şenay 86 lısın değil mi?? benden 7 ay sonra doğmuşsun
eşiminde 12 gün sonra
gelelım bnm bugunku dr sonuclarımaaa
gıttım aldım hgs sonuclarımı. cok sukur hersey temıs her yol otoban su anda.
aldık sonucu goturduk kendı drumuza
cok uzun bashetmıcem dırek sonuc su kı
dr dogal yolla olur ama uzun surebılır. bunca zmn denemıssınız o yuzden tekrar beklemeye gerek yok yumurta takıbı ve yumurta catlatma olayına baslaıyalım dedı. ama sen kesınlıkle hamıle kalacaksın ıstedıgın yere ımza atabılırım dedı :)
sonra konusmamızın devamında kocamın, lafı bnm cok streslı olduguma ve dogal yolla olacagına ınanmadıgım ıcın olmadigini dusundugune getirmesi uzerine dr dediki senay sende hic bi problem yok hersey yolunda. aklinizda kalmasin madem 2-3 ay daha deneyin ekime kadar olmazsa bana ekim ayindaki adetinin 1. gunu beni ara direk baslayalim tedaviye dedi.
yani kocam dogal yolla olacagini, aslinda buyutecek hic bir sey olmadigini dusunmesi yuzunden herseyi birakmis durumdayiz tedavi anlaminda.
asilama gibi bi tedavi deseydi ben de hemen bu ay istemicektim onun stresine henuz hazir degilim diye
ama yumurta takibi vs cok daha kolay, yani belkide hemen oluverecekti. bi kac buyutme ve catlatma ignesiyle ne biliiim. hani gerek varmiydi bole basit bi tedaviye baslamak icin 3 ayi cope atmaya bilmem....
neyse sonuc oalrak esim bole istedi. egerki ekime kadar olmazsa soz sahibi olamicak hic bisi hakkinda kusura bakmasin.
dr da olaylari kendi tarafina cekti. istedigi oldu. sperm sonuclarindaki anormalligi kabul etmedigi icin sansimizin cok dusuk oldugunu herralde 3 ay sonra kabullenmis olur!!!
ben de sizleri özledimherkese hoş geldiniz diyorum.
valla sizleri özledik.
stresli bir haftadan çıkıp haftaya güzel başladık
diyebiliriz.
doğum günün kutlu olsun shnayy.
bu arada içinizde en yaşlı benim galiba yaş 28
canim arkadaslarim cok teskkur ederim hepinize dogum gunu dilekleriniz icin
tabiki en iyi siz anliosunuz beni ki dilekelriniz hep bir daha ki seneye bebegim olmasi yolunda :)
insallah insallah hepimize insallaaaaaah
evet canim 86liyim
ben nedense senin benden buyuk oldugunu saniodum
yazdiklarindan falan heralde bilemedim :)))
hoş geldin kuzum. ne haber?
canım çok geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun benım kocamda kendı olur diye beklşyor ama daha çok bekler oo önümüzdeki ay bend eatkıbe başlıyorum buay bir gidip görüncem yinede rabbım bu mübarek günlered yüzümüzü güldürür inş.bu arada doğum günün kutlu olsun :) nice senelere
evet büyüğüm işte 7 ay
inşallah hiç bişeye gerek kalmadan gelir bebişin canım.. erkekler kolay kabul etmiyorlar problem olduğunu sen onu üzme canım.
canım çok geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun benım kocamda kendı olur diye beklşyor ama daha çok bekler oo önümüzdeki ay bend eatkıbe başlıyorum buay bir gidip görüncem yinede rabbım bu mübarek günlered yüzümüzü güldürür inş.bu arada doğum günün kutlu olsun :) nice senelere
evet büyüğüm işte 7 ay
inşallah hiç bişeye gerek kalmadan gelir bebişin canım.. erkekler kolay kabul etmiyorlar problem olduğunu sen onu üzme canım.
hoşbulduk sagol canım iyi diyelim iyi olalım hertarafımı sivriler yemiş kollarım ayaklarımı kaşımakdan kabardı valla dünde adet oldum
ah o sivrileri bilmezmiyim.beni de o kadar insanın içinden bulur ve yerler.kaşıdığımda ise hemencecik tenim yara gibi olur.yeni döngün hayıklı olsun kuzum.
kızlar ya oruç tutucakmısınız?hem çocuk için uğraşıp hem de nasıl oruç tutcaz ya....
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...inden/403347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz-
ay kızlar bu başlığa bakmalısınız gülmeseniz gülesiniz geliyor.
okurken gülmekten gözlerimed yaş akıyor.
kendinizi kötü hisettiğinizde iyi oluyor
selamlaar kızlarrrr
ayh sevmıorum uzun sure gecmısı okumayı ben yaa hem cokuzun suruo sıkılıyorum bı yerden sonra hemde
cevap yazmak ıtıorum mesela ama bı bakıom 3 gun once yazılmıs o altta herkes cevabı vermıs yada artık o kısının sorusunun bı anlamı kalmamıs falan oluyo.
neyse yınede bı kac kısı var bısıler demek ıstedıgm:
3 aylıgı 720 tl yazmıs bı arkadas. drlardan bırı bızede yazdı bu ılacı. ama ben pek ınanmıorum ya
ıse yarayandan cok yaramayanlara denk geldım cunku
bu arada masallah esıne de sanada. cok sevındım sonuclarınızın ıyılesmesıne
son cumlende sende yazmıssın canım
sabır sabır sabır...
esının sana senınde esıne ıhtıyacın var
ben mesela cok fazla dıalog kuramıyorum esımle kavga etmeden bu bebk tedavı vs konualrında halıylede cok destek olamıyoruz bırbırımıze. farklı frekanslardayız bız malesef.
rabbım ınsallah maddı olarakda manevı olarakda yuzunuze guler canım
canım ya ben sımdı anlamadım
bu adr sıze sadece beslenme ıle ılgılı tıyolarmı verdı? yanı herhangı bı tedavı falan?
ayyy pek guzel oluyor esler bole heveslı olunca
gecen ay benımkıde oyleydı bayaa bıldıgın hamıle muamelesı yapmıstı
insanın içi ısınıyor valla öle olunca
canım spem dna sonuçlarımız çıkınca ona göre tedavi verecek hoca 1 hafta yada 15 gün sonra inşallah
bu arada doğum günü kutlu olsun canım yeni yaşın sana bebişini getirsin inşallah
selam kızlar
yine ayrı bi hikayeyle döndüm..
malesef çatlamaya hazır bi yumurtam yokmuş...
doktor ama bazen foliküller geç gelişip geç çatlayabiliyo
mesela geç döllenmelerde oldugu gibi
böyle bi ihtimal olabilir belki dedi..
onun dışında hşimato tiroidin için bi endokrin uzmanıyla görüş dedi.
onun degerlendirmesine göre yumurta gelişimi için adetin 3. günü gel belki takviye yaparız dedi.
endokrin uzmanı belki tedavi olduktan snra gebelik düşün diyebilir dedi onun fikrini alalım dedi.
ama gerek görmezsede klomen ile geliştirip takip ederiz bi sonraki ay dedi.
anlıcağınız umutla yine başka bahara kaldı..
şmdiye kadar kolay kolay ağlayıp gözyaşı dökmedim ama
sanırım bugün bi patlama yaşayacağım...
tüm sorunların yanında bi yumurtlamam vardı iyi giden
onuda kendimi tiroid hastası edip mahvettim..
kendimden nefret ediyorum artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?