inşallahh canım..
hayırlısı olsun..
gelmiştir inşallahhhhh mucizen
kızlar bu saat işi çok canımı sıktı, önceki gün 8.35'te ölçmüştüm 36,4...dün 8.00'da ölçmüştüm, 36.3'tü bugün 7.50'de ölçtüm 36.0 ..şimdi bu benim ölçtüklerim boşa mı gitti yanioff tam da kritik günler, 11,12 ve 13. bu arada cehaletimi mazur görün ama bat ne ola ki?:44::44::44:
masallah canim 20.haftan olmussaglikla buyusun bebisin
bakalim canim gelirse cok sevinicem
1.Sevgimelegim................... 25 Temmuz
2.everythingwillbegreat........ 26 Temmuz
3.okkesa........................... 27 Temmuz
4.shnaay............................31 Temmuz
5.yokh...............................1 Agustos
6.efesude...........................6 Agustos
7.ecrin87............................7 Agustos
8.RomaRoma........................8 Agustos
9.22merve22......................16 Agustos
10.fundurtan........................18 Agustos
ben de ekledım kendımı ff ın dedıgı tarıhe gore bakalım artık hayırlısı.
bu arada bence kednını eklemek ısteyenler kopyala yapıstır usuluyle kendı yapabılır
yanı sadece every yapacak dıe bısı olmasın.
kızlar bu saat işi çok canımı sıktı, önceki gün 8.35'te ölçmüştüm 36,4...dün 8.00'da ölçmüştüm, 36.3'tü bugün 7.50'de ölçtüm 36.0 ..şimdi bu benim ölçtüklerim boşa mı gitti yanioff tam da kritik günler, 11,12 ve 13. bu arada cehaletimi mazur görün ama bat ne ola ki?:44::44::44:
sağol canım, ne yapalım 7.50'den başlayıp bi günü kurtarmış olurum bari ben de...bata çok güldümhergün aynı saatle ölçmen lazım canım... özellikle 6-8 arası..
5-10 dakika geçte olsa ölçümlerde faklılıklar olabilir..
bat: beklenen adet tarihi canım..
Hayirli Ramazanlar kizlar
ben cok istiyorum bu ay hamile olmayi
hem dogum gunume denk geliyor bu harika birsey
ama hissediyorum sanki yok birsey, goguslerimin agrisi geciyor, kendimi de cok iyi biliyorum bu konuda..
ne yapalim atesim de ne guzeldi bu ay:
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Canım hiç belli olmaz. İnşallah bu ay pozitifi görürsün. Mübarek ayda inşallah hepimiz muradımıza kavuşuruz.
haklisin canim
bu ay, su gune kadar sakinligimi korudum oyle devam etmem gerek
gecen sene kurban bayraminda gelmisti bebegim insallah simdi de ramazan ayinin bereketi olur
günaydın kızlar ateşimi sahura kalktığımda ölçtüm 36.9
sabah ölçtüm 36.6 ben sahura göree yapmayı planlıyodum ama böyle olunca kafam karıştı akşam birde kürlere takıldım bal çörekotu tarçın kürü akşam onada başladım kullananlar oldu mu acaba
evet canım arkandayım tablo çok güzel kaliteli bi yumurtayı işaret ediyor..tek ricam bugünden başlama test yapmaya
yaren nickli arkadasimiz var
kullandigi ay hamile kalmis
erken yumurtlamis o ay
bu kurunun oyle bir etkisi oldugunu soyleniyor hemen adet bitimi yumurtlayabilirsin
günaydın kızlarrrramazan ayınız ve cumanız mübarek olsun..
bende yumurta takibindeki tablomu paylaşayım.. o ay çatlatma iğesi olmuştum.. iğneyi vurulduğum günün ertesi günü ateşim en düşüktü benimde.. sanki bu işler harkeste farklı oluyor gibi.. bence bu tablolardan emin olabiliceğimiz tek şey var o da o ay yumurtlayıp yumurtlamadığımız olabilir :26:
Eki Görüntüle 468589
yok canim test yapmiycam :)
ates icin dpo13 u bekliycem
sonra ak kara meydana cikiyor zaten
gogus agrisi aman gitti aman geldi diye takilmak istemiyorum!
tablo guzel gercekten bu ayamaaaaa iste gun yanlis 19.gun yumurta vardi da neyse beklemekten baska care yok
inş canım sizde kullanın hep birlikte hamile kalalım sence hangi ateşimi dikkate alayım
o zaman 20. gün çatladın. demek ki biz sende o yüzden kafamız karışıyordu bi keresinde de öyle olmuştu ya. çizgini 20 ye al istesen
nasıl yaa bedava tup bebek mı yapıo yanı? hangi hastanedeydı bu adam kuzum ya? devletmıydı unv mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?