kızlar merhaba ben 1 hafta önce düşük yaptım boş hamilelikmiş 7 haftalıktık şu an evde dinleniyorum bir taraftan da 2. hamileliği düşünüyorum şu imzadaki hamilelik takvimini nasıl kaldıracagımı bile bilmiyorum gördükçe moralim bozuluyor bu ateş ölçme yönteminden yararlanmak istiyorum nasıl bi ateş ölçer kullnmak lazım yardımcı olursanız çok sevinirim
cok gecmis olsun.
dijital ates olcer kullaniyoruz dil altindan olcuyoruz canim
yukarida profilime girip kontrol paneline tiklayinca orda bir secenek vardir. tahminimce ordan sileblirsin
kızlar wcden geliyorum şimdi ve çok hafif kahve lekelenme olmuss ve belimde ağrıyorr adet oluyorum galıbaa oysakı ben bu ay çok umutluydum kendımden
merhaba bende bu yöntemi uygulamak istiyorum ama yumurtlama dönemini yeni geçtim..
illa adetin ilk günümü başlamak gerekiyo şimdi başlasam bi işe yaramaz mı?
bu arada ovulasyon testide kullanıyorum..bu ay ilk kez başladım teste de çoıcuk düşünmeye de..
parca parca pihti gibi mi adetin ?
yoksa az az mi geliyor
onceki adetlerinden farkli mi?
atesin dusmus muydu senin ?
amma soru sordum
yok az-az diyil,ama çok da diyil.evet pıhtı gibi,böğle kop koyu pede yapışıyor. ateşim düşdü tatlım.36.3dü bu sabah.sen galiba üstüne görmüş ola bileceyimi düşünüyosun kuzum.ama ateşim düşük güzelim .
bir umut az geliyordur belki dedimyok az-az diyil,ama çok da diyil.evet pıhtı gibi,böğle kop koyu pede yapışıyor. ateşim düşdü tatlım.36.3dü bu sabah.sen galiba üstüne görmüş ola bileceyimi düşünüyosun kuzum.ama ateşim düşük güzelim .
umarim tutturursunuz canim bu ay, donemleri kacirmamak iyi olacak gonlune gore olsunmerhabalar bende ates ölcmye devam edıyrum umurtlama dönemıne az kaldı bakalım bır arkadasım nokıa telefonuna ınternet sıtesınden nokıanın bır program yüklemıs adetın ılk gününü giriyorsun kac gün sürdü yazıyosun ordan yumurtlama dönemını kız olcak günlerı erkek olcak günlerı cıakrıyor ordanda hesap yaptık bakalım onada uycam ates ölcme sıstemıyle ff yede nokıanınkınde 15-16-17 si kız 18-19-20 erkek görünüyor 19uda yumurtlama görünüyor ffde yumurtlama 16sı görünüyor hertürlü ıkısınınde ortak tarıhlerınde denıycez bakalım tabı ffye göre henüz ateste düşmedı bır yandanda atesı takıple yapıcaz bakalım buay sperm sayısı düşüklüğünden dolayı zaten tutturamıyoruz barı yumurtlama denk getırelımde sansımız artsın diye düşünüyorum
heeeeeee.anladım tatlım.yok ben zaten adet gördüyme eminim.sadece ağzımın tadı bozuk, o da hastalığımdan her haldebir umut az geliyordur belki dedim
ama tesin dusmus
hem de pihti geliyormus
pihti gelmesi normal benim adetlerim oyle yogun ve pihti pihti olur ki anlatamam koyu koyu
rahim duvari soyuluyor bu normal birsey ben arastirmistim netten
doktoruma da dedim bu ay cok asiri yogun geldi parca parca dedim olabilir dedi
heeeeeee.anladım tatlım.yok ben zaten adet gördüyme eminim.sadece ağzımın tadı bozuk, o da hastalığımdan her halde
valla cnm bunu da tüylerini aldıktan sonra sürüyomuşssun inşAllah ben almayı düşünüyorum ama nasıl bakalım kullanırsam sana da söylerim cnm...hımm
pekı tuylerıde dokuyomu aynı zmnda
yanı aldıktan snra surulen bıseymı
bnm bıldıgım hamam otu dokuyo
bıde karınca yumurtası yagı var oyle
onu aldktan snra suruyosun
bebeklere surerlermıs fln dedıgın gıbı
ayy vallaa su tuylere bulursanz bı cozum bana soyleyın
dun yıne agda yaptım bel fıtıgının yanına boyun fıtıgı olacam bıde allah korusun :))
ahhh ahhhh bursa duyduuuu antalya finike kaş kalkan duydu herkese söyledim ama korkuyorum 14 gün geçti adetim bak kamnamam olmuştu ya şimdide kahverengi lekem geliyo karnım daha şiş değil bulantım yok hala kuş gibiyim ya zapır zupur yürüyüp unutup iş yapıyom bazen inşallah bişi olmaz bebeğime dua edin kızlar
selammmmm kizlarrrrr benden deeee
bugun yeni bir suru kisi vardi burda cidden
selammmmmmlaaarrrrrrrr
heyoooo selaaaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?