Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

şükrediyorum canım..
allaha şükür çaresiz dertlerimiz yok olmasında..
rabbim korusun.
bigün belki gelecek bebegimiz evet buna inanıyorum
ama sadece sürekli şekil değiştirip karşıma çıkan sorunlardan bunaldım..

canım senin troidin ilaçla düzeldiki onun bi etkisi olmaz artık.. ilaçlarını aksatmadığın müddetçe.. bence bu durum bu ay gelişen geçici bi durum.. yani boşuna kendini üzüp daha çok hasta olma.. pko felan olman lazım yumurtlama problemi için.. öyle bişey olsaydın da doktorun söylerdi.. klomen durumuda ne bu herkese klomeni dayıyorlar hemen bak ben 1 ay kullandım şimdide düzenim iyice gitti.. inşallah sende böyle bişey yapmaz..

evet canım eşime klomen tedavisi uygulıycak büyük ihtimalle
döndük ankaradan aynı gün

sağol canım ya unutmamışsın beni
benimde fsh 5,3
östrojen dediğinde estradiol se o da 43 çıkmış 2011 yılında
bunlar adetin 3.günü baktırdığın hormonlar dimi canım

unutma ki ben 1 yıl boyunca yumurtlamadım
sen troid tedevini ol gerisi gelecek

çok güzel yazmışssın canım valla kesınlıkle katılıyorum sana

kızlar ya bu topikdeki geçmiş yazıları okuyodum,ordakı kızların çizelgsinden nerdeyse hepsinin bebeyinin olduğunu gördüm,ne güzel ya.keşke bizim de onları yapacağımız günler olur...

bizmde olcak bebek çizelgelerimiz allahın izniylee

kızlar ben bu ay seropheneye başlıyorum yarın adetımın 3,günü daha önce klomene kullandım 2,kez yumurtlama olmaıd bu sefer serephone kullancma ve haftaya salı adetımın10,günü kontrole gidecem bide ada çayı içmeye başladım yumurtlamaya yardımcı diye bugun başladım inş. yumurtladığımı görürüm bu ay çünkü ben hiç yumurtladığımı göremedim benim hiç yumurtam olmadı

canım sabret buda bizim sınavımız biizmde bebeklerimiz gelcek ama amanı var demek ki hakımızda hayırlısı olsun

ya evet tsh ım normal aralıkta sonuçta artık
dün almadım ilacımı bitek o da bitmişti pazar günü diye kaldı
bgn aldım hemen.
ne bileyim canım ne oldu neden oldu
bu bal tarçın ömrek otu mu yaramadı bana acaba
2 aydır onu yaptım ya
ay ne bileyim ya ztn faydasıda olmamış baksana aksine yumurta yok
bi daha böyle şeyler yapmıcam bana yaramıyo bi kez daha gördüm.
klomen olayını bnde hiç istemiyorum aslında yaa
ama öyle dedi dr ne bileyim.
ne yapacağımı şaşırdım şmdi endokrinciye gitsemmi napsam
dahiliyeci bi sorun olmadıgını söylemşti ama dedi
endokkrinciler daha uzman bi de o görsün dedi.

unutma ki ben 1 yıl boyunca yumurtlamadım
sen troid tedevini ol gerisi gelecek

evet canım biliyorum
hallolmıcak bi sorun degil belki ama
hergün bi umutsuzluk çıkıyo ne bileyim.
bu ay da böyle boş geçecek. yapamadıgım şeyleri yapayım bari.

bu arada zebebek canım tedaviniz hayırlı olsun
inş kaan hoca vesile olurda bebeginiz gelir en kısa zmnda...

