Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bebde 55 kiloyom 59dan düştüm 2 yıldırda 55den yukarı çıkmıyorum ilaç kullanmadım hayıt tohumuna bağlıyorum hamileliğimi hayıt hohumu ve maydonoz içtim hamile kalmak için bir tek hap kullanmadım inanmıcaksın ama bitanem doktora bile gitmedim çünkü herşeyin en kötüsünü söylüyolar ateş hakkındada yanılma olduğunu bilmiyodum burda okuyunca başladım baya geç başladım ama dur yazayım
23 haziran 36.2
24 haziran 36.3
25 haziran 36.4
26 haziran 36.6
27 haziran 36.4
28 haziran 36.4
29 haziran 36.5
30 haziran 36.6 gebelik testinde kopkoyu 2 çizgi çıktı
1 temmuz 36.5
2 temmuz 36.5 kan tahlili 136 çıktı

değerlendirmesi senden gülüş?

yani şöyle benim 2 arkadaşım var almanyadan gelen birisi senin gibi doğma büyüme almanyada kalmış.. türkçeyi 19 yaşından sonra öğrenmiş.. ve şuan istanbulda başka biryerde yaşayamam diyor.. ama kurulu bir düzen varsa yapabilecek birşey yok.. özlem en zor olanı ama ona da katlanacaksın artık.. Allah yanındakilere uzun ömürler versin onların özlemini yalatmasın..

ahhh ahhhh bursa duyduuuu antalya finike kaş kalkan duydu herkese söyledim ama korkuyorum 14 gün geçti adetim bak kamnamam olmuştu ya şimdide kahverengi lekem geliyo karnım daha şiş değil bulantım yok hala kuş gibiyim ya zapır zupur yürüyüp unutup iş yapıyom bazen inşallah bişi olmaz bebeğime dua edin kızlar

ama midem bulaniyor ya. insanin yemekten sonra midesi neden bulanir??

tablo yapmiyorum ya. ateste ölcmeyince böyle bi rahatsizligimi dile getiriyorum

hakikaten kizlar midem bulaniyor ve benin sat daha yeni bitti

canim bir sure dikkat etsen
isleri bosver hic ugrasma
en azindna yakin zamanda kanaman olmus yerinde olsam yatar dinlenirdim bol bol
tabi hamile olan sensin nasil hissediyorsan oyle davran
saglikla kucagina alman dilegiyle canim

amin canim aminn. Rabbim kimseyi ailesinden ayirmasin. yasanir tabi dünyanin heryerinde yeterki Rabbim bizlere calisma gücü,Rizik ve Hayirli ortam versin. En bastada Saglik.

senin cocuklarin varmi?kac yillik evlisin?

amin canim aminn. Rabbim kimseyi ailesinden ayirmasin. yasanir tabi dünyanin heryerinde yeterki Rabbim bizlere calisma gücü,Rizik ve Hayirli ortam versin. En bastada Saglik.

senin cocuklarin varmi?kac yillik evlisin?

Aminnn. benim çocuğum yok 2 yıllık evliyim :) olması için bu yola baş koyduk..

canim bir sure dikkat etsen
isleri bosver hic ugrasma
en azindna yakin zamanda kanaman olmus yerinde olsam yatar dinlenirdim bol bol
tabi hamile olan sensin nasil hissediyorsan oyle davran
saglikla kucagina alman dilegiyle canim

yatamıyorum oturuyorum çoğu zaman onunda faydası olur inşallah eşimi alıştırdım zamanında çayını şekerini katar eline veririm bişey olsun sen dur ben yapayım derim alıştı adam hayatım su getirirmisin bitanem yemek yapta öğlen yemeğe gelcem durdurmuyo ki işteyken rahat ediyom valla bide doktor bebeğin yeri iyi sarkma felan olmamış dedi ya iyisin sende bebeğimizde iyi diyo((((((((

cok sukur canim
aklina hic kotu birsey getirme

yok canım hiç olmuyorrrr :)) ama bugun belim agrıyoo

Son düzenleme:

ooo maşallah canım yaaa ne kadar zmaandır istiyordun sen hayıtı ne kadar kullandın maydonıoz suyunu ne zaman içtin çok soru sordum yaa vee nasıl içtin ne kadar kaynattın falan bir atrıf veririmisin benımde hayırla düzene girdi valla adetim.ben 59kıloda kaldım yişnee yaa sen ansıl zayıfladın peki

Son düzenleme:
selam kızlar.nasılsınız?ben 2gündür doğru dürüst giremedim.görümcemler falan burda.kızlar?benim adet kanım bir az qarip sanırım.aferdersiniz ama yazıcam ki bana yardımcı ola bilesiniz.pedimin üstünde böğle palçık(acaba türkçesini doğrumu yazdım belemedim) gibi şoyle koyu koyu kahve rengi oluyor.ama kırmızılar da var tabi,ama o daha çokdikkatimi çekti.sanırım hastalanmışam.boğazım ağrıyor,miğdem bulanıyor.ağzımda şu demirimsi tat da var.ya çok kötüyüm ben ya.

parca parca pihti gibi mi adetin ?

yoksa az az mi geliyor
onceki adetlerinden farkli mi?
atesin dusmus muydu senin ?
amma soru sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…