Arkadaşlar bugün rüyamda benden başka tanıdığım herkesin bebeğinin olduğunu gördüm ve ben hala ateş ölçüyordum. Ateşim kaçtı biliyor musunuz 11.96! Bu ne biçim ateş ya diyordum. Sabah çok üzgün uyandım. Ateşimi ölçtüm baktım düşmüş. Zaten dün de karnım ağrıyordu şaşırmadım ama sinirlendim. Kime neye sinirlendim bilmiyorum. Kendi kendime sinirlendim. Sonra da işe gitmek için çıktım. Arabada acayip sinirlerim bozuktu ve başka bir arabaya çarptım. Ya da o bana çarptı bilmiyorum. Allah'a şükür ciddi bir şey yok ama çok başım ağrıdı. İşlerimi iptal edip eve geldim ve bugün çalışmadım. Dün de doğru düzgün çalıştığım söylenemez. Eğer bu iş bende stres yaratacaksa ve bu stres işime, normal yaşantıma zarar verecekse bir şeyleri artık değiştirmem gerekiyor demektir. Bebek varsa diye spor bile yapmıyorum. Yediklerimden kısmıyorum. Kilo aldım. Son 1 yılda tam 7 kilo. Bu da sinirimi bozuyor. Eşimle konuştuk. Bir 3 ay doktorlara, testlere ara vermeye karar verdik. Zaten eşimin doktoru 3 ay sonraya randevu verdi. O zamana kadar olmazsa beraber gider bir yol belirleriz. Ateş ölçmek de istemiyorum. Rüyalarıma girdi. Ama sizleri de özlerim ben. Merak ederim nasılsınız neler yapıyorsunuz. Kafam çok karışık kızlar ya napcam ben
efesudeevet canm ya usutmusum ben baya, zaten karnimda kotu, ustune yumurtlama gunu sanirim kasik agrisi da var sag tarafta,yerler ciplak bastim ondan oldu..
sicak su torbasi baya ise yaradi
kizlar ya moralim bozukesim gelince yemekten sonra dizi actik hayatimin rolu diye yeni baslamis,,uc cocuklu haluk bilginer esim ozendi durdu, ustune ordaki kucuk kiza bayildi cok sevdi gozleri doldu ben de istyorum diye. sonra hayal kurdu bebegi oldugunu onu boynunda uyuttugunu, besige koymadan surekli gogsune alip uyutacakmis bebegimizi ( ya icim aciyor onun gozler dolunca sozde vurdumduymaz gibi duruyor ama icerliyor sanirim. sonra ordaki kizin ismi ne guzelmis nazli kralice 'ecenaz' biz de kizimiza bu ismi verelim dedi, biz kizimiz olursa hic isim dusunmemistik simdiye kadar hep erkek isimleri dusunuyorduk..oyle iste cok duygusalim bos bos konusuyorum bazen kendme kiziyorum (
benim de korkum sevmedigim bir cift var, yani cocuk normal de esi o diger irktan olan gicik yeni dugun yaptilar, yakinda haberi gelir diye korkuyorum ben de ..cok dile aliyorum yokh gibi hamile haberini almam yakindir. aslinda evlendiler 1 sene oldu da bir de hanimefendi ulkemizde dugun istedigi icin onu da yaptilar.cifte dugun :) neyse zaten ben ilk dugunden sonra istediklerini ama caktirmadiklarini dusunuyorum ama cevreye hep ucuncu dugunden sonra diyip duruyorlardi..neyse o gun de bitti ya haber gelirse ilk aydan hic sasirmam. banane umrumda degil de. eger duyulursa hemen ki onlar genelde soylemek istemezler nazar deger diye, iste o zaman esim cooook etkilenir diye uzuluyorum. neyse oyle isteee esim sigara molasinda ben de size yazdim
kızlar ya benim belim fena halde ağrıyor.sanırım ara sıra kasığımda batmalar da hiss ettim bu gün,tabibatmalar konusunda kafamı da bozmuş ola bilirim.ama 1keresini tamamen hiss ettim eminim,size de yazmışdım.ya ben sizleri neden bu kadar çok seviyom.ben de pilatese başlamak istiyorum,ama eyer hamileysem diye erteliyorum,bi de zaten bu bel ağrısıyla pilates falan yapamam.kızlar siz hani şu kadınlar olur evlerde gidersin belini karnını falan bağlarlar.böğle şeyleri duydunuzmu?:44:
burun estetiği fotoğraflarına bakamıyorum 25 yorum yazma zorunluğunda dolayı!
