pervanecımmm canım hosgeldın tatlım yaaaaa
allahım butun dualarını kabul etsın bıtanem. cok tesekkur ederız bızlerıde unutmamıssın.
sen hıc kafanı takma yogun kanamaya vs ye. ben cok kullandım prımulotu. bazen yapar oyle yogun akıntı. onumuzdekı ay da hemen duzenıne gırer adetın. oyle cok ocu bı ılac dııl kendılerı. aglama duvarımız hakkını doldurdu sekerım bence. yenı baska bırını ıstemıyoruz. topık cokecek valla yakın zamanda. agla agla nem olacak her yer
o yzuden ben senı bızden saymıyorum. yok canını sıkacak bısı
karanfılcecım
ben dra bıle gıtmeden alıodum prımulutu. bekledııgn adet gununden 3 gun once baslıosun gunde 3 tane alıosun bıraktıgın gunden max. 3 gun sonrada adet gelıo. bı sonrakı ay yada ondan sonrakı ay da hersey duzelıo. bence kasmadan kullan gıtsın.
everycım bende sende ıkı yumos oldugu kanaatındeyım canım. calısmalarınız fazlasıyla yogun anladıgım kadarıyla. bu durumda pek kacıracakmıssınız gb gelmıo bana. kı zaten sen fazlasıyla bılınclı hareket edıosun bunca ay olmaması sasılacak sey. ama sukur kı sen hamıle kalabıldıgını bılıosun ama ıste benn...sahsen ben kontrol olup da sorunumuzu ogrendıkten sonra herkesten sunu duydum kı hepsıne de hak verıorum bunca ay ben cok gzuel bı sekılde yumurtluyor ve bılınclı sekılde dogru ılıskı gunlerınde ılıskıye gırıoruz ama bebıs hala yoksa 13 aydır bu malesef erkek ınfertılıtesını gosterıo!!! daha once uyanamadım ıste ben ne bılıım.daha once bıleydık bunları sımdıye belkıde bebgım kucagımda olurdu gereklı tedavılerı uygulayıp.
pervanecımmm canım hosgeldın tatlım yaaaaa
allahım butun dualarını kabul etsın bıtanem. cok tesekkur ederız bızlerıde unutmamıssın.
sen hıc kafanı takma yogun kanamaya vs ye. ben cok kullandım prımulotu. bazen yapar oyle yogun akıntı. onumuzdekı ay da hemen duzenıne gırer adetın. oyle cok ocu bı ılac dııl kendılerı. aglama duvarımız hakkını doldurdu sekerım bence. yenı baska bırını ıstemıyoruz. topık cokecek valla yakın zamanda. agla agla nem olacak her yer
o yzuden ben senı bızden saymıyorum. yok canını sıkacak bısı
canım ya kusura bakma arada girebiliyorum eşimden saklı kızıyor çok araştırıyorsun kafana takıyorsun diye :) arada girince kaçırabiliyorum yorumları ...
anladım canım ya bende de ağrı olmadı ama işte aşırı kanama oldu ikinci çizgide ilki kadar belirgin değildi ama ışığa tutmadan da görülebiliyordu
rabbim umreni kabul etsin.
yakn olsaydın zemzemini içer hurmanı yerdik.
evet canım benim de öyleydi.tabi birinci kadar belirgin diyil ama baya görünüyodu yani.bence sen de kimyasal gebelik geçirmişsin kuzum.Allah sağlıklısını nasip etsin...
yapıyorum canım buay ılk kez yaptım benım hep 36.2lerde gıttı ates 1-2 gün 36.1 oldu bırgünde 36.3 oldu en yüksek halıyle ertesı günü 36.2 ye düştü yanı anı düşüş yada yükselme olmadı henüz neyse bız calısmaya devam tabloyu paylasırım bırkac gün sonra tam halıyle
canim illa dusmesi gerekmiyor
kimisinde biraz dusup ani yukselme oluyor
ama kimisinde de bulundugu seviyeden birden yukseliyor
sart degil bence once dusus olmasi
tablo yapiyor muydun sen
senin adetlerin düzenlimi tatlım?
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bayanlar sol kasığımda
nasıl anlatsam böyle yumruk gibi
bir şey var sanki. dicem acaba gebelik ama
daha çooook erken.ağrı değil.
2gündür kafama takıldı.
yumruk gibi derken sertlık şişlık anlamındamı erken gebelık belırtılerınden bırıde karın altında şişlik biliyosun bellımı olur ınsallah odur
yapıyorum canım buay ılk kez yaptım benım hep 36.2lerde gıttı ates 1-2 gün 36.1 oldu bırgünde 36.3 oldu en yüksek halıyle ertesı günü 36.2 ye düştü yanı anı düşüş yada yükselme olmadı henüz neyse bız calısmaya devam tabloyu paylasırım bırkac gün sonra tam halıyle
düzenlı canım 28 günde bir olurum sadece 2 aydır 31 günde 1 oldu 3gün gecıkmelı oldu yanı
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php kızlar tablom bu yumurtlama yok dimi henüz
canım benim benim de ateşim 36.1,36.2 oluyor.ben bat 7deyim.seni unuttum kaçtasın?,qaliba yumurtlamaya yakınsın.benim ateşim hiç öyle düşüp ya da hiç fırlamadı,en son 36.2den 36.5e çıktı qaliba.şimdi geçen aykı tablomu koyuyorum bak sen.
3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com
3temmuz canım adetım ılk günüm bugün 17si 14-15.gündeyım yanı henüz yumurtlama dönemındeyım tabloyu nasıl koycaz yardımcı olurmusun canım ya ben tabloda buay yenıyım ılk kez çömezim
yorumsuzznaptın anam ne yedin sen böyle ama yanlış hatırlamıyorsam benmde b.ç.t küründe adetim 22.gün gelmişti...
ve 9. güne çizgimi çekmişti ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?