canım benide eklermisin lısteye 25 temmuz .şimdiden teşekkuerlerlisteye katilcak baska yok mu kizlar
bu ara tablo da pek paylasmiyoruz bat da yazmiyoruz
biraz degisiklik olsun topicte
selam kızlarrrr
bugün doktora gittim miniğim maşalahkocaman olmuş
her şey yolunda
2 hafta sonra 2li taramamız var
bir kez daha gördüm ve rahatladım yüzü falan baya belliydii
Aynuşum nasılsın canım .napıyorsun.adetmi oldun canım.özledim kız senibenim de akıntım aynen öğle işte,sen anlattığın gibi.fakat aradan kahverengi kılcal damar gibi şeylerde gördüm.ben de soğan kürü kullanıyorum,bu gün 3cü günüm....
teşekkür ederim cnm :) gerçekten öyle kocama maşAllahefesudemasallah senin kocana
her sozunu dinlemis ne yaparsan evet demis
ne guzel gercekten taktir ettim
ah canım ahh :)bende öyleyim konuşurken acaba nasıl sorcak bu sefer diye yada görümcelerim...aman takmamak lazım canım yoksa olan bize olcak...kaynanamla konusuyorum
ne zaman bana 'bebek' diye soracak diye bekliyorum :)
iyiylik cnm ne olsun seni görmüştüm bi yazayım dedim ama sen geçmişe bakıyodun sanırım ...benmde yarın dr var bakalım ne diyecek umarım moralimi bozcak şeyler söylemez:)senden naber canım.bu arada eşimin sonuçlarını aldık maşAllah oda pek bi güzelselammm canım naberrr
listeye katilcak baska yok mu kizlar
bu ara tablo da pek paylasmiyoruz bat da yazmiyoruz
biraz degisiklik olsun topicte
kuzum selaaamsenaaaayyy ordamısın
ben arada goruorum senı ama hıc yazmıodungünaydın kızlarr :) beni bazılarınız hatırlar önceden ateş ölçüyordum bende ama bi ay ateşim tavan yapmıştı hiç düşmedi ama ben yinede adet oldum
bu duruma çok üzüldüm o yüzden psikolojimide bpzdugu için bırakmıştım ölçmeyi..ama bu ay tekrar ölçmek istiyorum..
dün ve bu sabah ölçüyüm dedim ama unuttuğum için hemen tuvalete gidiyorum ve gelince ölçüyorumbu kabul edilmez heralde değilmi?
bu arada bi kalkıp tekrar gelince ateş yüksekmü çıkar yoksa düşükmü acaba kızlar ?
3e164c Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar, ben bu tabloya inanmıyorum yahuu.. ateşe bi bakar mısınız? :) ama 4 de yattım 6 da kalkıp ölçtüm bide ateş basıyodu ondan olmuş olabilir mi yükseliş..
ben arada goruorum senı ama hıc yazmıodun
genelde ole kalkıp olcunce yuksek cıkar bnm. atesı hıc kalkmadan olcmek lazım. bazal vucut ısısına gore yapıoruz yanı tabloları.
kuzum selaaam
gece ben cıkmısım sen yazmıssın heralde
naber nasıl gıdıo tatıl? bız evelı aksam bozcaada da gunesın batısını ızleyelım derken sevgılı sıvrıler tarafından hucuma ugradık
butun bacaklarım sıs cok fena vallaa
ben arada goruorum senı ama hıc yazmıodun
genelde ole kalkıp olcunce yuksek cıkar bnm. atesı hıc kalkmadan olcmek lazım. bazal vucut ısısına gore yapıoruz yanı tabloları.
yanı 3 saatlık uyku dıoruz genelde ammmaaaa 2 saatlık uykuyla olculunce de sendekı gıbı bu kadar buyuk bı degısıklık olacagını sanmıorum.
bence atesın bebısın habercısı olabılır. masallaah
ne zaman beklıosun adetını? dpo 14 de bu atess 10 numaraa
12. gün.. aslında yumurtlamaya oldukca yakınsın. keske dogru olcumler yapabılseydınde ff yumurtlama gununu tam yakalayabılseydı.evet canım hala takip ediyorum siteyi ama yazmıyorum çünkü ateşölçmek benim psikolojimi çok bozmuştu..dediğim gibi en son ateşim hergün yükseldi yükseldi adet oldum ve adet olduktan sonrada düşmedi..bende kendi sağlığım için bıraktım ateş ölçmeyi..
