Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

olabilir canim
ama bazen tablolarda catlama sonrasi da 3. gun 4.gun falan dusus olabiliyor oyle bir dusus de olabilir
hersey olabilir canim neden olmasin sadece bir sperme bakiyoruz iste
hersey o bir suru spermin icinden sadece bir tanesine bagli bize dusen sadece gerekeni yapmak

ben de dun biraktim ilskiyi ama dun mu catladi benim yumurta diye dusunmeye de basladim aa oncesinde dunya kadar iliski var biri denk gelsin bulussun yaaaa
benim de tablom boyle ama iste net degil malesef
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

merhaba kizlar oglen vakti gelmeye basladiniz

ben de yuruyuse cikicam sanirim ev daha sicak ya bunaliyorum disarida az cok ruzgar var
biraz spor olsun hem, hizli adim yuruyus baslasinnnn

selam kızlar hayırlı günler herkese.
bir sorum olucak düzenli bir ateş ölçümü yapmıyorum.adetim 28 yada 30 günde oluyor.
son 1 haftadır ölçüyorum 27.ci güne kadar 36.6 çıkıyordu. 28.ci gün 36.1 çıktı adet olucam sanırım dedim ama olmadım bugun 29.cu günüm tekrar 36.6 çıktı.bu düşüş hamileliğe işaret olabilirmi?

olabilir hamile gibisin atese gore
yarin buyuk gun sanirim 30.gun ogrenmen icin
guzel haberlerle gelirsin umarim

eger hicbir zaman dongun degismiyorsa ve 30 gunden gec adet olmuyorsan bu iyiye isaret

merhaba selinacım.ben düşündüyümü söyleyim yine kızlar yorum yaparlar.bazen ateş düşmesi yeleşme zamanı ola biliyormuş,tabi ateşini doğru ölçtüysen,yani aynı saatte ve en az 3saatlik uykuyla.peki başka belirtin falan varmı tatlım?

bole belırsız oldugu zamanlarda uzun olan dpo yu beklemek dogru bence. cunku mesela dponun hem 5 hem 8 olma ıhtımalı varsa kendımızı dpo 5e gore ayarlamak lazım kı boşa heveslenmeyelım.

36.1e dusmus olması adetın gelecegıne ısaret derdık eger bgnku ates bole yuksek cıkmasaydı. bgnkı ates de oldukca guzel aslında. 36.1 yerlesme dusudur desek onun ıcınde gec bı tarıh. mmm bılemedım. sanırım beklemek en ıyısı. yarında yuksek cıkarsa bı test patlat derım ben

Son düzenleme:
shnaay dollenme 3,4 gun surup
dollenmenin uzerinden 7 gun sonra yerlesme olabiliyormus
bu durumda yerlesme gec olup, ateste gec bir tarihte dusme olabilir bence

kızlarr kendımı alıntıladım. bı bakın benm duruma bakalaımm ne dıceksınız

bence de doktora gittiyin gün çatlamışsın zaten sen tatlım,çünki yumurtan çatlamaya hazırmış zaten.benim kuzenim yumurta takipi yaptırıyormuş,doktora gitmiş doktor daha yumurtan çatlamamış demiş, o da sadece o gün korunmasız ilişkiye girmiş(çocuk olamayacağını düşündüyü için) ve o ay hiç beklemediyi halde hamile kaldığını öğrenmiş.doktor da muhtemelen o gün çatladığını söylemiş. yani tatlım bence ve ffye göre,sanırım kızlar da öyle söylemiş sen pazar günü doktora gittiyin gün çatlamışsın kuzum...

