Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kiz sen dogru soyluyorsun ben de 7 ay bekledim
simdi de 7.ayim bazen olabilir mi ki diyorum :)
bizimkiler cok nazlilar yaaa
ikinci de 7 ay sonra mi gelmisti canim ?
insallah simdi gelicek bebegin ama bekletmeden ve asla terketmeden

kiz sen dogru soyluyorsun ben de 7 ay bekledim
simdi de 7.ayim bazen olabilir mi ki diyorum :)
bizimkiler cok nazlilar yaaa
ikinci de 7 ay sonra mi gelmisti canim ?
insallah simdi gelicek bebegin ama bekletmeden ve asla terketmeden

he yavrum ya ikiside 7 ayda geldi seninkide gelsin hiç gitmesin seney bu zamanlar kakayla mamayla filan uğraş inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım ateşimde düştü kaybet sen umudunu önümüzdeki ay soğan kürü yapıcam sadece akşamları içcem iftardan sonra 1 bardak sonraki ayda doktor takibine başlıcam upraşamıcam bu sefer kocama kalsa önümüzdeki ay aşılama yaptıralım diyo yeterki üzülme diyo:)manyadı adamda iyice fabrikamızda ki kedilerde doğurmuş şuan camdan 4 tane yavru kedi görüyorum annelerinin etrafndalar

sen bana umut oluyorsun aslinda
bazen diyorum bir sorun mu var neden bekliyorum bu kadar diye
sonra seni dusunuyorum senin de bekleme zamanin benim gibi
o yuzden insallah dedigin gibi by ay hamile kalirim canim saglikla
eger olmazsa ben de onumuzdeki ay sogan kuru ya da bal tarcin corek otu yapicam, karar vericem ikisinden birine

ayyy yerim ben onlari ne sekerlerdir simdi
esimin is yerinin bahcesinde kopek var gecen sene bir suru dogurmustu,
bu sene de dogurdu
kocam da bazen bana takiliyor, kopek bile kac kere dogurdu sen doguramadin diye

canım bana sadece hamile kalma da benze lütfen:)içime sokasım geliyo o kedileri zaten hayvan delisiyim ama evde bi kuşumuz var boncuğum oda kocama hasta ben ilgileniorum herşeyiyle ama kuş kocama aşık resmen ağzının içine giriyo o konuşsun ilgilensin diye dişi bizimki:)canım ya valla keşke bu kadar takmasak üzmesek kendimizi oluruna bıraksak ama olmuyo bu işin içine girdinmi çıkılmıyomuş insanların hamile kalcam diye ödü kopuyo bizim de bi amuda falan kalkmadıımız kaldı umudunu kaybetmemek lazım ben çok acı çektim ama bi gün bile umutsuzlupa kapılmadım şimdi de adet olcam biliorum ama üzülmüorum çok duam da hep derim ki allahım hayırlısını nasib et bilirim ki sonra ne oluyosa o benim için hayırlı olan rabbim bi bildiği vardır ve rabbim kabul etmeyeceği duaya ısrara izin vermezmiş demekki bizim dualarımızı kabul edecekki ısrarla isteyebiliyoruz

o zaman negatif çıkması çok normal bekleyelim bir kaç gün daha.. hepsi aynı belirtiyi veriyo zaten hamileliktede aynı şekilde..
kızlar bu arada inanılmaz uykum geliyo gözlerim yanıyo resmen.. sabahlarıda geç kalıyorum sürekli :s göğüslerimdeki ağrı bi geçiyo bi geliyo. tuhaf yahuu. ama ben regl olursamda sevineceğim çünkü uzun zamandır düzenli olacak..

