bana da öyle geliyo canım 21.gün çatladım sanırım
every inş canımda dün test yaptım olsa çıkardı ateşimde düştü kasıklarımdada ağrı var daha ne olsun:)amann ne zamandır bekledim 7 ay 1.yi 7 ay ikinciyi geldiler cee yaptılar gittiler bu çocuklar neden üzüyo bizi beee
kiz sen dogru soyluyorsun ben de 7 ay bekledim
simdi de 7.ayim bazen olabilir mi ki diyorum :)
bizimkiler cok nazlilar yaaa
ikinci de 7 ay sonra mi gelmisti canim ?
insallah simdi gelicek bebegin ama bekletmeden ve asla terketmeden
he yavrum ya ikiside 7 ayda geldi seninkide gelsin hiç gitmesin seney bu zamanlar kakayla mamayla filan uğraş inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım ateşimde düştü kaybet sen umudunu önümüzdeki ay soğan kürü yapıcam sadece akşamları içcem iftardan sonra 1 bardak sonraki ayda doktor takibine başlıcam upraşamıcam bu sefer kocama kalsa önümüzdeki ay aşılama yaptıralım diyo yeterki üzülme diyo:)manyadı adamda iyice fabrikamızda ki kedilerde doğurmuş şuan camdan 4 tane yavru kedi görüyorum annelerinin etrafndalar
sen bana umut oluyorsun aslinda
bazen diyorum bir sorun mu var neden bekliyorum bu kadar diye
sonra seni dusunuyorum senin de bekleme zamanin benim gibi
o yuzden insallah dedigin gibi by ay hamile kalirim canim saglikla
eger olmazsa ben de onumuzdeki ay sogan kuru ya da bal tarcin corek otu yapicam, karar vericem ikisinden birine
ayyy yerim ben onlari ne sekerlerdir simdi
esimin is yerinin bahcesinde kopek var gecen sene bir suru dogurmustu,
bu sene de dogurdu
kocam da bazen bana takiliyor, kopek bile kac kere dogurdu sen doguramadin diye
bana da öyle geliyo canım 21.gün çatladım sanırım
every inş canımda dün test yaptım olsa çıkardı ateşimde düştü kasıklarımdada ağrı var daha ne olsun:)amann ne zamandır bekledim 7 ay 1.yi 7 ay ikinciyi geldiler cee yaptılar gittiler bu çocuklar neden üzüyo bizi beee
o zaman negatif çıkması çok normal bekleyelim bir kaç gün daha.. hepsi aynı belirtiyi veriyo zaten hamileliktede aynı şekilde..
kızlar bu arada inanılmaz uykum geliyo gözlerim yanıyo resmen.. sabahlarıda geç kalıyorum sürekli :s göğüslerimdeki ağrı bi geçiyo bi geliyo. tuhaf yahuu. ama ben regl olursamda sevineceğim çünkü uzun zamandır düzenli olacak..
hahaa bı dpom bıle yok lafına cok guldum canımevt en azından max sureyı bılıyoruz sende
kı eger bu 2. Yumurtansa ılkıne gore gelme durumu var
ama tabı ıns gelmıcekkk 30 gununde fln bakalım atesn nasıl gıtcekkk
7.ayın uguru ıns bebegın gelecek cnm
bakalım bende gecen aykı gıbı dusunup 26 olarak baz alayım
bı dpo m bıle yokkk buhuuuuu :))))
tatlım ben sneı hııc yanlıs yonlendırmek ıstemem ama yanı benı bılıosun ıste. asıl onemlı olan verılerı ıcermeyen kıytırık bır sperm testını zorakı yaptırıp aptal bı drun hız dusuk ama sayı yuksek oldugu ıcın onemlı dııl dıyen bı dr yuzunden esımın bak bende bısı yok ıste demesıyle onca ayı cope atmıs olduk ve kafamızda hıc yer almayan koca bı sıkıntı cıktı karsımıza. koskoca 13 ay megerse erkek ınfertılıtesı yuzunden gecıp gıtmıs. onceden bıleydık sımdıye yolumuzu cızmıstık belkı dezaten kafam karmakarisik
acaba esimde sorun var mi diye dusunmeye basladim ben de
cunku cirpinsam da olmuyor aylardir
dusuk yaptim ama diger topicte kizlar erkek faktorunden kaynaklanabilecegini soylediler
bir kere hamile kalinca bu demek degil ki hersey normal esin test yapsin dediler
iyice umitsiz durumdayim gercekten beklentim cok az bu ayda da
her gun dolu dolu gecirdik bugun biraktim iliskiyi
ama yine tutmayacagini hissediyorum
ıste bnmkının trıplerı aynı. aylarca dıl doktum gıt dr a bak ben gıdıp duruoruma cıorum oramı buramı paso senınkı zor bıle dııl dıe. ama olacak kendılıgınden takma kafana dııp kızıp duruodu. stres mtres yoktu hıc beyımızde.valla aynen oyle
zahmet oldu artk 1 yıla dogru beyfendılerın stresı basladı
bız aylardır helak olduk
daha bıkac ay once cok acele edıyosun elbet olur dıyen rahat esım
smdı herseyı merak edıp soruyo kac gun kaldı yumurtladnmı test yapsana vb
telaslar basladı
eee okdrda olsun.
