ben calısmaları yapıorum (saglıklı sperm denk gelır belkı dıe sansımız az olsa bıle(( bu arada bu durum cok sınır bozucu. yumurtlamayı yakaladık bugun bu ılıskı ıyı oldu dıorum tam ama sonra aklıma acaba spermler ne durumda yumos hazır ama onlar nasılkı dıe dusunmekten kendımı alı koyamıorum malesef )
neyse ıste calısmalar ok ama sence tablomdakı bugunkı dusus catlamamakla alakalı olabılr mı?
selam kızlar hayırlı günler herkese.
bir sorum olucak düzenli bir ateş ölçümü yapmıyorum.adetim 28 yada 30 günde oluyor.
son 1 haftadır ölçüyorum 27.ci güne kadar 36.6 çıkıyordu. 28.ci gün 36.1 çıktı adet olucam sanırım dedim ama olmadım bugun 29.cu günüm tekrar 36.6 çıktı.bu düşüş hamileliğe işaret olabilirmi?
bir sorum olucak düzenli bir ateş ölçümü yapmıyorum.adetim 28 yada 30 günde oluyor.
son 1 haftadır ölçüyorum 27.ci güne kadar 36.6 çıkıyordu. 28.ci gün 36.1 çıktı adet olucam sanırım dedim ama olmadım bugun 29.cu günüm tekrar 36.6 çıktı.bu düşüş hamileliğe işaret olabilirmi?
bole belırsız oldugu zamanlarda uzun olan dpo yu beklemek dogru bence. cunku mesela dponun hem 5 hem 8 olma ıhtımalı varsa kendımızı dpo 5e gore ayarlamak lazım kı boşa heveslenmeyelım.
olabilir canim
ama bazen tablolarda catlama sonrasi da 3. gun 4.gun falan dusus olabiliyor oyle bir dusus de olabilir
hersey olabilir canim neden olmasin sadece bir sperme bakiyoruz iste
hersey o bir suru spermin icinden sadece bir tanesine baglibize dusen sadece gerekeni yapmak
ben de dun biraktim ilskiyi ama dun mu catladi benim yumurta diye dusunmeye de basladim aa oncesinde dunya kadar iliski var biri denk gelsin bulussun yaaaa
benim de tablom boyle ama iste net degil malesef
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
adet olmak için söktürücü bişeyler içeyim mi[/QUOTE
sakın merve hanım böyle bir şey yapma
beliki geç yumoş olmuş olabilir.
olabilir isretsen bir test yap
şüphelerin gider.bizleride biligilendirirsen
seviniriz.tbiii hamiş haberine
My Ovulation Chart || Ovulation Tracker
kızlar sımdı tabloma bakarak bı yorumlamanızı rıca edıcem.
durum su: ben atesı genelde saat 7 gıbı olcerım dun b.k varmıs gıbı kendılıgımden 6 da uyandım ve olctum 36.8 cıktı. tahmın edıodum bole tavan yapacagını atesımın dun sabah. ama saat 7 de tekrar uyanıp olctugumde 36.6 cıktı. dun once 6da olctugumu gırdım ancaaakk bugun bır baktım kı 36.4 cıktı. gece atesımde bu sabah bole dusuk cıkcagını gostermıstı ama aldırmamıstım. hoppalaaa dedım ne bu sımdı. bgn de gırdım tabloma dunku degerı 7de olctugum 1 saatlık uykuyla olctugum degerı gırdım dusuk olanı yanı. ff de cızgıyı pazara cektı. dune yuksek degerı gırseydımde pazara cekıodu zaten.
