Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ooohhhh yeme de yanında yat
ozendım bak smdııı karsıyakadamıydnz sız
gecen sene kordonda 20 ıle gıderken emnıyet kemerı yznden ceza yemstık
hıc unutamıyoz ızmırı o yzden

karsıyakadayım ben cnaım
hahah alsancak kordon oledır
avcılar vardır orda cok:)
bu sefer bız yedırtmeyız sıze ceza canım merak etme sen
guzel anılarla ayrılırsınız
dımı fundaaa

haleeeee
kııs ıyı haber neyduuuuuuu
çatlatmasana yaaaafff
sıcakda da hııc olmuo bu catlama olayı
hadı de heleee

yok cnm aslında kötü değil yani sperm sayısı ve canlı oranına göre hesaplamak daha mantıklı ,doktorda eşime proxxxxxxx diye bi ilaç yazmış bakalım kullansın
bencede o doktoru bırak cnm ilaçla nereye kadar ???
bence yardımcı metodlardan faydlan alabalık sar mesela

aynen doktorda dedi sperm tahlilleri her zman için değişkenlik gösterir dedi..
ben önceki rakamları söyleyince bence o zman ortalama olarak spermleri sorunlu görmüyorum dedi..
aşılama ertelendi çünkü ...
ben doktorumu değiştirdim..
sordu bana kaç kez klomen kullandın 7 dedim ...kaçıncı günün 5. dedim bu ay kalıyor dedi çünkü artık sana iğneye başlayacağız ve görünüm pkolusun evet var en düşük dozdan yani 37,5 gibi bi dozla başlayıp seni gözlemleyerek en fazla iki yumurta oluşturup aşılamı yapcaz sperm rakamları aşılama için gayet elverişli ve umut verici dedi ve ekledi..
devletin tüp bebek raporunu ödemesi için klomenle değil iğne ile yapılan 2 aşılama şartı var dedi ...
ve 4 tüp kan verdim biyokimya hormon testleri ve bir hafta sonra çıkıcak olan kan ayrıştırma testi ,daha önce bu şeklide hiç yapılmamıştı bana ve bu testler için beni hastaneye yatırdı gibi gösterdiler bel ,basen ölçmü boy kilo orantım vücudumdaki tüylerin oranını saptamaya çalıştılar bildiğiniz hücrelerime kadar incelendim ..
kan ayrıştırma testimi almaya gidincede göğüs ultrasonu ve smear testim yaılacak ve o testim değerlendirilecek harika oldu bunlar bnm için işte güzel olanda bu idi..

adetin başlayınca başlıyosun ikisinede maydanoz adetin kaç gün sürerse o kadar içiyosun günde 1 bardak Hayıtta günde 2 bardak 1 su bardağı kaynar suya 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu havanda eziyosun kaynarsuya katıp ağsınıda çay tabağığla örtüp 15 dk bekleyip günde 2 bardak olmak üzere içiyosun tatlım bu arada ilişkiye girmek yok ben 1 haziranda adet oldum o gün başladım ikisinede 7 haziranda maydonozu bıraktım 10 hazirandada hayıtı bıraktım 11 ve 15 haziranda ilişkiye girdim ve hamileyim bu sayıyı arttırmak sana kalmış güzelim ama benden sana tavsiye ilişkiye girdiğin günler arasında mutlaka bi gün olsun 11,13,15 gibi çünkü birgün ara vermeden yapınca tutsa dahi ertesi gün gelen siperm bozarmış diyerini ben hep olsun die gün aşırı denerdim yumurtlama günlerimde nenem tafsiye etti tuttum sözünü hayıtıda o söyledi nazar olmasın 9 çoçuğu var nenemin MAŞŞALLAHHHHH:))

Son düzenleme:
yani iğneye başlamak için en geç 3. gün orda olmalı imişim o sebeple kaldı ..
az az vercem dozu geç yumurtlayacaksın ama kaliteli ve rezervlerine zarar vermeden yapacakmış yapta görek hacı didim bende içimden

ooh masallah bastan sona taranmıssın canım ne ıyı olmus
drunu nerden buldun bole?
devlet mı gıttıgın yer?
o zmn sen sımdı kullancan ıgnelerı ve takıp etcekler yumosları olemı?
hayırlı ugurlu olsun canım

bu arada bu bahar nerde kızlar yaaa
onunda artık sonuclanmıstır heralde asılaması?
bı gelıpde hbr etmedı yaa
acaba tuttumu kı?

