Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim arkadaslarim cok teskkur ederim hepinize dogum gunu dilekleriniz icin
tabiki en iyi siz anliosunuz beni ki dilekelriniz hep bir daha ki seneye bebegim olmasi yolunda :)
insallah insallah hepimize insallaaaaaah

şenay 86 lısın değil mi?? benden 7 ay sonra doğmuşsun
eşiminde 12 gün sonra

evet canim 86liyim
ben nedense senin benden buyuk oldugunu saniodum
yazdiklarindan falan heralde bilemedim :)))

canım çok geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun benım kocamda kendı olur diye beklşyor ama daha çok bekler oo önümüzdeki ay bend eatkıbe başlıyorum buay bir gidip görüncem yinede rabbım bu mübarek günlered yüzümüzü güldürür inş.bu arada doğum günün kutlu olsun :) nice senelere

Son düzenleme:
herkese hoş geldiniz diyorum.
valla sizleri özledik.
stresli bir haftadan çıkıp haftaya güzel başladık
diyebiliriz.
doğum günün kutlu olsun shnayy.
bu arada içinizde en yaşlı benim galiba yaş 28
ben de sizleri özledim
2 yaş mı büyük

evet büyüğüm işte 7 ay
inşallah hiç bişeye gerek kalmadan gelir bebişin canım.. erkekler kolay kabul etmiyorlar problem olduğunu sen onu üzme canım.

Son düzenleme:

evet büyüğüm işte 7 ay
inşallah hiç bişeye gerek kalmadan gelir bebişin canım.. erkekler kolay kabul etmiyorlar problem olduğunu sen onu üzme canım.

saolun kizlar ya
artik kavusalim hepimiz bebeklerimize cidden yaa

çalışmalara devam edin bayanlar helede
buay en hayırlı ay.ramazan ayında hepimiz hamile haberleimizi
alırız insallah. oruç tutuyorsanız eğer
oruçlunun duası geri çevrilmez.
bol bol dua edin.

evet büyüğüm işte 7 ay

saolun kizlar ya
artik kavusalim hepimiz bebeklerimize cidden yaa

hoşbulduk sagol canım iyi diyelim iyi olalım hertarafımı sivriler yemiş kollarım ayaklarımı kaşımakdan kabardı valla dünde adet oldum

ah o sivrileri bilmezmiyim.beni de o kadar insanın içinden bulur ve yerler.kaşıdığımda ise hemencecik tenim yara gibi olur.yeni döngün hayıklı olsun kuzum.

kızlar ya oruç tutucakmısınız?hem çocuk için uğraşıp hem de nasıl oruç tutcaz ya....

ah o sivrileri bilmezmiyim.beni de o kadar insanın içinden bulur ve yerler.kaşıdığımda ise hemencecik tenim yara gibi olur.yeni döngün hayıklı olsun kuzum.

ayy sorma cnaım yaa herkesin içinde sadece ben kabardım tatlı geliyor kanım galıba uyuz gibi kaşınıyorum yaa sagol canım hayırlsıı baklaım

kızlar ya oruç tutucakmısınız?hem çocuk için uğraşıp hem de nasıl oruç tutcaz ya....

ben oruç tutmayı düşünüyorum ama acıkınca elim ayağım titriyor kötü oluyorr yanı ama en azından tutmayı deniycem tutarım inş

kızlarr ben bu ay adaçayı içecem duydunuz mu yumurtlamaya iyi geliyormuşş

canım spem dna sonuçlarımız çıkınca ona göre tedavi verecek hoca 1 hafta yada 15 gün sonra inşallah

bu arada doğum günü kutlu olsun canım yeni yaşın sana bebişini getirsin inşallah

Son düzenleme:
canım spem dna sonuçlarımız çıkınca ona göre tedavi verecek hoca 1 hafta yada 15 gün sonra inşallah

bu arada doğum günü kutlu olsun canım yeni yaşın sana bebişini getirsin inşallah

tesekkur ederim canim
anladim canim ilac tedavisi mi uygulacakmis peki?
dondunuzmu ankaradan?
bu arada bn bgn istedim kan testimi sana degerlerimi yazmak icin ama drumun hemsiresi izinliymis bugun. sonucun dosyanda dosyalari da ben karistirmiyorum gamze bilio bir daha ki geliisne verelim dedi
alamadim yani canim kusura bakma
ama sunalri soledi. onunde musvette gb bisiler vardi sanki oraya not etmis gb,
fsh'in 10un altinda olmasini bekleriz/ fsh yumurta rezervlerini gosterir ki bu deger sende 5.3 o yuzden oldukca iyi
ostrojenin 50 olmasini bekleriz sende 48 bu kdrcik fark cok onemli diil dedi

ogrenebildiklerim bu kadar (

selam kızlar
yine ayrı bi hikayeyle döndüm..
malesef çatlamaya hazır bi yumurtam yokmuş...
doktor ama bazen foliküller geç gelişip geç çatlayabiliyo
mesela geç döllenmelerde oldugu gibi
böyle bi ihtimal olabilir belki dedi..
onun dışında hşimato tiroidin için bi endokrin uzmanıyla görüş dedi.
onun degerlendirmesine göre yumurta gelişimi için adetin 3. günü gel belki takviye yaparız dedi.
endokrin uzmanı belki tedavi olduktan snra gebelik düşün diyebilir dedi onun fikrini alalım dedi.
ama gerek görmezsede klomen ile geliştirip takip ederiz bi sonraki ay dedi.
anlıcağınız umutla yine başka bahara kaldı..
şmdiye kadar kolay kolay ağlayıp gözyaşı dökmedim ama
sanırım bugün bi patlama yaşayacağım...
tüm sorunların yanında bi yumurtlamam vardı iyi giden
onuda kendimi tiroid hastası edip mahvettim..
kendimden nefret ediyorum artık....

offfff,tatlım ya.lütfen böğle konuşma,lütfen bu kadar kötü düşünme.Yani ne söyleyeceyimi bilmiyorum açıkcası. ağla,ağla ki rahatla.ama sonra otur ve şükr et. şükr et ki,kocan yanında,sağlığı yerinde,çocuğun olmasa bile yine mutlu olacağın şeyler vardır.Allah hiç kimseye taşıya bilmeyeceyi yük vermez.olmuycak dememiş ki.olucak inşallah, ama sabr........

kızlar ya bu topikdeki geçmiş yazıları okuyodum,ordakı kızların çizelgsinden nerdeyse hepsinin bebeyinin olduğunu gördüm,ne güzel ya.keşke bizim de onları yapacağımız günler olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…