Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hergün aynı saatle ölçmen lazım canım... özellikle 6-8 arası..
5-10 dakika geçte olsa ölçümlerde faklılıklar olabilir..
bat: beklenen adet tarihi canım..

gayet mantuklu

birşey olmaz kendini üzme 1 yıldan fazla ateş ölçen biri olarak söylüyorum.

hergün aynı saatle ölçmen lazım canım... özellikle 6-8 arası..
5-10 dakika geçte olsa ölçümlerde faklılıklar olabilir..
bat: beklenen adet tarihi canım..
sağol canım, ne yapalım 7.50'den başlayıp bi günü kurtarmış olurum bari ben de...bata çok güldüm çok mantıklı yani,aklıma gelmedi benimkini bilmiyorum maalesef bi sonraki aya ben de söylerim artık

Canım hiç belli olmaz. İnşallah bu ay pozitifi görürsün. Mübarek ayda inşallah hepimiz muradımıza kavuşuruz.

haklisin canim
bu ay, su gune kadar sakinligimi korudum oyle devam etmem gerek
gecen sene kurban bayraminda gelmisti bebegim insallah simdi de ramazan ayinin bereketi olur

:119:

1.Sevgimelegim................... 25 Temmuz
2.everythingwillbegreat........ 26 Temmuz
3.okkesa........................... 27 Temmuz
4.shnaay............................ 31 Temmuz
5.yokh............................... 1 Agustos
6.efesude........................... 6 Agustos
7.ecrin87............................ 7 Agustos
8.RomaRoma........................8 Agustos
9.22merve22...................... 16 Agustos
10.fundurtan........................18 Agustos

günaydın kızlar ateşimi sahura kalktığımda ölçtüm 36.9
sabah ölçtüm 36.6 ben sahura göree yapmayı planlıyodum ama böyle olunca kafam karıştı akşam birde kürlere takıldım bal çörekotu tarçın kürü akşam onada başladım kullananlar oldu mu acaba

herkese hayırlı ramazanlar kızlarr
Allahım layıkıyla geçirmeyi nasip etsin..

haklisin canim
bu ay, su gune kadar sakinligimi korudum oyle devam etmem gerek
gecen sene kurban bayraminda gelmisti bebegim insallah simdi de ramazan ayinin bereketi olur

evet canım arkandayım tablo çok güzel kaliteli bi yumurtayı işaret ediyor.. tek ricam bugünden başlama test yapmaya

yaren nickli arkadasimiz var
kullandigi ay hamile kalmis
erken yumurtlamis o ay
bu kurunun oyle bir etkisi oldugunu soyleniyor hemen adet bitimi yumurtlayabilirsin

evet canım arkandayım tablo çok güzel kaliteli bi yumurtayı işaret ediyor.. tek ricam bugünden başlama test yapmaya

yok canim test yapmiycam :)
ates icin dpo13 u bekliycem
sonra ak kara meydana cikiyor zaten
gogus agrisi aman gitti aman geldi diye takilmak istemiyorum!
tablo guzel gercekten bu ayamaaaaa iste gun yanlis 19.gun yumurta vardi da neyse beklemekten baska care yok

ama canım ole dusunme bak karanfılce de catlama ıgneınden 2 gun sonra catlamıs. o yuzden senınde 2 gun sonra olabılır catlaman ve atesınde o yuzden 2 gun sonra yukselmıstır belkı

o zaman 20. gün çatladın. demek ki biz sende o yüzden kafamız karışıyordu bi keresinde de öyle olmuştu ya. çizgini 20 ye al istesen

nasıl yaa bedava tup bebek mı yapıo yanı? hangi hastanedeydı bu adam kuzum ya? devletmıydı unv mı?

universite hastanesinde canım ankara tıp ta
birkere yanına gitmen gerekiyo eşinin sperm dna sına baktırıyosun
sonra 6 ay kadar maille tedavi ediyo yanına gitmene gerek kalmadan çok ii bi insan düşün yani hangi prof yapar bunu
bu tedavi aslında sperm dna sını düzeltiyo inşallah yani
istersen tüpe başlıyosun ondan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…