ahh canım benim ben seni merak ettiğimden dolayı yazmak istedim üzüldüm nerelerde bu kız diye profiline baktığımdada hergün girdiğini gördümtoxoplazma dediğin neki nerden kapmışın bak şimdi daha çok üzüldüm allahım korusun inş bişey yoktur sağlığıyla alırsın bebişini kucağına şimdi bide ben üzdüm seni inş bişey yoktur bebişinde canım yaa
toxoplazma bi bakteri sanırım kedilerde oluyomuş kedinin dışkısı ile sebzelere meyvelere ineklere onun etine sütüne yumurtaya bulaşıyo.. iyi yıkamak lazım olduğunu biliyorum ve çok hassasımda ama bulaşmış işte nerden bulaştıysa.. hamileyken çiğ ete bile dokunmamak lazımmış açık yaradan bile bulaşırmış ne bilim bi kere köfte yoğurmuştum ordanmı bulaştı ama ellerimi sonrasında çok iyi yıkamıştım..bide bu bakteriyi insan hayatında 1 kere alınca bir daha almıyomuş ben 32 yaşına kadar çok hijyen mi yaşadım sanki bulaşmamış şimdi bulaşmış sakınan göze çöp batarmış aynen öyle.. şimdiye kadar ben sık sık çiğ köfte yerdim ama bulaşmamış.. kısmet.. kısmette ne varsa yaşayıp görücez.. rabbim büyük..
ay evet duymuştum ben ablama doktoru demiş eti kestiğin bıçakla ekmek kesme ve tahtayı kullanma demiş iyici yıkamadan ben hamileyken banada demişti alla alla ya neler var bakarmısın nie biz normal bir gebelik geçiremiyoruz acaba off yaa
kızlar şimdıye kadar 36,0 -36,4 arası seyredıyordu
ama bu sabah 37 olduuuu
ve dün( ilş )
oldu inşallah hamıle kalırımm
Selam kızlar..
338ece Ovulation Charts
30bc44 Ovulation Charts
merhaba hanımlar
dün bahsetmiştim luteal fazım 14. günü tamamlayamadan adetim geldi öğleden sonra akıntı şeklinde akşam tam söküldü. FF in kafası karıştı o yüzden ben adet başlangıcını 11i yani bugünü işaretleyip yeni bir döngü başlattıminşallah bu ay normal düzenimde yumurtamı çatlatırım. yumurtlamadan sonra 12. günde gelen adet luteal faz eksikliğine girip girmediğini doktoruma soracağım belki bu adetimde yumurtlamadan sonra progestan başlatır bu ay yumurtam kalitesiz olduğu için gerek duymamıştı.
30bc44 Ovulation Charts
merhaba hanımlar
dün bahsetmiştim luteal fazım 14. günü tamamlayamadan adetim geldi öğleden sonra akıntı şeklinde akşam tam söküldü. FF in kafası karıştı o yüzden ben adet başlangıcını 11i yani bugünü işaretleyip yeni bir döngü başlattıminşallah bu ay normal düzenimde yumurtamı çatlatırım. yumurtlamadan sonra 12. günde gelen adet luteal faz eksikliğine girip girmediğini doktoruma soracağım belki bu adetimde yumurtlamadan sonra progestan başlatır bu ay yumurtam kalitesiz olduğu için gerek duymamıştı.
bu devirde rahat gebelik yok deryacım öncedenmiş o.. şimdi doktor bi bakıyo ultrasonda sanki burası şöyle gibi yok kalbi şöyle atıyo gibi git bi test yaptır yok şunu yaptır sonucu sanki biraz kötü gibi emin olalım sen şunu da yaptır... öncekiler gibi hamile kal git doğur yok.. durmadan test ultrason inceleme.. sıkıyosa doktorun istediği testi yaptırma.. için de rahat etmiyo napıcaksın mecburen yaptırıyosun.. önceki doktorum sadece hepatit ve rubella testleri ile rutin kan testlerini istemişti toxo istememişti ben o doktoru sevmediğim için doktor değiştirdim ve bu doktorum testlerden eksik olanlar var toxoyuda yaptır dedi doktorumu değiştirmesem belki de şimdi rahat bi hamilelik yaşıyor olacaktım ama tedbir alamadan ilk üç ayı geçirmiş olacaktık şuan en azından günde 3 defa antibiyotik alıyorum.. napalım buna da şükür enazından farkedildi.. heee bu arada şöyle de olabilirmiş bu yalancı pozitiflikte olabilirmişbu testler çok hassasmış başka şeylerdende etkilenebiliyolarmışşşş.. sonuç yanlışta olabilirmiş.. bunun için başka test yapıldı ama geçmiş dönemde bu hadtalığı ben yaşamadığım için test araştıralamadı diye sonuç çıktıbilmiyorum para tuzağına mı düştük ama Ama bi söz var ya beni türk doktorlarına emanet edin diye o konuda şüphem var
kafanı ağrıttım kusura bakma..
heheheh sen misin yazmıyo diyen yandın kızım yandın hahahah...
kıs limonluçay h.gldin topiğimize
toxoplazma bi bakteri sanırım kedilerde oluyomuş kedinin dışkısı ile sebzelere meyvelere ineklere onun etine sütüne yumurtaya bulaşıyo.. iyi yıkamak lazım olduğunu biliyorum ve çok hassasımda ama bulaşmış işte nerden bulaştıysa.. hamileyken çiğ ete bile dokunmamak lazımmış açık yaradan bile bulaşırmış ne bilim bi kere köfte yoğurmuştum ordanmı bulaştı ama ellerimi sonrasında çok iyi yıkamıştım..bide bu bakteriyi insan hayatında 1 kere alınca bir daha almıyomuş ben 32 yaşına kadar çok hijyen mi yaşadım sanki bulaşmamış şimdi bulaşmış sakınan göze çöp batarmış aynen öyle.. şimdiye kadar ben sık sık çiğ köfte yerdim ama bulaşmamış.. kısmet.. kısmette ne varsa yaşayıp görücez.. rabbim büyük..
hoşbulduk kuzum ben eskidende takılıyordum buraya ara vermiştim:)
inşallah çiğdem hayırlısı inşallah..Lightlife lütfen moralini yüksek tut Allahın izniyle hiç bişey olmayacak
Herşeyin hayırlısı Sonuç ne olursa olsun önce sensin iyi olması gereken
sağol deryacım moral verdin banaaşkolsun canım her zaman ağrıtabilirsin başımı :) inş senin dediğin gibidir bu bişey yoktur ablamında kanda 2 li testi yüksek çıkmıştı down sendromundan süphelendiler amniyo sentez yapıldı onada 3 ay mahvoldu beklerken sonuç nurtopu gizi kızı var şimdi merak etme seninkindede bişey çıkmayacak içime öle doğuyo benim
araştırıyorum ronyacım gittiğim doktor aynı hastanedeki pediatrist prof'a yönlendirdi.hastanede iyi bi hastane ama işte bütün bunlar para içinmi diye de düşünmeden edemiyorum.. tanıdığımçoğu kişi bu testi hiç yaptırmamışlar bile en basiti ablam görümcem ve yakın arkadaşım..sevgili light çok üzüldüm canım Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin
ancak durumu çok iyi araştır riske atmaya gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?