Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kesinlikle haklısın öncesinde yaptırmak gerekiyor dediğin gibi dr.un bu konuda seni uyarmalıydı
bana dr.um hamile kalmak istiyorum dediğimde tam kan, idrar, toxoplazma, simir ve daha bir çok test yaptırmıştı...

merhaba limonluçay :) inşallah benim bebişe bulaşmamıştır.. bunlara dikkat ediyorum ama olacağı varsa önüne geçilmiyor maalesef.. ben şimdiye kadar hiç dışarda yemedimmi? en basitinden üniv. yıllarında dışarda yemek yerdik bazen paramız az olurdu ucuzundan yerdik çokmu hijyendi sanki o yediklerimiz? ne kadar dikkat edersek edelim kısmette varsa elden gelen bişey yok..
bu arada yaşadıklarımdan dolayıda bebiş olayı için darısı başınıza diyemiyorum :)))
Allah hepinize sağlıklı sıhhatli bebişler versin inşallahh.. Allah gönlünüzdeki duaları kabul etsin.. Allah'ım hiçbir kadını kucağı boş bırakmasın herkeze annelik duygusunu tattırsın..
Bu arada ben hamile kaldığım ay meryem suresini okudum türkçe mealinden.. birde namaz kıldım tavsiye ederim..

bak şimdi görüomusun beni sardı bir korku daha :18::18: hiç derdim tasam yokya offff neler oluyor yaa bakarmısın hamile kalıp şu 9 ayı kafayı yemeden ben atlatabilirmiyim çok merak ediyorum çocuk isterken akıl sağlığımıdan olucaz walla düşünmekten

Son düzenleme:
kesinlikle haklısın öncesinde yaptırmak gerekiyor dediğin gibi dr.un bu konuda seni uyarmalıydı
bana dr.um hamile kalmak istiyorum dediğimde tam kan, idrar, toxoplazma, simir ve daha bir çok test yaptırmıştı...

işte ben bunlardan toxo hariç hepsini yaptırmıştım meğer enönemlilerinden birini atlamış..

light canım sana tavsiyem kesinlikle perinatoloji uzmanı bir hocaya git
özellikle üniverstide hastanelerini arayıp bu alanda uzman öğretim üyelerini sorarsan yardımcı olurlar
canım ben gebeliği düşünmeye başladığımdan beri ete dokunmuyorum
senin dediğin gibi evvelden bakılmalı

işte ben bunlardan toxo hariç hepsini yaptırmıştım meğer enönemlilerinden birini atlamış..

ayyy bende mi yaptırsam acaba :18:benim drumda bi sürü test istemişti ama toxo varmıydı bilmiorum heryerde yaparlarmı acaba yoksa doktor yazısımı olması lazım

aminn inşallahh Allah isteyen herkese versin
dediğin gibi aslında olacak oldumu engellemek zor ben hamileliğimde çiğ köfte yemiştim hamile olduğumu bilmiyordum ama öğrenince çok telaşlanmıştım torch testi yaptırdım temiz çıktı çok şükür gerçi benim bebeğimin kalp atışı durdu ama başka bir nedenle kan pıhtılaşmasından dolayı..
yaparız hayatım bi geçsin şu sıkıcı günler
evet yhaaa bir an önce geçsin şu günler (

Bende bu ay ateş ölçmeye başladım bu topiği görünce çok sevindim sayfa bayağı ilerlemiş hepsini okuyamadım ama aranızda hamile kalan oldumu ateş ölçerek?Allah emeklerimizi boşa çıkarması inşallah.

merhaba arkadaşlar...bekleyişciğim beni merak etmişsin tatlım...iyiyim şeker ben...pazartesi alanyaya ailemin yanına gitmiştim...ordan geldik şu anda da ankaradayız...o yüzden giremiyorum nete...pazartesi cvs yapılacak bana...dua edin bana arkadaşlar...hepinizi öpüyorum...

hastanedeki profösör perinatologla görüştüm ronyacım 2li test için ona gidicem..

ayyy bende mi yaptırsam acaba :18:benim drumda bi sürü test istemişti ama toxo varmıydı bilmiorum heryerde yaparlarmı acaba yoksa doktor yazısımı olması lazım

istersen yaptırırsın derya.. olmadı doktoruna söyle yazsın..

merhaba duru iyi olmana sevindim bu arada cvs nedir duruşah?

hoşgeldin ceylin. Bu yöntemle hamile kalan biçok arkadaşımız var inşallah sende bu yöntem sayesinde yumurtlama günlerini tespit edersin ve spermanlar hedefine zamanında ulaşır

sevgili light cvs genetik araştırma demek
amniyosentez geç haftalarda bakılıyor ve karından su alınarak bakılıyor
cvs daha erken yapılıyor bebeğin plasentasından örnek alınarak genetik araştırma yapılıyor
sende bunu yaptırabilirsin

kesin sonuç veriyormu acaba amniyosentez gibi?

doktorumu aradım bu cvs down sendromu için yapılan bi test dedi. benimkisi için geçerli değilmiş eğer toxoplazmadan etkilendiyse bebeğim bunu şimdi göstermezmiş ileriki haftalarda gösterirmiş.. erken amniyosentezde bunu göstermez dedi çünkü bebeğin gelişimi olduğunda yapılması gerekiyormuş 20. haftalarda falan yapılması gerek dedi..
bilgilendirdiğin için sağol ronyacım..

kızlar günaydın dün doktora gittiğimde yumurtan çatlamış dedi
ve progesterona başlattı bugün yarından itibaren ateşim progesteronun etkisiyle dahada yükselir diye zannediyorum
2e2c5d Ovulation Charts

ayyyyyyyyyyyy ronyacım çok sevindim.inşallah bu ay gelir bizim bebişler

bende bu ay progesteron içtim bugün bitti.ne zaman adet olunuyor ilaçtan sonra biliyormusun canım????

canm dualarımız seninle ve bütün rkadaşlarımızla berabe r hepiniz için dua ediyorum hamilelerimize sağlıklı sorunsuz hamilelik bebiş isteyenlere de sağlıklı sorunsuz bebişler diliyorum inş sonuçlar iyi çıkar cnm haberlerini bekliyoruz :97::97:

lightlife canm sıkma canını inşallah bebişe birşey olmadan atlatacaksın allah sağlık uzun ömür versin bebişinede sanada ve bütün herkese inşallah

ronyacım inşlah gelir bebiş artık hayırlı haber verirsin sende bize

deryacm seninde taf seninde ve çiğdem seninde hemen düzenli yumurtlamanız olurda inş. hemen bebişlerinize kavuşursunuz canlarım

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza inşallah fazla uğraşmadan gelir melekleriniz sizinde

herkese hayırlı cumalarrrrr ve şimdiden iyi hafta sonları diliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…