- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
hepinize ama hepinize tek tek teşekkür ederim...
hep yanımdaydınız, moral verdiniz, destek oldunuz...
dualarınızla kendimi daha iyi hissettim hep...
iyiki hayatımdasınız ve inanın her biriniz benim için çok samimi birer arkadaşsınız...
inşallah dediğiniz gibi bu süreci atlatıp tekrar hamile kalır ve sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım...
şu an tek tesellim ve tek isteğim bu...
beni merak etmeyin moral olarak iyiyim...
ağrım henüz az, kanamam da az... giderek artacakmış...
deryosummmm bende guluyom suan aglanccak halıme vallaa
esımın bgn telde canı sıkkındı acaba bu haberı aldıgından olabılrmı
salak kucuk kardesı acıp herkese yaymıs cnku
smdı o gelnce nası bı tavır sergılesem bılmıyorum
oturup aglamak ıstıyorum aslnda
ama bı yanımda hıc caktırma dıyor
ablasoda hala soktaym havasnda
3. Ydu ya ıstemıyodu guya surprız oldu dıyo
bende yedım ıstemem yan cebıme koy kocası ısttıyodu ztn
offfff sınır oluyorum smdı her aıle gorusmesnde
bebıs bebıs bebıs
darısı sıze bılmem ne
bayılıcam ben ya.....
kız boşverr anacımmm ...darısı size dediklerindede söyle sıkıldım artık söylemeyin şöyle diyee...
ben sana anlatmadım komşularıma ne dediğimi..sürekli çocuk muhabbeti sürekli yapsana şu bu yine bi gün beni gördüler konuşmaya başlayınca artık sizden sıkıldım çok sıkıcısınız sizin başka muhabbetiniz yokmu değiştirin bu kafaları dedimkaldılar böle geçende biri çocuklardan darlanmışş kızz olii saakın yapma sakınn dedi yapacam bu seferde sana inat dedim iiki gün önce başka diyordun noldu şimdi yapacam gezmeye gidecem her gün sana bırakcam dedim gözü korktuu
asılama falan ıstemıorum ben ya. su an hıc hazır degılım bu tedavıyı kaldırmaya.teşekkür ederim canım..
aslında aynı zamanlarda bebek istemeye başlamışız geçen yıl hazirandan bu yana istiyoruz..
evet canım tabiki olup olmayacağını sadece Allah bilir ancak..
sperm hız sayı vs de problem olunca genelde tedavi gerekiyo..alışama vs gibi..
sperm sayınız hızınız vs aşılamaya uygun görünüyor..
aşılama deneyecek sanırım dr sizde de..
inşallah gelir bebişlerimiz artık tatlım..çoksağol iyi dileklerin için.
veeee....
Gorumcenın hamılelık haberı gelır...
Yokh adlı kurbaa morttttttt.....
yokh arkadasım ne olur üzülme..Allah herkesin kalbine göre veriri inşallah..seni çok iyi anlıyorum bi yerde çocuk görünce içim nasıl cız ediyo..
eğer görümcende sana böyle yapacaksa bırak boşver üzülmemeye çalış..Allah herşeyi görür..
ohhh ıyı edıyosun cnm yaaa
bnm artık demedıgın laf kalmadı
utandım artk ben laf sokmaya onlar utanmıyolar
smdı telde soruyo bana sız calsmalara basladnzmı dıye
yok dedım ılac kullanıyorum ben hala
yaz sonu ıns fln dıye gecıstırdım
oysakı agrım olsa dahı yumurtalarım etkılenmesın dıye bıle almıyoru
3 5 ay hadı bole oyalarız snrası kabus
ıns gelır bebegım artık
herkese slmmmmmmmmmm akşam kanamam geldi kızlar çok korktum sabahında ilk işim doktora koşmak oldu düşük olabilir bol bol yat dinlen ddi bide 2 tane proluton depot di iğne ve coraspirin verdi varmı arkadaşlar içinizde bunlardan kullanan ????? bide benim hesabıma göre 5+4 doktor 5+i1ddi kese göründü doktor aşağı sarkma olmamış yeri iyi 15 gün sonra yani 7 haftada tekrar gelde kalp atışlarına bakalım dedi çok korkuyorum bişey olcak diye
aman canım yat dinlen sadece tuvalete kalk.
dikka et. yediklerimizden midir nedir
ne çok düşük olacak haberi alıyoruz.
