günaydın herkese ff çizgimi çekti hayırlı olsun
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar bu sabah 36.7 ateşim
36.7
36.9
36.7
36.6
36.7 bugünkü ben de ne yazıkki hiç bir belirti yok normal adet belirtileri hatta normalde herkes uykusu geldiğini söylüyor inanın benim tam aksine uykularım resmen gitti uyku falan yok
tamam canım sağol sabah sabah böyle güzel sözler iyi geldi
EVERY doktorun açıklayıcı gzel bilgiler vermiş.
va yumoş ile ilgili olanı çok dikkat çekici.
tüm bildiklerimiz alt üst oldu.ateşimiz yükseldiğinde
çatladık diyip boş veriyorduk. bari bende bugün çalışma yapayım.:44:
tatlim aklima karman corman oldu
hersey tamam da bu yumurta bu zaman kadar 19.gun cok gec yani benim icin
hadi oyle diyelim benim yumurtlama akintim bitti sticky basladi ve ates yukseldi, dur bakayim yarin obur gun atesme belk dusecek tekrar cunku ates yanilmiyor normalde..eger atesim duserse tamam diycem size soylerim. sen anliyor musun 16 mm olayini ve bana neden adet olacaksn dedigini :44: ee adet olacaksam neden 3 gun onemli diyor
canım bendimde adetime 10 kala doktora gitmiştim
aynen banada rahim duvarı kalınlaşmış adet olacaksın demişti.
bende ne biçim doktor
daha 10 günüm var adet bolacaksın dedi falan.
valla yorum yapamıyorum.
canımyumoşun büyümesi için erken daha doktorun dğru
sölemiş 14-15. günler önemli diye.
benim er ay 11.günüm eggwaite geiyor ve büyüyüp çatlama 3 gün sonra
oluyor.sberet bu iki günüde değerlendir.
DEryoşş
telaş yapmaa yumoş büyüyor sen merak etme
kolay gelsin canim
anlatimina guldum ama
aksam gel de anlat bize
dün ameliyat sonrası kontrol vardı gittik; dr dediki 1 ay içinde birdaha hsg çektirmelisin çünkü sol tüpün enfeksiyondan vs. blok yapmıştı (sağ tüpü aldım) soltüpüde açtım dedi lazer le olduğu için yapışıklık kalmaması için bir kez daha hsg çektirmelisin dedi Allahım şimdi iyileşme sürecindeyim umarım yapışıklık falan olmaz ya Raabim dayanamıyorum artık benn.ağlaıyorum her zaman yeter diyorum bıktım artık psikoloji falan kalmadı bende ya,gurbetteyim ana yok baba yok .bir eşim var artık sinirlerimiz gerildi her an patlıyoruz birbirimize ben çok kötüyüm kızlar ...artık inancım kalmadı çocuk konusunda ...daha bide yetmezmiş gibi dr sadece bıçak parası 2030 dolar aldı hastane masrafları hariç oda gelse 2000-3000 dolar arası napcaz biz daha bunun tedavisi var belki aşılama falan ne bileyim tüpü düşünemiyorum bu ülkede eşim memur bırakıp gidemez izinle gitsek Türkiyeye 20-30 günde ne yapılabilir ki aşılama tüp ne bileyim...ben artık kızıyorum kendime yaşamayı haketmiyorum falan diye ben kaldıramıyorum artık bunları ya .eşimn tavırları değişmeye başlıyo sesini yükseltmeyen adam artık aşmaya başlıyo kendini ...zaten kendinde de sorun vardı morfoloji ve hız daha doğrusu hareketli sperm yoktu başta şimdi düzeldi biraz biraz dün test verdi sonuçlar gelir bi kaç güne ,kendi düzelirse ben kalırım sorunlu olarak, korkuyorum artık "ben düzeldim senden olmuyo falan derse "çok kötü olurum öyle bi insan değil ama ne bileyim aklıma her türlü şey geliyo.dr dan sonra ikimiznde sesi çıkmadı arabada ben ağlıyorum oda gözleri dolu şekilde kullandı arabayı...çok üsütüme geliyo hayat...Annemle görüştük nette kadının gözleri doldu ben kapattıktan sonra düşünüp ağlamıştır o şimdi yaralarımı sordu bende karnımı gösterdim ,annemin yüzünün şekli değişti birden.ben bunları hak edick ne yaptım diyorum isyan etmek istemiyorum Rabbimede...SABIRRRRRRRRR ALLAHIM SABIRRRRRRRRR VER BANA
Kizlar Selam :119:
Ben doktordan geldim. Oncelikle size sunu soyliycem, ben gecen de esime dedm, yoruldum artik akisina birakalim korunma korunmama muhabbet yapmayalim. sen nasil davranmak istersen oyle davran ve bana caktirma, ccuk mocuk deme, olursa olsun dedim! neyse dun catladigimi dusunuyordum ve esim benim sozlerimden etkilenmis olmali ki korunmadi iliski sonrasi ve ben de sasirdim :) ama benim akilsiz kafam bu durumdan etkilenip oleyyy dedi ve yine bebek bebek tutturmalarina basladi! neyse atesimi de olctum ve benim bugun atese gore yumurtam catlamis..
