Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok artık bu saattede kısır olmaz canııım.. ama banada gönderirsen sevinirim çok severim kendilerini :)
yok burda saat ordan farkli

tamam ben hemen hazirliyorum. sende gelirken sicak ekmek getirirsen ooohhh miisss. gerci benim tr ekmegi cekti canim ama rus ekmegi ve alman sofrasiyla idare edecez dimi

he heee ben kendim yaparim sicak sicak pide hazirlarim firinda
yeriz birlikte ama cok uzaktasin yahu
kiz seni pek rahat gordum tablo da paylasmiyon
canin da cekiyor
hamis misin yoksa
bak bende rahatim cok korunmak da guzelmis dert yok tasa yok :))

kalkar kalkmazmıı :) ben 6 da kalkıyorum her sabah.. küfür etme ne olur :)
kahvaltımızı yaptık öğle yemeği saati geldi nerdeyse

küfürmü dedin??asla tövbe. ben kahvaltiyi erken yapamiyorum ah keske o saatde yapabilsem. almanyada saat 9. saat 8de uyandim ama dün gec yattigim icin yataktan kalkmak istemedim

öge yemeginide sende yeriz. menüde ne var??

duzneli olcmen lazim atesini
dedigin gibi ani yukselme olursa ve sonra normal seviyenin ustunde devam ederse hep
o yukselme olan gun yumurtlaman olmus diyoruz

küfürmü dedin??asla tövbe. ben kahvaltiyi erken yapamiyorum ah keske o saatde yapabilsem. almanyada saat 9. saat 8de uyandim ama dün gec yattigim icin yataktan kalkmak istemedim

kızlar yaa ben sizi kendim gibi İstanbulda düşünmüşüm.. Almanya' damı yaşıyorsun?

evet uzagiz söyle bi ortada bulussak??
pekte rahat sayilmam. rahat olmaya calisiyorum. tablosuz yola devam
ama sanirim ov.testleri kullanacagim bu ay.
senin korunma sürecin nezamana kadar?

sende farklı ülkede yaşıyorsun sanırım.. neresi?

bu arada ben çalıştığım için o yüzden bu saatlerde kalkıp yapıyorum.. öğle yemeği derdi hiç sorma hergün ne yesem derdi.. ama evimde olsam ne menüler çıkarırdım :)

hemen biseyler hazirlayip geliyorum
burdayim bi yere ayrilmayin
arkadaslar bos bardaklari alayim sicak cay geliyor hhmmmmm

yaaaa yaaa öyle degil iste.
evet canim ben almanyada dogdum ve almanyada yasiyorum.
istanbulumu coook özlediiiimmm
ordan bana el sallarmisin

ne demek öpücükler gönderirim hatta :) insanın kendi ülkesinden ayrı yaşaması çok zordur herhalde.. ama sen orda doğup büyümüşsün burayı nasıl sevdin bu kadar?

çok teşekkür ettim.. ilk deneyimlerim kusura bakmayın :)

3e164c Ovulation charts on FertilityFriend.com sanırım bu değilmi

hoş geldin banada senin iki yumş olmuş çatlamış gibi geldi.
bekleme süren hayırlı olsun.

günaydın kızlarr bugun ateşim 1 tık yükseldi bakalaım sonumuz hayrolsun inş.

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

sende düşük ateklilerdensin galiba.seninde bekleme süren hayırlı olsun.

adet zamanın 28 gün sürüyotsa canım. 11-17 günler arasında ateşin
ani bir düşüş ve bu düşüş sonrasında 0,2-0,3 lük bir yükseliş
gösterdiğinde yumoşun çatlamış demek.örneğin benin 11.günüm ani bir ateş düşüşüm
oldu benim ateşim yükselene kadar çalışmalar sıklaşıyor.yüklelişten sonra bekleme sürecimiz başlıyor.
buda ateş yükseldikten sona maxsimum 14 veya 15.gn sürüyor. fertilityfriend.com bu
siteye ye olrsan ateş tablosu yaparsın.bizlerde yorumlarız.

ne demek öpücükler gönderirim hatta :) insanın kendi ülkesinden ayrı yaşaması çok zordur herhalde.. ama sen orda doğup büyümüşsün burayı nasıl sevdin bu kadar?

benim ailem yani annem babam kardeslerim burda ve akrabalarimin cogu tr de. esimin aileside türkiyede.
akrabalarimi cok özlüyorum hele 1tane teyzem var ona hastayim. tr. gidincede bi tr turu yapiyoruz. benim akrabalarimdan tut esimin akrabalarina kadar. yani istanbuldan taaaaa urfaya

teşekkür ederim.. yumurta takibi yaptırdığım zamanlarda 3 yumurta falan oluyodu sağlıklı.. eğer takip yaptırmadan 2 yumurt oluşup çatladıysa ne mutlu bana.. bu bile bi ilerleme :)

Taşının İstanbula olsun bitsin :) ama şu yönden şanslısın en azından kendi ailen yanında..

Taşının İstanbula olsun bitsin :) ama şu yönden şanslısın en azından kendi ailen yanında..

evet cok sükür ailem yanimda. Allah nasip ederse istanbula izine gidecegim ekimde ama temelli tr de yasayabilirmiyim bilemiyorum cünkü esimde bende almanyada calisiyoruz. isede yeni basladim sayilir. iyiyz cok sükür bi sikayetimde yok zaten. birtek özlem var icimde oda olsun bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…