şenayım senn de geçmiş dogum gününü kutlarım canım
inş yeni yaşın sana annelik getirsin
bebegin gelsin hemencik..

canım bi endokrin uzmanına görünmende fayda var bu işlerden onlar anlıyor sonuçlarını göster o bundan sonra ne yapman gerektiğini söyler sana.. kür olaylarından hiç anlamıyorum bi adet gelirse incir yerim diye düşünüyodum okadar o da gelemedi gitti sizler ikinciye olucağınız ben hala olamadım yaa çatlıcam orta yerimden ikiye artık sürekli böyle olanlar ne yapıyo Allah sabır versin

canım sanki 2 kez yumurtlamışssın gibi ateş 2 kere artmış 3 gün arayla.hadi bakalım bu ay gelsin bebiş haberin every:)sen günlerini değerlendir cnm .adet gelcek demiş drun o şöyle demiştir" eğer kalınlık artarsa adet gelcek demeiştir sen yanlış anlamışssındır o kadını canım

aynen canım bu bebek işi tek taraflı değilmiş özellikle bizim gibi sorun varsa sağlıkta iyi bi desteğe ihtiyacımız oluyo.inşAllah bu mubarek günlerde dualarımız kabul olurda bebişlerimiz gelir .sen stres yapma canm kendi sağlığını riske atma bak tüm hastalıklar stresle geliyo en ufak stres regil düzenini bozuyo mesela Allah korusun .no stres:)ha bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun inşAllah seneye bebeğinle kutlarsın:)

canım benim üzme kendini lütfen kıyamam ya, olacak olacak bebeğimiz inşAllah.bende böyleydim dr dan geldiğim gün nefes almak bile ağır geldi bana o gün.dr dan geldiğimiz gün sanırım hepimizn moralleri çöküyo.inşallah bu ay toplu şekilde hamile kalırız bi patlama yaparız yoksa çılıdiriciğiz

Son düzenleme:
bi dk yaa cok sacma tum bunlar
ne klomeni yaaa
nasil bi dr bu bole
ya kizim sen gebe kalabilen bir insansin yumurtandan da bi problem yok. troidin azdiydi oda azcik bi ilacla geciverdi gitti iste/ ilacini kullandigin surecede etkilenmeyecek/
bi kerecik yumurtanin ole oldugunu catlamadigini vs gordu die hemen klomen kullanmak da neyin nesi yaa. daha bgn bnm drum anlatti. sanki senin durumunu bilcekmisim gb sormusum bende. dedim ki bazen yumurtanin olusup da catlamamasi gb bisi olabilirmi yada yumurtanin olusmamasi gibi bisi mumkunmu? oda dediki senin gibi kisilerde yilda 1 olmadi 2 kere olur bu gibi seyler, ama pko gibi rahatsizliklari olan kisiler ilac kullanmadiklari her zaman bunu yasayabilirler dedi, ki pkolularda dogru tedaviyle hamile kalabilirler dedi.
simdi sen nie uzdun ki o guzel canini. bnm drun dedigi gibi bisi olmustur belki yumurtlamadigin yilda 1 kere yasayacagin bi aydir belki bu ay. yada senin drun dedigi gibi gec gelisecek bu yumosun vardir ya. sanki surmuomu hic birimizin bazen dongusu taaa kac gun. seninde gec gelisir gec catlar dongun gec olur bu kadar yani.
ben senin yerinde olsam asla klomene falan baslamam sadece 1 aylik duruma bakarak deryacim.
eet canim 3. gun yaptirdim. unuturmuym hic ama keske hepsine ulasabilseydim tum hormon sonuclarinin.
bu arada cok cok sasirdim eslere klomen kullanildigini duymamistim.
ya cok merak ettim canim siz hic asilama vs yaptirdinizmi?

yoksa hic bisi yaptirmadan once esini tedavi ettirip yine dogal yolla mi gebeligi deniceksiniz?

