Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
every doktor bendekilerin de molluskum olabileceğini düşünüyor. batikonla içindekini çıkar dedi :) ama siz yaktırmıştınız değil mi?

Son düzenleme:

evet canim benim eltim de ameliyattan hemen sonra hamile kaldi yani ilk ayinda oncesinde ameliyat oldu

verecegin karar senin icin en iyisi olsun canim

every doktor bendekilerin de molluskum olabileceğini düşünüyor. batikonla içindekini çıkar dedi :) ama siz yaktırmıştınız değil mi?

yaktirma diyorum ama aslinda dondurma slemiymis o :) duman cikan alet diye ben yakma saniyordum:)

eger oyleyse de sakin takma cok kolay kurtuluyorsun
ama kendin cikarirsan bulasabilir
yani diger bolgelere bulasabiliyor
iy degil bence :44: cunku mikrop yayilabiliyor diye duydum
en guzeli cildiyenin halletmesi
cok da masrafli birsey degil de sonrasinda verdigi ilac var bagisiklik kuvvetlendirici iste o baya pahalli ama islem uygun

ben de bir tane var. onu evde kendim halletmeye çalışayım. bir iğneyi yakarak steril ederim. o bölgeyi de batikonla temizlerim. eğer artarsa tedaviye giderim.

eğer senden bilmeseydim bundan da çok korkabilirdim. neyseki önemsiz bir şey. bu arada bana otellerden geçmiş olabilir çünkü tam tatil dönüşü oldu.

bana da biliyor musun
tatilden donduk gordum
ama onceden var miydi bilmiyorum
esimin bacaklarinda gormustum ama onlar da normal sivilceymis
yani bize de otleden havuzdan havludan gecmis olabilir
molluskumun en belirgin ozelligi buymus

İnşallahh Allahım şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine sevindirir bizleri

daha nereye olgunlasıyo be yavrum. taa pazartesı gunu 24 mm dı. sen dusun artık.
o dııl de ben onumuzdekı ay bal tarcın corek kuru yapayım dıorum. yumoslar bu kdr gec olmasın dıe. acaba o sonradan kıst mıst olustururmu?
Ugurlu gelsin arkadaslar

1.everythingwillbegreat......... 26 Temmuz
2.ecrin87............................ 7 Agustos
3.22merve22...................... 16 Agustos
bısı dıcem
sımdı bu tablo nolcak? yanı her gun bırılerı bunu mu yayınlayacak?

en dogru kararı kendın verırsın yıne de canım ama forumlarda ne dıolar kıst amelıyatı olanlar falan bı arastr ıstersen.
kac ay kullanman gerekıomus doum kontrol hapını?

evet canim
boyle liste yapalim
herkes batini soylesin hem takip etmis oluruz boylece
ama liste isinden anlayan biri varsa gonullu soylesin bize

hadı hayırlısı canım benım yaaa inş.denk gelir :)

günaydın tatlım maşallah çok iyi görünüyor.. Sonuçları artırmak için bir şey yaptınız mı?

selam kızlar yazarım tabiki de :)
merhaba canım bizimde sayımız fazlaydı şimdi düştü iyi oldu sanırım ;
1.eşim ilk testini öğrendğinde havuç suyu içti 1 ay günde bir bardak günlük taze sıkım.
2.fertil pro diye bir kapsül yazdı dr 2.ay kullanmaya başladı eşim.bu arada ben anneme anlattım oda bize şunları yolladı:
3.Balen marka Ferfex ballı bitkisel karışım diye aktarcılarda satılıyo annem 2 kutu aldı 230 g 2 ay gitti bize.
4.bide annem tv den ,ben internetten aldığım bilgilerle bi macun yaptırdık annem aktarcıya gidip hepsini çektirip içine bal kattırdı içinde;(hatırladığım kadarıyla)keçi boynuzu tozu ,turp kökü,şalgam kökü,havuç kökü,çakşır otu tozu,çörek otu,tarçın ,vb.bi çok şey vardı ben internette topladım bunları eski osmanlı macunları diye yazdım içinde baya ot falan var canm annemle benm topladığımz tüm otları çektirip karıştırttı bize yolladı.şükür şimdi sanırım düzeldi yarın dr söylüycek bize ne olduğunu inşAllah sizinde sonuçlarınız düzelir en kısa zamanda.
5.keçi boynuzu pekmezi kullandık ,kürünü değil.

