Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hoşbulduk canım amin inş. dualarımız kabul olur.
herhalde hava değişimi ve aşırı yorgunluktan oldu bende öyle düşünüyorum artık ama hayırlısı olsun inş. bu ay hepimizin yüzü güler diyelim :)

Canımmm hoşgeldin... Allahım dualarını kabul etsin inşallah Test konusunda sorduğunda testler bazen yanıltıcı olabiliyor yada çok bilmiyorum ama bu kimyasal gebelik olayıda olabilir belki :44: Çok kanamada hava değişiminde olabilir mi acaba :26:

kuzum sana daha önce de cevap yazdım okursan benimde aynı durumla karşılaştığımı görüceksin.şimdi de bunu oku...

Kimyasal gebelik, normal bir gebelik olmayıp, döllenen yumurtanın sağlıklı bir embriyo gelişimi ile devam edememesi ve gebeliğin sadece laboratuar tetkikleri ve gebelik testleri ile tespit edilmesidir. Gebelik testlerinde gebelik hormonu BHCG yüksek yani (+) çıkmasına rağmen hiçbir şekilde sağlıklı bir gebelik ürünü oluşamaz ,rahim içine yerleşemez ve düşük ile kendiliğinden sonuçlanır. Kimyasal gebelik sık görülmekte olup bir çok kadın bunun farkına varamamakta ve normalden biraz fazla veya düzensiz adet gördüğünü zannederek aslında düşük yapmaktadır. Kimyasal gebeliğe bazı hekimler “sessiz düşük” olarak da isimlendirmektedirler. Kısacası döllenme olur fakat döllenme ürünü rahim içine yerleşmez ve sessizce, adet kanaması ile birlikte düşer. Bu durum sadece gebelik testleriyle anlaşılabilir.
Kimyasal gebelik tespit edildiği zaman bazen dış gebelik şüphesi doğurabilir, fakat düzenli takip edilen B HCG değerlerinde hızlı bir şekilde düşme gözlenmektedir, Kimyasal gebelik kürtaj veya tıbbi bir müdahale gerektirmez, takip gerekmektedir

selaaammm kızlarrr gününüz güzel geçsinn nedense içimden bi ses ramazandan sonra bu topicte sıra sıra bebekler gelmeye başlıcak diyor inşallah öyle olur da bebişlerimizin tekmelerini konuşuzur

canım benimde içime öyle doğuyor.
kuranı kerime başşladım yani ramazan hatimime okurken
elim karnımda insallah bu hayırlı ayda hayırlı misafirimiz gelecek diyorum.
hepimizin yüzü güler insallah.

hımmm ateş gayet güzel.
benim bata göre yorum yapayım.benim dpo 15 gün sürüyor
senin tablona bakarsak yarın ateş düşmezse hamilesin
diyebiliriz.hamiş haberi duymayı özledik.

hoşbuldum canım Allah dualarımızı kabul etsin inş. evet canım iilaç geciktirici doktor kontrolune gitmiştim gitmeden önce kaç aydır çocuk istediğimi söyledim muayene sonrası kullanma ama yine de yazayım dedi madem çocuk istiyorsun düzenini bozma olsa bile son 1-2 gün olursun dedi ama ben riske atamadım orda kabenin yanındayken gidememek zor olacaktı yine 4 gün kullandım kullanmasam da olurmuş aslında ... korunmak filan gerekmiyor canım sadece bi kaç ay düzenini bozabiliyor zaten en fazla 15 gün kullanılabilirmiş Allahtan bana gerek kalmadı o kadar

hoşbuldum canım amin inş. hepimizin dualarını kabul eder... muhtemelen yanılttı canım kimyasal gebelik hakkında hiç bi fikrim yok ama ilk gün bende hiiç o kadr aşırı bi kanama olmamıştı hhayırlısı diyelim bunu da atlattık bakalım yeni ay yeni umut olsun...

yok tatlım bu saatte gezmekmi olur kuzum.gün falan kafana vurur tatlım.havalar çok sıcak,hele bu gen burası başka bir sıcak ya.orası nasıl tatlım?

amma da tatlım yazmışım beeee

gel beraber çarşıya çıkalım yapacak bi sürü işim var yardım edersin

inanilmaz ama burasi bugun yaniyor
evde ciktigimda saat zaten 4 bucuktu benim
1 bucuk saat falan yurudum ama hizli hizli super bir spor oldu
uzun mesafe yuruyus oldu

ne iyi olurdu karanfilcecim soyle gezer muhabbet ede ede isleri bitirirdik :)
yalniz cok sIkILdIm artik yaaa

canım kusura bakma görmemişim mesajını bu konuda fikkrim yoktu öyle olduysa bile de bunu hiç öğrenemeyeğim galiba inş. bundan sonra hepimiz sağlıklı sıhhatli bbebeklelre sahip oluruz ... bi şey soracağım canım peki kimyasal gebelik sonlanışında ağrı olur mu düşük gibi ben ekstra bi ağrı hiç yaşamadım

merhabalar benımde henüz atesım düşmedı catlayamadım gıttı dün 36.3tü dedım heralde yarın düşer baktım 36.2 bugün adetım 3temmuzda baslamıstı 14gün oldu yanı yarın öbürgün catlar heralde neakr düşcek ates mesela 36.2 den 35.8 falanmı olcak yumutlamaya yaklastıgında

canım sanırım 26günde olurum.ya bu kadar erken olamazki....hem geçen ay yumurtlama 17günde olmuşdu.ateşim de 36.1,yani daha düşük.

