gorusuruz canim iyi haberlerle gelirsin umarim yaz bize dekızlar ben kalkıp hazırlanayım
dr a gideyim
gelince görüşürüzzz
öptümmmmm
merhabalar benımde bugün ffnın normak hesaplayıcısında catlama günü görünüyor ama ates 36.3 tü bugün düşmedı henüz yumura akı kıvamlı akıntı var bolca dünü degerlendırdık yarın devam edıcez artık benım 3 gün gecıkmıstı 2 aydır adetım ona görede 19u görünüyor catlama günü artık gün asırı denıcez bakalım dra gidipte yumurtanın durumuna baktırmak ıstıyorum dedıgınde ultrasona alıp söylüyoalrmı ona görenedar büyümüş nezamn catlat dıye bendemı gitsem kontroe acaba
merhaba canim
cok sevinclisindir sen bugun
annenler yaninda
is yok
ooo eglen sen
ohhh gözün aydın şekerimmmm
gün senin günün valla ne güzel tadını çıkar
hay allah şu adet niye gelmedi cnm yaa
dr a bi sorsan mı verdigi süre doldu sanki
Kizlar Selam :119:
Ben doktordan geldim. Oncelikle size sunu soyliycem, ben gecen de esime dedm, yoruldum artik akisina birakalim korunma korunmama muhabbet yapmayalim. sen nasil davranmak istersen oyle davran ve bana caktirma, ccuk mocuk deme, olursa olsun dedim! neyse dun catladigimi dusunuyordum ve esim benim sozlerimden etkilenmis olmali ki korunmadi iliski sonrasi ve ben de sasirdim :) ama benim akilsiz kafam bu durumdan etkilenip oleyyy dedi ve yine bebek bebek tutturmalarina basladi! neyse atesimi de olctum ve benim bugun atese gore yumurtam catlamis..
sabah doktorum arayinca ben doktora gittim kadin is cikisi diye beni detayli inceledi. bana sen cok zeki birisin arastirmacisin ve herseyi biliyorsun surekli soru sorup ogrenmeye calisiyorsun dedive herseyimin cok normal oldugunu kendimi incelemeyi birakmami soyledi ve su an ovulasyon donemindesin dedi. ben de yumurtam catladi bugun 19.gunum dedim, o da bakti ve hayir onumuzdeki 3 guns enin en en onemli verimli gunlerin dedi. sok oldum ! yumurtan 16 mm dedi bana gosterdi. anlamiyorum kizlar bu ne demekyardim edin bana! kadin 3 gun icinde catlayacak ve hamile kalmak icin en onemli gunlerin dedi. eeeee bu durumda atese gore ben onceden catladim kesin ve ben genelde yumurtlama oncesi ve bu donemde esimi asiri yorup surekli iliskiye girip catladigimi dusundugum an 3 gun mola veriyorum :) ve bu durumda zaten mola verecektim ve bu gunleri kacirmis olacaktim eger doktora gitmesem, ya da ne bileyim iliskimiz sonrasi hemen ayaga kalkicam onemsemiycem oyle birseyler olacakti.. oysaki ben en onemli gunlerdeyim.
neyse doktoruma sordum ilkinde 7.ayda oldu simdi yine 7.aya giriyoruz neden uzun suruyor dedim kadinin dedigi cevabi aynen yaziyorum: BAZI KADINLARIN HAMILE KALMALARI KOLAYDIR, HEMEN 1,AYDA 2.AYDA HAMILE KALABILIRLER.BAZI KADINLARINSA ZORDUR VE BIRKAC AY SUREBILIR. 1 SENE ICINDE OLMASI BEKLEMEK NORMALDIR, KIMISININ YILLAR SONRA DA OLABILIR. bugun gelen bir kizin hemen ilk ayda olmus sorna dusuk sonra yine hamile! baska bir hastasi da 1 bucuk senedir ugrasiyor olmuyormus! yani bana nazlim da demisti bazi kadinlar icin daha zordur diye gercekten oyleymis. diger aklima takilan da, senin hrsyein normal bebegin olacaktir sakin dusunme dedi, esim konusunda da emin olabilir miyim dedim snucta bir hamilelik gecirdim dedim. o da bana BIR COCUGU OLAN HASTAM VAR IKINCI COCUK ICIN COK UZUN ZAMANDIR UGRASIYOR OLMUYOR.esimin urolaga gitmesini onerdi ben de simdi olmasa olur mu dedim deneyin daha dedi ve en onemlisi esine folik asit ictir dedi. ruslar erkeklere de veriyorlar ve esini ikna et gunde 3mg alsin dedi, bugun agzina tkiycam zorlaaaaaa!!! peki dedim kolay hamile kalma yolu ne? o da KAFADA BITIYOR DUSUNME OLACAGINI DUSUN POZITIF AL, USTUNE DUSME COK STRES YAPMA dedi.tam adamina soyledibenim adetlerim hep duzenliydi simdi erken gec oluyor dedim, dusunun 19.gunumdeyim ve eger 3 gun sonra catlasa en erken adet 33 34 gunde gelecek. gecen ay 28 di. kadin 1 HAFTA ONCE YA DA 1 HAFTA SONRA GELMESI NORMAL ADET DONGUSUNUN. DEGISIKLER OLABILIR dedi.
