Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dikkat et canım kendine

deryosummmm bende guluyom suan aglanccak halıme vallaa
esımın bgn telde canı sıkkındı acaba bu haberı aldıgından olabılrmı
salak kucuk kardesı acıp herkese yaymıs cnku
smdı o gelnce nası bı tavır sergılesem bılmıyorum
oturup aglamak ıstıyorum aslnda
ama bı yanımda hıc caktırma dıyor
ablasoda hala soktaym havasnda
3. Ydu ya ıstemıyodu guya surprız oldu dıyo
bende yedım ıstemem yan cebıme koy kocası ısttıyodu ztn
offfff sınır oluyorum smdı her aıle gorusmesnde
bebıs bebıs bebıs
darısı sıze bılmem ne
bayılıcam ben ya.....

kız boşverr anacımmm ...darısı size dediklerindede söyle sıkıldım artık söylemeyin şöyle diyee...
ben sana anlatmadım komşularıma ne dediğimi..sürekli çocuk muhabbeti sürekli yapsana şu bu yine bi gün beni gördüler konuşmaya başlayınca artık sizden sıkıldım çok sıkıcısınız sizin başka muhabbetiniz yokmu değiştirin bu kafaları dedim kaldılar böle geçende biri çocuklardan darlanmışş kızz olii saakın yapma sakınn dedi yapacam bu seferde sana inat dedimiiki gün önce başka diyordun noldu şimdi yapacam gezmeye gidecem her gün sana bırakcam dedim gözü korktuu

ohhh ıyı edıyosun cnm yaaa
bnm artık demedıgın laf kalmadı
utandım artk ben laf sokmaya onlar utanmıyolar
smdı telde soruyo bana sız calsmalara basladnzmı dıye
yok dedım ılac kullanıyorum ben hala
yaz sonu ıns fln dıye gecıstırdım
oysakı agrım olsa dahı yumurtalarım etkılenmesın dıye bıle almıyoru
3 5 ay hadı bole oyalarız snrası kabus
ıns gelır bebegım artık

Son düzenleme:
yokh arkadasım ne olur üzülme..Allah herkesin kalbine göre veriri inşallah..seni çok iyi anlıyorum bi yerde çocuk görünce içim nasıl cız ediyo..

eğer görümcende sana böyle yapacaksa bırak boşver üzülmemeye çalış..Allah herşeyi görür..

Son düzenleme:
asılama falan ıstemıorum ben ya. su an hıc hazır degılım bu tedavıyı kaldırmaya.
hıc ıstemıorum. sanırım pzartesı gıttıgımızde bı tedavı derse reddedıcem.bız brz daha deneyelım olmazsa ole baslayalım dıcem.
esımde bana katılıo galıba
aman ne bılıım yaaa
veeee....
Gorumcenın hamılelık haberı gelır...
Yokh adlı kurbaa morttttttt.....

anaaaaaaam
ee hakkında hayırlısı canım
ne yapalım. senınde yakında gelecek ınsalla bebısın. sonucta hamıle kalabıldıgını bılıosun ve sımdıde bebegının senınle kalması ıcın ne yapman gerektıgınıde.
rabbım bana da gostersın ıns bı kerecık hamıle kalabıldıgım ıns.
bu arada esının canı cıdden bu hbre sıkılmıs olabılır. ona moral ver bacım emı.
yegenı olacak ne guzelç hem belkı bebıs bebısı ceker ha ne dersın :)

canım bızı bızden baskası anlamıyor zaten...
Allah korkusu olan bırıdır aslında o yapmazda..
Ben etrafı bılıyorum laflar dolanıp durcak..
Ne yapayım umursamıycam artık
bnmde cok cnm acıyo cnku,
esımde taksın ıstemıyorum bıde o strs yaparsa vay halımıze..
Allah ıns bebegımızı gondersn hepımıze canlarım..

