yapamadım ya laa...
1.Sevgimelegim................... 25 Temmuz
2.everythingwillbegreat........ 26 Temmuz
3.okkesa........................... 27 Temmuz
4.shnaay............................31 Temmuz
5.yokh...............................1 Agustos
6.efesude...........................6 Agustos
7.ecrin87............................7 Agustos
8.RomaRoma........................8 Agustos
9.Olimbera...........................8 Agustos
10.pervane88........................11 Agustos
11.22merve22......................16 Agustos
12.fundurtan........................18 Agustos
yapamadım ya laa...
...............................................
canım sana bısı sorcam
sımdı benım tablom pazaru gosterıo catlamıs olarak bu ok!
ama atesımın yukselıısı yanı tavan yapısı bugun oldu ancaa
bırde ff pazarı gosterdıgı halde dr pazartesı daha catlamamıs 24 mm catlamak uzere demıstı
sımdı ben pazardan once ve o gun akıntılydım egg whıte creamy stıck falan gordum hepsını
ama su 2-3 gundur fena kuruyum.
eger ben cıdden bgn kı atesımı dusunerek bugun catladıysam
catlama gununde bu kadar kuru olunurmu?
yoksaa ff dogruyu soluyorda ben aslında pazaar-pazartesı falan mı catladım
Merhaba arkadaslar , sanirim burasi dogru yer sorum icin, arkadaslar adetime 2gun var, dun test yapdim,silikde olsa bi seyler cikmisdi, bende bu sabah vucut isimi olcdum, 36.5 den 37 ye cikdi, ama duyduguma gore hamileysem eyer 37 uzeri olmasi gerekiyormus, yani 37.1 falan..bende 37 tam sinirda..hamile deyilmoiyimm sizcee?
Merhaba arkadaslar , sanirim burasi dogru yer sorum icin, arkadaslar adetime 2gun var, dun test yapdim,silikde olsa bi seyler cikmisdi, bende bu sabah vucut isimi olcdum, 36.5 den 37 ye cikdi, ama duyduguma gore hamileysem eyer 37 uzeri olmasi gerekiyormus, yani 37.1 falan..bende 37 tam sinirda..hamile deyilmoiyimm sizcee?
1.Sevgimelegim................... 25 Temmuz
2.everythingwillbegreat........ 26 Temmuz
3.okkesa........................... 27 Temmuz 3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
4.shnaay............................31 Temmuz
5.yokh...............................1 Agustos
6.efesude...........................6 Agustos
7.ecrin87............................7 Agustos
8.RomaRoma........................8 Agustos
9.pervane88........................11 Agustos
10.22merve22......................16 Agustos
11.fundurtan........................18 Agustos
kızlar bu bal çörek otu tarçın karşımı için akşamdan beri okuyorum tam net bişey yok ama ben yaklaşık 1 kilo balın içine 50 kuruşluk çekilmiş çörekotu attım 2 tatlı kaşığı tarçın koymuştum ama az geldi 12 çay kaşığı demiş bir yerde 2 tatlı kaşığı daha koycam benimkinin içinde kuşburnu tozuda yapmak isteyenler göz kararı yapabilir adetin 2 günü başlanıp 12 gününe kadar yeniyormuş sabah akşam 1 tatlı kaşığı kimisi bunun üstüne 1 bardak adaçayı içmiş ben kararsız kaldım onu içsem
kuzuuum yaaaaşenoooooooooooooo nasılsın annemmmm özledim kızzzzzzzzzzz
ben bunu nasıl yaptım anlatayımbendeniz okur kör bir kavanoz bala 10 kaşık çörek otu 10 kaşık tarçın koydum ..aman allahımmm o nasıl bir lezzettir off offf yemede yanında yat..
sonra tekrardan o yaptığım karışımın içine yarım kilo kadar balla açtım anlıycn bi şekilde yedimbir kavanozda çöpe attım yiyemediğim kalan kısmı ve ..yaparken adaçayıda içtim ve yakıda yapıştırdım ve klomenide içinde bir pkolu olarak 7-8 tane yumurta oluştuama sonuç alamadım o ayrı..
batların karşısına tablolatıda ekleyelim daha iyi olur takip eder yorum yaparız
batların karşısına tablolatıda ekleyelim daha iyi olur takip eder yorum yaparız
bence 19. gün çatlamış görünüyor doktorun dediğiyle de uyumlu akıntıya bakma ben hep akıntı biter kuru dönemimde çatlarım hadi hayırlı olsun yımırtan :))
bence 19. gün çatlamış görünüyor doktorun dediğiyle de uyumlu akıntıya bakma ben hep akıntı biter kuru dönemimde çatlarım hadi hayırlı olsun yımırtan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?