kızlar ben bu ateş yöntemini anlamadım ama ateşim 2 gündür ölçüyorum dil altından dün 36.7 bugün 36.9 17 temmuzda adet olmam lazım ben buraya yazsam ateşimi yardımcı olurmusun adetime 2 gün kala falan düşerse mi adet oluyorum
tatlım sen ateşini nerden ölçüyosun?
peki bu dogustan gelen bir soun mu
yani genc kizlikla basliyor?
evet tatlım bence bununla barışman lazım....
PKO hastalığının daimi olrak geçmesini sağlayacak bir çözüm yok.. Malesef onunla yaşamaya alışmalısın.. Doğuştan yumurtalıkların kistik bir yapıya sahip.. aynı problem bende de var..
şimdik hesaplayıcıyla ne zaman yumurtlarım diye bir takıp yaptım
Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama
ateş tablosuylada yaptım ve ikisinde de 10.gün görünüyorr yaa adetle hesaplayıcı tutuyorr hesaplayıcıya göre 16-07-2012 adet olmam lazım ateş tablomda 16-07-2012 dpo 15olcak ikiside tutuyor yanı :))) ama yumurtlama varmmı orası meşhull
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateş tabloma gere yarın 12-13 pembe görünüyorr adet galıba
hosgeldin
iki gun kala da dusebilir atesin
3 gun kala
son gun de dusebilir canim
kisiden ksiye degisiyor
mesela su an atesin iyi gidiyor
beklenen adetten 1 gun once de boyle yuksek olursa o zaman hamile olabilirsin gibi dusunuyoruz
ama tabiki senin normal degerlerini bilmek lazim yani adetin basindan beri olan olcumlerin olsa daha net konusurduk
aynen anne karnına düştüğün andan itibaren oluşan yumurtalık yapın kistik bir yapı. taki bunu ergenliğe geldiğin dönemde anlayabiliyorsun.. Ben bilmediğim için bunu zamanında anlayamadım. ergenlik döneminden beri adet düzensizliğim var doğum kontrol hapı kullanıyorsun düzene giriyor bırakıyorsun tekrar başlıyor.. Bu şekilde yaşamaya alışmak lazım. Haa bebek olmayacak diye bir şart yok.. Yumurtlama zamanını tutturduğun zaman herşey yolunda giderse bebeğide tutturuyorsun :)
çok sağol canım bu kadar kısa sürede cevap verdiğin içi ne yazıkki normalde kaç olduğunu bilmiyorum eğer bu ay olmazsa diğer ay düzenli yazarım ben yine adet tarihine kadar yazarım siz yorumlarsanız sevinirim
every benim yazıma cevpa yamamıssın bir fikrin varmı acep :)
dil altından ölçüyorum ama tabloya dökmedim henüz sadece yazıyorum.. Yarın bir tablo yaparım hemen :)
peki bu dogustan gelen bir soun mu
yani genc kizlikla basliyor?
canım oncelıkle cok tesekkur ederım ne guzel usenmeden uzun uzadıya yazmıssıncanım en son ocak 2012 de yaptırdık
1 cc de 16 milyon
toplamda 64 milyon
ileri hareketli %25
yerinde hareketli %29
hareketsiz %46
kruger göre
normal yapı %3
anormal yapı %97
baş defekti %51
boyun defekti % 31
kuyruk defekti %10
ben ilk ve ikinci tesitmin sonucunu gönderdiğimde kaan hoca normal yoldan çocuğunuz olur ama biraz zaman alabilir demişti
en son bu sonuçları gönderdiğimde ve bekleme süremizi yazdıgımda hiç beklemeyin direk tüp bebek yaptırın şansınız ayda sadece %3 yazmıştı
eğer tüpe karar verirseniz ben sizi önceden hazırlıycam dedi ilaçlarla
bide spermin dna sına bakıyo o
onun testinide yaptırdık çok şükür istanbuldaki yerde güzel çıktı sonuç
ama o bide gelin burda yani ankara tıpta baktıralım dedi devlet hastanesi özel değil bu arada belirtiyim
bide araştırmalarım dahilinde erkekte fsh hormonuna bakıo hoca düşükse onu ilaçlarla destekleyip sanırım morfolojiyi düzeltiyo yani spermin yapısını düzeltiyo
fsh galiba sperm üreten hormonmuş biz onada baktırdık düşükmüş sanırım sizde baktırın bizimki 3,8 çıktı bu hormon önemliymiş
diğer topiklerde sorduğum bi arkadas var sağolsun o da kaan hocanın hastası bize düşük demişti
bakalım hocaya gidelim neler vericek bize sizede detaylı anlatırım
inşallah bizlerede şifa olur hocam ondan çok umutluyum sanki bütün ümitlerimi kaan hocanın tedavisine bağladım
inşallah sonumuz güzel olur
canım hosgeldınkızlar ben bu ateş yöntemini anlamadım ama ateşim 2 gündür ölçüyorum dil altından dün 36.7 bugün 36.9 17 temmuzda adet olmam lazım ben buraya yazsam ateşimi yardımcı olurmusun adetime 2 gün kala falan düşerse mi adet oluyorum
