Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kızlarrrr
bugün doktora gittim miniğim maşalahkocaman olmuş
her şey yolunda
2 hafta sonra 2li taramamız var
bir kez daha gördüm ve rahatladım yüzü falan baya belliydii

deryosummmm
massallah kuzuma buyumus demek
darısı bızlere ıns

efesude masallah senin kocana
her sozunu dinlemis ne yaparsan evet demis
ne guzel gercekten taktir ettim
teşekkür ederim cnm :) gerçekten öyle kocama maşAllah:)
kaynanamla konusuyorum
ne zaman bana 'bebek' diye soracak diye bekliyorum :)
ah canım ahh :)bende öyleyim konuşurken acaba nasıl sorcak bu sefer diye yada görümcelerim...aman takmamak lazım canım yoksa olan bize olcak...
selammm canım naberrr
iyiylik cnm ne olsun seni görmüştüm bi yazayım dedim ama sen geçmişe bakıyodun sanırım ...benmde yarın dr var bakalım ne diyecek umarım moralimi bozcak şeyler söylemez:)senden naber canım.bu arada eşimin sonuçlarını aldık maşAllah oda pek bi güzel :)inşAllah sonuda sağlıklı bebek olur
listeye katilcak baska yok mu kizlar
bu ara tablo da pek paylasmiyoruz bat da yazmiyoruz
biraz degisiklik olsun topicte

ben varım ama benm bat biraz uzak 6 ağustos cnm ..tablom karman çorman biraz düzelsinde atarım buraya

günaydın kızlarr :) beni bazılarınız hatırlar önceden ateş ölçüyordum bende ama bi ay ateşim tavan yapmıştı hiç düşmedi ama ben yinede adet oldum

bu duruma çok üzüldüm o yüzden psikolojimide bpzdugu için bırakmıştım ölçmeyi..ama bu ay tekrar ölçmek istiyorum..

dün ve bu sabah ölçüyüm dedim ama unuttuğum için hemen tuvalete gidiyorum ve gelince ölçüyorum bu kabul edilmez heralde değilmi?

bu arada bi kalkıp tekrar gelince ateş yüksekmü çıkar yoksa düşükmü acaba kızlar ?

senaaaayyy ordamısın
kuzum selaaam
gece ben cıkmısım sen yazmıssın heralde
naber nasıl gıdıo tatıl? bız evelı aksam bozcaada da gunesın batısını ızleyelım derken sevgılı sıvrıler tarafından hucuma ugradık
butun bacaklarım sıs cok fena vallaa
ben arada goruorum senı ama hıc yazmıodun
genelde ole kalkıp olcunce yuksek cıkar bnm. atesı hıc kalkmadan olcmek lazım. bazal vucut ısısına gore yapıoruz yanı tabloları.

yanı 3 saatlık uyku dıoruz genelde ammmaaaa 2 saatlık uykuyla olculunce de sendekı gıbı bu kadar buyuk bı degısıklık olacagını sanmıorum.
bence atesın bebısın habercısı olabılır. masallaah
ne zaman beklıosun adetını? dpo 14 de bu atess 10 numaraa

My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
nazlı atesım sonunda yukseldı bayanlar. ff cızgıyı yıne 15. gune cektı. sayet benım gercek catlama tarıhım 15. gun dıılse bugun ıse ne dun ne de ondan oncekı gun ılıskı yok. sıkıntı cekıoruz malesef bu konuda. ben fena kuruyum nedense. hıc olmazdı aslında bole bısı ama
sonuc olarak zaten umıdım yoktu bu aydan
sımdı de ılıskı yoksunnlugu sebebıyle obur aya kaldı bızım umutlar

ben arada goruorum senı ama hıc yazmıodun
genelde ole kalkıp olcunce yuksek cıkar bnm. atesı hıc kalkmadan olcmek lazım. bazal vucut ısısına gore yapıoruz yanı tabloları.

evet canım hala takip ediyorum siteyi ama yazmıyorum çünkü ateşölçmek benim psikolojimi çok bozmuştu..dediğim gibi en son ateşim hergün yükseldi yükseldi adet oldum ve adet olduktan sonrada düşmedi..bende kendi sağlığım için bıraktım ateş ölçmeyi..

biliyorum hiç kımıldamadan önce ölçmem gerekiyo ama öyle alışmışımki rahata taaa kalkıyom geliyom tekrar yatınca aklıma geliyo

bugün 12.günüm umarım yarın unutmamda ölçebilirim..bu ölçtüklerimi hiç yazmıyım o zaman

canım tabloya göre bugün yarın ama benim normal günüm 32 ya da 33 .. pazara kadar bekleyeceğim.. pek umudum yok amaaa :)

12. gün.. aslında yumurtlamaya oldukca yakınsın. keske dogru olcumler yapabılseydınde ff yumurtlama gununu tam yakalayabılseydı.
sımdı 14. gun falan yumurtlarsan sadece 13 ve 14. gun atesıne bakarak ff nasıl karar verır cızgıyı cekecegı yere bılemedım.
ama sen yıne de not et ateslerını yrn da basla dogru olcmeye
bakalım nasıl oalacak.

olsun cıcım
bugunlerdekı ates cok muhım dııl zaten. ama ıstersen bgnkını kaydetme bos kalsın.

canım kaan aydos bize tüp isterseniz burda hastanede ücretsiz yaptırırız demişti bilgin olsun

hemşeriyiz canım ozaman bizde antepliyiz

bence ateşin doğru.hep kendimden örnek veriyorum
ama gece 2:30 kalktım ateş 36,7 idi
yattım 2 saatlik uyku ateş yine aynı.bence ateşin süper
evde test varsa yapmayı düşünebilirsin.

valla kuzum allahtan ümit kesilmez.
olurmu olur.hem buaralar kafanızı boşaltmanız lazım
siz tatilin keyfini çıkarın

Gunaydin kizlar

tablodakinin dogru olmasini dilerim canim durumun benim durumum gibi aslinda biliyor musun
tabloda farkli doktorun dedigi farkli
insallah bir sperm olsun kalmis yasamis olur bir umutsuz oldugun anda yuzun guler canim

canim onemli degil bugunku yukselis biliyorsun
ama bunu yazinca ileride catlama gununu tespitte zorlanirsin o da var
bence dunku atesini yaz bugun icin de ileride yumurtlama gunlerinde etkisi olmasin bu yuksek atesin

sen hamis olabilirsin kizates superrrr yaaa
umarim dis etkenlerle ilgisi yoktur bebis kaynaklidir
terlemek etkilemez sanmiyorum
su icinde uyandigim gunler oluyor ama ates ayni

merhaba canim hatirliyorum seni
ates yaniltiyor senin tablonda
bak ben kendimden ornek vereyim
sabah uyandim 36,5 bazal vucut isim.
sonra kalktim esimi yolcu ettim 10 dk falan ayaktaydim diyelim
geri yattim 36,0 ates
benim acayip dusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…