onemli bir sorum var anlamadim cunku, bana bir sey gosterdi 6 mm ve adet gelecek dedi! ben de ne zaman dedim 2 hafta sonra falan mi dedim evet dedi.ee eger 16 mm yumurtam varsa ve 3 gun icinde catlarsa ve diyelim dllendi nasil simdden adet olucan diyor. herhalde endemetrum kalinligi o ama eger tutturursak biz bu ay, o zaman adet gelecek gorundu gelmiycek mi nasil oluyor bu is, sormadim orda aklima takildi. eger adet gelecek dediyse bana neden tehlikeli gunler diyor ayni zamanda?! ufff aklim cok karisti bu konuda. ozellikle sordum catliycak di mi kist olmaz di mi normal ovulasyon diye, o da evet dedi, ee o zaman adet nasil gorunuyor utrasonda. ee adte olacaksam dollenmiycek yani bu yumurta.bilen varsa cevplasin kizlar ya aklima cok takildi.
oyle kizlar silerle paylasmak istedim belki isinize yarayan bilgiler olur.
Merhaba tatlIm.iki gündür giremedim,gezmelerdeydim.hebrlerini şimdi okuyorum,e aslında her şey güzel,bir problem yok sen yine takıcak bir şeyler bulmuşsun.sen akıllı birisin bunu nasıl NLmMIŞ OL bilirsin kuzum.yani yumurtan şişmişse o tahmini adet tarihini söğler.tabi eyer döllenme olmazsa tatlım.yani bunda korkucak bir şey yok ki.o sadece sana tahmini adet tarihini söylemiş. yani senin ateşin çatladığını belirleyemiyor ,öğlemi canım.ben de burasını tam anlayamadım.
3 aylıgı 720 tl yazmıs bı arkadas. drlardan bırı bızede yazdı bu ılacı. ama ben pek ınanmıorum yaKizlar tesekkur ederim insallah hepimze en kisa zamanda hayirlisiyla
Bu arada son gelisme dna hasari icin esim sperm vermisti ml deki sayisi 45 milyon olmus eski tahlilde 16milyon du
Toplam sayiya bakilmamis demek ki o cok onemli degil hareketimiz eskisi %54 tu
Simdiki %65 olmus
5 aydir proxeed plus kullaniyoruz ve bir aydir da aktardan balli bi karisim aldik hangisi etkiledi bilmiyorum birazdan hocanin yanina gircez bakalim sorarim proxeed neye yario
son cumlende sende yazmıssın canımdün ameliyat sonrası kontrol vardı gittik; dr dediki 1 ay içinde birdaha hsg çektirmelisin çünkü sol tüpün enfeksiyondan vs. blok yapmıştı (sağ tüpü aldım) soltüpüde açtım dedi lazer le olduğu için yapışıklık kalmaması için bir kez daha hsg çektirmelisin dedi Allahım şimdi iyileşme sürecindeyim umarım yapışıklık falan olmaz ya Raabim dayanamıyorum artık benn.ağlaıyorum her zaman yeter diyorum bıktım artık psikoloji falan kalmadı bende ya,gurbetteyim ana yok baba yok .bir eşim var artık sinirlerimiz gerildi her an patlıyoruz birbirimize ben çok kötüyüm kızlar ...artık inancım kalmadı çocuk konusunda ...daha bide yetmezmiş gibi dr sadece bıçak parası 2030 dolar aldı hastane masrafları hariç oda gelse 2000-3000 dolar arası napcaz biz daha bunun tedavisi var belki aşılama falan ne bileyim tüpü düşünemiyorum bu ülkede eşim memur bırakıp gidemez izinle gitsek Türkiyeye 20-30 günde ne yapılabilir ki aşılama tüp ne bileyim...ben artık kızıyorum kendime yaşamayı haketmiyorum falan diye ben kaldıramıyorum artık bunları ya .eşimn tavırları değişmeye başlıyo sesini yükseltmeyen adam artık aşmaya başlıyo kendini ...zaten kendinde de sorun vardı morfoloji ve hız daha doğrusu hareketli sperm yoktu başta şimdi düzeldi biraz biraz dün test verdi sonuçlar gelir bi kaç güne ,kendi düzelirse ben kalırım sorunlu olarak, korkuyorum artık "ben düzeldim senden olmuyo falan derse "çok kötü olurum öyle bi insan değil ama ne bileyim aklıma her türlü şey geliyo.dr dan sonra ikimiznde sesi çıkmadı arabada ben ağlıyorum oda gözleri dolu şekilde kullandı arabayı...çok üsütüme geliyo hayat...Annemle görüştük nette kadının gözleri doldu ben kapattıktan sonra düşünüp ağlamıştır o şimdi yaralarımı sordu bende karnımı gösterdim ,annemin yüzünün şekli değişti birden.ben bunları hak edick ne yaptım diyorum isyan etmek istemiyorum Rabbimede...SABIRRRRRRRRR ALLAHIM SABIRRRRRRRRR VER BANA