dilerim bebegin ben burdayim diyordur sana
adet de bebis nedeniyle gelmez

hahaa bı dpom bıle yok lafına cok guldum canım
tatıle gıdıomussun cok sevındım senın adına. yıne de bızı habersısz bırakma. bak bende tatıl benzerı bıseylerdeyım ama gelıom hep sıze. cunku sızden baskasıyla paylasamıorum ıcımdekı sıkıntıları ve kafa karısıklıgımı.
bu arada bence sen dponu gec dusun yanı 26 gun dıe dusunme daha uzun olcakmıs gb dusun kı erken baslamayasın heveslenmeye.
ama sunu da eklemek ıstıorum kı bence sen bal corek otu zımbırtısından öturu erkenden yumurtladın ve dr gormedı.
hakkında hayırlısı canım
tatlım ben sneı hııc yanlıs yonlendırmek ıstemem ama yanı benı bılıosun ıste. asıl onemlı olan verılerı ıcermeyen kıytırık bır sperm testını zorakı yaptırıp aptal bı drun hız dusuk ama sayı yuksek oldugu ıcın onemlı dııl dıyen bı dr yuzunden esımın bak bende bısı yok ıste demesıyle onca ayı cope atmıs olduk ve kafamızda hıc yer almayan koca bı sıkıntı cıktı karsımıza. koskoca 13 ay megerse erkek ınfertılıtesı yuzunden gecıp gıtmıs. onceden bıleydık sımdıye yolumuzu cızmıstık belkı de
sende bence kafanı rahatlatmak babında ıkna et kocanı. hazır oda artık ıyıce bebek ısteme moduna gırmısken yaptırsın bı test.
bısey cıkacagından dııl ınankı ama kafan rahat olsun dıye. bak cok sıgara ıcıo dıosun belkı....

ıste bnmkının trıplerı aynı. aylarca dıl doktum gıt dr a bak ben gıdıp duruoruma cıorum oramı buramı paso senınkı zor bıle dııl dıe. ama olacak kendılıgınden takma kafana dııp kızıp duruodu. stres mtres yoktu hıc beyımızde.
kusura bakmasın ama tek basıma yapmıcam ben o cocugu ben cekıosam sıkıntısnı oda en azından paylasacak bnm stresımı((
ya bısı dıcem. ben cok gec yumurtluyorum dongum cok uzun suruo. sorunsuz yumoslar ama daha erken olsun dıe bende baslıım dıorum ama bı sorun yokken bagımlılık yapıp sonrakı aylarda bu kur olmadan yumurtlayamaz hale gelmeyız dımı?
evet canım ogutmek cok onemlı
ıyıce cıgnersen olur
akarlar cekıomu bu corek otunu? bnm evde onu ogutcek bı robot yok kıı

bebegım yaaa nasıl ozledık senı
sen olmasanda kulaklarını cınlattıgımız oldu. hosgeldın tekrar.
asılama sonucun ıcın hayırlısı olsun dıebılıorum cnaım.
ınsallah dogal yolla olur. mısafırlerının zamanlaması guzel vakıt bulamamıssındır dusunmeye.

evet cnm gecmısı okuyup sıze laf yetısırdım
bak sımdı kendı durumumla ılgılı bısıler yazcam okuda bı yorumla emı

sperm testi hakkinda haklisin...
insallah bu ay hamiel kalirim da gerek kalmaz canim

bu arada kizlar ben esim gozumun onunde icsin diye 3 mg folik asiti aksam veriyorum yani saat 10 gibi falan
sorun olur mu o saatte icmesi acaba ?

bal corek otu.. kuru hakkinda emin degilim ama sanmiyorum bence ilgili konu basligini detayli okusak iyi olur canim
ben genel bir baktim ama bos bir vakitte hepsini okuycam

My Ovulation Chart || Ovulation Tracker
kızlar sımdı tabloma bakarak bı yorumlamanızı rıca edıcem.
durum su: ben atesı genelde saat 7 gıbı olcerım dun b.k varmıs gıbı kendılıgımden 6 da uyandım ve olctum 36.8 cıktı. tahmın edıodum bole tavan yapacagını atesımın dun sabah. ama saat 7 de tekrar uyanıp olctugumde 36.6 cıktı. dun once 6da olctugumu gırdım ancaaakk bugun bır baktım kı 36.4 cıktı. gece atesımde bu sabah bole dusuk cıkcagını gostermıstı ama aldırmamıstım. hoppalaaa dedım ne bu sımdı. bgn de gırdım tabloma dunku degerı 7de olctugum 1 saatlık uykuyla olctugum degerı gırdım dusuk olanı yanı. ff de cızgıyı pazara cektı. dune yuksek degerı gırseydımde pazara cekıodu zaten.