canım benımde buay 7.gün oldu egg whıte durumu hatta dedım bukdar erken olmamalı ogün ılıskıye gırdık sonrası 3-4 gün sonra oldu tekrar suandada var bende dıyorum acaba 2 kezmı yumurtladık bence o durumu gördükmü günü saymadan ılıskıye gırmek laızm bellımı olur benım suan mesela 14.günüm eggwhıte durumu süreklı var camasırda bakıyorumda

olsun tatlım,az kalmıştı üsyan edicekdim bana cevap yazmadığına.hayır tatlım okuduğum bildiğim kadarıyla,aynen adet gibi bazen de daha yoğun ola biliyor.ama bu gebeliyi sadece testler ve dikkatli anne adayları bile bilir.hatta bir yerde okumuştum ki bu gebelikte hormonlar suratle çoğalır ve birden azalır,onun için testler bile çok erken sonuç vere bilir.senin test baya pozitifmiyfi?yoksa işığa tutuncamı görünüyodu. benimki hemen belirdi ve gözle baktığında baya belirgin görünüyodu yani.

senin adetlerin düzenlimi tatlım?

canim illa dusmesi gerekmiyor
kimisinde biraz dusup ani yukselme oluyor
ama kimisinde de bulundugu seviyeden birden yukseliyor
sart degil bence once dusus olmasi
tablo yapiyor muydun sen

canim illa dusmesi gerekmiyor
kimisinde biraz dusup ani yukselme oluyor
ama kimisinde de bulundugu seviyeden birden yukseliyor
sart degil bence once dusus olmasi
tablo yapiyor muydun sen

ne yapıyosun everycim?ya sen resmini koysana göreyim seni?görmek istiyorum kuzumu.istersen özelden gönder.düğün resmini bile koya bilirsin....

ne yapıyosun everycim?ya sen resmini koysana göreyim seni?görmek istiyorum kuzumu.istersen özelden gönder.düğün resmini bile koya bilirsin....

kiz gizemlilik kalmaz o zaman
burda gizli kalmali ki hersey ozel hayatimiza, herseyimize kadar anlatiyoruz
belki ileride hamis halimi ya da bebisimin fotosunu paylasirim da simdi normal resmi bilemedim ya:44:
ben de cok merak ediyorum burdaki bircok kisiyi

aslında ben de burdakı her kesi görmek istiyorum.ama sen de haklısın gizemli olması güzel zaten.o zaman inşallah hamiş resimlerimizi bir-birmizle paylaşırız.

canlarım iyi geceler

pervanecımmm canım hosgeldın tatlım yaaaaa
allahım butun dualarını kabul etsın bıtanem. cok tesekkur ederız bızlerıde unutmamıssın.
sen hıc kafanı takma yogun kanamaya vs ye. ben cok kullandım prımulotu. bazen yapar oyle yogun akıntı. onumuzdekı ay da hemen duzenıne gırer adetın. oyle cok ocu bı ılac dııl kendılerı. aglama duvarımız hakkını doldurdu sekerım bence. yenı baska bırını ıstemıyoruz. topık cokecek valla yakın zamanda. agla agla nem olacak her yer
o yzuden ben senı bızden saymıyorum. yok canını sıkacak bısı

karanfılcecım
ben dra bıle gıtmeden alıodum prımulutu. bekledııgn adet gununden 3 gun once baslıosun gunde 3 tane alıosun bıraktıgın gunden max. 3 gun sonrada adet gelıo. bı sonrakı ay yada ondan sonrakı ay da hersey duzelıo. bence kasmadan kullan gıtsın.

everycım bende sende ıkı yumos oldugu kanaatındeyım canım. calısmalarınız fazlasıyla yogun anladıgım kadarıyla. bu durumda pek kacıracakmıssınız gb gelmıo bana. kı zaten sen fazlasıyla bılınclı hareket edıosun bunca ay olmaması sasılacak sey. ama sukur kı sen hamıle kalabıldıgını bılıosun ama ıste benn...sahsen ben kontrol olup da sorunumuzu ogrendıkten sonra herkesten sunu duydum kı hepsıne de hak verıorum bunca ay ben cok gzuel bı sekılde yumurtluyor ve bılınclı sekılde dogru ılıskı gunlerınde ılıskıye gırıoruz ama bebıs hala yoksa 13 aydır bu malesef erkek ınfertılıtesını gosterıo!!! daha once uyanamadım ıste ben ne bılıım.daha once bıleydık bunları sımdıye belkıde bebgım kucagımda olurdu gereklı tedavılerı uygulayıp.

canım ya kusura bakma arada girebiliyorum eşimden saklı kızıyor çok araştırıyorsun kafana takıyorsun diye :) arada girince kaçırabiliyorum yorumları ...
anladım canım ya bende de ağrı olmadı ama işte aşırı kanama oldu ikinci çizgide ilki kadar belirgin değildi ama ışığa tutmadan da görülebiliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…