canim seni cok iyi anliyorum
cunku sanirim cogumuz icin bu durum gecerli
ben de aynen sporu biraktim ve bir senede tam 17 kilo aldimsimd tartilmiyorum durum ne bilmiyorum ama tyakin zamanlara kadar oyleydi
bebek lur diye hareket edemiyorum en sevdigim sporu yapamiyorum bazen canim nirsey stiyor zararli diye yiyemiyorum hayatimdan kola fanta hepsini coktan ckardim en basitinden...
kizma kendine ne yapsak degistiremiyoruz durumu
belki sne bu ay hamile kalican belki onumuzdeki ay bunu bilemiyoruz canim
sadece dogru zamani beklyioruz sanirim ve aslinda bilmiyorum hayttan cok kismadan ve dusunmeden devam etmek gerek yolumuza
bu ay korunuyoruz diye kafam o kadar rahat ki son zamanlarda neler cekmisim ben oyle
esime de dedim gelecek ay korunuyoruz korunmuyoruz muhabbeti yapmaylm
olagan olsun sen kornuyormusuz gibi davran ama icmzden geldigi gibi davanalim
en yisi oyle olacak hesap kitap yoruyor canim ne yapalim
icini ferah tutmaya calis bak calisan basarili bir kadinsin
ona odaklas bebisn gelecek inanyorum canim
mesaj doldurma topici vardi onu bul istersen
oraya istedigin kadar mesaj simgeler sayilar karalamalar yapabiliyorsun
ne komikmiş :) bir de bizim topiği nasıl bulmuş acaba mesaj doldurmak için :)
Canım benim teşekkür ederim. İnşallah Allah tez zamanda gönderir bebeklerimizi. Ben artık bunun sınav olduğuna inanıyorum. Asla isyan etmeyeceğiz ama en azından kenimiz için şu işi kolaylaştırsak. Benim arkadaşımsa stresten ağrılar başladı. Gitmediği doktor kalmadı ama bir şeyi yok. Psikoloğa gidiyor şimdi. Doktorun söylediği en önemli kural normal yaşam. Ağrım var diye hayatında hiç bir şeyi değiştirmeyeceksin demiş. Belki de biz de bebeğim olmuyor diye bir şeyler yapmayı bırakmalıyız. Tamam kola çok faydalı bir şey değil ama canın çok istediğinde iç. Hamilelik şüphesi hep olduğu için ilaç vs almayacakğız ama spor yapsak ne olur. Yapmayınca da bebek oldu mu sanki. Bence normal yaşamımıza dönebilirsek daha kolay geçecek bu dönem. Sen şanslısın. Çok küçük bir rahatsızlık oldu bir ay korunacağız dedin bak kafan dinlendi.
bu arada o bahsettigim arkadasim hesapla kitapla hic ugrasmadi
ona o gunleri sordugumda bana dedigi sey 'ne zaman olursa olur' diyordum ve 'ne zaman tutacagini bilmedigim icin de kendimi hic kisitlamiyordum'
6.ayinda hamile kaldi
Ay ne güzel. Bence normale dönsek daha çabuk olacak. Sen hangi sporu yapıyordun bu arada?
fitness salonuna gidiyordum ve orda degisik programlara katiliyordum ama genel olarak cycle,strech yoga,step,plates..simdiki planimi sorarsan eger,yani hedefimihamile kalmak, dogurmak ve evime spor aleti alip kilo vermeye calismak.yani hamilelik oncesi +hamilelikte alinan kilo bir sekilde lohusalik doneminde gitsin diye ugrasicam :))
Ya ne güzelmiş. Hamile kalmayı beklemeden netten plates videosu indirebilirsin. Ebru Şallının pilates topunu ve bir de mat alırsan oldu bitti işte.
Bu arada ben de 7 sene hentbol oynadım. Spor yapmak insanı çok mutlu eder bilirim. Hentbolu bırakınca da fitnessa gittim. Kalça karın bacak (HAT) diye bir program vardı. Ay o ne güzel şeydi. Fıstık gibi oluyordun bir ayda.
Çok özledim o günleri. Ama birazdan mısır pataltıp film izleyeceğiz. Bu da ayrı bir güzel. Alacağım kalorilerle popoma 15 mısır tanesinin yapışıp kalacağını hayal etmesem daha keyifli yiycem ama artık o da olsun.
Canım teşekkür ederim desteğin için. Yarın görüşürüzzz. (Ben 3 ay ateş mevzusunu kapatıyorum ama KK dan kopamam )
bebeeem sabahkı atesle karar ver ona. gunduz kı uyku sonrası atesı baz almabenim sabah yumoş akıntısı geldi.
ve ilk defa kasık ağrısı çekiyorum.
bu yumoş biraz zorlu olacak galiba.
daha 11.günüm ama. biraz önce 2 saat
uyumuşum ateşimi ölçttüm 36.6 sabah
36.2 idi. acaba çatladım mı diye düşünüyorum.:44:
amın bıtanem amın.ne güzel herkes burada.
