Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

merhaba sana da guzel gunler
su an dusmus diyemeyiz sonucta cok inisler cikislar var tablonda
bir bakarsin yarin yine yukselir
ama umarim dusmeye devam etmez

22merve22 geldi mi?
adet olmamistir umarim

aslında ben dünkü ateşten biraz şüpheliyim uykum bölünmüştü.. sanki günlerdir 36.4 te seyrediyor :) hadi bakalım pazar gününe kadar beklicem ..

merhaba sana da guzel gunler
su an dusmus diyemeyiz sonucta cok inisler cikislar var tablonda
bir bakarsin yarin yine yukselir
ama umarim dusmeye devam etmez

22merve22 geldi mi?
adet olmamistir umarim

geldim canım günaydın ne yaazıkki olumlu haber veremiyorum hastalanmadım ama sabah test yaptım negatif çıktı ateşim 36.6 sabah 7den beri ayaktayım aslında canım giripte yazmak istemedi o saatten beri boş boş oturuyorum napcağımı düşünüyom

hayırlısı güzelim birşey olmaz yahuu :) bak bende bekliyorum cuma ya da pazar.. baktımki yok tef çalıp oynayacağım.. Kocamla 1 ay daha birlikte keyiflerimiz uzadı diye :)

hayirlisi olsun..
sen olcmeye devam et istersen en azindan ates seviyeni gordun
36,6ya dusunce adet oluyorsun
belki yarin obur gun iyice dusecek
yumurtlamaya kadar dusuk seviyede gitmesi lazim

kızlar günaydın ne var ne yok
biz bugün tatile gidiyoruz 10 gün kadar yokum
dikkat edin kendinizee
hoşçalakın

kızlar günaydın ne var ne yok
biz bugün tatile gidiyoruz 10 gün kadar yokum
dikkat edin kendinizee
hoşçalakın
iyi tatiller canim
bebisle sana iyi gezmeler
sen de kendine iyi bak

adet olmak için söktürücü bişeyler içeyim mi

aaaaa cok pardonnn
uzgunum yazinca ben adte oldum diye okumusum
adet olmadiysan sakin icme
hersye yolunda belki
bence zaten senin ates dusmedi ki bir tik asagida ondan da birsey olmaz
testte de bazen cikmaybiliyor biliyorsun
aman bekle kusura bakma ben yanlis okumusum
umarim gelmez adetin

Son düzenleme:

yok canım önemli değil ben düzenli adet olurum bugünde olmayınca negatifte çıktı ondan acaba söktürücü bişey içsem diye bekleyim o zaman

canım ben günü gününe olduğum için dün bekliyodum hatta saatli olurum dündü yani bekleyim o zaman

eee bundan daha güzelimi var gecikmişsin işte.. test yanlışta çıkmış olabilir.. Hem ne olursa olsun doktora gitmeden ya da kan testi yaptırmadan ilaç içmemek gerekiyo.. Bak başıma gelen bir olayı anlatayım..

Kışın ilk yumurta takibini yaptırdıktan sonra çok akıllıyımya işin ehli oldum.. Kendi kendime Klomen kullandım doktora gitmem gerekiyodu birşey oldu gidemedim.. sonra çatlama iğnesi falan kullanmadım.. Regl olmedım peşine doktora gittiğimde kocaman bir kistim olduğunu söyledi ve ameliyat dedi.. Neyse ben sonra bekledim söktürücü kullandım aradan bi süre geçti gittim yok olmuştu.. Ama tamamen yaptığım bir cahillik benim 3 ayıma mal oldu.. Sonuç şuki doktor tavsiyesi ve kontrolü olmadan kesinlikle ilaç içmemeliyiz..

günaydın kızlar benim size bir sorum var benim bat 23 temmuz ve benim bu ay şimdiye kadar yaptığım ateş ölçümünde ateşim 36,9 ve 37de gidiyor sanırım bu yüksek bir değer.Ben şunu merak ediyorum bu ateş değeri ne zamana kadar düşmemesi gerekiyor bir de bu sıcaklar bizi yanıltabilir mi?

günaydın.. o zaman sen 17. günde çatlamamışsın.. hala regl olmadığına göre.. acaba 21 inde çatlamış olabilir misin? belirti varmı hiç ?

bana da öyle geliyo canım 21.gün çatladım sanırım

every inş canımda dün test yaptım olsa çıkardı ateşimde düştü kasıklarımdada ağrı var daha ne olsun:)amann ne zamandır bekledim 7 ay 1.yi 7 ay ikinciyi geldiler cee yaptılar gittiler bu çocuklar neden üzüyo bizi beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…