allah tamamına erdirsin canımmm ay ne kadar pkolu insan var yaa kımı doktor geçer diyo kimi geçmez diyorr bakalım benım doktorumda zayıfla kurtul dedı 59 kıloyum evlenlemeden once 53-54 gidip geliyordum sonra birden 65 çıktım çok şükür zorda olsa 59 düştüm hedef 54 sen nasıl hamıle kalın klomen falan mı kullandın canımm hee bide ateş ölçümleri doğrumuydu pkoda ateşde yanılma olabılıyor yaa
evet cok sükür ailem yanimda. Allah nasip ederse istanbula izine gidecegim ekimde ama temelli tr de yasayabilirmiyim bilemiyorum cünkü esimde bende almanyada calisiyoruz. isede yeni basladim sayilir. iyiyz cok sükür bi sikayetimde yok zaten. birtek özlem var icimde oda olsun bari
ay içime su serptin canım Allah razı olsun...inşAllahgelir o yaramazlar sağlıkla bu ay yicekler totolarına şaplağı valla:)
kız unutulurmu o hamilelik kelimesi canm ben olsam 7/24 hamileyimmm diye söylenirdim herhalde 2-3 aylık olunca tüm akrabalarada arar sölerdim duymayan kalmasın :)şaka bi yanada sağlıkla gelsin bebişin gerisi önemli değil ...dinlenmene bak şekerim
ahhh ahhhh bursa duyduuuu antalya finike kaş kalkan duydu herkese söyledim ama korkuyorum 14 gün geçti adetim bak kamnamam olmuştu ya şimdide kahverengi lekem geliyo karnım daha şiş değil bulantım yok hala kuş gibiyim ya zapır zupur yürüyüp unutup iş yapıyom bazen inşallah bişi olmaz bebeğime dua edin kızlar
ama midem bulaniyor ya. insanin yemekten sonra midesi neden bulanir??
tablo yapmiyorum ya. ateste ölcmeyince böyle bi rahatsizligimi dile getiriyorum
hakikaten kizlar midem bulaniyor ve benin sat daha yeni bitti
yani şöyle benim 2 arkadaşım var almanyadan gelen birisi senin gibi doğma büyüme almanyada kalmış.. türkçeyi 19 yaşından sonra öğrenmiş.. ve şuan istanbulda başka biryerde yaşayamam diyor.. ama kurulu bir düzen varsa yapabilecek birşey yok.. özlem en zor olanı ama ona da katlanacaksın artık.. Allah yanındakilere uzun ömürler versin onların özlemini yalatmasın..
asagidaki tablonu duzeltsene canim
yani tickerini orda farkli
amin canim aminn. Rabbim kimseyi ailesinden ayirmasin. yasanir tabi dünyanin heryerinde yeterki Rabbim bizlere calisma gücü,Rizik ve Hayirli ortam versin. En bastada Saglik.
senin cocuklarin varmi?kac yillik evlisin?
canim bir sure dikkat etsen
isleri bosver hic ugrasma
en azindna yakin zamanda kanaman olmus yerinde olsam yatar dinlenirdim bol bol
tabi hamile olan sensin nasil hissediyorsan oyle davran
saglikla kucagina alman dilegiyle canim
Aminnn. benim çocuğum yok 2 yıllık evliyim :) olması için bu yola baş koyduk..
yatamıyorum oturuyorum çoğu zaman onunda faydası olur inşallah eşimi alıştırdım zamanında çayını şekerini katar eline veririm bişey olsun sen dur ben yapayım derim alıştı adam hayatım su getirirmisin bitanem yemek yapta öğlen yemeğe gelcem durdurmuyo ki işteyken rahat ediyom valla bide doktor bebeğin yeri iyi sarkma felan olmamış dedi ya iyisin sende bebeğimizde iyi diyo((((((((
asagidaki tablonu duzeltsene canim
yani tickerini orda farkli
cok sukur canim
aklina hic kotu birsey getirme
Allah kolaylik versin. Insaallah en yakin zamanda Hayirli evlat sahibi olursun. yasinda gencse hic takma stresede girme Allah hakkinda hayirlisini verir Insaallah
Amin hayırlısı neyse o olsun diyorum artık.. Yaşım genç 26 :)
sende gogus agrisi oluyor mu su an
yani da muhtemel catlama gununden sonra falan gogusunde hassasiyeti basliyor mu hic canim ?
bence o da ipucu veriyor catlama oldugu konusunda
ufff harfler hep eksik cikiyor yazilarimda donup de okumadan yolluyorum kusura bakmayin!
bebde 55 kiloyom 59dan düştüm 2 yıldırda 55den yukarı çıkmıyorum ilaç kullanmadım hayıt tohumuna bağlıyorum hamileliğimi hayıt hohumu ve maydonoz içtim hamile kalmak için bir tek hap kullanmadım inanmıcaksın ama bitanem doktora bile gitmedim çünkü herşeyin en kötüsünü söylüyolarateş hakkındada yanılma olduğunu bilmiyodum burda okuyunca başladım baya geç başladım ama dur yazayım
23 haziran 36.2
24 haziran 36.3
25 haziran 36.4
26 haziran 36.6
27 haziran 36.4
28 haziran 36.4
29 haziran 36.5
30 haziran 36.6 gebelik testinde kopkoyu 2 çizgi çıktı
1 temmuz 36.5
2 temmuz 36.5 kan tahlili 136 çıktı
değerlendirmesi senden gülüş?
selam kızlar.nasılsınız?ben 2gündür doğru dürüst giremedim.görümcemler falan burda.kızlar?benim adet kanım bir az qarip sanırım.aferdersiniz ama yazıcam ki bana yardımcı ola bilesiniz.pedimin üstünde böğle palçık(acaba türkçesini doğrumu yazdım belemedim) gibi şoyle koyu koyu kahve rengi oluyor.ama kırmızılar da var tabi,ama o daha çokdikkatimi çekti.sanırım hastalanmışam.boğazım ağrıyor,miğdem bulanıyor.ağzımda şu demirimsi tat da var.ya çok kötüyüm ben ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?