Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay kızlar deli olacam gelen giden yok bende yaaaa 50 mi oldu kaç oldu sayamıyom artık

oli ve benim fotolari gordun mu
yani senin bebisin fotolari :))

gordum tatlımmm
bende vardı o resımler hatta telıme koymstum ekrana
3 5 ay onceydı.ama o bebegın o bbek oldugunu hıc anlamamısım yaa
bravoo vallaa sızeee bıde o fotolarda kız gıbı hep
daha degısklerıde var onun pcden koyarm bı ara
oglum dıye sevıyoz ama :))

kızlarrr ruhsal durumumla ılgılı yorum yapan herkese cok tsk ederım
telden tek tek alıntı yapamıyorum
ama hepınızı cok sevıyorum bunu bılın
ıyıkı varsınız
esım bısı soylemedı bana bılmedıgımı sanıyo soyleuemıyo sanırım
bende bısı demedım bakalım dıyecekmı yksa ordan duymamımı bekleyecek
aaaah ahh...pers dr a gıtmeye karar verdım 8 gunum olcak
ıns yumosları yakalarız artık..belım ıcınde gıtcem hem o gun
bakalım ters bısı cıkmaz ınsta bu ayı pas gecmek zorunda kalmayız...
Heryerımden sorun akıyo,allah hayra cıkarsın..

fundurtan zor cidden gunlerin gecti
umarim diger ay yolunda olur hersey

yokh sen de bu ay hamile kalirsin insallah pes pese dogurursunuz cifte mutluluk yasar kaynananlar

iyi geceler kizlar uykum kacmadan ben gideyim opuldunuzzzz

fundacım baya olmus ya ne zor gercekten
ıns gelsın artık su reglın kuzum sende rahatla

everycım amınnnnn ıns kuzum
bu ay patlatalım su bebıslerı
bırlıkte doguralım yaaa cok ıstıyorum
ıyı uykular tatlım opuyorum

kızlar burda bı gun bı arkadas sperm sonuclarını yazıp gonderebılecegımız bı hocanın sıtesını vermıstı
adam hemen cvp verıo demıstı hatta ben not almamısım
bılenınız varmı?

funda canım naber?
kuzum valla durum zor hakkaten ya
ne ınatcıymıs senınde adet. ınsallah tez zaman da gelır
belkı sıcaklarda etkılıodur ya

funda canım naber?
kuzum valla durum zor hakkaten ya
ne ınatcıymıs senınde adet. ınsallah tez zaman da gelır
belkı sıcaklarda etkılıodur ya

fundurtan zor cidden gunlerin gecti
umarim diger ay yolunda olur hersey

yokh sen de bu ay hamile kalirsin insallah pes pese dogurursunuz cifte mutluluk yasar kaynananlar

iyi geceler kizlar uykum kacmadan ben gideyim opuldunuzzzz

ayy valla bilmiyorum neden gelmiyo.. sadece içim şişti artık beklemekten.. bebek olsaydı şimdi 7 haftalık olucaktı heralde vakit kaybı işte bu durum

senaycım o urologun adı kaan aydos ankarada
maılını netten bul
bende maıl atıım ona ama bana cvp vermedı uyuz :))))

yavv benn geldım herkess kacmıssss
oyle olsun bakalımmmmm
yatayım barı bendeee
yrn gorusuruzzz kuzularrrrrr

ay canım büyük geçmiş olsun kızlar toplu halde bunlaıma girdik sanki ya herkesin artık dışına çıkıyo bu iş ya hastalık ya kazalar ya hıncını başkalarından çıkarmak...Allah sabır versin hepimize beklemek çok zor...

ay cnm ya inşAllah kocanın hayallerini kurduğu günlerde gelicek.sabır sabır sabır başka çare yok...

canım sen böyle deyince ben korktum şimdi ya bende sanıyordumki;bir ay sağdan bir ay soldan o yüzden diyodum 1-2 aya gelir bebiş bu sefer diye ama şimdi tedirgin oldum neden öyle sağa takılıp kalmışki ...benmde sağ tüp yok solu bekliycem bu ay inşAllah yumurtalarımız soldan gelirde tuttururuz sağlıkla bebişleri :)bu ayın 20sine kontrol var inşAllah söyler bana da ne tarafta diye ,yurtdışında yapıyolarmı bilmiyorum sorup öğrencez artık..biz senle totem yapalım bu ay canım soldan soldan gelsin yumoşlar

kızlar burda bı gun bı arkadas sperm sonuclarını yazıp gonderebılecegımız bı hocanın sıtesını vermıstı
adam hemen cvp verıo demıstı hatta ben not almamısım
bılenınız varmı?

Canim yokh cvp vermis ama sunu eklemek istedim benim attigim tum maillere ertesi gunu cvp verio adam cok iyi bir hocaymis yorumlarini cok okudum ve bu hafta kismetse yanina gidicez insallah anlatilanlar gibi cikar eger erkek faktorlu sorun varsa mutlaka ona gidin derim ben
Bak ilk baslarda hic aklima gelmezdi oralara kadar gidecegim ama hayat iste bakalim daha neler gelicek basimiza

kızlar sabah kalktım,ateşim36.4tü,uyudum 4saat sora uyanınca kanamam başlamıştı.qaliba bende yumurtlayıp ateşi sonradan yükselenlerdenim.bakıp da bir yorum yaparmısınız.aslımda kötü oldum,ama o kadar da diyil,acaba önceden hazırmıydım ne.dünden cervixim de sertdi,zaten hamile olmadığımı biliyodum.en komiği o ki insan adet oluyor,sonra da acaba üstüne mi görüyorum diye düşünüyor,çok üzücü ya.
3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com

ama ff yumurtlama gününü yine 17 si,dponun 12 olduğunu gösteriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…