yedik gdolu yiyecekleri. valla bizim
genlerimiz değişti.
kizlar gunaydin
bana yardim edin dunden beri korkuyorum
benim vajinaya dogru agri vuruyor ara ara
vajinanin icinde degil bacaklarimdan yukari dogru bir anda zonklama oluyor anlik ve geciyo
bugun gecer dedim ama bugun de oluyor
dun aksamdan beri
bu neden olur acaba
günaydın kızlar.size güzel haber verip kendimi de sizi de sevindirmeyi çok isterdim,ama sbh 6da test yaptım negatif oldu,sinirlendim çok inceleyemeden uyudum.saat 10da kalkdığımda şöğle işığa tutunca görünen silik bir çizgi gördüm,ama biliyorum bu hiç önemli diyil zaten tüm testlerde bu oluyor .ateşim düşmedi,şimdi tablomu koyucam,ama sanırım göğüs ağrılarım ya azaldı,ya da öğle çok diyildi anlayamadım,sabah kalkdığımda belim ve karnım adet olucakmış gibi ağrıdı ama bir şey olmadı.belim de fena halde ağrıyor,bir az daha şiddetlendi.anlıycağınız hamile diyilim.2güne falan da adet gelir her halde
3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com :44::44::44:
günaydın herkese insallah güzel bir gün olur.
benim yumoş günlerim başlıyor bu hafta.
every canım ağrın içtiğin ilaçlardan olmasın.
sonuçta o bölgeyle ilgili.
senayyy canım allahtan umut kesilmez.
ol dedimi olur.onun yanında yok iye birşey yok.
seninde yumş günlerin başlıyo.hiçbirşey düşünme.
devam hayata.
veeee....
Gorumcenın hamılelık haberı gelır...
Yokh adlı kurbaa morttttttt.....
herkese slmmmmmmmmmm akşam kanamam geldi kızlar çok korktum sabahında ilk işim doktora koşmak oldu düşük olabilir bol bol yat dinlen ddi bide 2 tane proluton depot di iğne ve coraspirin verdi varmı arkadaşlar içinizde bunlardan kullanan ????? bide benim hesabıma göre 5+4 doktor 5+i1ddi kese göründü doktor aşağı sarkma olmamış yeri iyi 15 gün sonra yani 7 haftada tekrar gelde kalp atışlarına bakalım dedi çok korkuyorum bişey olcak diye
efesudeevet canm ya usutmusum ben baya, zaten karnimda kotu, ustune yumurtlama gunu sanirim kasik agrisi da var sag tarafta,yerler ciplak bastim ondan oldu..
sicak su torbasi baya ise yaradi
kizlar ya moralim bozukesim gelince yemekten sonra dizi actik hayatimin rolu diye yeni baslamis,,uc cocuklu haluk bilginer esim ozendi durdu, ustune ordaki kucuk kiza bayildi cok sevdi gozleri doldu ben de istyorum diye. sonra hayal kurdu bebegi oldugunu onu boynunda uyuttugunu, besige koymadan surekli gogsune alip uyutacakmis bebegimizi ( ya icim aciyor onun gozler dolunca sozde vurdumduymaz gibi duruyor ama icerliyor sanirim. sonra ordaki kizin ismi ne guzelmis nazli kralice 'ecenaz' biz de kizimiza bu ismi verelim dedi, biz kizimiz olursa hic isim dusunmemistik simdiye kadar hep erkek isimleri dusunuyorduk..oyle iste cok duygusalim bos bos konusuyorum bazen kendme kiziyorum (
benim de korkum sevmedigim bir cift var, yani cocuk normal de esi o diger irktan olan gicik yeni dugun yaptilar, yakinda haberi gelir diye korkuyorum ben de ..cok dile aliyorum yokh gibi hamile haberini almam yakindir. aslinda evlendiler 1 sene oldu da bir de hanimefendi ulkemizde dugun istedigi icin onu da yaptilar.cifte dugun :) neyse zaten ben ilk dugunden sonra istediklerini ama caktirmadiklarini dusunuyorum ama cevreye hep ucuncu dugunden sonra diyip duruyorlardi..neyse o gun de bitti ya haber gelirse ilk aydan hic sasirmam. banane umrumda degil de. eger duyulursa hemen ki onlar genelde soylemek istemezler nazar deger diye, iste o zaman esim cooook etkilenir diye uzuluyorum. neyse oyle isteee esim sigara molasinda ben de size yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?