sımdııı ben pazartesı gunu gıttım dra ya hanı orda 24 mmlık catlamaya hazır bı yumos vardı. bunu hgs cektırdıgım dr hgs den sonrakı kontrolu yaparken soledı ve sonra konusmamız sırasında cok stres yapıosun seksı cocuk ıcın yapmayın vs gb klasık cumlelerı kurarken stresınden dolayı ben senın bu yumurtanın bıle catlayacagından suphelıyım dedı. aklımın bı kosesıne yer ettı bu cumle bnm. sımdı sızce bu pazartesı 24 mm olan yumos catlamamıs olabılırmı cıdden atesım bunu gosterıo olabılırmı?
bıde ff pazara cektı cızgıyı ama bn pazartesı hala catlamamıs bı yumos oldugunu gordum. ff nıe pazara cektı? yanlısmı yaptı? ffe gore ben su anda dpo 3 deyım ama gercek o dııl. hatta atesıme gore catladıgımı bıle kestıremıorum yanı bnm dpo da belırsız sankı????
karısıkmı anlattım bılmıorum ama nolur bısı dıın bana yaa
bence de doktora gittiyin gün çatlamışsın zaten sen tatlım,çünki yumurtan çatlamaya hazırmış zaten.benim kuzenim yumurta takipi yaptırıyormuş,doktora gitmiş doktor daha yumurtan çatlamamış demiş, o da sadece o gün korunmasız ilişkiye girmiş(çocuk olamayacağını düşündüyü için) ve o ay hiç beklemediyi halde hamile kaldığını öğrenmiş.doktor da muhtemelen o gün çatladığını söylemiş. yani tatlım bence ve ffye göre,sanırım kızlar da öyle söylemiş sen pazar günü doktora gittiyin gün çatlamışsın kuzum...My Ovulation Chart || Ovulation Tracker
kızlar sımdı tabloma bakarak bı yorumlamanızı rıca edıcem.
durum su: ben atesı genelde saat 7 gıbı olcerım dun b.k varmıs gıbı kendılıgımden 6 da uyandım ve olctum 36.8 cıktı. tahmın edıodum bole tavan yapacagını atesımın dun sabah. ama saat 7 de tekrar uyanıp olctugumde 36.6 cıktı. dun once 6da olctugumu gırdım ancaaakk bugun bır baktım kı 36.4 cıktı. gece atesımde bu sabah bole dusuk cıkcagını gostermıstı ama aldırmamıstım. hoppalaaa dedım ne bu sımdı. bgn de gırdım tabloma dunku degerı 7de olctugum 1 saatlık uykuyla olctugum degerı gırdım dusuk olanı yanı. ff de cızgıyı pazara cektı. dune yuksek degerı gırseydımde pazara cekıodu zaten.
sımdııı ben pazartesı gunu gıttım dra ya hanı orda 24 mmlık catlamaya hazır bı yumos vardı. bunu hgs cektırdıgım dr hgs den sonrakı kontrolu yaparken soledı ve sonra konusmamız sırasında cok stres yapıosun seksı cocuk ıcın yapmayın vs gb klasık cumlelerı kurarken stresınden dolayı ben senın bu yumurtanın bıle catlayacagından suphelıyım dedı. aklımın bı kosesıne yer ettı bu cumle bnm. sımdı sızce bu pazartesı 24 mm olan yumos catlamamıs olabılırmı cıdden atesım bunu gosterıo olabılırmı?
bıde ff pazara cektı cızgıyı ama bn pazartesı hala catlamamıs bı yumos oldugunu gordum. ff nıe pazara cektı? yanlısmı yaptı? ffe gore ben su anda dpo 3 deyım ama gercek o dııl. hatta atesıme gore catladıgımı bıle kestıremıorum yanı bnm dpo da belırsız sankı????
