ben senin yerinde olsam takılmazdım çünkü detim tam vaktinde geldiğinde de eggwhite o kadar erken geldiği oldu.
hosgeldn canim Allah dualarini kabul etsin en kisa zamanda bebegine kavusman dlegiyle
kendini uzme umarim bu ay hamile kalirsin saglikla
bazen yaniltabiliyor silik cizgiler
ve silik cizgi cikitiginde 2 gune bir testi tekrarlayinca cizgini koyulasmasi gerekiyor
kanamanin cok olmasini da bence hava degisikligine yorgunluklarina verinsallah hersey gonlunce olur
hoşbulduk canım amin inş. dualarımız kabul olur.
herhalde hava değişimi ve aşırı yorgunluktan oldu bende öyle düşünüyorum artık ama hayırlısı olsun inş. bu ay hepimizin yüzü güler diyelim :)
selaaammm kızlarrrgününüz güzel geçsinn nedense içimden bi ses ramazandan sonra bu topicte sıra sıra bebekler gelmeye başlıcak diyor inşallah öyle olur da bebişlerimizin tekmelerini konuşuzur
beni mi çaardın sen nazlım diilde mazlum oldum bende doğru demişin:)
canım ben yumurta takibine gittim hamile kaldıım ay doktor dediki bana bu yumurtan çatlamaz çok küçük bu ay ümitlenme 1 tane yumurtan var ondan da hayır gelmez dedi ama ben inanmadım ona nedense ve hamile kaldım
bu arada tablomu paylaşmak istiyorum
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
hoşgeldin canım Allah kabul etsin çok sağol dualarında unutmadığın için..
başına gelen olaya üzüldüm ama şöyle düşün eğer o test gerçekten pozitifse sen bir gün hamile kalabileceksin bunu unutma. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin inşallah.
canım o kullandığın ilaç adet geciktirici ilaç mıydı başka bi topikte o ilacı kullandığını ve adetinin çok ve parça parça geldiğini söyledi o da neden olmuş olabilir.
o ilacı doktor mu yazdı ben de kullancam da ne vercek bilmiyorum ve o ilacı kullanacağım kesin acaba korunma gerekir mi bana doktor adetten 10 gün önce gel dedi.
şenaycım tatilin tadını çıkar canım
every sanırım çatladın durum onu gösteriyor..ama ara ara çalışmaya devam
yokh canım bi link vermişsin ya ordaki kıza hem biraz gülerek de olsa kızdım.. 3 ayda hamile kalmak ilk gece hamile kalmak gibi bişeydir bu çok doğal ve normal. sen zaten erken yumurtluyorsun bal çörek otu da erken yumurtlamana neden olur ama gününü bilemedim.
gece misafir vardı kızlar çok yazılanı kaçırıyorum ama sanırım hamile haberi yok daha:26:
Canımmm hoşgeldin... Allahım dualarını kabul etsin inşallahTest konusunda sorduğunda testler bazen yanıltıcı olabiliyor yada çok bilmiyorum ama bu kimyasal gebelik olayıda olabilir belki :44: Çok kanamada hava değişiminde olabilir mi acaba :26:
yok tatlım bu saatte gezmekmi olur kuzum.gün falan kafana vurur tatlım.havalar çok sıcak,hele bu gen burası başka bir sıcak ya.orası nasıl tatlım?
amma da tatlım yazmışım beeee
gel beraber çarşıya çıkalım yapacak bi sürü işim var yardım edersin
kuzum sana daha önce de cevap yazdım okursan benimde aynı durumla karşılaştığımı görüceksin.şimdi de bunu oku...
