offfff,tatlım ya.lütfen böğle konuşma,lütfen bu kadar kötü düşünme.Yani ne söyleyeceyimi bilmiyorum açıkcası. ağla,ağla ki rahatla.ama sonra otur ve şükr et. şükr et ki,kocan yanında,sağlığı yerinde,çocuğun olmasa bile yine mutlu olacağın şeyler vardır.Allah hiç kimseye taşıya bilmeyeceyi yük vermez.olmuycak dememiş ki.olucak inşallah, ama sabr........
selam kızlar
yine ayrı bi hikayeyle döndüm..
malesef çatlamaya hazır bi yumurtam yokmuş...
doktor ama bazen foliküller geç gelişip geç çatlayabiliyo
mesela geç döllenmelerde oldugu gibi
böyle bi ihtimal olabilir belki dedi..
onun dışında hşimato tiroidin için bi endokrin uzmanıyla görüş dedi.
onun degerlendirmesine göre yumurta gelişimi için adetin 3. günü gel belki takviye yaparız dedi.
endokrin uzmanı belki tedavi olduktan snra gebelik düşün diyebilir dedi onun fikrini alalım dedi.
ama gerek görmezsede klomen ile geliştirip takip ederiz bi sonraki ay dedi.
anlıcağınız umutla yine başka bahara kaldı..
şmdiye kadar kolay kolay ağlayıp gözyaşı dökmedim ama
sanırım bugün bi patlama yaşayacağım...
tüm sorunların yanında bi yumurtlamam vardı iyi giden
onuda kendimi tiroid hastası edip mahvettim..
kendimden nefret ediyorum artık....
tesekkur ederim canim
anladim canim ilac tedavisi mi uygulacakmis peki?
dondunuzmu ankaradan?
bu arada bn bgn istedim kan testimi sana degerlerimi yazmak icin ama drumun hemsiresi izinliymis bugun. sonucun dosyanda dosyalari da ben karistirmiyorum gamze bilio bir daha ki geliisne verelim dedi
alamadim yani canim kusura bakma
ama sunalri soledi. onunde musvette gb bisiler vardi sanki oraya not etmis gb,
fsh'in 10un altinda olmasini bekleriz/ fsh yumurta rezervlerini gosterir ki bu deger sende 5.3 o yuzden oldukca iyi
ostrojenin 50 olmasini bekleriz sende 48 bu kdrcik fark cok onemli diil dedi
ogrenebildiklerim bu kadar(
unutma ki ben 1 yıl boyunca yumurtlamadımselam kızlar
onun degerlendirmesine göre yumurta gelişimi için adetin 3. günü gel belki takviye yaparız dedi.
endokrin uzmanı belki tedavi olduktan snra gebelik düşün diyebilir dedi onun fikrini alalım dedi.
offfff,tatlım ya.lütfen böğle konuşma,lütfen bu kadar kötü düşünme.Yani ne söyleyeceyimi bilmiyorum açıkcası. ağla,ağla ki rahatla.ama sonra otur ve şükr et. şükr et ki,kocan yanında,sağlığı yerinde,çocuğun olmasa bile yine mutlu olacağın şeyler vardır.Allah hiç kimseye taşıya bilmeyeceyi yük vermez.olmuycak dememiş ki.olucak inşallah, ama sabr........
kızlar ya bu topikdeki geçmiş yazıları okuyodum,ordakı kızların çizelgsinden nerdeyse hepsinin bebeyinin olduğunu gördüm,ne güzel ya.keşke bizim de onları yapacağımız günler olur...
şükrediyorum canım..
allaha şükür çaresiz dertlerimiz yok olmasında..
rabbim korusun.
bigün belki gelecek bebegimiz evet buna inanıyorum
ama sadece sürekli şekil değiştirip karşıma çıkan sorunlardan bunaldım..
canım senin troidin ilaçla düzeldiki onun bi etkisi olmaz artık.. ilaçlarını aksatmadığın müddetçe.. bence bu durum bu ay gelişen geçici bi durum.. yani boşuna kendini üzüp daha çok hasta olma.. pko felan olman lazım yumurtlama problemi için.. öyle bişey olsaydın da doktorun söylerdi.. klomen durumuda ne bu herkese klomeni dayıyorlar hemenbak ben 1 ay kullandım şimdide düzenim iyice gitti.. inşallah sende böyle bişey yapmaz..
unutma ki ben 1 yıl boyunca yumurtlamadım
sen troid tedevini ol gerisi gelecek
ya evet tsh ım normal aralıkta sonuçta artık
dün almadım ilacımı bitek o da bitmişti pazar günü diye kaldı
bgn aldım hemen.