dun nasıl cıkıstım tv de bı dızıye. tam bılgısayarda sıze bısıler yazıodum esımde tv ızlıodu. uzun sure bakmadım tvye kafamı bı ara bı kaldırdım karsımda karnı burnunda bı hatun baska bı hatunla gobegını gostere gostere tekmelerınden bahsedıo
aaaa dedııım nası bı sınav bu bolee
sureklı karsıma hamıleler cıkıo
ıstemıorum ıstemıoruuum onları gormeyı
dıe cemkırdım
kocişde baka kaldı yazık hıc bısı soleyemedı
tam da onun sonuclarının kotu cıktıgı gun bu cıkıs hıc ıı olmadı aslında

sen sıkma tatlı canını ...
baktın olmuyor gitme gelme olayını kesersin en aza indirirsin fln ..
ne düşüncesiz insanlar....
sormayın ya sormayınnn zaten hamilelik saklanacak bişey değil...

benim sabah yumoş akıntısı geldi.
ve ilk defa kasık ağrısı çekiyorum.
bu yumoş biraz zorlu olacak galiba.
daha 11.günüm ama. biraz önce 2 saat
uyumuşum ateşimi ölçttüm 36.6 sabah
36.2 idi. acaba çatladım mı diye düşünüyorum.:44:

herkese slmmmmmmmmmm akşam kanamam geldi kızlar çok korktum sabahında ilk işim doktora koşmak oldu düşük olabilir bol bol yat dinlen ddi bide 2 tane proluton depot di iğne ve coraspirin verdi varmı arkadaşlar içinizde bunlardan kullanan ????? bide benim hesabıma göre 5+4 doktor 5+i1ddi kese göründü doktor aşağı sarkma olmamış yeri iyi 15 gün sonra yani 7 haftada tekrar gelde kalp atışlarına bakalım dedi çok korkuyorum bişey olcak diye

ne güzel herkes burada.
şenayy inancını kaybetme.
rabbim ne zaman isterse
ozaman olur.geçen yıl bebek düşndüğümde
illa haziran ayında hamiş olucam
diye tutturdum.olduda ama dış gebelik ile sonuçlandı.
rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere.

aman canım yat dinlen sadece tuvalete kalk.
dikka et. yediklerimizden midir nedir
ne çok düşük olacak haberi alıyoruz.
yedik gdolu yiyecekleri. valla bizim
genlerimiz değişti.

aman canım yat dinlen sadece tuvalete kalk.
dikka et. yediklerimizden midir nedir
ne çok düşük olacak haberi alıyoruz.
yedik gdolu yiyecekleri. valla bizim
genlerimiz değişti.

öyle valla arkadaşım önceden hiç olmazmış böyle şeyler ama yatılmıyo işte tatlım kim yemek yapcak bulaşık çamaşır kayın validemde annemde yakında dğil çalışıyo zaten ikiside mecbur kalkcam

canım endişelenme soğuk almışsındır ayağını sıkı tut bide karnını bide nane yap kendine iyi gelir.geçmiş olsun cnm.

canım stres yapma etşin gayet güzel düşmedikçe ve adet gelmedikçe umut var bence gelecek inşAllah:)

ökkeşa cnm bnm sana sorum olcaktı sendin dimi benm gibi tek tüplü olan yanlış biliyorsam lütfen kusuruma bakmaeğer öleyse sorum şu:)sağdan veya soldan yumurtladığını hissedebiliyomusun yada anlayabiliyomusun yoksa dr amı gidiyorsun?

veeee....
Gorumcenın hamılelık haberı gelır...
Yokh adlı kurbaa morttttttt.....

inanamıyorum yokh daha 2 gün önce bana söylemiştin "görümcemin haberini almaktan korkuyorum "diyeneyse sen sabret gelcek bebişin inşAllah 2 ay içinde.

canım sen içini ferah tutki oda sana sımsıkı tutunsun aklına ne getirirsen yoluna da o gelir der hep annem .o yüzden iyi düşün hep .dr dinlen demiş bence dinlenmelisin .geçmiş olsun cnm inşAllah atlatırsın bu dönemi bebişin senle sağlıkla kalır...

