Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

o kadar cok duyuyoruz ki boyle ornekler yaa
gercekten umut olmali canim
doktorun olmaz dedigi zamanlarda bile muczeler olabiliyor
herkesin buna soyleyeblecek en az 2 ornegi vardir eminim

bugünlerde yerleşme düşüşü oluyo genelde inşallah seninde öyledir bebişin karnına konmuştur

gerçektenmi :) inşallah öyledirde bende 1 yıldır olan beklentilerimi gideririm.. göğüslerimde bi tuhaflık oluşmaya başladı acıma ve büyüme var.. normalde regl olmadan bikaç gün önce olur.. neyse hayırlısı bakalım yaşayıp görcez yine ..

satlarımız arasında 3 gün var mart annelerine girmemiz nasib olur inşallah bu ay olmazsa ben önümüzdeki ay soğan kürünü yapıcam deneyebilirsin sende hamile kalan çok onunla

353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın kızlarrr ateşim nasıl
düşmesin nolurrrr 3.meleğim gelsin ama o benim meleğim olsun cennet meleği olmasın nolur sanki
canim ates super gonulden istiyorum hep yuksek kalsin
alttaki tablonu da gordum de dpo10dan sonra silik cizgi gormussun sanirim ertesi 3 gun de gormussun
yapican mi test canim ? kan ya da idrar yoksa son gunu mu bekliycen ?

günaydın arkadaşlar..

ateş tablom.. düşüklük oldu bugün neden olabilir böyle oynamalar olabiliyormu?

3e164c Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu cok normal daha dpo7desin cok oynamalar olur
onemli olan son gunler

satlarımız arasında 3 gün var mart annelerine girmemiz nasib olur inşallah bu ay olmazsa ben önümüzdeki ay soğan kürünü yapıcam deneyebilirsin sende hamile kalan çok onunla

ben de yapmayi dusunuyorum nazlim
en son eylulde yapmistim sonraki ay incir ve sonraki ay hamile kalmistim
belki faydasi olur yine

353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın kızlarrr ateşim nasıl
düşmesin nolurrrr 3.meleğim gelsin ama o benim meleğim olsun cennet meleği olmasın nolur sanki

günaydım ateşin çok iyi insallah düşmez ve hamilesindir.
ama daha zamanın var.

günaydın arkadaşlar..

ateş tablom.. düşüklük oldu bugün neden olabilir böyle oynamalar olabiliyormu?

3e164c Ovulation charts on FertilityFriend.com

insallah yerleşme düşüşüdür canım.belkide hamilesindir.
hakkında hayırlıs. bu arada dil altından ölçüyorsun değimi

korkuyorum negatifi görmekten kuzum yine belirtiler var ya düşünsene sabah kocamın elindeki ateş ölçeri ağzıma sokmasıyla uyanıyorum:)gündemimiz hep bebek oda çok istiyo deliriyo artık bana da belli etmiyo üzülcem diye bişey de söleyemiyo iki gebeliğimdede dpo 10 da öğrendim hemde sabah idrarıyla filan diil ama pazar günü filan yaparım test sanırım ateş düşmezse
canım üşenmedim soğan kürüyle ilgili olan topiği baştan sona okudum şok oldum çok sayıda gebe kalan var gebelik olmasa bile içimiz temizlenir bende kist de var denemekte zarar olmaz sanırım

canım sağol hamile kalmakta sıkıntı yokda benimde veletler yaramaz çıktı durmuyolar yerinde:)bi tane sağlam çıkaramadım:)
sende çatlamışsın canım inş en kaliteli yumurtanla en kaliteli süpermen birleşir:) son 4 e girdik bakalım hayırlısı

nazlim ya ben bazen umutsuzluga kapiliyorum esimin sperm testini yaptirmadik
ben hep hamile kaldim nasilsa hersye yoludadir diye dusunuyorum
ama surekli kendime bakiyorum yumurtlama durumu hormnlar rahim nasil falan
esim konusunda hicbir sey yapmiyoruz
mirage da dusuk yapmis ama esinde sorunlar varmis aslinda
bu ornek de beni uzuyor bir de tam 7 ay sonra geldi ya ilki
simdi yine 7.ay
duzenli iliski olmasina ragmen yumurtlamayi kacirmamaya ragmen arada baya uzun zaman ?
sne ne dusunuyorsun

benim eşim bu ay çok hevesli yumurtlama günlerin
bu günler çalışmalara dikkat edelim diyo
insallah hayırlısıyla bu ay olur. o heveslendikçe bende hevesleniyorum.
bu arada senin 2 gebelikte düşüklemi sonlandı. yoksa kan pıhtlaşması mı var. dikkat et.

12.gun bence yumurtlama olmus
duruma gore belki 13.gune de cekebilir cizgini
kademe kademe yukseliyor ama onemli olan yumurtlamanin olmus olmasi ve son gunler

sen öyle diyorsan uzmanım. doğru söylüyorsun önemli olan yumoş olması.

inşallaaaah :) soğan kürünü ben denemeye çalıştım bi sabah işe gelmeden içtim. facia birşey.. o gün akşama kadar içimden soğan kokuları geldi.. ayy yok almayayım :)

inşallaaaah :) soğan kürünü ben denemeye çalıştım bi sabah işe gelmeden içtim. facia birşey.. o gün akşama kadar içimden soğan kokuları geldi.. ayy yok almayayım :)

sadece 4 gun oyle olacak canim
osnra alisiyorsun sifa niyetine iciyorsun
ve 4.den sonra cay gibi geliyor kokusunu almiyorsun bile
ama ilk gunler cidden cok fena oldum ben de bayilacagimi hissettim kac kere :)

hmm anladım işte bunu duyunca içim rahatladı.. gerçi ben yinede rahat takılıyorum ama yinede hep kafamda bi soru işareti acaba bu ay ne olacak :) teşekkür ederim yardımlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…