canlarım iyi geceler ben geldim umreden kimseler kalmamış burda ama yazayım görünce cevaplarsınız zaten :))
aslında geleli nerdeyse 1 hafta oldu ama 2 gün öncesine kadar zor günler geçirdim . orada herşey o kadar güzeldi ki anlatamam hepinizin ismini tek tek okuyarak kabe i muazzamaya bakarak dua ettim Allah inş. dualarımızı kabul eder . orada yaşadığın sadece fiziksel yorgunluk manevi olarak seni o kadar doyuruyor ki elhamdülillah dert keder kalmıyor çocuk mevzunu tamamen unutmuştum tabi ki dualarımdan hiç eksik etmedim ama aklıma da takıntı yapmadım .
neyse ne yazık ki dönüş vakti geldi ben bu arada tam dönüş vakti adet olacaktım ya sıcaktan olursam diye orda sıkıntıya düştüm çünlü bi arkadaiın orda öyle oldu sonra hastane hastane derdinii anlatmaya çalıştı öyle olunca bende korktum ya olursam diye bi 4 gün kadar pirimalut kullandım o da çok düzenli değil neyse sadede geleyim ben bi umut oraya gebelik testi götürmüştüm mutlu haberi alırım belki diye tam geleceğimiz gün mekkede otelde yaptım testi ve ikinci çizgiyi silikte olssa gördüm öyle sevindim öyle mutlu oldum ki anlatamam ama ne olur ne olmaz diye eşime söylemedim o mutlulukla türkiyeye döndüm ve 1 gün sonra gece aşırı bi kanamam başladı adet olduğunu düşündüm ama hiç bu kadar çok gelmezdi yatak yorgan kalmadı o derece ve umutlar yine suya düştü bir hafta kadar bunu atlatamadım o kadar üzüldüm ki girip buraya da yazamadım neyse yine şoku atlattım yeni ay yeni umut burdayım bi de addetin 3. günü horman testine gidecektim korktum gidemedim
benim merak ettiğim ikinci çizgi bu kadar yanıltır mı bi de ben bu kadar çok kanama neden yaşadım acaba ilacın etkisi mi ama sadece 4 gün kullandım ne bileyim işte ssorular sorular :)
az okudum da buralar ağlama duvarına dönmüş bi de ben geldim tam oldu
tamam bu yeni tablom :
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tablolarına baktım da sen zaten yumurtlayamıyormuşsun bu ay bebiş gelcek desene
bak hepberaber de hic ymurtlayamiyordu
ama ilac kullandi hemen hamis kaldi
darisi basina
ben yumurtluyorum cok sukur ama bak bebis gelmiyor ki
canim tablon superrrrbeni mi çaardın sen nazlım diilde mazlum oldum bende doğru demişin:)
canım ben yumurta takibine gittim hamile kaldıım ay doktor dediki bana bu yumurtan çatlamaz çok küçük bu ay ümitlenme 1 tane yumurtan var ondan da hayır gelmez dedi ama ben inanmadım ona nedense ve hamile kaldım
bu arada tablomu paylaşmak istiyorum
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
belki canimtabi tatlım şu taloya bakılırsa kesin 17çi gün çatladığınıı söyleye biliriz,ben artık bu işi anlamaya başladım.ne bileyim belki doktor yanlış görmüştür diycem ama ......ne bileyim belki de kızlar sğlediyi gibi 2yumurtan ola bilir.ya ben bu ay senden pek bir umutluyum,bence olucak.senin bat ne zaman kuzum?
selaaammm kızlarrrgününüz güzel geçsinn nedense içimden bi ses ramazandan sonra bu topicte sıra sıra bebekler gelmeye başlıcak diyor inşallah öyle olur da bebişlerimizin tekmelerini konuşuzur
kızlar bu gün 7ci günümdeyim,sizce bu kadar çabuk eggwhite göre bilirmiyimki?akşam ilişki oldu,belki onunla ilgili bir şeydir diye düşünüyorum ama bas-baya eggwhite olduğunu gördüm.bakalım akşama kadar yine görücekmiyim. sabahdan 3kere gördüm.
kızlar bu gün 7ci günümdeyim,sizce bu kadar çabuk eggwhite göre bilirmiyimki?akşam ilişki oldu,belki onunla ilgili bir şeydir diye düşünüyorum ama bas-baya eggwhite olduğunu gördüm.bakalım akşama kadar yine görücekmiyim. sabahdan 3kere gördüm.
en erken ne zaman adet oluyorsun ?
canım sanırım 26günde olurum.ya bu kadar erken olamazki....hem geçen ay 17günde olmuşdu.ateşim de 36.1,yani daha düşük.
benim geçen ay 8. gün geldi 9. gün 24 mm yumurtam vardı ve çatlatma iğnesiyle birlikte 11. gün çatladı iğne vurulmasaydı tahminim 12. gün çatlardı
evet erken
ama karanfilcenin yorumu da oku
sogan kurune basiycan mi kesn ?
gun asiri iliskin olsun gerisini dusunme o zaman kacirmazsin canim
ben cok sIkIldImmmmm yaaaaaa
hava da bunaltiyor yalnizim
tek basima dolasmaya gidicem simdi ondan da sIkIldim
adetin düzenlimi senin tatlım?benimki düzenli ama,bu kadar çabuk olması mümkünmü acaba.....
ben cok sIkIldImmmmm yaaaaaa
hava da bunaltiyor yalnizim
tek basima dolasmaya gidicem simdi ondan da sIkIldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?