Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şenayyy 2. mesajımı görmedinmi :26:
ah canım ben ona yazdım aslında ama sanırım gonder demeden falan cıktım
anlayamadım. neyse yazdım sımdı kusura bakma
canım hakkınızda hayırlısı
burdakı tum arkadasların dılegı gıbı bende sızler ıcın aynı seyı dılıorum
hıc bır seye gerek kalmadan gelır bebegın ınsallah

Kizlar bana dua edin

Bu gece sabaha karsi kaan hoca icin ankaraya yola cikicaz ALlah nasiP ederse
İnsallah kazasiz belasiz gider geliriz

ah o kaan hocaa bana halaa cevap vermedıı
bu sıtemımıde ılet kendılerınee
neyse saka bı yana buttun dualarım senınle canım
hayırlısıyla gıt gel ıns.

slm tatlımmm sanada iyi gecellerr..derya kocayı buldu unuttu buraları

sormaaa
soralım yarın ona bunun hesabını:)
bnmkıde pek yorgun geldı bu aksam dırek sızdı. ben bu saatte yatmam dedım buraya kactım :)

hale bu arada sen adet olunca 3. gunu baslıcan yenı dongunde asılamaya dımı yanlıs anlamadıysam?
bılıomuusn sanırm pazartesı dra gıttıgımde oda bana yenı dongumde baslamak uzere tedavı dıcek
dırek asılamamı der bılmıorum ama takıp-catlatma falan olabılır
ama ben henuz bole bı umut yukleyıcı bı tedavıye hazırmıyım bılmıorum reddedebılırım tedavıyı
cok karısıgım coook

Son düzenleme:

aynen cnm bnmkide uyudu çoktan
gelsinde soalım hesabını..
benm adetim bugün itibariyle bitti cnm klomende 5. gün başlanıyordu ama iğne olacağım için diğer adetimi bekliycez aşılama için..
bence reddetme artık o level ları geçmen için bi ucundan başlamak gerkiyor bak ben 2 aşılama tamam tüpe giderim derken duruma bak meğerse daha aşılama olayına başlamamışım bile

beklemedıgım bır sorundu bu
yanı bı sorun cıkacagını sanmıordum
dr bıze bı sorun yok sadece yumurtlamayı yakalayamamıssınız bunca zaman
sadece yumurta takıbı yapıcaz ve tutturucaz dıcekmıs gıbı gelıodu bana
o yuzden sımdı şaşkınım bıraz
hıc bılmıorum ne yapacagımı

deryaaa
senı cekıstırıoduk bızdeee
kocayı buldu burayaı sattı dıeee
nabersın
sende uyuttun kocayı burayamı geldın

anlıyorum cnm eşime doktor varikosel dediğindede bende böyle olmuştum hiçbirşey bilmiyordum napcam neetcem ama doktorlar zaten yol gösteriyor sen takılma çok kurcalama ama ertelemede..
deryoşş napyon kızzz seni andık bizde

aaa bu arada solemeyı unuttum
esım yarın bı urologdan randevu almıs sonuclarını gostermek ıcın
bakalım o ne dıyecek
acıkcası ben ole haybeden bı urologun dedıgıyle hareket etmek ıstemıorum hıc
sımdı aslında bızde cıddı bı problem varsa ama yrn gıdılecek dr pek anlamayan bı tıpse
ve 'yoo bunda bı problem yok' derse bak sen gor o zaman bnm esımdekı rahatlıgı
bıdaha sıttın sene bnm druma gıtmez ve hıc bı drun sızın spermelerınız yuzunden tedavı sart demesıne ınanıpda tedavıye falan baslamaz
olur bzm dogal yoldan cocuugumuz dııp erteledıkce erteler

bnm bildiğim kadın doğumcular bu konuya daha rahat bakar ürologlar ise daha farklı yani daha temkinli bakalım inşallah iyi şeyler söyler çünkü kurger testlerinden pek anlamam cnm
ama bildiğim ve anlayabildiğim doğal yolla gebelik olması lazım sende ..

dogal yolla gebelık olabılır tabı kı cnaım
ama sansımız sadece %7 ımıs
nette de yAzıo bu dr da ole soledı.

valla bi oran var cnm en azından RABBİMİN izniyle ne mucizeler oluyor ..
yarınk ürolog daha iyi değerlendircektir eminim..

hep soluyorum
rabbım ol dedıkten sonra tek bır spermle oluyo bu ıs
%7 sans varsa ıcınde 1 tane bnm yumosu dolleyecek sperm var demektır.eger rabbım ol derse boyle de olur...
ammaa velakıın realıst tarafımda dıyorkı o kadar sabrın var mı ????

yok gibi gelir insana ama var cnm hemde çok var...
olmasa ne yapacaksınki bende sabır bitti ben bişey yapmıycamde diyemessin denmiyor aksine daha çok peşine düşüyorsun ..adetlerin gelsede daha direayet kazanıryorsun o realist yanına bunları söle sabrım yoksa nolcak ki de...devam devam devam yapılabilecek en ileri boyutu tüp diyeceksin kendini rhatlatacaksın yani olacak olacak diyeceksin..
bebişlerimle kucağım dolacak diyeceksin ..ama hep bi mucize bekleyeceksin ve inşallah mucizelerimiz bizi buluur en kısa zamanda..
bizim topiktede bi arkadaş vardı eşi varikosel sayı yerlerde hız desen öyle sperm tahlili verdiği ay sonuçları için üzüm üzüm üzlüyorken ve kalması zorken gebe kaldı olmayaak bişey değil morfoloji sıfır olan hiç sperm yok deyip artık bırakanlar neler neler okuyoruz ..

İnşallah canım. Gel güzel Ankaramıza sağ sağlim :)

Aaa canim sen ankaradamiydin ne kadar sanslisin insallah ona kadar kalmazsin ama kaan hoca yanindaymis
Saol cnm insallah

Saol canim
Hayret hala cvp vermedi demek
Yurtdisindaymis belki ondandir bizim randevuyuda bugune ertelemisti

Valla canim dua ette ii bi doktor olsun kocani ole etkiliycekse
Cunku bizde bi urologa gitmistik sacmasapan di
Normal yoldan olurmus en kotu testim en dogru yerde yaptirdigimdi onu dikkate almak istemiyorum diyo
Adetin10 12 14 vs gunlerdi iliski diyo klasik adam bilmiyoki ben onlari hatim etmisim istersen ben sana anlatiyim diycektim nerdeyse
Proxeed i bile ben sordumda kullanabilir dedi yoksa iliski gunlerii soleyip gonderiyodu

gunaydin zebebek

ben de dktora gitmistim ve bebek istyoruz su kadar ay oldu diyince
dktor basladi bana iliski gunlerini yazmaya ayni sekilde 10,12,14... baska dedgi birsye yok zaten bir de iste ovulasyon olurken ateste yukselis, cinsel istekte artis.. dye anlatiyordu annem de yanimdaydi
sozunu kesp o herseyi biliyor tablo yapiyor falan diyince cok komikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…