sabah doktorum arayinca ben doktora gittim kadin is cikisi diye beni detayli inceledi. bana sen cok zeki birisin arastirmacisin ve herseyi biliyorsun surekli soru sorup ogrenmeye calisiyorsun dedive herseyimin cok normal oldugunu kendimi incelemeyi birakmami soyledi ve su an ovulasyon donemindesin dedi. ben de yumurtam catladi bugun 19.gunum dedim, o da bakti ve hayir onumuzdeki 3 guns enin en en onemli verimli gunlerin dedi. sok oldum ! yumurtan 16 mm dedi bana gosterdi. anlamiyorum kizlar bu ne demekyardim edin bana! kadin 3 gun icinde catlayacak ve hamile kalmak icin en onemli gunlerin dedi. eeeee bu durumda atese gore ben onceden catladim kesin ve ben genelde yumurtlama oncesi ve bu donemde esimi asiri yorup surekli iliskiye girip catladigimi dusundugum an 3 gun mola veriyorum :) ve bu durumda zaten mola verecektim ve bu gunleri kacirmis olacaktim eger doktora gitmesem, ya da ne bileyim iliskimiz sonrasi hemen ayaga kalkicam onemsemiycem oyle birseyler olacakti.. oysaki ben en onemli gunlerdeyim.
neyse doktoruma sordum ilkinde 7.ayda oldu simdi yine 7.aya giriyoruz neden uzun suruyor dedim kadinin dedigi cevabi aynen yaziyorum: BAZI KADINLARIN HAMILE KALMALARI KOLAYDIR, HEMEN 1,AYDA 2.AYDA HAMILE KALABILIRLER.BAZI KADINLARINSA ZORDUR VE BIRKAC AY SUREBILIR. 1 SENE ICINDE OLMASI BEKLEMEK NORMALDIR, KIMISININ YILLAR SONRA DA OLABILIR. bugun gelen bir kizin hemen ilk ayda olmus sorna dusuk sonra yine hamile! baska bir hastasi da 1 bucuk senedir ugrasiyor olmuyormus! yani bana nazlim da demisti bazi kadinlar icin daha zordur diye gercekten oyleymis. diger aklima takilan da, senin hrsyein normal bebegin olacaktir sakin dusunme dedi, esim konusunda da emin olabilir miyim dedim snucta bir hamilelik gecirdim dedim. o da bana BIR COCUGU OLAN HASTAM VAR IKINCI COCUK ICIN COK UZUN ZAMANDIR UGRASIYOR OLMUYOR.esimin urolaga gitmesini onerdi ben de simdi olmasa olur mu dedim deneyin daha dedi ve en onemlisi esine folik asit ictir dedi. ruslar erkeklere de veriyorlar ve esini ikna et gunde 3mg alsin dedi, bugun agzina tkiycam zorlaaaaaa!!! peki dedim kolay hamile kalma yolu ne? o da KAFADA BITIYOR DUSUNME OLACAGINI DUSUN POZITIF AL, USTUNE DUSME COK STRES YAPMA dedi.tam adamina soyledibenim adetlerim hep duzenliydi simdi erken gec oluyor dedim, dusunun 19.gunumdeyim ve eger 3 gun sonra catlasa en erken adet 33 34 gunde gelecek. gecen ay 28 di. kadin 1 HAFTA ONCE YA DA 1 HAFTA SONRA GELMESI NORMAL ADET DONGUSUNUN. DEGISIKLER OLABILIR dedi.