biliyorum hiç kımıldamadan önce ölçmem gerekiyo ama öyle alışmışımki rahata taaa kalkıyom geliyom tekrar yatınca aklıma geliyo
bugün 12.günüm umarım yarın unutmamda ölçebilirim..bu ölçtüklerimi hiç yazmıyım o zaman
günaydın kızlar hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum gece 4de yattım sabah 06:15 gibi wc kalktım çok su içmişytim yatarken yattım tekrar 07:30 kalktım ve ateşimi ölçtüm yüksek çıktı
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım tabloya göre bugün yarın ama benim normal günüm 32 ya da 33 .. pazara kadar bekleyeceğim.. pek umudum yok amaaa :)
benim burdan gözlemlediğim kadarıyla herkesin yumurtası farklı büyüklükte çatlıyor
bilmiyorum doktora sormadım daha doğrusu soramadım bi türlü ulaşamadım. ama burda kullananlar korunmak gerekmediğini söyledi.
sanırım yüksek progesteron içerikli bi hap.
ama ben kafaya takmıyorum. taaa rahmimin içine konulmuş spermler yine de tutmadı. ben bizim tüp bebek haricinde olmayacağını biliyor ve görüyorum canım.Allah isterse herşey olur o ayrı.. o yüzden bi karar aldım önce umre sonrasında meşhur bi ürolog var ondan randevu alıcam tedaviye başlıycaz. seneye nisan ayına kadar müsade vericem tedaviye. oldu oldu olmadı Allah izin verirse tüp bebeğe başlıycam.
ama bunca borcun içinde para da biriktirebilmem lazım inşallah Allahım bi kapı açar.
bunlar belki kür değil ama ben bunlarında etkisinin olduğunu düşünüyorum ,biz eşimn ilk sonucunu aldığımızda şunlara yöneldik;
bol yeşillekli salata,balık, kırmızı et,sürekli sebze yemekleri ,pirinç pilavı yerine bulgur pilavı,evden eksik olmayan ceviz ,fındık,badem ,incir yedirdim hep,kızartma ve makarnayı pek kullanmıyorum ne zamandır belki 2 ayda bir yapıyorum ,yemekleri az yağlı yapıyorum ne bileyim .sürekli tükettiğimz sebzeler;brokoli ,karnıbahar ,ıspanak,bamya,kabak,yeşil fasulye genelde bu tarz yiyoruz Türkiyede daha farklıydı tabi bide antepliyiz biz mutfağımız baya geniştir hep böyle ağır yemekler yapılır amaben daha çok sağlıklı yemek tercih ediyorum :)belki yardımı olur bunlarında,et köfte falan yapıp yedirin kızlar:)
bence yıne deee cok umut vaadedıyo tablon canım
masallaaah dıyelım
3e164c Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar, ben bu tabloya inanmıyorum yahuu.. ateşe bi bakar mısınız? :) ama 4 de yattım 6 da kalkıp ölçtüm bide ateş basıyodu ondan olmuş olabilir mi yükseliş..
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
nazlı atesım sonunda yukseldı bayanlar. ff cızgıyı yıne 15. gune cektı. sayet benım gercek catlama tarıhım 15. gun dıılse bugun ıse ne dun ne de ondan oncekı gun ılıskı yok. sıkıntı cekıoruz malesef bu konuda. ben fena kuruyum nedense. hıc olmazdı aslında bole bısı ama
sonuc olarak zaten umıdım yoktu bu aydan
sımdı de ılıskı yoksunnlugu sebebıyle obur aya kaldı bızım umutlar
tablodakinin dogru olmasini dilerim canim durumun benim durumum gibi aslinda biliyor musunMy Ovulation Chart || Ovulation Calendar
nazlı atesım sonunda yukseldı bayanlar. ff cızgıyı yıne 15. gune cektı. sayet benım gercek catlama tarıhım 15. gun dıılse bugun ıse ne dun ne de ondan oncekı gun ılıskı yok. sıkıntı cekıoruz malesef bu konuda. ben fena kuruyum nedense. hıc olmazdı aslında bole bısı ama
sonuc olarak zaten umıdım yoktu bu aydan
sımdı de ılıskı yoksunnlugu sebebıyle obur aya kaldı bızım umutlar
canim onemli degil bugunku yukselis biliyorsungünaydın kızlar hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum gece 4de yattım sabah 06:15 gibi wc kalktım çok su içmişytim yatarken yattım tekrar 07:30 kalktım ve ateşimi ölçtüm yüksek çıktı
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sen hamis olabilirsin kiz3e164c Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlarr :) beni bazılarınız hatırlar önceden ateş ölçüyordum bende ama bi ay ateşim tavan yapmıştı hiç düşmedi ama ben yinede adet oldum
bu duruma çok üzüldüm o yüzden psikolojimide bpzdugu için bırakmıştım ölçmeyi..ama bu ay tekrar ölçmek istiyorum..
dün ve bu sabah ölçüyüm dedim ama unuttuğum için hemen tuvalete gidiyorum ve gelince ölçüyorumbu kabul edilmez heralde değilmi?
bu arada bi kalkıp tekrar gelince ateş yüksekmü çıkar yoksa düşükmü acaba kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?