ben de birazdan oglen yemegi yiycem
kisir ve cay keyfi
bak senin ikinci yumurta zaten pazartesi catlamis ve gogus hassasiyet olmus ya onla alakali olablir
yok burda saat ordan farkliyok artık bu saattede kısır olmaz canııım.. ama banada gönderirsen sevinirim çok severim kendilerini :)
tamam ben hemen hazirliyorum. sende gelirken sicak ekmek getirirsen ooohhh miisss. gerci benim tr ekmegi cekti canim ama rus ekmegi ve alman sofrasiyla idare edecez dimi
kalkar kalkmazmıı :) ben 6 da kalkıyorum her sabah.. küfür etme ne olur :)
kahvaltımızı yaptık öğle yemeği saati geldi nerdeyse
merhaba arkadaşlar.. bende bua ay ovul.testi ile ateşimi ölçmek istiyorum. bugün adetim 8. günü sabah 7 de ateşimi ölçtüm 35.7.
hergün ateşimi ölçücem ama size bi sorum olucaktı?? şmdi ateşte yükselem olursa yumurtlama işaret olarakmı gözüküyor yani yumurtlama günlerinde ateşte yükselmede oynama mı oluyor arkadaşlar. cvplarsanız çok sevinirim.inşlhh emeklerimizin karşılığını alırız hepimiz..
duzneli olcmen lazim atesini
dedigin gibi ani yukselme olursa ve sonra normal seviyenin ustunde devam ederse hep
o yukselme olan gun yumurtlaman olmus diyoruz
küfürmü dedin??asla tövbe. ben kahvaltiyi erken yapamiyorum ah keske o saatde yapabilsem. almanyada saat 9. saat 8de uyandim ama dün gec yattigim icin yataktan kalkmak istemedim
öge yemeginide sende yeriz. menüde ne var??
yok burda saat ordan farkli
he heee ben kendim yaparim sicak sicak pide hazirlarim firinda
yeriz birlikte ama cok uzaktasin yahu
kiz seni pek rahat gordum tablo da paylasmiyon
canin da cekiyor
hamis misin yoksa
bak bende rahatim cok korunmak da guzelmis dert yok tasa yok :))
yok burda saat ordan farkli
he heee ben kendim yaparim sicak sicak pide hazirlarim firinda
yeriz birlikte ama cok uzaktasin yahu
kiz seni pek rahat gordum tablo da paylasmiyon
canin da cekiyor
hamis misin yoksa
bak bende rahatim cok korunmak da guzelmis dert yok tasa yok :))
kızlar yaa ben sizi kendim gibi İstanbulda düşünmüşüm.. Almanya' damı yaşıyorsun?
küfürmü dedin??asla tövbe. ben kahvaltiyi erken yapamiyorum ah keske o saatde yapabilsem. almanyada saat 9. saat 8de uyandim ama dün gec yattigim icin yataktan kalkmak istemedim
öge yemeginide sende yeriz. menüde ne var??
yaaaa yaaa öyle degil iste.
evet canim ben almanyada dogdum ve almanyada yasiyorum.
istanbulumu coook özlediiiimmm
ordan bana el sallarmisin
çok teşekkür ettim.. ilk deneyimlerim kusura bakmayın :)
3e164c Ovulation charts on FertilityFriend.com sanırım bu değilmi
günaydın kızlarr bugun ateşim 1 tık yükseldi bakalaım sonumuz hayrolsun inş.
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
merhaba arkadaşlar.. bende bua ay ovul.testi ile ateşimi ölçmek istiyorum. bugün adetim 8. günü sabah 7 de ateşimi ölçtüm 35.7.
hergün ateşimi ölçücem ama size bi sorum olucaktı?? şmdi ateşte yükselem olursa yumurtlama işaret olarakmı gözüküyor yani yumurtlama günlerinde ateşte yükselmede oynama mı oluyor arkadaşlar. cvplarsanız çok sevinirim.inşlhh emeklerimizin karşılığını alırız hepimiz..
tşk ederim canım.evet bugün başladım inşlh düzenli yapıcam bide ben koltuk alından ölçüyürum...
ne demek öpücükler gönderirim hatta :) insanın kendi ülkesinden ayrı yaşaması çok zordur herhalde.. ama sen orda doğup büyümüşsün burayı nasıl sevdin bu kadar?
tşk ederim canım.evet bugün başladım inşlh düzenli yapıcam bide ben koltuk alından ölçüyürum...
hoş geldin banada senin iki yumş olmuş çatlamış gibi geldi.
bekleme süren hayırlı olsun.
sende düşük ateklilerdensin galiba.seninde bekleme süren hayırlı olsun.
adet zamanın 28 gün sürüyotsa canım. 11-17 günler arasında ateşin
ani bir düşüş ve bu düşüş sonrasında 0,2-0,3 lük bir yükseliş
gösterdiğinde yumoşun çatlamış demek.örneğin benin 11.günüm ani bir ateş düşüşüm
oldu benim ateşim yükselene kadar çalışmalar sıklaşıyor.yüklelişten sonra bekleme sürecimiz başlıyor.
buda ateş yükseldikten sona maxsimum 14 veya 15.gn sürüyor. fertilityfriend.com bu
siteye ye olrsan ateş tablosu yaparsın.bizlerde yorumlarız.
benim ailem yani annem babam kardeslerim burda ve akrabalarimin cogu tr de. esimin aileside türkiyede.
akrabalarimi cok özlüyorum hele 1tane teyzem var ona hastayim. tr. gidincede bi tr turu yapiyoruz. benim akrabalarimdan tut esimin akrabalarina kadar. yani istanbuldan taaaaa urfaya
Taşının İstanbula olsun bitsin :) ama şu yönden şanslısın en azından kendi ailen yanında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?