aynen anne karnına düştüğün andan itibaren oluşan yumurtalık yapın kistik bir yapı. taki bunu ergenliğe geldiğin dönemde anlayabiliyorsun.. Ben bilmediğim için bunu zamanında anlayamadım. ergenlik döneminden beri adet düzensizliğim var doğum kontrol hapı kullanıyorsun düzene giriyor bırakıyorsun tekrar başlıyor.. Bu şekilde yaşamaya alışmak lazım. Haa bebek olmayacak diye bir şart yok.. Yumurtlama zamanını tutturduğun zaman herşey yolunda giderse bebeğide tutturuyorsun :)
barışıyorum tekrar küsüyorr yaaa ama barışmam şart oldu yaaa
biliyorum canım allah yardımncımız olsun ama çoğu insan zayıflayınca gitti geçti diyorr bende 54 düşsem o zaman anlıycam gerçekten gidip gitmediğini tedavı görüyormusun :26:
canım en son ocak 2012 de yaptırdık
1 cc de 16 milyon
toplamda 64 milyon
ileri hareketli %25
yerinde hareketli %29
hareketsiz %46
kruger göre
normal yapı %3
anormal yapı %97
baş defekti %51
boyun defekti % 31
kuyruk defekti %10
ben ilk ve ikinci tesitmin sonucunu gönderdiğimde kaan hoca normal yoldan çocuğunuz olur ama biraz zaman alabilir demişti
en son bu sonuçları gönderdiğimde ve bekleme süremizi yazdıgımda hiç beklemeyin direk tüp bebek yaptırın şansınız ayda sadece %3 yazmıştı
eğer tüpe karar verirseniz ben sizi önceden hazırlıycam dedi ilaçlarla
bide spermin dna sına bakıyo o
onun testinide yaptırdık çok şükür istanbuldaki yerde güzel çıktı sonuç
ama o bide gelin burda yani ankara tıpta baktıralım dedi devlet hastanesi özel değil bu arada belirtiyim
bide araştırmalarım dahilinde erkekte fsh hormonuna bakıo hoca düşükse onu ilaçlarla destekleyip sanırım morfolojiyi düzeltiyo yani spermin yapısını düzeltiyo
fsh galiba sperm üreten hormonmuş biz onada baktırdık düşükmüş sanırım sizde baktırın bizimki 3,8 çıktı bu hormon önemliymiş
diğer topiklerde sorduğum bi arkadas var sağolsun o da kaan hocanın hastası bize düşük demişti
bakalım hocaya gidelim neler vericek bize sizede detaylı anlatırım
inşallah bizlerede şifa olur hocam ondan çok umutluyum sanki bütün ümitlerimi kaan hocanın tedavisine bağladım
inşallah sonumuz güzel olur
canim gordum ama tam emin olmadigim zaman cevap yazmiyorum yaniltmamak icin
sadece umarim tabloda gorundugu gibi 10.gun catlama olmustur demekten baska birsye diyemem
ve onumuzdkei gunler atesinin briaz daha yukselmesini dilerm
ronya olsa daha saglikli bilgiler veriyordu kendisi de yumurtlama problemi yasamis bir cok ay ve tablolarda uzman olmustu
onun tecrubeleri bize cok yardimci oluyordu
sagolsun cok seker biriydi
ama simdi bebisiyle ugrastigindan gelemiyordur 'ronyaaaaaaduy sesimiziiiii sana ihtiyacimizzz varrrrrr topicce
Allah yardimciniz olsun canim
evet hamile kalanlar var burda kkda duyuyoruz
cevremizde de ornekler var
o zamna sen de ates yontemiyle yumurtlama zamanini tutturup yumurtayla spermi bulusturursun umarimbu yontem ne zaman yumurtlama olacagini gosterir sana
saglikli olcum yaparsan eger
bend pkoluyum 3 yıl diana35 kullandım ve bıktım artık die bıraktım 8 ay hiç kullanmadım ve şimdi hamileyim dün kanamam geldiği için doktora gittiğimde doktorum yumurtalıklarımda bulunan birsürü küçük küçük o pko arın yok olmuş dedi çok ilginç demi ama ALLAH BÜYÜK
kızlar ben bu ateş yöntemini anlamadım ama ateşim 2 gündür ölçüyorum dil altından dün 36.7 bugün 36.9 17 temmuzda adet olmam lazım ben buraya yazsam ateşimi yardımcı olurmusun adetime 2 gün kala falan düşerse mi adet oluyorum
şöylekiii haziran ayına kadar yumurta takibi gördüm 3 ay .. sonra bıraktım.. spora başladım. spor yapınca hem adetin düzene giriyor hem zayıflıyorsun. benim zamanında öyle olmuştu ama ben bu konularla ilgilenmeyince anlamadım tabi.. doktorum pko nun baş çaresi spor yapmak ve kilo vermek dedi.. ayrıca kilolu değilim ama ne kadar dinamik olursan o kadr iyi oluyor.. bu arada tahlillerimi yaptırdığımda insülin direnci çıkmıştı bende.. sabahları hafta sonları bazen erken saatlerde sağlıkla ilgili proğramlar oluyor.. pko nun insülin direnci ile alakalı olduğunu söylüyorlar.. ama ben bi türlü gidip şekerimi ölçtürmedim.. herşey birbiri ile alakalı onu anladım.. insülin direncini kırmak için doktorum ilaç vermişti onu kullanmaya devam ediyorum sadece başka bir tedavim yok.. ama heran tetikteyim acaba aşılama yaptırsammı diye ama bir türlü konduramıyorum kendime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?