ben koltuk altından ölçüyodum,hep 35lerdeydi,sonra kızlar bana yardımcı oldu.ama yumurtlamadan önce de ateşim hep 36.1lerdeydi.onun için canını sıkma önemli olan yumurtamadan sonrakı ateşin tatlım.yani ateşin kaç olması diyil ne kadar yükselmesi önemli kuzum.
canım oncelıkle cok tesekkur ederım ne guzel usenmeden uzun uzadıya yazmıssın
sonuclarınla bzmkılerı karsılastırdım da cok da farklı degıl bzmkılerde sankı.
sadece bıraz daha sayımız fazla o kadar.
ınsalah o umut bagladıgın dr cıdden faydalı olur. rabbım yolunuzu acık etsın.
kaan hocaya bende yazmıştım banada normal yolla olur ama %2-3 gibi demişti aşılamayı sormuştum evet aşılama olabılır istersen burda muayne olabılır eşiniz demişti.o zaman o kadar mutlu olkmustum ki %2-3 de olsa normal olabılır demesi benı mutlu ettı en azında direk tüp demedi bende ist dayım hakkımızda hayırlısı olsun benım eşim amelıyta oldu varıkosel vardı morfolıojı en son %3 olmustu ileri %0 dı
rica ederim canım
amin inşallah oralara kadar gidicem uğraşıcam rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah
canım işte şimdiye kadar hangi doktora gittiysem normal yolla olur sadece zaman alır bekleyin dediler klasik
ama olmuyo işte demekki biyerler de bi sorun var
onların bu sözlerini daha ne kadar dikkate alabiliriz ki 2 sene olcak nerdeyse ve yaş 29
eşine allah şifa versin inşallah değerleriniz en kısa zamanda düzelir
sen ne yapmayı düşünüyosun bu aşamada ne kadardır bekliyosunuz
hmm işte bunu duymaya ihtiyacım vardı :) bakalım o zaman bi ara düştü sonra çıktı.. şuan 36.4 36.5 lerde seyrediyor.. eğer yumurta takibindeki günlere bakarsam 32. günde adet olmam gerekiyor. yani daha 13 gün var .. o zama kadar yükselir inşallah.. çok teşekkür ederim
canım yazdıklarını okudum
sende en az bızler kadar ugrasmıssın.
ınsallah duzelır senınde butun sorunların dogru tedavıler verecek drlarla karsılasarak
ama bır sey farkettım ne mutlu sana kı bızler kadar karamsar dıılsın
hıc kaybetmemısssın umıdını
gule gule moralle anlatmıssın bıze
en ıyısı aslında
ben mesela hıc beklemedıgım bı anda zor cozulecek bı morfolojı sorunuyla karsılastım ve su anda cıdden sıkıntılıyım.
hıc bıseye keyfım yok
Aminn amin inşallah hepimizin.. Ölçüm yapıyorum aslında ama ilk defa olduğu için pek birşey anlayamadım.. yarın yazağım buraya yorumlarsınız..
Sendemi aynı yöntemi deniyorsun?
evet spor çok öenmli ben 1 aydır sdüzenli olmasa spor yapıyorum ve insülin direnci için metformın yanı glukofen kullanıyorum sabah akşam 1000mg ve sporr yapıyorum.zayıflamaya çalışıyorum göürşte kılo yok 59 kıloyum ama doktorum en az 54 ol gel dedı bana o zaman yumurtlamam düzelirmiş benımde tek şansım aşılama eşimdede ileri hareketli sorunu oldugu için 2-kez klomen kullandım ama yumrtlayamadım amlesef eylulde tekrar başlıycam tedavıye hayırlısı
ay içime su serptin canım Allah razı olsun...inşAllahgelir o yaramazlar sağlıkla bu ay yicekler totolarına şaplağı valla:)efesudecim senin tüp alınmış.belki senin
şansn daha yüksek olabilir benden.nedeni benim tüp alınmadı tıkalı.
her ay sağ tüpüm yumoşları topluyor.
doktorum soldaki sağ yumoşlarını alabilir diyordu.
senin tüp olmayınca sol sağdakileri toplayabilir.
rabbim okadar güzel dizayn etmişki.umoşun gideceği
iki yol var birisi tüpe birisi rahime.senin tüp olmadığı için sağ yumoşlar rahime
oradan sol tüp yumoşları toplayabilir.
doktorum böyle demişti.insallah tez zamanda gelir ş yaramazlar.
inşallah bişi olmaz bidnem dinlenmye çalışıyorum hatta bazen hamile olduğumu bile unutuyorum:)
amin canım amin güzel dileklerin için çok sagol bende 26 yaşındayım 2,5 senedir korunmuyoruz sadece 2kez yumurta takıbı yaptırdım yumurtlkama yok eşimde ne kür içti ne bişey eylül gibi yumurta takıbı yaptrıcam inş.ama 2 doktora gitti 2de aşılama diyorr ileri hareketli %0 ve morfolojı %3 diyee eşine keçiboynuzu kürü uygula canım çok faydalıymıs
kızlar benim sorumu cevapyan ve bu kadar kısa sürede cevaplayan herkeze güzel sözlerinin tüm samimiyetimle teşekkür ederim yalnız arkadaşlarından belirtilerinden ne yazıkki hiç yok 17 temmuza kadar beklemek zorundayım bu arada 16 temmuzda doğum günüm inş olur ve hayatımda aldığım en güzel hediyem olur
sanki ikimizde aynıyız :) bende aynı şekilde 59 kiloyum ve duyanlar şaşırıyor.. ben düzenli yapıyorum.. bana 3 kere takip yapıldı yalnız hepsinde çok güzel yumurtalar oldu ama bebek olmadı :) aynı şekilde bende glukofen kullanıyorum ama günde 1 kere.. 2 tane çok değilmi yaa zaten 1000 mg.. ben spora başladım eşimde sigarayı bıraktı biraz böyle devam edelim bakalım..aynı şekilde ileri hareketli sorunu çıktı bizdede :) ne kadar benzemiş özellikler.. eşin sigara içiyormu ve ne kadarlık evlisiniz tatlım ?
kizlar merhaba
ben bugun doktorumu aradim utrasona girmek istedim yumurta durumu icin
isi cokmus acmamisti simdi aradi
persembe gunu calistigini gidebilecegim soyledi
persembe gunu 18.gun ve muhtemelen benim yumurtlama bugun
olmadi yarin diyorum ben
ve 18.gun gittigimde doktor catlama olmus dun diyebiliyor mu baktiginda ?
keçiboynuzu kürü yaptık canım çok düzenli bi şekilde hiçbi işe yaramadı
Rabbim hepimiizn yüzünü güldürsün inşallah
keçiboynuzu kürü yaptık canım çok düzenli bi şekilde hiçbi işe yaramadı
Rabbim hepimiizn yüzünü güldürsün inşallah
bunu bende merak ediyorum valla
iyiymis oyleyse canimkızlar bıldıgım kdrıyla zamanını soyleyemıyor
sadece catlamıs yumurta varsa onu gorebılıyor
bana soylemsmstızamanı daha once denk gelmıstı de bı kere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?