efesude
bir de bu kürleri hiç durmadan mı kullanmak gerekiyo sonuçta içinde hep bitkisel şeyler var bi süre sonra karaciğere zarar vermesin

efesude
bir de bu kürleri hiç durmadan mı kullanmak gerekiyo sonuçta içinde hep bitkisel şeyler var bi süre sonra karaciğere zarar vermesin

ya karanfilce sinir etti beni bu özel mesaj yeri neymişte 10 dk bir yazabilirmişim .sana keçi boynuzu pekmezi yazamayı unuttum canım biz kürünü kullanmadık pekmezini yedi eşim kaşık kaşık.valla canım benm eşim 5 aydır durmadan kullanıyo Allah korusun bişey olmaz herhalde korktum şimdi sen böyle söyleyince ben bunu bir araştırıyım ...birde 3 ayda bir spermiyogram yapılmalıymış tabi tedavi amaçlı bişey kullanıyorsanız .bide maşAllah benm eşim hemn kendini topladı yediremedi sanırım hemen düzelmek istedi belkide psikolojide çok önemli bilemiyorum,tedavi için beni hiç zorlamadı eşim Allah razı olsun ondan kendi randevusunu alır gider verir testini

umarım sizinde değerleriniz en kısa zamanda düzelir canım inşAllah kabe dönüşü güzel haberlerini verirsin bizlere artıkın yada gitmeden hiç belli olmaz:)

bu arada benim için iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun destek oluyorsunuz burda bana gerçi hepimiz birbirimize oluyoruz kimin morali bozuk olsa toplamaya çalışıyoruz burada çok güzel bir bağ bu ,birbirimizi hiç tanımıyoruz ama hiç kimseye açamadığımız konuları burda rahatça paylaşıyoruz...
Sizi seviyorum kk arkadaşlarım benim

en kısa zamanda hepimiz hamilelik haberlerini paylaşırız inşAllah

bu arada yarın dr randevusu var bakalım ne diycek umarım moralimi bozcak bişeyler söylemez.eğer moralim bozuk gelirsem kusura bakmayın kızlar

en dogru kararı kendın verırsın yıne de canım ama forumlarda ne dıolar kıst amelıyatı olanlar falan bı arastr ıstersen.
kac ay kullanman gerekıomus doum kontrol hapını?

ameliyattan sonra gebe kalan çok. zaten büyük ihtimalle tekrarlıyor ama en azından o arada hamile kalabiliyorsun. ilaçla pek küçülten duymadım ama gittiğim kişi de prof. küçülür diyor. sanırım deneyeceğim bunu. hem 2-3 ay kafamı dinlerim. belli bir süre söylemedi ama 3 ayda fayda görmezsem ben zaten bırakırım. bu arada da eşimin morfoloji sorununu çözeriz.

ilaç alırsam yinede sizin heycanınızı paylaşmak için gelirim :)

bunlar belki kür değil ama ben bunlarında etkisinin olduğunu düşünüyorum ,biz eşimn ilk sonucunu aldığımızda şunlara yöneldik;
bol yeşillekli salata,balık, kırmızı et,sürekli sebze yemekleri ,pirinç pilavı yerine bulgur pilavı,evden eksik olmayan ceviz ,fındık,badem ,incir yedirdim hep,kızartma ve makarnayı pek kullanmıyorum ne zamandır belki 2 ayda bir yapıyorum ,yemekleri az yağlı yapıyorum ne bileyim .sürekli tükettiğimz sebzeler;brokoli ,karnıbahar ,ıspanak,bamya,kabak,yeşil fasulye genelde bu tarz yiyoruz Türkiyede daha farklıydı tabi bide antepliyiz biz mutfağımız baya geniştir hep böyle ağır yemekler yapılır amaben daha çok sağlıklı yemek tercih ediyorum :)belki yardımı olur bunlarında,et köfte falan yapıp yedirin kızlar:)

efesude oncelıkle sunu solıım hemen esıme okudum yazdıklarını
ve ınanılmaz umut oldu bızeee cok mutluyum su anda.
ama tum detayları ogren dedı esım. senı bıraz sıkcam belkı amaaa
sımdı havuc kurunu sadece 1 ay mı yaptınız?
fertıl proyu 2. aydan bugune kdr hergun mu aldı?
bızde evelı gun bı aktardan bı osmanlı macunu aldık hazır. caksır suyu aldık bırde sulandırıp ıcecek.
ayrıca son 1 haftadır kecı boynuzu pekmezı kullanıoz.
sızden eksıgımız havuc kullanmadık bırde ballı karısım yok bıde dr bıze proxeed plus yazmıs ama almadık

aslında cok mantıklı bılıomusun.
cunku zaten eslerımızde kı morfolojı sıkıntısı cozulmesı gereken bısı ve onunda zamana ıhtıyacı var
sımdı sen 2-3 ay ılac kullansan bu aradada bak efesudenın harıka duzelmelerı var onun yaptıklasrını uygulasan kafanda bu arada cok super dınlenmıs olur.
sonrada gelsın bebıııklerrr

valla ben senın yolundan gıdıcem sekerım bunu bılır bunu solerımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…