canım ya ben sımdı anlamadımKizlar dun hoca bize proxeed kullaniyoruz deyince elinizde varsa kullanin dedi
Asil onemli olan diyet et sigara alkol yasak
İsirgan otu ve keciboynuzu tozunu omrun boyunca kullan bunlar tam erkek hormonlari icin varlar dedi
Nohut incir yesil sebze bol bol ye dedi
Yumurta takibi falan yapiomisun dedi bana
Ates olcme ve ovulasyon testleri kullaniyorum dedim super devam et dedi
Sayiyla ilgili bisey solemedi artmis oldugu halde en onemli dna dedi o duzgun olmadan hicbisey olmaz kadinlarin yumurtaliklari korunakli fakat erkeklerin spermi disari cikm alanina gelene kadar 11 metre var ve 5gunde geliyolar yerlerine dedi
O arada. Dis etkenlerden etkileniyolarmis bozuluyolarmis radyasyon vb seylerden
ayyy pek guzel oluyor esler bole heveslı oluncaeşim bu ay çok hevesli bebiş konusunda
ateşin ansıl gidiyor diyo.yumoş günlerini atlattıkmı diyo
bu akşam yaramazlık yapsak bir şey olurmu diyo.
beni iyiyce moda soktu.
ayy bu sıcakta ütü gerçekten çekimez :111:hımm tmm o zmn
ateşe göre evt bugün çatladın. yarın 22 mm olacak ztn belkide en geç yrn çatlayacak.
ama unutmaki yumurta daha canlı kalacak 24 sati var :)
bu nedenle bugün yarın hatta dayanabilirseniz bi sonraki günde degerlenebilir :)
ohhh gözün aydın şekerimmmm
gün senin günün valla ne güzel tadını çıkar
hay allah şu adet niye gelmedi cnm yaa
dr a bi sorsan mı verdigi süre doldu sanki
o zmn hoşgeldin şekerimmmmmmmm
hadi hayırlı olsun teyzenin gelini
dedigin gibi şmdi bebiş çalışmalrı başlar artık :)
off evler çok çabuk pisleniyo kızlar yaa
cam kapı heryer açık olunca
valla senin bide birikti şmdide..
bnmde 2 sepet ütüm duruyo vallaaa bu sıcakta hiç gözüm yemiyo
nolcak bilmem
canım bence herkesin farklı oluyor mesela benim yımırtalar büyükken çatlıyor ama genelde 20 den sonra çatlıyor sanırımkaranfilcecim
doktorum 3 gun en verimli gun dedi
atese gore de catladim
anlamadim ben bu ay hic birsey yaaa:44: kafam allak bulak
ama doktorum catliycak hersey yolunda dedi bakalim ne olucak ya
karanfilce kiz guldurdun benievi hazir gelini aldiniz tamam ertesi ay hamis haberi gelir
yok iste o kesin degil canim
ates benim icin her zaman dogru oldu ama su anki atesime gore yorum yapmak zor
ancak ilerleyen gunlerde gorururz canim
belki bu ay boyle olmustur
neyse onemli degil oyle ya da boyle dusunmemek gerek birsey
bekliycez gorucez
doğru söylüyorsun belki de bu ay böğle olmudur tatlım.tablonu koysana bakalım.benim adet bu gün biter.bu günden itibaren kendimi sıcak tutma işine girişdim.ayağıma çorap giydim,iç çamaşırımın üzerinden şöğle hani vücuda yapışan,bacaklı beli de bir az uzun şortlar var ya onlardam giydim.tabi kociş gelene kadar.bi de bir şey duydum.hani şu vaspoleniya var ya onun için yayvan yağı var ya etin üzerinde olur daha çok koyunların kuyruğunda olur, yemeklerde falan da kullanılır,şimdi türkçesini bilemedim.onu rendeliyorsun, şöğle qazlı bezin arasına 1çay kaşığı koyup tampun haline getiriyosun ve her gece yerine yatdıktan sonra vajinana koyuyorsun.qaliba 10gün kadar.bir de sen şu bel boşalması işini anladınmı tatlım?