önceden tıka basa 3 öğün yerdim şimdi az az ama sık aralıklarla yiyorum açıktığımı hissedince mazen meyve atıştırıyorum ve saat dokuzdan sonra mümkün olduğunca kilo aldırcak şey yemiyorum bende işe yaradı bu teori inşallah sendede yarar maydonozu tarif etmeyi unutmuşum 1,5 su bardağı suya bir kaç sap ve yaprağıda olsun maydonozu ateşe koy kaynayınca ocaktan al ve iç tatlım ben şekersiz içemiyorum midem bulanıyo senin nasıl kolayına geliyosa öyle tüket

cn ben bu zmana kadar sadece 2 tane özel hekime göründüm diğerleri devletti hep ama içinde kötü diyebileceğimde özelde olandı ne yalan söyleyim ..10 tane fln değişik dktora gözüktüm..
genle itibariyle fena değillerdi ama bu seferki sıkı çıktı ne yalan syleyim doç.yardımcısı ..iyi bi hekim uzun uzun anlattı sağolsun ..
cnm baharın misafirleri var bizim topiğede ce diyor gidiyor evi kalabalık anlıycan ..adet oldu bu arada bahar malesef olmadı ama ramazandan sonra ikinciyi deniycek inşallh..

ooohhhh yeme de yanında yat
ozendım bak smdııı karsıyakadamıydnz sız
gecen sene kordonda 20 ıle gıderken emnıyet kemerı yznden ceza yemstık
hıc unutamıyoz ızmırı o yzden

evet ikimizde karşıyaka canım cezamı yediniz 20 ile nasıl başardınız kız

karsıyakadayım ben cnaım
hahah alsancak kordon oledır
avcılar vardır orda cok:)
bu sefer bız yedırtmeyız sıze ceza canım merak etme sen
guzel anılarla ayrılırsınız
dımı fundaaa

eveetttttt gezdiririz heryeri

ne mutlu cnaım
cok oenmlı bu konulardakı drun ıyı olması
ınsallah cok da guzel sonuclar aldırır sana
bahara uzuldum yaaa
bu asılama da ıyı haber alamadık sımdıye kadar
hadı sen kır bu duzenı de sana halayımızı cekleım

nasip cnm geçen ay diğer aşılamalarımı yapan doktor yoktu gitmedim başka hekime bi baktım bu ayda yok ..
bahar değiştir hekimini ,iğne versinler sana klomen yeterfln derdi hep valla aynen istediği gibi de oldu ...
inşallah cnm umutla sbırla duayla bekliyorum o güzel günleri....

iyi akşamlar kızlar.
masallah 5000. sayfayı devirmişsiniz.
benim bugün günüm vardı.şükür sağ
sağlım bitti.şu ramazan ayında hepimizin yüzü
güler insallah.

Arkadaşlar selam. Son günlerde eşimin testleri, benim doktorun ameliyat önermesi falan derken tüp bebek mi yapsak, aşılama mı ameliyat mı diye çok kafa yorduk ve sonunda beklemeye karar verdik. 1 sene deneyip ( 5 ay kaldı) eğer olmazsa o zaman tedavi yöntemlerini araştırıcağız. Bu arada bu topiği ne kadar çok sevdiğimi anladım. Burası çok huzlurlu :)

Son düzenleme:

canım hakkınızda hayırlısı olsun.. inşallah çok bekletmeden kendiliğinden gelir bebeğiniz

Hayirlisi olsun canim İnsallah tedaviye gerek kalmadan gelir bebeklerimiz

Kizlar bana dua edin

Bu gece sabaha karsi kaan hoca icin ankaraya yola cikicaz ALlah nasiP ederse
İnsallah kazasiz belasiz gider geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…