Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evet bence de
21.gun bir catlama olayi var canim ya
iki melegin sana ikiz kardes gondermesin yoksa, 2 yumurta ikisi de dollense soyle
canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim saglkla gelir insallah bebegin canim

niçun bana kimse cevap vermiyor çokmu uzun geldi yazdıklarım..

canim insallah en kisa zamanda hamile kalirsin sana diyebilecegim bu
sporun adet duzenine iyi geldigini bilmiyordum demek oyleymis
sperm testi hakkinda da yumurta takibi hakkinda da hicbir bilgim yok canim o yuzden yorum yapamycam
ama atesini duzenli olcersen o zaman yardmci olmaya alisirim ne zaman yumurtlamis olabilirsin ne zaman beklenen adet gbi
gonlune gore olsun

Teşekkür ederim sesimi duydun :) öncelikle şöyle her adet düzenine demeyelimde PKO da diyelim iyi geliyor.. kilo veriyosun ve yağ oranı azalıyor o sebeple..
Ateşimi ölçüyorum ama arada ölçmediğim 2 gün oldu. benim ateşim diğer arkadaşlara oranla biraz düşük gibi geldi.. Yarın yazarım ölçümlerimi..

evet canım maalesef
düzenli adet olmak demek düzenli yumurtlamak demek değilmiş
doktorum söyledi

evet bence de
21.gun bir catlama olayi var canim ya
iki melegin sana ikiz kardes gondermesin yoksa, 2 yumurta ikisi de dollense soyle
canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim saglkla gelir insallah bebegin canim

anam duaya bak senin yüreğine kurbannnnnnn ah canım inşallahh ne çok isterim ikizimin olmasını ama bu durumda 1 taneyede fazla falza raızyım acaip test yapasım var:)

merhaba tatlım,aramıza hoş geldin.valla ben daha4 aylık evliyim,bu dediklerinden hiç birden bir şey anlamıyorum.onun için bir yorum yapamıycam.:44:inşallah benim tontiş arkadaşlarım sana yardımcı olurlar.

şimdik hesaplayıcıyla ne zaman yumurtlarım diye bir takıp yaptım

Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama

ateş tablosuylada yaptım ve ikisinde de 10.gün görünüyorr yaa adetle hesaplayıcı tutuyorr hesaplayıcıya göre 16-07-2012 adet olmam lazım ateş tablomda 16-07-2012 dpo 15olcak ikiside tutuyor yanı :))) ama yumurtlama varmmı orası meşhull
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ateş tabloma gere yarın 12-13 pembe görünüyorr adet galıba

canım bu hesaplayıcılara takılma
çünkü onlar bizim sağlıklı ve düzenli yumurtladığımızı baz alıyorlar

hepiniz sağ olun kızlar.belim yine ağrıyor benim.sanki kırılıcak gibi.aslında hiç ağrımazdı kızken.ya da geçen aylarda da ağrımıyodu.şimdi ağrıyor.misafirlerde vardı,şimdi yine gelicekler,hiç onlarla ilgilenecek halim yok.yatmak istiyorum ama olmuyor.aslında bu ay benim için bir sınav oldu bu ateş ölçmeni,ve çervixi kontrol etmeyi daha iyi öğrendim.içimde qarip bir heyecan var yeni döngüm için.hem bu ay belimi de çekdirmek(türkiyede bu varmı bilmiyorum) istiyorum.inşallah her şey güzel olur.hacet namazımı da kılmışım.ben ona çok inanıyorum.bel çekmeyle ilgili bilginiz varmı?

ya bcanım sana zahmet olmazsa
bana esının son sonuclarını gönderebılırmısın
bzmkıyle karsılastırayım

canım en son ocak 2012 de yaptırdık

1 cc de 16 milyon
toplamda 64 milyon
ileri hareketli %25
yerinde hareketli %29
hareketsiz %46

kruger göre
normal yapı %3
anormal yapı %97

baş defekti %51
boyun defekti % 31
kuyruk defekti %10

ben ilk ve ikinci tesitmin sonucunu gönderdiğimde kaan hoca normal yoldan çocuğunuz olur ama biraz zaman alabilir demişti
en son bu sonuçları gönderdiğimde ve bekleme süremizi yazdıgımda hiç beklemeyin direk tüp bebek yaptırın şansınız ayda sadece %3 yazmıştı
eğer tüpe karar verirseniz ben sizi önceden hazırlıycam dedi ilaçlarla

bide spermin dna sına bakıyo o
onun testinide yaptırdık çok şükür istanbuldaki yerde güzel çıktı sonuç
ama o bide gelin burda yani ankara tıpta baktıralım dedi devlet hastanesi özel değil bu arada belirtiyim

bide araştırmalarım dahilinde erkekte fsh hormonuna bakıo hoca düşükse onu ilaçlarla destekleyip sanırım morfolojiyi düzeltiyo yani spermin yapısını düzeltiyo
fsh galiba sperm üreten hormonmuş biz onada baktırdık düşükmüş sanırım sizde baktırın bizimki 3,8 çıktı bu hormon önemliymiş
diğer topiklerde sorduğum bi arkadas var sağolsun o da kaan hocanın hastası bize düşük demişti

bakalım hocaya gidelim neler vericek bize sizede detaylı anlatırım
inşallah bizlerede şifa olur hocam ondan çok umutluyum sanki bütün ümitlerimi kaan hocanın tedavisine bağladım
inşallah sonumuz güzel olur

tatlım sen ateşini nerden ölçüyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…