onemli bir sorum var anlamadim cunku, bana bir sey gosterdi 6 mm ve adet gelecek dedi! ben de ne zaman dedim 2 hafta sonra falan mi dedim evet dedi.ee eger 16 mm yumurtam varsa ve 3 gun icinde catlarsa ve diyelim dllendi nasil simdden adet olucan diyor. herhalde endemetrum kalinligi o ama eger tutturursak biz bu ay, o zaman adet gelecek gorundu gelmiycek mi nasil oluyor bu is, sormadim orda aklima takildi. eger adet gelecek dediyse bana neden tehlikeli gunler diyor ayni zamanda?! ufff aklim cok karisti bu konuda. ozellikle sordum catliycak di mi kist olmaz di mi normal ovulasyon diye, o da evet dedi, ee o zaman adet nasil gorunuyor utrasonda. ee adte olacaksam dollenmiycek yani bu yumurta.bilen varsa cevplasin kizlar ya aklima cok takildi.
oyle kizlar silerle paylasmak istedim belki isinize yarayan bilgiler olur.
canim ben bu kadar gec catliyorsam eger coktayim cidden
everycim yumurta günde yaklaşık 2 mm büyüdüğü için
19 gün 16 olan yumurta 20 de 18 21 de 20 22.günde 22 olup çatlayacak. max 23 gün.
yani drun dedigi gibi 20-21-22-23-24 bu günler senin altın günlerin :)
adet gelecek olayını anlamadım dedigin gibi rahim kalınlıgına göre sylemiş olabilir
ancak yumurtlama olmadan buna nasıl karar vermiş bilemedm.
acaba seni tedavinden ötürü korunuyo bildigi için öyle söylemiş olabilir mi.
aslında ben bu durumdan şüphelenmeye başladım kızlar.
biz ateş yükseldiği gibi bırakıyoruz en fazla bi gün daha.
demekki yanıltıyo bu yöntem bizi ya sinir oldum bak şmdi.
biz devam etmiyoruz yani düzenli çalışmaya ne bileyim.
alın bakın bu da benim tablom şimdi ne diyosunuz bu tabloya dün doktorun dediğiyle bi düşünüp bi yorum yapsanıza bana
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canim ben bu kadar gec catliyorsam eger coktayim cidden
hadi bu aya ozgu diyelim su an atesim catlama sonrasi ates
ve genelde ben catlamadan sonra brazrahatlayalim diye ara veriyorum ya da vermesem de oyle 5 dk bile yatmiyoruz yatakta ve uygunsuz pozisyonlarda iliskiye giriyoruz, yani bebek ugruna yapilan calismalardan uzak. ee oyleyse gun kaciriyorum belki de bilmeden
yok bana once tehliklei gunlerin 3 gun korun sakin bitti diye birakma yumurtan var kocaman bak dedi gosterdi utrasonda. ben de ya dogrusu biz korunmuyoruz bu hap engel degilmis cildiye de vrusten kurtuldugumuzu soyledi, ustune aylardr olmuyor o yuzden ben biraktim korunmuyorz dedim. o zaman verimli gunlerin 3 gun dedi. ama adet gelecek demesi 6 mm lik o gosterdigi sey ve burasi tam dolunca adet gelir demesi, yaaa anlayamadim iste o mevzuyu kafam karisti dusun dusun dur butun gun:44: yumurtanin normal bir yumurta oldugunu ve catlayacagin soyledi ama bu yumurta acaba catlamiycak mi bana mi demedi diye dusunuyorum bir de, ama ozellikle sordum catlar mi kist olur mu diye yok normal hersey cok iyi anlatti. eee o zaman neden adet gelecek yahuuu gosterdigi neydi arayip sorucam utaniyorum cok rahatsiz ediyorum kadini..
gerci o bana cikarken beni her zaman arayabilirsin herseyi sorabilirsin, hatta ara eninle goruselim gezelim dedi o baska ama zaten 1 kurus para almiyor benden utaniyorum ben de..
neysee umarim bu yasadigimi yasan biri vardir da bilgilendirir cok sevaba girer
yokh canim ya ben anlamadim senin durumu
senin daha erken su an ve 13 mm yumurtan var
neden catlamiycak diye dusundun elbette buyuyecek zamani gelince catliycak
atesi de her zamanki gibi ilerliyor
senin tablolarin her zaman boyle gidiyor
ya sonucta her zaman tabloya gore adet oldum ben dogru ama bu sefer ilginc ve ozellikle ates olcucem her gun net gormek icin catladigim gunu sonucta bildigim durum var
yokh canim ya ben anlamadim senin durumu
senin daha erken su an ve 13 mm yumurtan var
neden catlamiycak diye dusundun elbette buyuyecek zamani gelince catliycak
atesi de her zamanki gibi ilerliyor
senin tablolarin her zaman boyle gidiyor
ya sonucta her zaman tabloya gore adet oldum ben dogru ama bu sefer ilginc ve ozellikle ates olcucem her gun net gormek icin catladigim gunu sonucta bildigim durum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?