Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ben kalkıp hazırlanayım
dr a gideyim
gelince görüşürüzzz
öptümmmmm
gorusuruz canim iyi haberlerle gelirsin umarim yaz bize de

iyi birsey aslinda gitsen. ban ben catladim sanyordum ama yumurtami gorduk ve catlamamisti 3 gun onemli gunlern diye beni uyardi doktorum.

merhaba canim
cok sevinclisindir sen bugun
annenler yaninda
is yok
ooo eglen sen

he vallaa

ohhh gözün aydın şekerimmmm
gün senin günün valla ne güzel tadını çıkar
hay allah şu adet niye gelmedi cnm yaa
dr a bi sorsan mı verdigi süre doldu sanki

doktor en geç 20 gün dediydi :44: hafta sonuna kadar gelmezse yine gitti paracıklar yok yere

Merhaba tatlIm.iki gündür giremedim,gezmelerdeydim.habrlerini şimdi okuyorum,e aslında her şey güzel,bir problem yok sen yine takıcak bir şeyler bulmuşsun.sen akıllı birisin bunu nasıl anlamamış ola bilirsin kuzum.yani yumurtan şişmişse o tahmini adet tarihini söğler.tabi eyer döllenme olmazsa tatlım.yani bunda korkucak bir şey yok ki.o sadece sana tahmini adet tarihini söylemiş. yani senin ateşin çatladığını belirleyemiyor ,öğlemi canım.ben de burasını tam anlayamadım.:44:

Son düzenleyen: Moderatör:

yok iste o kesin degil canim
ates benim icin her zaman dogru oldu ama su anki atesime gore yorum yapmak zor
ancak ilerleyen gunlerde gorururz canim
belki bu ay boyle olmustur
neyse onemli degil oyle ya da boyle dusunmemek gerek birsey
bekliycez gorucez

selamlaar kızlarrrr
ayh sevmıorum uzun sure gecmısı okumayı ben yaa hem cokuzun suruo sıkılıyorum bı yerden sonra hemde
cevap yazmak ıtıorum mesela ama bı bakıom 3 gun once yazılmıs o altta herkes cevabı vermıs yada artık o kısının sorusunun bı anlamı kalmamıs falan oluyo.
neyse yınede bı kac kısı var bısıler demek ıstedıgm:
3 aylıgı 720 tl yazmıs bı arkadas. drlardan bırı bızede yazdı bu ılacı. ama ben pek ınanmıorum ya
ıse yarayandan cok yaramayanlara denk geldım cunku
bu arada masallah esıne de sanada. cok sevındım sonuclarınızın ıyılesmesıne
son cumlende sende yazmıssın canım
sabır sabır sabır...
esının sana senınde esıne ıhtıyacın var
ben mesela cok fazla dıalog kuramıyorum esımle kavga etmeden bu bebk tedavı vs konualrında halıylede cok destek olamıyoruz bırbırımıze. farklı frekanslardayız bız malesef.
rabbım ınsallah maddı olarakda manevı olarakda yuzunuze guler canım
canım ya ben sımdı anlamadım
bu adr sıze sadece beslenme ıle ılgılı tıyolarmı verdı? yanı herhangı bı tedavı falan?
eşim bu ay çok hevesli bebiş konusunda
ateşin ansıl gidiyor diyo.yumoş günlerini atlattıkmı diyo
bu akşam yaramazlık yapsak bir şey olurmu diyo.
beni iyiyce moda soktu.
ayyy pek guzel oluyor esler bole heveslı olunca
gecen ay benımkıde oyleydı bayaa bıldıgın hamıle muamelesı yapmıstı
insanın içi ısınıyor valla öle olunca

ayy bu sıcakta ütü gerçekten çekimez :111:
ben de balkon yıkadım asacam birazdan ama nasıl pislenmiş bir de bi yokken karşıdaki ufak arsayı dozer düzlemiş her yer toz
bi de inşaat çıkmasa başımıza.
güle güle git canım
karanfilcecim
doktorum 3 gun en verimli gun dedi
atese gore de catladim
anlamadim ben bu ay hic birsey yaaa:44: kafam allak bulak
ama doktorum catliycak hersey yolunda dedi bakalim ne olucak ya
canım bence herkesin farklı oluyor mesela benim yımırtalar büyükken çatlıyor ama genelde 20 den sonra çatlıyor sanırım

karanfilce kiz guldurdun beni evi hazir gelini aldiniz tamam ertesi ay hamis haberi gelir

eee köylerde gelir hemen erteasi ay hamiş haberi

doğru söylüyorsun belki de bu ay böğle olmudur tatlım.tablonu koysana bakalım.benim adet bu gün biter.bu günden itibaren kendimi sıcak tutma işine girişdim.ayağıma çorap giydim,iç çamaşırımın üzerinden şöğle hani vücuda yapışan,bacaklı beli de bir az uzun şortlar var ya onlardam giydim.tabi kociş gelene kadar.bi de bir şey duydum.hani şu vaspoleniya var ya onun için yayvan yağı var ya etin üzerinde olur daha çok koyunların kuyruğunda olur, yemeklerde falan da kullanılır,şimdi türkçesini bilemedim.onu rendeliyorsun, şöğle qazlı bezin arasına 1çay kaşığı koyup tampun haline getiriyosun ve her gece yerine yatdıktan sonra vajinana koyuyorsun.qaliba 10gün kadar.bir de sen şu bel boşalması işini anladınmı tatlım?