muhtesem bır dogum gunu yasadım arkadaslar ben cumartesı gunu
o kadar duygulandım kı
cunku butun aılem annem abılerım yengelerım esım anladıgım kadarıyla bu bebek konusunda gecen hafta ıcınde aldıgımız pek ıyı sayılmayan haberlere canımın sıkılmasını gorerek bana moral vermek amacıyla mıuhtesem bı organızasyon yapmıslar..
beklemedıgım ınsanlar geldı suprııs dıyerek
pastamı tam ufledım basımdan asagı bı dunya gul yaparakalrı atıldı
o bıttı esım ve abımlerden havaı fısek gosterısı...
hedıye curcunası derken aglaya aglaya cok guzel bı dogum gunu geecırdım ıste.
insallah bebegım de gelır bu ayda en guzel hedıye o olur banaaa
o kadar duygulandım kı
cunku butun aılem annem abılerım yengelerım esım anladıgım kadarıyla bu bebek konusunda gecen hafta ıcınde aldıgımız pek ıyı sayılmayan haberlere canımın sıkılmasını gorerek bana moral vermek amacıyla mıuhtesem bı organızasyon yapmıslar..
o kadar duygulandım kı
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu tablom canim
ama vaspoleniya var mi yok mu bilmiyorsun gerek yok birsey yapmayazaten ben doktora gittim cok sukur temiz hersey, bazen ayaklari usutunce agriyordur, ama sne cok iyi yapiyorsun yumurtlamaya kadar belki 2,3 gun daha sicak tutmak iyiymis. ben de bugun belime havlu sardim orasi alev alev :)) iyi geliyormus madme oyle yapayim
bel cektirme mi , bilmiyorum ki canim
ama oyle seylerin yan etkileri olur mu acaba
bence hic yapmana gerek yok yaa
o kadar duygulandım kı
gelelım bnm bugunku dr sonuclarımaaa
gıttım aldım hgs sonuclarımı. cok sukur hersey temıs her yol otoban su anda.
aldık sonucu goturduk kendı drumuza
cok uzun bashetmıcem dırek sonuc su kı
dr dogal yolla olur ama uzun surebılır. bunca zmn denemıssınız o yuzden tekrar beklemeye gerek yok yumurta takıbı ve yumurta catlatma olayına baslaıyalım dedı. ama sen kesınlıkle hamıle kalacaksın ıstedıgın yere ımza atabılırım dedı :)
sonra konusmamızın devamında kocamın, lafı bnm cok streslı olduguma ve dogal yolla olacagına ınanmadıgım ıcın olmadigini dusundugune getirmesi uzerine dr dediki senay sende hic bi problem yok hersey yolunda. aklinizda kalmasin madem 2-3 ay daha deneyin ekime kadar olmazsa bana ekim ayindaki adetinin 1. gunu beni ara direk baslayalim tedaviye dedi.
yani kocam dogal yolla olacagini, aslinda buyutecek hic bir sey olmadigini dusunmesi yuzunden herseyi birakmis durumdayiz tedavi anlaminda.
asilama gibi bi tedavi deseydi ben de hemen bu ay istemicektim onun stresine henuz hazir degilim diye
ama yumurta takibi vs cok daha kolay, yani belkide hemen oluverecekti. bi kac buyutme ve catlatma ignesiyle ne biliiim. hani gerek varmiydi bole basit bi tedaviye baslamak icin 3 ayi cope atmaya bilmem....
neyse sonuc oalrak esim bole istedi. egerki ekime kadar olmazsa soz sahibi olamicak hic bisi hakkinda kusura bakmasin.
dr da olaylari kendi tarafina cekti. istedigi oldu. sperm sonuclarindaki anormalligi kabul etmedigi icin sansimizin cok dusuk oldugunu herralde 3 ay sonra kabullenmis olur!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?