Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hoş geldin kuzummmm.Allah dualarını ve ziyaretini kabul etsin.Ben de öğle olmuşdum,önce 3testte silik pozitif,adet günü de adet oldum,ama yoğun diyildi.ben de nette araştırdım kimyasal gebelik ola bileceyine eminim.sende de öğledir.ama every dediyi gibi bu da bir umut.Allah yardımcımız olsun.qaliba adetimiz senle aynı günlerde...

selaaammm kızlarrr gününüz güzel geçsinn nedense içimden bi ses ramazandan sonra bu topicte sıra sıra bebekler gelmeye başlıcak diyor inşallah öyle olur da bebişlerimizin tekmelerini konuşuzur

beni mi çaardın sen nazlım diilde mazlum oldum bende doğru demişin:)
canım ben yumurta takibine gittim hamile kaldıım ay doktor dediki bana bu yumurtan çatlamaz çok küçük bu ay ümitlenme 1 tane yumurtan var ondan da hayır gelmez dedi ama ben inanmadım ona nedense ve hamile kaldım

bu arada tablomu paylaşmak istiyorum

353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:
canim tablon superrrr
adet de gelmez bu da kesin
insallah hamilesindir canim
sadece bir ihtimal var 21.gun catlamis olabilir misin doktor kontrolu var miydi? eger oyleyse 4 gun daha beklemek gerekebilir ama belli olmz

belki canim
ne zaman catladigimi bilmedigim icin bat ne zaman bilmiyorum ki..
bakalim 34 gun beklerim ben

selaaammm kızlarrr gününüz güzel geçsinn nedense içimden bi ses ramazandan sonra bu topicte sıra sıra bebekler gelmeye başlıcak diyor inşallah öyle olur da bebişlerimizin tekmelerini konuşuzur

amin cnaım amin inş.banada öyle geliyorr hayırlısı artık :)

kızlar bu gün 7ci günümdeyim,sizce bu kadar çabuk eggwhite göre bilirmiyimki?akşam ilişki oldu,belki onunla ilgili bir şeydir diye düşünüyorum ama bas-baya eggwhite olduğunu gördüm.bakalım akşama kadar yine görücekmiyim. sabahdan 3kere gördüm.

benim geçen ay 8. gün geldi 9. gün 24 mm yumurtam vardı ve çatlatma iğnesiyle birlikte 11. gün çatladı iğne vurulmasaydı tahminim 12. gün çatlardı

benim geçen ay 8. gün geldi 9. gün 24 mm yumurtam vardı ve çatlatma iğnesiyle birlikte 11. gün çatladı iğne vurulmasaydı tahminim 12. gün çatlardı

adetin düzenlimi senin tatlım?benimki düzenli ama,bu kadar çabuk olması mümkünmü acaba.....

evet erken
ama karanfilcenin yorumu da oku
sogan kurune basiycan mi kesn ?
gun asiri iliskin olsun gerisini dusunme o zaman kacirmazsin canim

başladım bu gün zaten.sen ne diyosun?başlamasamıydım?okudum ama ne bileyim,kimyasal gebelikde de 24cü günde silik testi gördüm ya,şimdi de belki de o ay da erken yumurtlemışımdır.kafam iyice karıştı ama.kaşama kadar bekliyim bakalım.

ben cok sIkIldImmmmm yaaaaaa
hava da bunaltiyor yalnizim
tek basima dolasmaya gidicem simdi ondan da sIkIldim

yok tatlım bu saatte gezmekmi olur kuzum.gün falan kafana vurur tatlım.havalar çok sıcak,hele bu gen burası başka bir sıcak ya.orası nasıl tatlım?

amma da tatlım yazmışım beeee

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…