Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bakalim canim bu ay hamile kalamazsam bir dahaki ay bende yapicam bu kuru
ben sabah olcmenden yanayim ateslerini
sabah da belirgin oluyor bazal ates sabah 6-8 arasi diye biliyorum
bu kürün linki var mı every? ben soğan kürünü bliyodum ama midem sorunlu onu yapamam, bu içerik itibari ile güzel görünüyor

bu kürün linki var mı every? ben soğan kürünü bliyodum ama midem sorunlu onu yapamam, bu içerik itibari ile güzel görünüyor

bu kürün belirli ölçüleri yok, rastgele karıştırıyosun ama sanırım 10yemek kaşığı bal, 10 tatlı kaşığı tarçın, 10 çay kaşığın çekilmiş çörek otu... adetin 2.günü başlayıp 12.gün bırakıyosun... ben erken yumurtlamamıştım ama çok yumurtlamıştım kullandığım ay

kızlar beni yakında topikten kovacaksınız, iyice uğramaz oldum buralara
toparlanmaya, biraz bebek muhabbetinden uzak kalmaya ihtiyacım vardı...
artık toparlandım iyiyim çok şükür kanamam da tamamen bitti...
hamile kalmadan önce doktorun verdiği fitillere başladım...
bir an önce ilk adetimin gelmesini bekliyorum ki bi dahaki ay çalışmaya başlayayım diye
önümüzdeki hafta yumurtlama haftam, bekliyorum...

siz de durumlar nasıl?
gördüğüm kadarıyla yeni arkadaşlar var, hoş gelmişler...
every tablon güzel diyolar canım, bi koy merak ettim
şenay çatlatma iğnesi olmuş, beklemede...
bahardan haber var mı, epeydir yoktu ortada, merak ediyorum onu...

sen nasilsin yesim ?
ne yapiyorsun ?
zaten yollamissin canim gordum
bu da benim tablom:
http://www.fertilityfriend.com/home/382aa4

Son düzenleme:

sen nasilsin yesim ?
ne yapiyorsun ?
zaten yollamissin canim gordum
bu da benim tablom:
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

iyiyim canım ya toparlandım baya iyiyim yani
asker gibi şafak sayıyorum
haftaya yumurtlamam lazım 3 hafta içinde sahalara dönerim diyorum
ateş ölçmeye devam ediyorum ama
yumurtlama günüm şaşıyo mu falan diye bakma amaçlı

senin tablo çok güzel gidiyo
aman diyim bu ay aceleci davranıp erken test yapma, 5-6gün daha bekle nolur...
inşallah bu ay güler yüzün, halayının başında olmak istiyorum

canım çok geçmiş olsunn toparlanmana sevindim gel burda muhabbet güzel rahatlarsın :) inş.hemen hamıle kalırsın :))

benim bugun adetımın 6günü bu akşam bende yapcam bakalım inş. yumurtlarım bu ayy :))

sağol, ben de baktım diğerlerine sabah akşam yeniyormuş ama miktarı göremedim, biliyor musun ne kadar yemek gerekiyormuş?

canım geldim buralardayım ama yinede çok sık gelemiyorum.misafirlerim var.
geçenlerde sana yazdım topikte ama sanırım arada kaynadı.
çok üzüldüm canım allah birdaha yaşatmadan bebişini versin sana inşallah.
ama maşallah bende seni toparlanmış gördüm.
unutma her şey güzel olacak.

ama bi keresinde olmamıştı hatırlasana
doktor bi yumurtn çatlamış filan dedi mi zannedersem onlar anlıyor yine de rahmin durumundan.