ya bısı dıcem. ben cok gec yumurtluyorum dongum cok uzun suruo. sorunsuz yumoslar ama daha erken olsun dıe bende baslıım dıorum ama bı sorun yokken bagımlılık yapıp sonrakı aylarda bu kur olmadan yumurtlayamaz hale gelmeyız dımı?amin canim
bu bal tarcin corek otu kuru hakkinda o kadar cok olumlu yorum var kiii
20.gun yumurtasi yeni yeni olgunlasan birinin 12.gun catlamasi olmus
sanirim baya erken gelistiriyor ve dongu kisaliyor ayni zamanda ve duzene sokuyodur
ben de heveslendim ya
sen de insallah onceden catladin erkenden doktor gormedi
ben de yapicam bir dahaki ay
sogan yapicam diyordum ama bunu yapicam
akarlar cekıomu bu corek otunu? bnm evde onu ogutcek bı robot yok kııevet canım ogutmek cok onemlı
ıyıce cıgnersen olur
selam kızlar bu ara hiç gelemiyorum yanınıza.çok yoğundum misafirlerim var.
aşılamam tutmadı onun üzgünlüğüde var tabi.
ateş ölçmüyorum.bu ay dinlenme kararı aldım.zate büyük ihtimalle kist oluştu ilaçlardan dolayı.
çünkü adetim çok az geldi kist olan aydada öyle gelmişti.
sizlerde ne var ne yok bakalım.hamiş haberi varmı.
karanfilcim seninle sonumuz hüsran oldu ama inşallah normal yolla gelir bebişlerimiz.
deryoşş kızzz sen nasılsınn.
yeşimede çok üzüldüm allah sabır versin ve inşallah bebişi çok bekletmesin.
shnaay selam
gecmisi mi okuyorsun kiz
sesin cikmiyor
evet cnm gecmısı okuyup sıze laf yetısırdım
bak sımdı kendı durumumla ılgılı bısıler yazcam okuda bı yorumla emı
sperm testi hakkinda haklisin...
insallah bu ay hamiel kalirim da gerek kalmaz canim
bu arada kizlar ben esim gozumun onunde icsin diye 3 mg folik asiti aksam veriyorum yani saat 10 gibi falan
sorun olur mu o saatte icmesi acaba ?
bal corek otu.. kuru hakkinda emin degilim ama sanmiyorum bence ilgili konu basligini detayli okusak iyi olur canim
ben genel bir baktim ama bos bir vakitte hepsini okuycam
My Ovulation Chart || Ovulation Tracker
kızlar sımdı tabloma bakarak bı yorumlamanızı rıca edıcem.
durum su: ben atesı genelde saat 7 gıbı olcerım dun b.k varmıs gıbı kendılıgımden 6 da uyandım ve olctum 36.8 cıktı. tahmın edıodum bole tavan yapacagını atesımın dun sabah. ama saat 7 de tekrar uyanıp olctugumde 36.6 cıktı. dun once 6da olctugumu gırdım ancaaakk bugun bır baktım kı 36.4 cıktı. gece atesımde bu sabah bole dusuk cıkcagını gostermıstı ama aldırmamıstım. hoppalaaa dedım ne bu sımdı. bgn de gırdım tabloma dunku degerı 7de olctugum 1 saatlık uykuyla olctugum degerı gırdım dusuk olanı yanı. ff de cızgıyı pazara cektı. dune yuksek degerı gırseydımde pazara cekıodu zaten.
sımdııı ben pazartesı gunu gıttım dra ya hanı orda 24 mmlık catlamaya hazır bı yumos vardı. bunu hgs cektırdıgım dr hgs den sonrakı kontrolu yaparken soledı ve sonra konusmamız sırasında cok stres yapıosun seksı cocuk ıcın yapmayın vs gb klasık cumlelerı kurarken stresınden dolayı ben senın bu yumurtanın bıle catlayacagından suphelıyım dedı. aklımın bı kosesıne yer ettı bu cumle bnm. sımdı sızce bu pazartesı 24 mm olan yumos catlamamıs olabılırmı cıdden atesım bunu gosterıo olabılırmı?
bıde ff pazara cektı cızgıyı ama bn pazartesı hala catlamamıs bı yumos oldugunu gordum. ff nıe pazartesıye cektı? yanlısmı yaptı? ffe gore ben su anda dpo 3 deyım ama gercek o dııl. hatta atesıme gore catladıgımı bıle kestıremıorum yanı bnm dpo da belırsız sankı????
karısıkmı anlattım bılmıorum ama nolur bısı dıın bana yaa
folık asıtın saatının hıc bı onemı yok canım. ıstedıgın zaman ver kocana. ehrgun aynı satte olması ııdr tabı ama aksammıs sabahmıs onemlı dııl.
evet ya o topıgı bı okumak lazım.
bu arada alınma sakın emı. ben senı uzmek ıcın solemedım sperm testını sadece bnm durumuma dusmeyın dıe hanıkafamız rahatlasın dıe.
oncelikle o saat mevzusu beni de sinir ediyor
eger wc ihtiyacim olup da 5 bucukta uyanirsam diyelim atesi hemen olcuyorum kalkmadan 36,6
neyse sonra yeniden uyuyorum 6.50 normal saatim ve 36,5 ama tabi ne kadar guvenilir bunu ben de bilmiyorum o yuzden sana net birsey diyemiycem
yumurta boyutu ve ne zaman catlayacagi da supheli ama sen sadece sunu dusun bence
24 mm her an catlamaya hazir bir yumurta ve sen zaten her turlu catladin belki doktordan geldigin gun belki ertesi gun
ama catlamama ihtimalini dusunup de stres yaratma kendine bosu bosuna, doktorun oyle dedi diye oyle olacak diye birsey yok
tabi hem benim doktorum hem senin doktorunun dediklerinden cikaracagimiz birsey varsa o da stres yapmayin lafi..
sen calisma yap bugun de garanti olsun
pkolulara bir sorum olacak kızlar sabah güzel kahvaltı yaptımm suan aclık hissetmiyorum ama elim ayağım zangır zangır titriyorrr glukofen kullanıyorum acaba ondan olabılır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?