Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ama bu bebis cooooook tatliiiiiiii
sana ugurlu gelecek gelecek

ben senin uzerine kac bebis degistirdim
ondan gelmiyor benim bebis

songul kızzzz allah senı naaapmasın hahahah

ay daha erken smdıden yormıyım adamı
haftaya yımırtlıcam nede olsa
smdı ufak bı hosgeldın yaparız yeter

everyyyy fundurtan canlarım
cıdden bebısım cok guzel ama dımı
ıcım erıyo ona baktıkca
ahh bı gelse sıpa

hadı bakalım cnm varmı adet duzensızlıgın falan benı mkı ben korunmayı bırakınca sapıtmıştı resmen 7 ayda 3 kere adet oldum varsa bı dengesizlık çörekotunu yap derım bı dahakı aya he bıde duşuk sonrası adet benım 43 gun sonra olmuştu aradaad ara lekelenme yaşamıştım

valla çok tatlı gelir inşallah annesi nazlı bizim sıpalar every de zırt pırt değiştirmese resmini ama bu bebek kediden iyi kedi kafasını salladıkça sinir geliyodu bana

kuzum öle deme bak ben 10 gun önce yımırtladım eger olmasydı oynaş saf saf saklardık enerjımızı yımırtlamya beklerkende gelırdı kırmızılar bak hem sen bu ay çörekotu kadınısın her an yumurtlama yaşanabıllır sen yor adamı onunda canına mınnet

kızzz asıl o senın ıkızlerı var ya koparasım gelıyo
nası tatlı bebısler onnaaar yaaaaaa
hamur gıbı yogur dur

burda çok belli olmuyo ama bi gülüşleri varki ballan kaymak sanki biri kız diğeri erkek gibi bide bende totem yapıyom ikiz olsun diye .. ama biri bile gelemedi henüz

Canım harika bir düzelme! Maaşallah. Umarım bir sonraki testte böyle çıkar. Annene sorar mısın nerden almış macunu. Adı neymiş? Bir de doktor hangi ilacı yazdı? Bize ilaç vermedi.

senin benim avatara nedne az puan verdin bakalim
ama bana 10 puan vererek gonlumu aldin

ben de tam zitti simarik erkek cocuklarina bayiliyorum sanirim avatarlarim hep o yonde

O zaman inşallah şımarık bir erkek çocuğun olur. Eğer senin çocuğun olursa ben de çok severim şımarık erkek çocuklarını

senaycım 9aycım kurlerı uygulayın kecıboynyzu ve havuc kuru
sıgara ıcmıyosa eslerınız..

bunlar cok faydalı

Selam cannımmm. Hoşgeldin! Keçiboynuzu yaptık eskiden şimdi yine başladık. Başka kürler için de saraçoğluna mail attım. Bakalım ne diycek.

Son düzenleme:
fundacım ya kesınlıkle resmı yakından gormekle bu kucucuk halı cok farklı
bnm masaustumde var bu bebek
resmen basım donuyo ona baktkca ya
sennkılerde oyle massallah
ınsan tum kederını unutur bunlara baktıkca
massallaaah kım dogurduysa...

Songullll kızzzz corek otu dıyıp duruyoz ama ben bgn gene unuttum
sbh aldımda gece almadm bak acken
yatarken alırım artk
hıc duzenlı olmadı bu sefer
ya kuzum senın adetın duzenszlesmıs
tabı yımırtlamada degısmıs
bnde o yok adet oldugum gun bellı
halıyle yımırtada bellı
ama bu kur sayesnde bırden fazla yımırtlama ıhtımalı olaıbılır elbette
bakalım onuda hastaya dra gıdınce gorcem usg de
ona gore bol bol caalıscam ıns
bu defa yorulmak yokkkk :)))))

terazii senin karşıt burcun ondan heralde
evet ben teraziyle iyi anlasirim

valla çok tatlı gelir inşallah annesi nazlı bizim sıpalar every de zırt pırt değiştirmese resmini ama bu bebek kediden iyi kedi kafasını salladıkça sinir geliyodu bana
evet ya amam degistirdim ama bunu sevdim
su inatci yumurta dollenmyor yaa bir turlu
boyle bebis ciksa ne guzel olacak
kedi bir sure sonra beni de rahatsiz etti oyle vurdumduymaz haller

burda çok belli olmuyo ama bi gülüşleri varki ballan kaymak sanki biri kız diğeri erkek gibi bide bende totem yapıyom ikiz olsun diye .. ama biri bile gelemedi henüz
belli ama cooook sekerlerrr ya
bana da oyle geliyor bir kiz bir erkek gibi

kim doğurduysa kızlar geçen gün biri demiyormuydu çörekotu çiğneyin adetinizi geciktirmek istiyosanız diye kimdi o :44: yoksa başka bişeymiydi o :44:

canim sende olumlu sonuclanirsa ben de deniycem yakin zamanda
icimde kalmasin ya madem sansi da arttiriyor

9 ay
ahhh neeee cok isterimmmm gercektennn

cnm benım ben hep yatmaya yakın yerdım onun ee umurta takıbe ne zaman gıdıcen cnm çörekotu gununden önce de yumurtlatabılıyo cnm bızım arkadaş ılk yaptıgında 11.gun takıbe gıttıgınde catlamıştı bıde dngusude kısaydı yanı normaldı sen yıne bırakam calışmayı

adetim düzenliydi ama artık düzensizleşeceğini tahmin ediyorum...
çörekotunu 3ay evvel denemiştim... ama bu ay da denerim, ne olacak, umut fakirin ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…