kızlarrrnapıyonusss
yaaaa tam ben gidicem siz geliyorsunuz ama
sizle muhabbet guzel ama bugun erken uyumam lazim
yarin mutfak dolaplarini koltuklari falan temizliycem
bir merhaba diyeyim hepinize de gideyim
oli ve benim fotolari gordun mu
yani senin bebisin fotolari :))
funda canım naber?
kuzum valla durum zor hakkaten ya
ne ınatcıymıs senınde adet. ınsallah tez zaman da gelır
belkı sıcaklarda etkılıodur ya
fundacım baya olmus ya ne zor gercekten
ıns gelsın artık su reglın kuzum sende rahatla
everycım amınnnnn ıns kuzum
bu ay patlatalım su bebıslerı
bırlıkte doguralım yaaa cok ıstıyorum
ıyı uykular tatlım opuyorum
fundurtan zor cidden gunlerin gecti
umarim diger ay yolunda olur hersey
yokh sen de bu ay hamile kalirsin insallah pes pese dogurursunuz cifte mutluluk yasar kaynananlar
iyi geceler kizlar uykum kacmadan ben gideyimopuldunuzzzz
Arkadaşlar bugün rüyamda benden başka tanıdığım herkesin bebeğinin olduğunu gördüm ve ben hala ateş ölçüyordum. Ateşim kaçtı biliyor musunuz 11.96! Bu ne biçim ateş ya diyordum. Sabah çok üzgün uyandım. Ateşimi ölçtüm baktım düşmüş. Zaten dün de karnım ağrıyordu şaşırmadım ama sinirlendim. Kime neye sinirlendim bilmiyorum. Kendi kendime sinirlendim. Sonra da işe gitmek için çıktım. Arabada acayip sinirlerim bozuktu ve başka bir arabaya çarptım. Ya da o bana çarptı bilmiyorum. Allah'a şükür ciddi bir şey yok ama çok başım ağrıdı. İşlerimi iptal edip eve geldim ve bugün çalışmadım. Dün de doğru düzgün çalıştığım söylenemez. Eğer bu iş bende stres yaratacaksa ve bu stres işime, normal yaşantıma zarar verecekse bir şeyleri artık değiştirmem gerekiyor demektir. Bebek varsa diye spor bile yapmıyorum. Yediklerimden kısmıyorum. Kilo aldım. Son 1 yılda tam 7 kilo. Bu da sinirimi bozuyor. Eşimle konuştuk. Bir 3 ay doktorlara, testlere ara vermeye karar verdik. Zaten eşimin doktoru 3 ay sonraya randevu verdi. O zamana kadar olmazsa beraber gider bir yol belirleriz. Ateş ölçmek de istemiyorum. Rüyalarıma girdi. Ama sizleri de özlerim ben. Merak ederim nasılsınız neler yapıyorsunuz. Kafam çok karışık kızlar ya napcam ben
efesudeevet canm ya usutmusum ben baya, zaten karnimda kotu, ustune yumurtlama gunu sanirim kasik agrisi da var sag tarafta,yerler ciplak bastim ondan oldu..
sicak su torbasi baya ise yaradi
kizlar ya moralim bozukesim gelince yemekten sonra dizi actik hayatimin rolu diye yeni baslamis,,uc cocuklu haluk bilginer esim ozendi durdu, ustune ordaki kucuk kiza bayildi cok sevdi gozleri doldu ben de istyorum diye. sonra hayal kurdu bebegi oldugunu onu boynunda uyuttugunu, besige koymadan surekli gogsune alip uyutacakmis bebegimizi ( ya icim aciyor onun gozler dolunca sozde vurdumduymaz gibi duruyor ama icerliyor sanirim. sonra ordaki kizin ismi ne guzelmis nazli kralice 'ecenaz' biz de kizimiza bu ismi verelim dedi, biz kizimiz olursa hic isim dusunmemistik simdiye kadar hep erkek isimleri dusunuyorduk..oyle iste cok duygusalim bos bos konusuyorum bazen kendme kiziyorum (
benim de korkum sevmedigim bir cift var, yani cocuk normal de esi o diger irktan olan gicik yeni dugun yaptilar, yakinda haberi gelir diye korkuyorum ben de ..cok dile aliyorum yokh gibi hamile haberini almam yakindir. aslinda evlendiler 1 sene oldu da bir de hanimefendi ulkemizde dugun istedigi icin onu da yaptilar.cifte dugun :) neyse zaten ben ilk dugunden sonra istediklerini ama caktirmadiklarini dusunuyorum ama cevreye hep ucuncu dugunden sonra diyip duruyorlardi..neyse o gun de bitti ya haber gelirse ilk aydan hic sasirmam. banane umrumda degil de. eger duyulursa hemen ki onlar genelde soylemek istemezler nazar deger diye, iste o zaman esim cooook etkilenir diye uzuluyorum. neyse oyle isteee esim sigara molasinda ben de size yazdim
evet canım tek tüpe kaldım.
ama şöyle.benim sağ taraımdaki tüp tıkalı
yani bende tüp alınma olayı yok.ama işe yaramıyor.
sol tarafım açık.ben 4 aydır sol tarafımdan yumurtlayamıyorum.
hep sağ tarafta yumoş oluyor. yumoş günlerimde ağrı
hissetmiyorum.sağ mı sol mu bana doktorum
söylüyor.sağ sol fark etmez diyor dokror ama.
bence fark ediyor.sol tüp sağdaki yumoşu alabilir
diyor.ama benim tüp daha yumoş alamadı.
kısacası tatlım doktor ultrasonla bakarak sağ mı sol mu
olduğunu söyler. bu arada bazı abayanlar sağ sol olduğunu ağrıyla anlayanlarda var.
bende hiç olmadı.
kızlar burda bı gun bı arkadas sperm sonuclarını yazıp gonderebılecegımız bı hocanın sıtesını vermıstı
adam hemen cvp verıo demıstı hatta ben not almamısım
bılenınız varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?