lightlife canm sıkma canını inşallah bebişe birşey olmadan atlatacaksın allah sağlık uzun ömür versin bebişinede sanada ve bütün herkese inşallah
ronyacım inşlah gelir bebiş artık hayırlı haber verirsin sende bize
deryacm seninde taf seninde ve çiğdem seninde hemen düzenli yumurtlamanız olurda inş. hemen bebişlerinize kavuşursunuz canlarım
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza inşallah fazla uğraşmadan gelir melekleriniz sizinde
herkese hayırlı cumalarrrrr ve şimdiden iyi hafta sonları diliyorumm
ayyyyyyyyyyyy ronyacım çok sevindim.inşallah bu ay gelir bizim bebişler
bende bu ay progesteron içtim bugün bitti.ne zaman adet olunuyor ilaçtan sonra biliyormusun canım????
lightlife canm sıkma canını inşallah bebişe birşey olmadan atlatacaksın allah sağlık uzun ömür versin bebişinede sanada ve bütün herkese inşallah
deryacm seninde taf seninde ve çiğdem seninde hemen düzenli yumurtlamanız olurda inş. hemen bebişlerinize kavuşursunuz canlarım
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza inşallah fazla uğraşmadan gelir melekleriniz sizinde
32a4fd Ovulation Charts
iyi aksamlar hanimlar ff sagolsun iki sefer ustuste 5 gun trial verdi boyle olunca bol bol bakiyorum grafiklere kendiminki ile karsilastiriyorum.
canım ben daha önce kullanmıştım bittikten 2 gün sonra adet olmuştum
canım bende bugün başladım progesterona bende acayip baş dönmesi yapıyor ya :93:
arkadaşlar ben ve eşim akdeniz anemisi taşıyıcısıyız...%25 bebeğimin hasta olma ihtimali var...cvs yaptırarak bebeğimizin hasta mı taşıyıcı mı yoksa sağlıklı mı olduğunu öğreneceğiz...kızıma da yaptırmıştık o taşıyıcı çıktı maşallah...inşallah bunda da iyi sonuçlar alırız...pazartesi işlem yapılacak ama 2 hafta sonra sonuçlar belli olacak...çok kötüyüm ya...sonuçlarımız inşallah iyi çıkar...dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar...
günaydın kızlar ateş tablosu yapamadım ama gün gün yazayım da bilenler yorumlasın bana lütfen
adetin 2. günü -- 36.2
adetin 3. günü -- 36.1
adetin 4. günü -- 36.1
adetin 5. günü -- ölçmemişim
adetin 6. günü -- 36.4
adetin 7. günü -- 36.0adet bitti
adetin 8. günü -- 36.0
adetin 9. günü -- 36.0**
adetin 10. günü -- 36.0
adetin 11. günü -- 36.0**
adetin 12. günü -- 36.2
adetin 13. günü -- 36.0**
adetin 14. günü -- 36.2(ovulasyon testi çift çizgi)**
adetin 15. günü -- (ovulasyon testi çift çizgi)**
adetin 16. günü -- ölçmemişim
adetin 17. günü -- ölçmemişim
adetin 18. günü -- ölçmemişim**
adetin 19. günü -- ölçmemişim
adetin 20. günü -- 36.4 **
adetin 21. günü -- 36.4
adetin 22. günü -- 36.5
durum nedir tutmuş olabilir mi ateş seyrine bakarak ne dersiniz??????????????????
canım bu ay ateşin çok güzel gidiyor bir test yapsana
belki bize güzel haberler verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?