yokh mutlu bir haber ama seni oyle iyi anliyorum ki...
zaten bekleyince oluyr mu ne ben de eltim icin oyle demistim
kadin ilk aydan hamile oldu hani tabiki onlarin adina iyi de bizim adimiza garip oluyor
ve dedigin gib her dk darisi basna demeler
ne yapalim bunu daatlatcaz canim uzme kendini

Arkadaşlar bugün rüyamda benden başka tanıdığım herkesin bebeğinin olduğunu gördüm ve ben hala ateş ölçüyordum. Ateşim kaçtı biliyor musunuz 11.96! Bu ne biçim ateş ya diyordum. Sabah çok üzgün uyandım. Ateşimi ölçtüm baktım düşmüş. Zaten dün de karnım ağrıyordu şaşırmadım ama sinirlendim. Kime neye sinirlendim bilmiyorum. Kendi kendime sinirlendim. Sonra da işe gitmek için çıktım. Arabada acayip sinirlerim bozuktu ve başka bir arabaya çarptım. Ya da o bana çarptı bilmiyorum. Allah'a şükür ciddi bir şey yok ama çok başım ağrıdı. İşlerimi iptal edip eve geldim ve bugün çalışmadım. Dün de doğru düzgün çalıştığım söylenemez. Eğer bu iş bende stres yaratacaksa ve bu stres işime, normal yaşantıma zarar verecekse bir şeyleri artık değiştirmem gerekiyor demektir. Bebek varsa diye spor bile yapmıyorum. Yediklerimden kısmıyorum. Kilo aldım. Son 1 yılda tam 7 kilo. Bu da sinirimi bozuyor. Eşimle konuştuk. Bir 3 ay doktorlara, testlere ara vermeye karar verdik. Zaten eşimin doktoru 3 ay sonraya randevu verdi. O zamana kadar olmazsa beraber gider bir yol belirleriz. Ateş ölçmek de istemiyorum. Rüyalarıma girdi. Ama sizleri de özlerim ben. Merak ederim nasılsınız neler yapıyorsunuz. Kafam çok karışık kızlar ya napcam ben

efesudeevet canm ya usutmusum ben baya, zaten karnimda kotu, ustune yumurtlama gunu sanirim kasik agrisi da var sag tarafta,yerler ciplak bastim ondan oldu..
sicak su torbasi baya ise yaradi
kizlar ya moralim bozuk esim gelince yemekten sonra dizi actik hayatimin rolu diye yeni baslamis,,uc cocuklu haluk bilginer esim ozendi durdu, ustune ordaki kucuk kiza bayildi cok sevdi gozleri doldu ben de istyorum diye. sonra hayal kurdu bebegi oldugunu onu boynunda uyuttugunu, besige koymadan surekli gogsune alip uyutacakmis bebegimizi ( ya icim aciyor onun gozler dolunca sozde vurdumduymaz gibi duruyor ama icerliyor sanirim. sonra ordaki kizin ismi ne guzelmis nazli kralice 'ecenaz' biz de kizimiza bu ismi verelim dedi, biz kizimiz olursa hic isim dusunmemistik simdiye kadar hep erkek isimleri dusunuyorduk..oyle iste cok duygusalim bos bos konusuyorum bazen kendme kiziyorum (

benim de korkum sevmedigim bir cift var, yani cocuk normal de esi o diger irktan olan gicik yeni dugun yaptilar, yakinda haberi gelir diye korkuyorum ben de ..cok dile aliyorum yokh gibi hamile haberini almam yakindir. aslinda evlendiler 1 sene oldu da bir de hanimefendi ulkemizde dugun istedigi icin onu da yaptilar.cifte dugun :) neyse zaten ben ilk dugunden sonra istediklerini ama caktirmadiklarini dusunuyorum ama cevreye hep ucuncu dugunden sonra diyip duruyorlardi..neyse o gun de bitti ya haber gelirse ilk aydan hic sasirmam. banane umrumda degil de. eger duyulursa hemen ki onlar genelde soylemek istemezler nazar deger diye, iste o zaman esim cooook etkilenir diye uzuluyorum. neyse oyle isteee esim sigara molasinda ben de size yazdim

(( canım ya Allah bize sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…