ne bileyim canım ne oldu neden oldu
bu bal tarçın ömrek otu mu yaramadı bana acaba
2 aydır onu yaptım ya
ay ne bileyim ya ztn faydasıda olmamış baksana aksine yumurta yok
bi daha böyle şeyler yapmıcam bana yaramıyo bi kez daha gördüm.
klomen olayını bnde hiç istemiyorum aslında yaa
ama öyle dedi dr ne bileyim.
ne yapacağımı şaşırdım şmdi endokrinciye gitsemmi napsam
dahiliyeci bi sorun olmadıgını söylemşti ama dedi
endokkrinciler daha uzman bi de o görsün dedi.
canım sanki 2 kez yumurtlamışssın gibi ateş 2 kere artmış 3 gün arayla.hadi bakalım bu ay gelsin bebiş haberin every:)sen günlerini değerlendir cnm .adet gelcek demiş drun o şöyle demiştir" eğer kalınlık artarsa adet gelcek demeiştir sen yanlış anlamışssındır o kadını canım382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kizlar benden paylasmasi
siz yorum yapin olur mu
benim 19.gun yumurtam 16 mm.
ama ben 17.gun kesin catladim diyordum cunku onceki tablolarimda da hep bu sekilde oluyor ama yaniliyormusum demek
acaba bugun oldu mu ki ? bilmiyorum ama calismaya devam etmeli
ilginc ya bakalim nedense olacak gibi hissetmiyorum cunku adet gelecek lafi takiliyor aklima ara ara 6 mm lik kalinlasma sonradan dokulecek mi yani dollenme olursa, bana adet gelecek su kisma kadar doldugunda kanama baslar dedi
donduk mu basa amannn neyse
oyle ya da boyle bakicaz gorucez
aynen canım bu bebek işi tek taraflı değilmiş özellikle bizim gibi sorun varsa sağlıkta iyi bi desteğe ihtiyacımız oluyo.inşAllah bu mubarek günlerde dualarımız kabul olurda bebişlerimiz gelir .sen stres yapma canm kendi sağlığını riske atma bak tüm hastalıklar stresle geliyo en ufak stres regil düzenini bozuyo mesela Allah korusun .no stres:)ha bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun inşAllah seneye bebeğinle kutlarsın:)selamlaar kızlarrrr
son cumlende sende yazmıssın canım
sabır sabır sabır...
esının sana senınde esıne ıhtıyacın var
ben mesela cok fazla dıalog kuramıyorum esımle kavga etmeden bu bebk tedavı vs konualrında halıylede cok destek olamıyoruz bırbırımıze. farklı frekanslardayız bız malesef.
rabbım ınsallah maddı olarakda manevı olarakda yuzunuze guler canım
selam kızlar
bi dk yaa cok sacma tum bunlarselam kızlar
eet canim 3. gun yaptirdim. unuturmuym hic ama keske hepsine ulasabilseydim tum hormon sonuclarinin.evet canım eşime klomen tedavisi uygulıycak büyük ihtimalle
döndük ankaradan aynı gün
sağol canım ya unutmamışsın beni
benimde fsh 5,3
östrojen dediğinde estradiol se o da 43 çıkmış 2011 yılında
bunlar adetin 3.günü baktırdığın hormonlar dimi canım
bi dk yaa cok sacma tum bunlar
ne klomeni yaaa
nasil bi dr bu bole
ya kizim sen gebe kalabilen bir insansin yumurtandan da bi problem yok. troidin azdiydi oda azcik bi ilacla geciverdi gitti iste/ ilacini kullandigin surecede etkilenmeyecek/
bi kerecik yumurtanin ole oldugunu catlamadigini vs gordu die hemen klomen kullanmak da neyin nesi yaa. daha bgn bnm drum anlatti. sanki senin durumunu bilcekmisim gb sormusum bende. dedim ki bazen yumurtanin olusup da catlamamasi gb bisi olabilirmi yada yumurtanin olusmamasi gibi bisi mumkunmu? oda dediki senin gibi kisilerde yilda 1 olmadi 2 kere olur bu gibi seyler, ama pko gibi rahatsizliklari olan kisiler ilac kullanmadiklari her zaman bunu yasayabilirler dedi, ki pkolularda dogru tedaviyle hamile kalabilirler dedi.
simdi sen nie uzdun ki o guzel canini. bnm drun dedigi gibi bisi olmustur belki yumurtlamadigin yilda 1 kere yasayacagin bi aydir belki bu ay. yada senin drun dedigi gibi gec gelisecek bu yumosun vardir ya. sanki surmuomu hic birimizin bazen dongusu taaa kac gun. seninde gec gelisir gec catlar dongun gec olur bu kadar yani.
ben senin yerinde olsam asla klomene falan baslamam sadece 1 aylik duruma bakarak deryacim.