Kimyasal gebelik, normal bir gebelik olmayıp, döllenen yumurtanın sağlıklı bir embriyo gelişimi ile devam edememesi ve gebeliğin sadece laboratuar tetkikleri ve gebelik testleri ile tespit edilmesidir. Gebelik testlerinde gebelik hormonu BHCG yüksek yani (+) çıkmasına rağmen hiçbir şekilde sağlıklı bir gebelik ürünü oluşamaz ,rahim içine yerleşemez ve düşük ile kendiliğinden sonuçlanır. Kimyasal gebelik sık görülmekte olup bir çok kadın bunun farkına varamamakta ve normalden biraz fazla veya düzensiz adet gördüğünü zannederek aslında düşük yapmaktadır. Kimyasal gebeliğe bazı hekimler “sessiz düşük” olarak da isimlendirmektedirler. Kısacası döllenme olur fakat döllenme ürünü rahim içine yerleşmez ve sessizce, adet kanaması ile birlikte düşer. Bu durum sadece gebelik testleriyle anlaşılabilir.
Kimyasal gebelik tespit edildiği zaman bazen dış gebelik şüphesi doğurabilir, fakat düzenli takip edilen B HCG değerlerinde hızlı bir şekilde düşme gözlenmektedir, Kimyasal gebelik kürtaj veya tıbbi bir müdahale gerektirmez, takip gerekmektedir
canım sanırım 26günde olurum.ya bu kadar erken olamazki....hem geçen ay yumurtlama 17günde olmuşdu.ateşim de 36.1,yani daha düşük.
canım kusura bakma görmemişim mesajını bu konuda fikkrim yoktu öyle olduysa bile de bunu hiç öğrenemeyeğim galiba inş. bundan sonra hepimiz sağlıklı sıhhatli bbebeklelre sahip oluruz ... bi şey soracağım canım peki kimyasal gebelik sonlanışında ağrı olur mu düşük gibi ben ekstra bi ağrı hiç yaşamadım
canım benımde buay 7.gün oldu egg whıte durumu hatta dedım bukdar erken olmamalı ogün ılıskıye gırdık sonrası 3-4 gün sonra oldu tekrar suandada var bende dıyorum acaba 2 kezmı yumurtladık bence o durumu gördükmü günü saymadan ılıskıye gırmek laızm bellımı olur benım suan mesela 14.günüm eggwhıte durumu süreklı var camasırda bakıyorumda
merhabalar benımde henüz atesım düşmedı catlayamadım gıttıdün 36.3tü dedım heralde yarın düşer baktım 36.2 bugün adetım 3temmuzda baslamıstı 14gün oldu yanı yarın öbürgün catlar heralde neakr düşcek ates mesela 36.2 den 35.8 falanmı olcak yumutlamaya yaklastıgında
canim illa dusmesi gerekmiyor
kimisinde biraz dusup ani yukselme oluyor
ama kimisinde de bulundugu seviyeden birden yukseliyor
sart degil bence once dusus olmasi
tablo yapiyor muydun sen
ne yapıyosun everycim?ya sen resmini koysana göreyim seni?görmek istiyorum kuzumu.istersen özelden gönder.düğün resmini bile koya bilirsin....
kiz gizemlilik kalmaz o zaman
burda gizli kalmali ki hersey ozel hayatimiza, herseyimize kadar anlatiyoruz
belki ileride hamis halimi ya da bebisimin fotosunu paylasirim da simdi normal resmi bilemedim ya:44:
ben de cok merak ediyorum burdaki bircok kisiyi
canlarım iyi geceler
olsun tatlım,az kalmıştı üsyan edicekdim bana cevap yazmadığına.hayır tatlım okuduğum bildiğim kadarıyla,aynen adet gibi bazen de daha yoğun ola biliyor.ama bu gebeliyi sadece testler ve dikkatli anne adayları bile bilir.hatta bir yerde okumuştum ki bu gebelikte hormonlar suratle çoğalır ve birden azalır,onun için testler bile çok erken sonuç vere bilir.senin test baya pozitifmiyfi?yoksa işığa tutuncamı görünüyodu. benimki hemen belirdi ve gözle baktığında baya belirgin görünüyodu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?