karısıkmı anlattım bılmıorum ama nolur bısı dıın bana yaa
aslında çoğunlukla 27.ci gün adet olurum ama arada saparsa 30 gün olur 30 u geçmedi hiç.daha öncelerde düzenli ölçüm yaptığımda adetten 1 gün önce 36.4 çıkıyordu adet olacağım günde 36.1 çıkardı ve kesin o gün adet olurdum.hayırlısı inşallah.olabilir hamile gibisin atese gore
yarin buyuk gun sanirim 30.gun ogrenmen icin
guzel haberlerle gelirsin umarim
eger hicbir zaman dongun degismiyorsa ve 30 gunden gec adet olmuyorsan bu iyiye isaret
evet canım 1 haftadır sabah 7.30 dil altından ölçüyorum.halsizlik sık idrara çıkma ve midem sanki sıkıntı veriyor ne yanma ne eşkime nede bulantı sadece sıkıyor beni.merhaba selinacım.ben düşündüyümü söyleyim yine kızlar yorum yaparlar.bazen ateş düşmesi yeleşme zamanı ola biliyormuş,tabi ateşini doğru ölçtüysen,yani aynı saatte ve en az 3saatlik uykuyla.peki başka belirtin falan varmı tatlım?
testim var canım ama çok su içiyorum bu yüzdende idrarı tutsam bile faydası olmaz.az sıvı ile tutmak gerekiyor ya idrarı.aslında sabah yapıcaktım ama adet günüm en geç yarın diye yapmadım.yarın sabaha nasip artık.bole belırsız oldugu zamanlarda uzun olan dpo yu beklemek dogru bence. cunku mesela dponun hem 5 hem 8 olma ıhtımalı varsa kendımızı dpo 5e gore ayarlamak lazım kı boşa heveslenmeyelım.
36.1e dusmus olması adetın gelecegıne ısaret derdık eger bgnku ates bole yuksek cıkmasaydı. bgnkı ates de oldukca guzel aslında. 36.1 yerlesme dusudur desek onun ıcınde gec bı tarıh. mmm bılemedım. sanırım beklemek en ıyısı. yarında yuksek cıkarsa bı test patlat derım ben
inşallah canım yarın sabah yaparım artık testi.Rabbim hepimize hayırlı evlat nasib etsin inşallah.adet olmak için söktürücü bişeyler içeyim mi[/QUOTE
sakın merve hanım böyle bir şey yapma
beliki geç yumoş olmuş olabilir.
olabilir isretsen bir test yap
şüphelerin gider.bizleride biligilendirirsen
seviniriz.tbiii hamiş haberine
yardımcı olduğunuz için tşk ederim hepinize.Allah gönlünüze göre versin inşallah.
shnaay dollenme 3,4 gun surup
dollenmenin uzerinden 7 gun sonra yerlesme olabiliyormus
bu durumda yerlesme gec olup, ateste gec bir tarihte dusme olabilir bence
bence de doktora gittiyin gün çatlamışsın zaten sen tatlım,çünki yumurtan çatlamaya hazırmış zaten.benim kuzenim yumurta takipi yaptırıyormuş,doktora gitmiş doktor daha yumurtan çatlamamış demiş, o da sadece o gün korunmasız ilişkiye girmiş(çocuk olamayacağını düşündüyü için) ve o ay hiç beklemediyi halde hamile kaldığını öğrenmiş.doktor da muhtemelen o gün çatladığını söylemiş. yani tatlım bence ve ffye göre,sanırım kızlar da öyle söylemiş sen pazar günü doktora gittiyin gün çatlamışsın kuzum...
vaaaayyyyy
bak bunu bılmıodum beeen
ee o zaman aslında hepımız ıcın dpo bıtımınden 1-2 gun onceye kadar bu ıhtımal var demekkk
dıoruz ya bız kırmızıları gormeden umıdı kesmemek lazım dıe. cunku duusnsende dpo 12-13 gun suruosa dollenme 4 gun surse 7 gunde yerlesme olsa al sana dpo11
ama spermler 2-3 gun yasayabılıo canım o yuzden kuzenın dra gıttıgınde dıılde ertesı gun falan catlamıssa dollenme olmus olabılır bı kac gun yasayan spermlerle.
nuradamla, okkesa, pervane88, SeLiNa23, ZEBEBEK, rezene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?