Son düzenleyen: Moderatör:
olabilir hamile gibisin atese gore
yarin buyuk gun sanirim 30.gun ogrenmen icin
guzel haberlerle gelirsin umarim

eger hicbir zaman dongun degismiyorsa ve 30 gunden gec adet olmuyorsan bu iyiye isaret
aslında çoğunlukla 27.ci gün adet olurum ama arada saparsa 30 gün olur 30 u geçmedi hiç.daha öncelerde düzenli ölçüm yaptığımda adetten 1 gün önce 36.4 çıkıyordu adet olacağım günde 36.1 çıkardı ve kesin o gün adet olurdum.hayırlısı inşallah.
evet canım 1 haftadır sabah 7.30 dil altından ölçüyorum.halsizlik sık idrara çıkma ve midem sanki sıkıntı veriyor ne yanma ne eşkime nede bulantı sadece sıkıyor beni.
testim var canım ama çok su içiyorum bu yüzdende idrarı tutsam bile faydası olmaz.az sıvı ile tutmak gerekiyor ya idrarı.aslında sabah yapıcaktım ama adet günüm en geç yarın diye yapmadım.yarın sabaha nasip artık.

evry ve senay tamamen bildiklerimizi
alt üst ettiniz.

şimdi artık ateş yükseldi
yumoş çatladı demicekmiyiz yahu.
bilgileri bir tazeleyelim. şimdi ateş yükseldikten
3 gün sonamı yumoşlar çatlıyor acep.:44:
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bidakka ya bende ff hiç yanılmadı.ama benim dpo14
sürdü.yumoş çatlamasından sonra.buldum demekki
yumoş çatlaması kişiden kişiye değişiyor.

shnaay dollenme 3,4 gun surup
dollenmenin uzerinden 7 gun sonra yerlesme olabiliyormus
bu durumda yerlesme gec olup, ateste gec bir tarihte dusme olabilir bence

vaaaayyyyy
bak bunu bılmıodum beeen
ee o zaman aslında hepımız ıcın dpo bıtımınden 1-2 gun onceye kadar bu ıhtımal var demekkk
dıoruz ya bız kırmızıları gormeden umıdı kesmemek lazım dıe. cunku duusnsende dpo 12-13 gun suruosa dollenme 4 gun surse 7 gunde yerlesme olsa al sana dpo11

ama spermler 2-3 gun yasayabılıo canım o yuzden kuzenın dra gıttıgınde dıılde ertesı gun falan catlamıssa dollenme olmus olabılır bı kac gun yasayan spermlerle.

kızlar tuvalete kalkıp ateş ölme
değerlerin değişmesinden bende şikayetçiyim
bugün 4:35 sabah ezanı okundu.kalyayım namaz kılayım dedim
ateş 36,6. uyudum sabah 07:30 civarı ateş 36,7.
tekrar uyudum saat 09:00 ateş 36,8

tabi ben ilk ölçtüğümü yazdım.

Alinti :

Implantasyon(uterus iç duvarına yerleşme) ovülasyondan sonraki yaklaşık 7-8. günde gerçekleşir. Implantasyon sırasında blastosisti çevreleyen bir dış hücre tabakası trafoblast, ve bir iç hücre tabakası vardır. Trafoblastlardan fetal plasenta oluşur. İç hücre kitlesinden de fetus gelişir. Implantasyon da fertilizasyondan 13-14 gün sonra tamamlanmış olur.

ama spermler 2-3 gun yasayabılıo canım o yuzden kuzenın dra gıttıgınde dıılde ertesı gun falan catlamıssa dollenme olmus olabılır bı kac gun yasayan spermlerle.

kızlar evet kesinlikle ama kesinlikle adet gelmeden umudu kesmemek ve fafenglere devam etmek gerek.bu gün bir şey duydum.bir yakınımın yakını adete 4gün kala düyünü olmuş,ve o ay hamile kalmış.ne güzel ya böğle suprizle karşılaşmak....

okessacım önemli olan ilk ölçtüyün diyil tatlım,her gün aynı saatte ölçtüyündür kuzum.yani her gün aynı saate ölç ve onu baz al.ben günde sadece bir kere ölçüyorum,sabah 6:00da,ve bir daha ölçmüyorum....sizde öyle yapın ki kafanız rahat olsun...tabi wcye kalkma durumuna bir şey diyemiycem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…