şenayy inancını kaybetme.
rabbim ne zaman isterse
ozaman olur.geçen yıl bebek düşndüğümde
illa haziran ayında hamiş olucam
diye tutturdum.olduda ama dış gebelik ile sonuçlandı.
rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere.
bende ıcımden dıorum bırak senay herseyı atesınıde olcme tedavıde olma allaha bırak dıorumArkadaşlar bugün rüyamda benden başka tanıdığım herkesin bebeğinin olduğunu gördüm ve ben hala ateş ölçüyordum. Ateşim kaçtı biliyor musunuz 11.96! Bu ne biçim ateş ya diyordum. Sabah çok üzgün uyandım. Ateşimi ölçtüm baktım düşmüş. Zaten dün de karnım ağrıyordu şaşırmadım ama sinirlendim. Kime neye sinirlendim bilmiyorum. Kendi kendime sinirlendim. Sonra da işe gitmek için çıktım. Arabada acayip sinirlerim bozuktu ve başka bir arabaya çarptım. Ya da o bana çarptı bilmiyorum. Allah'a şükür ciddi bir şey yok ama çok başım ağrıdı. İşlerimi iptal edip eve geldim ve bugün çalışmadım. Dün de doğru düzgün çalıştığım söylenemez. Eğer bu iş bende stres yaratacaksa ve bu stres işime, normal yaşantıma zarar verecekse bir şeyleri artık değiştirmem gerekiyor demektir. Bebek varsa diye spor bile yapmıyorum. Yediklerimden kısmıyorum. Kilo aldım. Son 1 yılda tam 7 kilo. Bu da sinirimi bozuyor. Eşimle konuştuk. Bir 3 ay doktorlara, testlere ara vermeye karar verdik. Zaten eşimin doktoru 3 ay sonraya randevu verdi. O zamana kadar olmazsa beraber gider bir yol belirleriz. Ateş ölçmek de istemiyorum. Rüyalarıma girdi. Ama sizleri de özlerim ben. Merak ederim nasılsınız neler yapıyorsunuz. Kafam çok karışık kızlar ya napcam ben
efesudeevet canm ya usutmusum ben baya, zaten karnimda kotu, ustune yumurtlama gunu sanirim kasik agrisi da var sag tarafta,yerler ciplak bastim ondan oldu..
sicak su torbasi baya ise yaradi
kizlar ya moralim bozukesim gelince yemekten sonra dizi actik hayatimin rolu diye yeni baslamis,,uc cocuklu haluk bilginer esim ozendi durdu, ustune ordaki kucuk kiza bayildi cok sevdi gozleri doldu ben de istyorum diye. sonra hayal kurdu bebegi oldugunu onu boynunda uyuttugunu, besige koymadan surekli gogsune alip uyutacakmis bebegimizi ( ya icim aciyor onun gozler dolunca sozde vurdumduymaz gibi duruyor ama icerliyor sanirim. sonra ordaki kizin ismi ne guzelmis nazli kralice 'ecenaz' biz de kizimiza bu ismi verelim dedi, biz kizimiz olursa hic isim dusunmemistik simdiye kadar hep erkek isimleri dusunuyorduk..oyle iste cok duygusalim bos bos konusuyorum bazen kendme kiziyorum (
benim de korkum sevmedigim bir cift var, yani cocuk normal de esi o diger irktan olan gicik yeni dugun yaptilar, yakinda haberi gelir diye korkuyorum ben de ..cok dile aliyorum yokh gibi hamile haberini almam yakindir. aslinda evlendiler 1 sene oldu da bir de hanimefendi ulkemizde dugun istedigi icin onu da yaptilar.cifte dugun :) neyse zaten ben ilk dugunden sonra istediklerini ama caktirmadiklarini dusunuyorum ama cevreye hep ucuncu dugunden sonra diyip duruyorlardi..neyse o gun de bitti ya haber gelirse ilk aydan hic sasirmam. banane umrumda degil de. eger duyulursa hemen ki onlar genelde soylemek istemezler nazar deger diye, iste o zaman esim cooook etkilenir diye uzuluyorum. neyse oyle isteee esim sigara molasinda ben de size yazdim
oyyy canım ya kıyamam ben esınede sana da
bu cıft kısılık bı sınav ıste bıtanem
bu konu yuzunden yuvası dagılanlar bıle var dusunsene
rabbım bızım kucagımızı doldursun ınsallah tez zamandada
huzurumuzda mutlulugumuzda gerı gelsın ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?