Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım tedavini olmandan yana kalbim önce ilacı dene hemn ameliyat deme ne bileyim küçülür inşAllah o arada muhakkak eşinle ilgilen inşAllah düzelicek herşey.senin söylediğin amilyat sonrası gebelik umarım bendede olur herkes söylüyo ama benm sağ sol sıkıntım var umarım fazla gecikmez bebişimde bu mübarek ayda alırız sağlıkla haberini:)

ne mutlu bana canım:)estağfurullah cnm ne sıkması ,evet cnm biz havuç suyunu 1 ay kullandık devam edersen daha da iyi olur ama bizim makinamız yoktu hani şu suyunu çıkaran varya ondan olmadığı için sadece 1 ay kullanabildik hareketlilik için özellikle çok faydalı ,günlük keçiboynuzunu kaşıklasın gece yatmadan aldı benm eşim hem ilacını hemde macunlarını hep gece aldı sebebide çalıştığı için gündüz alamadı ama bence faydalı çünkü uykuda hormanlar çalışıyo diye biliyorum ben iyi yani yatmadan alması.
evet canım fertil pro 2.ay başladı kullanamaya dün bitti ilacı yarın dr kontrolümüz var bakalım ne diyecek devammı ilaca yoksa yetermi?

canım önemli olan macunun içindeki bi kaç madde çakşır kökü,havuç kökü keçi boynuzu tozu vb.bu tür şeyler varsa iyi sperme etki edecek bitkilere bak araştır içindekileri.ha hazır almışssın ha annem gibi hazırlatmışsın fark etmez öenmli olan içeriği,iyi yapmışsınız çok sevindim çakşırın tozu var bizim macunun içinde onun çok faydası varmış cnm suyuda faydalı olcaktır muhakkakk kullanın siz ,ballı karışımı annem görmüş aktarcıda onu al demiş aktarcı öyle 2 tane almış yani 230g Balen Ferfex marka ballı bitkisel karışım buda gece yatmadan alınıyo 2 ay gitti bize.

ilaca gelince canım biz yurt dışındayız biliyorsun belki bu yüzden farklı isimleri bilemiycem bu ilaç varsa orada alın cnm biz neyden fayda gördüğümüzü tam olarak bilemiyoruz çünki hepsini bir kullandık.inşAllah sizde faydasını görürsünüz:)(fertil pro) ilacın içeriği bildiğin bi kaç vitamin var cnm bide 2 tane kimyasal isimli madde var ...

Son düzenleme:
valla ben senın yolundan gıdıcem sekerım bunu bılır bunu solerımm :)

gel canım gel eşimn maşAllah sonuçları düzeldi ,inşAllah bide kendimi düzeltirsem tamam bu iş ,gerçi kendimde maeliyat oldum ama bakalım ne olcak sağdan mı soldan mı gelcek yumurta ,bide ateş ölçüyorum ama ya erken ya geç kalkıyorum hep değişik çıkıyo derece onun için ovu testi yapcam umarım onunda gününü kaçırmam

listeye benide yazınnnnn

bat 27 temmuz.güzel olddu bu liste işi.
yeni bir eteş ölçme topiğimi açsak.
5000 lerdeyiz.

1.everythingwillbegreat......... 26 Temmuz
2.okkesa............................. 27 Temmuz
3.ecrin87............................ 7 Agustos
4.22merve22...................... 16 Agustos

selam kızlarrrr
bugün doktora gittim miniğim maşalahkocaman olmuş
her şey yolunda
2 hafta sonra 2li taramamız var
bir kez daha gördüm ve rahatladım yüzü falan baya belliydii

selam kızlarrrr
bugün doktora gittim miniğim maşalahkocaman olmuş
her şey yolunda
2 hafta sonra 2li taramamız var
bir kez daha gördüm ve rahatladım yüzü falan baya belliydii

canim ya cok sevindim
ne heyecanli anlardir o izlemeler
bebisinin hareketlerini gormek yuzune bakmak
saglikla buyusun bebisin
darisi basimiza

fundaaaa
canım nıe sesın cıkmıo?

canımmm annemler burdaydıya çok bişey yazamadım arada baktım siz ne yazıyonuz diye gittiler bugün kaldım yine kimsesiz gurbet ellerde

listeye katilcak baska yok mu kizlar
bu ara tablo da pek paylasmiyoruz bat da yazmiyoruz
biraz degisiklik olsun topicte

canım bat belli olsa hatta sat belli olsa neyse yaz benide 18 ağustos diye bakam yeşillik olsun

2.okkesa
............................. 27 Temmuz
3.ecrin87
............................ 7 Agustos

4.22merve22
...................... 16 Agustos

5.fundurtan
........................ 18 Agustos

Son düzenleme:

2.okkesa
............................. 27 Temmuz
3.ecrin87
............................ 7 Agustos

4.22merve22
...................... 16 Agustos

5.fundurtan
........................ 18 Agustos

ay bende hıc bılmıyom yaaa
temmuz 30 mu cekıyo kızlar
banada 1 agustos yaz barı sekerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…