muhtesem bır dogum gunu yasadım arkadaslar ben cumartesı gunu
o kadar duygulandım kı
cunku butun aılem annem abılerım yengelerım esım anladıgım kadarıyla bu bebek konusunda gecen hafta ıcınde aldıgımız pek ıyı sayılmayan haberlere canımın sıkılmasını gorerek bana moral vermek amacıyla mıuhtesem bı organızasyon yapmıslar..
beklemedıgım ınsanlar geldı suprııs dıyerek
pastamı tam ufledım basımdan asagı bı dunya gul yaparakalrı atıldı
o bıttı esım ve abımlerden havaı fısek gosterısı...
hedıye curcunası derken aglaya aglaya cok guzel bı dogum gunu geecırdım ıste.
insallah bebegım de gelır bu ayda en guzel hedıye o olur banaaa

382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bu tablom canim
ama vaspoleniya var mi yok mu bilmiyorsun gerek yok birsey yapmayazaten ben doktora gittim cok sukur temiz hersey, bazen ayaklari usutunce agriyordur, ama sne cok iyi yapiyorsun yumurtlamaya kadar belki 2,3 gun daha sicak tutmak iyiymis. ben de bugun belime havlu sardim orasi alev alev :)) iyi geliyormus madme oyle yapayim
bel cektirme mi , bilmiyorum ki canim
ama oyle seylerin yan etkileri olur mu acaba
bence hic yapmana gerek yok yaa

harikaymis tatlim nice mutlu guzel seneler seninle olsun
seneye bebisli bir dogum gunun olsun insallah

nice mutlu senelerle canım ve inşallah yine ailenle ve çocuklarınla

şenay 86 lısın değil mi?? benden 7 ay sonra doğmuşsun
eşiminde 12 gün sonra

canım inşallah gelecek doğum gününde bebişin kucağında olur

herkese hoş geldiniz diyorum.
valla sizleri özledik.
stresli bir haftadan çıkıp haftaya güzel başladık
diyebiliriz.
doğum günün kutlu olsun shnayy.
bu arada içinizde en yaşlı benim galiba yaş 28

yok tatlım ya ben kafaya taktım,belim ağrıdığı için(yani çok yorulunca,yumurtlamadan sonra,adet zamanı),bir de şu kimyasal durumundan dolayı belki de belimde bir boşluk vardı diye düşünüyorum.hem burda kaç kişiden duydum bununla hamile kalmış,annem,3 kuzenim ve daha uzak da olsa kaç kişiden duydum.yan etkisi falan yokmuş.:44:ne bileyim bakalım ne olucak.

gelelım bnm bugunku dr sonuclarımaaa

gıttım aldım hgs sonuclarımı. cok sukur hersey temıs her yol otoban su anda.
aldık sonucu goturduk kendı drumuza
cok uzun bashetmıcem dırek sonuc su kı
dr dogal yolla olur ama uzun surebılır. bunca zmn denemıssınız o yuzden tekrar beklemeye gerek yok yumurta takıbı ve yumurta catlatma olayına baslaıyalım dedı. ama sen kesınlıkle hamıle kalacaksın ıstedıgın yere ımza atabılırım dedı :)
sonra konusmamızın devamında kocamın, lafı bnm cok streslı olduguma ve dogal yolla olacagına ınanmadıgım ıcın olmadigini dusundugune getirmesi uzerine dr dediki senay sende hic bi problem yok hersey yolunda. aklinizda kalmasin madem 2-3 ay daha deneyin ekime kadar olmazsa bana ekim ayindaki adetinin 1. gunu beni ara direk baslayalim tedaviye dedi.
yani kocam dogal yolla olacagini, aslinda buyutecek hic bir sey olmadigini dusunmesi yuzunden herseyi birakmis durumdayiz tedavi anlaminda.
asilama gibi bi tedavi deseydi ben de hemen bu ay istemicektim onun stresine henuz hazir degilim diye
ama yumurta takibi vs cok daha kolay, yani belkide hemen oluverecekti. bi kac buyutme ve catlatma ignesiyle ne biliiim. hani gerek varmiydi bole basit bi tedaviye baslamak icin 3 ayi cope atmaya bilmem....

neyse sonuc oalrak esim bole istedi. egerki ekime kadar olmazsa soz sahibi olamicak hic bisi hakkinda kusura bakmasin.
dr da olaylari kendi tarafina cekti. istedigi oldu. sperm sonuclarindaki anormalligi kabul etmedigi icin sansimizin cok dusuk oldugunu herralde 3 ay sonra kabullenmis olur!!!

ayyy,ne güzel bir doğum günü geçirmişsin tatlım.ben de seni kutluyorum.Allahım bütün dileklerini gerçek yapsın,hiç bir zaman geçmişe bakıp,kararların,yaşadıkların için pişman olmayasın kuzum.

tatlım benim ne mutlu haber almışsın ama yine üzgünsün bakıyorum,every gibi takıcak bir şey bulmuşsun.e tatlım bir sorunun yok,inşalllllllllllllllllah bu 3 ayda hamile kalırsın da hem mucizeyi görürsün,hem de kocişe güvenirsin.lütfen kuzum kendini üzme,ne güzel ilaçsız,iynesiz bir 3ay geçiriceksin,ve inşallah bu son olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…