fundaaaaaaaaa
canım bende hiç istemiyorum zaten
neye ugradıgımı şaşırdım
bünyemi bozmak istemiyirum çnkü ben biliyorumki düzenli yumurtlayıp adet olabilen biriyim
ama son 2 aydır işte niye böyle oldu acaba tiroid mi etkiledi ki demekten alamadım kendimi
dr da sanırım bunu düşündü.
haşimato gebe kalmayı güçleştirirmiş bilmem ne sanırım yumurtlamaya etki ediyomus
ama dediginiz gibi ilacı aldıgımda bu etki ortadan kalkıyosa
ki tiroidim şuan dogru aralıkta
o zmn bu tez çok saçma.
evet düzenli yumurtlayan kadınlarda bile senede belki bikaç kez yumurta oluşmayabilirmiş
bunu bende duymuştum
ama anasını satayım yumurta takibi yaptıracagım aya mı denk geldi bu ya
bu kdrına da pes diyesim geliyor.
adetin 3. günü tüm sonuçlarla gel dedi.
adetin 3 günü yumurta gelişip gelişmeyecegi anlaşılır mı acaba?
ona göre bu ilacı hiç kulanmam ben yumurta görürse vermez belki dimi
gözüküyosa tabi o kdr erken?
canımmmmmnasılsın nedir bu yaa hepimizin başka bi sorunu oldu tablolar yalan oldu Allah sonumuzu hayr etsin
sorma yaaacanımmmmmnasılsın nedir bu yaa hepimizin başka bi sorunu oldu tablolar yalan oldu Allah sonumuzu hayr etsin
ya evet tsh ım normal aralıkta sonuçta artık
dün almadım ilacımı bitek o da bitmişti pazar günü diye kaldı
bgn aldım hemen.
ne bileyim canım ne oldu neden oldu
bu bal tarçın ömrek otu mu yaramadı bana acaba
2 aydır onu yaptım ya
ay ne bileyim ya ztn faydasıda olmamış baksana aksine yumurta yok
bi daha böyle şeyler yapmıcam bana yaramıyo bi kez daha gördüm.
klomen olayını bnde hiç istemiyorum aslında yaa
ama öyle dedi dr ne bileyim.
ne yapacağımı şaşırdım şmdi endokrinciye gitsemmi napsam
dahiliyeci bi sorun olmadıgını söylemşti ama dedi
endokkrinciler daha uzman bi de o görsün dedi.
evet canım biliyorum
hallolmıcak bi sorun degil belki ama
hergün bi umutsuzluk çıkıyo ne bileyim.
bu ay da böyle boş geçecek. yapamadıgım şeyleri yapayım bari.
bu arada zebebek canım tedaviniz hayırlı olsun
inş kaan hoca vesile olurda bebeginiz gelir en kısa zmnda...
şenayım senn de geçmiş dogum gününü kutlarım canım
inş yeni yaşın sana annelik getirsin
bebegin gelsin hemencik..
bi dk yaa cok sacma tum bunlar
ne klomeni yaaa
nasil bi dr bu bole
ya kizim sen gebe kalabilen bir insansin yumurtandan da bi problem yok. troidin azdiydi oda azcik bi ilacla geciverdi gitti iste/ ilacini kullandigin surecede etkilenmeyecek/
bi kerecik yumurtanin ole oldugunu catlamadigini vs gordu die hemen klomen kullanmak da neyin nesi yaa. daha bgn bnm drum anlatti. sanki senin durumunu bilcekmisim gb sormusum bende. dedim ki bazen yumurtanin olusup da catlamamasi gb bisi olabilirmi yada yumurtanin olusmamasi gibi bisi mumkunmu? oda dediki senin gibi kisilerde yilda 1 olmadi 2 kere olur bu gibi seyler, ama pko gibi rahatsizliklari olan kisiler ilac kullanmadiklari her zaman bunu yasayabilirler dedi, ki pkolularda dogru tedaviyle hamile kalabilirler dedi.
simdi sen nie uzdun ki o guzel canini. bnm drun dedigi gibi bisi olmustur belki yumurtlamadigin yilda 1 kere yasayacagin bi aydir belki bu ay. yada senin drun dedigi gibi gec gelisecek bu yumosun vardir ya. sanki surmuomu hic birimizin bazen dongusu taaa kac gun. seninde gec gelisir gec catlar dongun gec olur bu kadar yani.
ben senin yerinde olsam asla klomene falan baslamam sadece 1 aylik duruma bakarak deryacim.
eet canim 3. gun yaptirdim. unuturmuym hic ama keske hepsine ulasabilseydim tum hormon sonuclarinin.
bu arada cok cok sasirdim eslere klomen kullanildigini duymamistim.
ya cok merak ettim canim siz hic asilama vs yaptirdinizmi?
yoksa hic bisi yaptirmadan once esini tedavi ettirip yine dogal yolla mi gebeligi deniceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?