dogru diyorsun bir ay degisik bir durum vardi galiba.
yok demedi, sadece ovulayson birkac gun surebilir, bak burda buyuk bir yumurtan var onumuzdeki 3 gun onemli gunler dedi.
zaten ben de anlamiyorum bu isten 16 mmydi sadece ama benim yumurtalar cok buyumuyor mu artik neyse hicbir sey anlamadim
doktor gorebilirdi yani di mi oncesinde bir yumurta olmus olsa?
kismet artik ya ben sonucta bunlari dusunmeyeyeim ve 34 gun bekleyeyeyim atesten anlariz zaten

benim yumurtlamadığım ay da doktor yumurtalara baktıktan sonra rahmime baktı ve evet yumurtan olmamış dedi.işte bu vakitte gitmek kafa karıştırıcı en ideal 12. gün gitmek kaç yumurtan var bilmek.
doktor belki 26 demiştir canım yabancı dil ya belki yanlış anlamışsındır. bana 16 mm lik yumurta 1 gün sonra çatlayacak gibi gelmedi baharın 17 mm lik yumurtası bile çatlatma iğnesine rağmen kaç gün sonra çatladı.

bahar ve yeşim hoşgeldiniz kızlar

hoşbulduk canımmm nasılsınnn sanada yazdım geçen sende görmedin sanırım
sonumuz hüsran oldu inşallah bu ay normal yolla gelsin bebişlerimiz bi daha aşılama düşünüyormusun.
evet benim 17mmlik yumoş iğneden 3 4gün sonra çatladı.bence zaten o boyuttaki yumoş kaliteli olmuyor.
en az 19 20lerde olmalı bence.

hepinize hayırlı ramazanlar canlarım ilk iftar davetimi bugün veriyorum Allah kabul etsin hazırlık yapacağım da beni de ekleyin listenize 11 ağustos beklenmeyen adet tarihim inş. bu ay yüzümüz güler çifte bayram yaşarız birlikte :) AMİİİNMNN

yok canım görmedim 2 haftadır evimde değilim doğru düzgün geçmişi kaçırttım hep.
yok canım hüsran oldu deme nasip öyleymiş. hayırlısı Allah tan. arka planda neler işliyor bilmiyoruz hiç..
şu an için düşünmüyorum canım. 1 yıl bekleyip tüpe geçmeyi düşünüyorum. tabi tüpten önce ürologa gitcez. kaan aydos varmış onda tedavi olalım diyorum. zaten bi sorunumuz var bir de tedavisiz tüpe dalarsak sonucu iyice kötü olmasın diye düşünüyorum.
bence senin yumurtan 19 20 lere geldi öyle çatladı zaten. değilse iğneyle de olsa çatlamazdı. o 3-4 günde büyüdü bence.
çünkü benim 25 lik yumurtam iğnesiz iki gün sonra çatlamıştı bu da iğneli aşağı yukarı aynı zamanda çatadı.

Allah kabul etsin canım. ben de gelebilirim bak iftara en nihayetinde aynı şehirdeyiz çıkar gelirim bak

sağolasın canım benim gel ayıpsın ya :)

evet canım hayırlısı buymuş demekki
peki senin adetin nasıl oldu benimki sadece 1gün baya baya geldi ertesi gün leke leke
3.günde aynı şekilde leke ve akşamına bitti.ben kistten şüpheleniyorum açıkçası.
aama doktora falan gitmedim gitmiycemde.
sizin en azından sorun ne belli canım ona yönelik tedavilere başlarsın
benim durumum daha vahim sorun ne onu bile bilmiyorum
tabi inşallah sorun yoktur ve hayırlı zamanda gelsin bebişler.

sorunumuz ne belli ama canım çok da tedavisi mümkün olan bişey değil millete ne iyi geldiyse hepsini yaptım kaç yüz milyonluk ilaç kullandık. ama bizde yine sayı arttı hız düştü.
normal adet oldum canım ben. sadece ateşim adet olacağım gün düştü.
10 gün sürdü çoğunlukla olduğu gibi :111:
senin de eninde sonunda gelecek bebiş bak yazıyorum buraya:126:
sağolasın canım benim gel ayıpsın ya :)

neler yaptın de bakalım
ben akşama sadece hoşaf yaptım şaka gibi oysa halsizleşmeden hepsini yapayım diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…