canım bende hiç istemiyorum zaten
neye ugradıgımı şaşırdım
bünyemi bozmak istemiyirum çnkü ben biliyorumki düzenli yumurtlayıp adet olabilen biriyim
ama son 2 aydır işte niye böyle oldu acaba tiroid mi etkiledi ki demekten alamadım kendimi
dr da sanırım bunu düşündü.
haşimato gebe kalmayı güçleştirirmiş bilmem ne sanırım yumurtlamaya etki ediyomus
ama dediginiz gibi ilacı aldıgımda bu etki ortadan kalkıyosa
ki tiroidim şuan dogru aralıkta
o zmn bu tez çok saçma.
evet düzenli yumurtlayan kadınlarda bile senede belki bikaç kez yumurta oluşmayabilirmiş
bunu bende duymuştum

ama anasını satayım yumurta takibi yaptıracagım aya mı denk geldi bu ya
bu kdrına da pes diyesim geliyor.
adetin 3. günü tüm sonuçlarla gel dedi.
adetin 3 günü yumurta gelişip gelişmeyecegi anlaşılır mı acaba?
ona göre bu ilacı hiç kulanmam ben yumurta görürse vermez belki dimi
gözüküyosa tabi o kdr erken?

Son düzenleme:
efesude canim nasilsin?
tekrar hgs cektirmen gerekiomus sanirim yapisma ihtimaline karsi oylemi?
biraz da sikilmis canin galibaa
bu ara hepimizde var bole can sikici seyler ya.
sen de cektir hgs ni gerisini rabbime birak canim. zaten sadece ihtimali ortadan kaldirmak icin bi tedbir amacli yapilmasi istenen birsey bu.
allah yardimcimiz olsun canim.

canim ben hic sanmiorum 3. gunu bunun gorulebildigini ya. ben olsam onumuzdeki ayda direk baslamam klomene
onumuzdeki ayda bi baktiririm bole bi sonuc olusmussa yine o zaman baslarsin tedaviye
acele etme
bak 4 farkli dra gittim cumadan beri 2 urolog 2 kadin dogumcu
ya sana yemin ederim hepsi birbirinden farkli seyler soledi yaa sasilacak seyyy
neye ugradigimizi bilemedik. en sonunda kocam istedi bekleyelim die kafamiz bi otursun.
sen de gerekirse drlari ciftle ya baska birine daha gorun hemen yarin mesela
o ne dicek bakalim

vaktim yok canim gece giricem kocam balkonda sigara icerken girdim kk ya
bence oyle bir sey mumkun degil sakin uzme kendini
sen kimyasal geciren birisin usteik tablolarindan da goruyoruz duzenli yumurtluyorsun ve dongun de hep duzenli
senede 1 kere yumurtlamamak cok normal belki oyle denk geldi kizlarin da dedigi gibi
ya da bak benim yumurta 20.gun olmus 16 mm ne kadar gec di mi
belki gec gelisecek yumurtan olacak senin de

saol canım inşallah öle olur
umarım hepimizin bebekleri en kısa zamanda hayılısıyla sağlıkla gelir

olsun canım ya düşünmen yeter sağol
evet eşlerde kullanıyo klomen bende şaşırmıştım ilk duyduğumda ama bayağ oldu duyalı ne yazıık ki nezamandır gelmediği için bebiş

yok canım ben ne yumurta takibi ne aşılama ne klomen hiçbişi kullanmadım
sadece arada bir gidip progesteronuma baktırdım yumurtlamışmıyım diye sonuçlar iyiydi
onun dışında benimde sağ da basit 3,5 cm lik bi kistim var zaten o varken klomen veremem sana dedi doktor bi 3 ay sonra yine gel bakalım dedi ağustos sonu gibi gidicem kadın doğumcuma

aynen öle yapıos önce eşimi tedavi edip inşallah normal yolla deniycez
bazı arkadaşlar var topiklerde kaan hocanın eş tedavisiyle normal yoldan hamile kalanlar kaçkere tüp denedikleri halde tutmayıp
kaan hocadan sonuç alanlar var
inşalllaaahhhhhhhhh bende onlardan olurum ve burda bütün herkese anlatırım yönlendirmeye çalışırım hocaya

ya kızlar buarada ramazanda Allah yardımcımız olsun valla biz gecen ramazanda ya bir ya iki kere yapabildik o işi
boş geçmişti yani bu sene napıcaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…