Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canımm herşeyin bi zamanı var işte maalesef o vakit gelmeden bilemiyoruz

hoşbuldum canım benim Allah kabul eder inş. dualarımızı canım hepimiz birbirimizi öyle iyi anlıyoruz ki sıkıntılarımızı biliyoruz ondan kendim için ne istediysem hepiniz içinde aynısını istedim emin olun :)

öyle canım artık atlattım ama geldikten sonraki o 4-5 gün çok kötüydü eşime de çok kızdım iyiyce küstüm kendi içime kapandım bekliyorum ki o da konuşacak beni destekleyecek unutturcak ama hiç açmadı bile konusunu ona da çok üzüldüm şimdi dönüp baktığımda ona hak veriyorum ama o an bi başkaydım :)

evet canım benim de öyleydi.tabi birinci kadar belirgin diyil ama baya görünüyodu yani.bence sen de kimyasal gebelik geçirmişsin kuzum.Allah sağlıklısını nasip etsin...

rabbim umreni kabul etsin.
yakn olsaydın zemzemini içer hurmanı yerdik.

teşekkür ederim canım Allah razı olsun darısı isteyen herkesin başına kesinlikle genç yaşta gidip görülmesi gereken yerler yapılması gereken ibadet...
kesşke de mi ne çok isterdim bende bari burdan ikram edeyim :))

canim illa dusmesi gerekmiyor
kimisinde biraz dusup ani yukselme oluyor
ama kimisinde de bulundugu seviyeden birden yukseliyor
sart degil bence once dusus olmasi
tablo yapiyor muydun sen
yapıyorum canım buay ılk kez yaptım benım hep 36.2lerde gıttı ates 1-2 gün 36.1 oldu bırgünde 36.3 oldu en yüksek halıyle ertesı günü 36.2 ye düştü yanı anı düşüş yada yükselme olmadı henüz neyse bız calısmaya devam tabloyu paylasırım bırkac gün sonra tam halıyle
senin adetlerin düzenlimi tatlım?

düzenlı canım 28 günde bir olurum sadece 2 aydır 31 günde 1 oldu 3gün gecıkmelı oldu yanı

cıkmadı galıba tabloyu nasıl koycaz chart graffıc dedım ordakı adresı kopyaladım yanlısmı dırek takvım cıktı ordan sız bakabılıyomusunuz

canım benim benim de ateşim 36.1,36.2 oluyor.ben bat 7deyim.seni unuttum kaçtasın?,qaliba yumurtlamaya yakınsın.benim ateşim hiç öyle düşüp ya da hiç fırlamadı,en son 36.2den 36.5e çıktı qaliba.şimdi geçen aykı tablomu koyuyorum bak sen.
3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com

3temmuz canım adetım ılk günüm bugün 17si 14-15.gündeyım yanı henüz yumurtlama dönemındeyım tabloyu nasıl koycaz yardımcı olurmusun canım ya ben tabloda buay yenıyım ılk kez çömezim

3temmuz canım adetım ılk günüm bugün 17si 14-15.gündeyım yanı henüz yumurtlama dönemındeyım tabloyu nasıl koycaz yardımcı olurmusun canım ya ben tabloda buay yenıyım ılk kez çömezim

yukarıda sol köşede sharing===setup===ordakı linki buraya kopyalıyosun.dene bakalım..

yaparsın yaparsın,o kadar da zor diyil ki.bi de senin tablon neden böğle ben onu anlamadım.neden noktaları birleştiren çizgiler yok ki???

yorumsuzz naptın anam ne yedin sen böyle ama yanlış hatırlamıyorsam benmde b.ç.t küründe adetim 22.gün gelmişti...
ve 9. güne çizgimi çekmişti ..

yorumsuzzzz olma kız yorum yap sence nedır bnm bu durumum
bgn ates 36,7 dı gene bakalım duscekmı yrndan snra
yaaaa demek sende erken olmstun kı senın dongun uzundur dımı
acaba banadamı bu etkıyı yaptı bu kur ya
gecen ayda aslnda dongum 26 surdu kur yapmstm
11 yada 12 de catlamısım yıne demek
tabı yumos vardıysa
neyse ben bos hayallere kapılmıyım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…