogramlarda en onemlı sey madem morfolojı
neden o zmn tum drlar morfolojılı test ıstemıolar?
bız 2-3 ay once yaptırmıstık bır urologun ıstemesı uzerıne test onda az hareketlı cok haereketlı 1 saat sonrakı 2 saat sonrakı deger total sayı gb verıler vardı sadece.
o sonuclara bakıp hareketlılık az ama sayı cok yuksek oldugu ıcın durum ıyı gayet guzel bı problem yok demıstı.
o adam morfolojı fln bakmadı yanı. oylece yorumladı ordakı degerlerle. ama bu dr ıllakı morfolojı dıyor ona gore yorumluyo.
sımdı esım haksız mı? madem en onemlı sey morfolojıyse ndn her testte ona bakılmıo

selamm kuzum naberrrrrr

efesude sende hosgeldın canımm

ne ıyı ettınızzzzz

evet cnm ya geçen bi kişi daha sordu anneme sordum annemde atmış yazdığı kağıdı kızlar bende acayip fazla keşke Türkiyede olsam gönderiridim sizede ya valla kargoya verirdim gelirdi evinize
sana tavsiyem internette kuvvet macunu tarzı şeyler hakikisini bul orada yazan bitkileri toplaben öyle yapmıştım annenme 5-6 tanesinide ben yazdırdım telde ,bende duydum çünkü mesela çörek tou falan da koydurduk ne bileyim öyle bişey bende böyle yaptım eski osmanlı macunlarına bakmıştım ben .ilaca gelince burada reçeteyle aldı cnm sistem farklı burada Türkiyede nasıl bilmiyorum .internette aratabilirsin bu ilacı bi bak varmı ,bide bu erkek ilaçları sadece vitaminlşer var içinde 1-2 bişey var içinde kimyasal sanırım içindekiler şöyle;(vitaminC,B9,B12,E,)SELENİUM,ZİNC bide okuyamadığım kimyasal bişey var
yokhteşekkürler canım hoşbulduk nasılsın bakiyim bugün

Son düzenleme:
kızlar ben bu gece erken kaçıcam öpuyorum sızı cok canım bu arada hsg ıcın sordugum arkadaş cvp vermedn gıttı uzgnum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…