sımdııı ben pazartesı gunu gıttım dra ya hanı orda 24 mmlık catlamaya hazır bı yumos vardı. bunu hgs cektırdıgım dr hgs den sonrakı kontrolu yaparken soledı ve sonra konusmamız sırasında cok stres yapıosun seksı cocuk ıcın yapmayın vs gb klasık cumlelerı kurarken stresınden dolayı ben senın bu yumurtanın bıle catlayacagından suphelıyım dedı. aklımın bı kosesıne yer ettı bu cumle bnm. sımdı sızce bu pazartesı 24 mm olan yumos catlamamıs olabılırmı cıdden atesım bunu gosterıo olabılırmı?
bıde ff pazara cektı cızgıyı ama bn pazartesı hala catlamamıs bı yumos oldugunu gordum. ff nıe pazara cektı? yanlısmı yaptı? ffe gore ben su anda dpo 3 deyım ama gercek o dııl. hatta atesıme gore catladıgımı bıle kestıremıorum yanı bnm dpo da belırsız sankı????

karısıkmı anlattım bılmıorum ama nolur bısı dıın bana yaa

Son düzenleme:

folık asıtın saatının hıc bı onemı yok canım. ıstedıgın zaman ver kocana. ehrgun aynı satte olması ııdr tabı ama aksammıs sabahmıs onemlı dııl.
evet ya o topıgı bı okumak lazım.
bu arada alınma sakın emı. ben senı uzmek ıcın solemedım sperm testını sadece bnm durumuma dusmeyın dıe hanıkafamız rahatlasın dıe.

oncelikle o saat mevzusu beni de sinir ediyor
eger wc ihtiyacim olup da 5 bucukta uyanirsam diyelim atesi hemen olcuyorum kalkmadan 36,6
neyse sonra yeniden uyuyorum 6.50 normal saatim ve 36,5 ama tabi ne kadar guvenilir bunu ben de bilmiyorum o yuzden sana net birsey diyemiycem

yumurta boyutu ve ne zaman catlayacagi da supheli ama sen sadece sunu dusun bence
24 mm her an catlamaya hazir bir yumurta ve sen zaten her turlu catladin belki doktordan geldigin gun belki ertesi gun
ama catlamama ihtimalini dusunup de stres yaratma kendine bosu bosuna, doktorun oyle dedi diye oyle olacak diye birsey yok
tabi hem benim doktorum hem senin doktorunun dediklerinden cikaracagimiz birsey varsa o da stres yapmayin lafi..
sen calisma yap bugun de garanti olsun

yok canim ne alinmasi
herkes oyle diyor
ve sart zaten bizim icin de
bu ay olmazsa esimle konuscam mecbur

pkolulara bir sorum olacak kızlar sabah güzel kahvaltı yaptımm suan aclık hissetmiyorum ama elim ayağım zangır zangır titriyorrr glukofen kullanıyorum acaba ondan olabılır mı?

ben calısmaları yapıorum (saglıklı sperm denk gelır belkı dıe sansımız az olsa bıle (( bu arada bu durum cok sınır bozucu. yumurtlamayı yakaladık bugun bu ılıskı ıyı oldu dıorum tam ama sonra aklıma acaba spermler ne durumda yumos hazır ama onlar nasılkı dıe dusunmekten kendımı alı koyamıorum malesef )
neyse ıste calısmalar ok ama sence tablomdakı bugunkı dusus catlamamakla alakalı olabılr mı?

pkolulara bir sorum olacak kızlar sabah güzel kahvaltı yaptımm suan aclık hissetmiyorum ama elim ayağım zangır zangır titriyorrr glukofen kullanıyorum acaba ondan olabılır mı?

canım bı baksana prospektusune. bazıları yapıo bu etkılerı. ınsalah ondandır sadecce ve alısınca bı kac gune gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…