Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

inş canım hep birlikte müjdeli verelim inş

biz bugün dr gittik ve yine iyi şeyler duymadım ;
1.eşimn sonuçlarına çok güzel dedi dr bu iyi olan tek şey.
2.benim sol tüpüm daha önceden kapalıymış dr bunu açmış ve bu zamana kadar çalışmadığı için tembel kalabilirmiş vede hamile kalsam bile dış gebelik (Allah korusun) geçirme olasılığım yüksekmiş.
3.doğal yolla hamile kalma şansım %4 müş doktor dürüstçe söylememi istermisinz dedi eşim evet dediğinde söyledi.
4.bu pazartesi gel yumurtaya bakalım dedi ben dedim hangi tarafta diye oda tamam dedi aynı hafta progestorona bakılcakmış çatladımı diye sanırım.
5.hsg çekilcek öteki regilin bitiminde dedi
6.sonrada tüp bebek yapcaz dedi. direk net ve kesin.
7.bir kez denemeeye 6.000 dolar üç kez denemeye 12.000 dolar istedi, ister Türkiyede yaptır ister burda dedi ama geç kalma tekrar kist veya başka bişey çıkmadan dedi, tüp yapalım dedi..

ben ne yapayım kızlar ya acayip kötü oldum drun ofisinden çıktık biraz oturdum bekleme salonunda orda 2 çift daha vardı daha fazla tutamadım kendimi indi tüm göz yaşlarım ,eşim o an evraklarla ilgileniyodu ,çok kötü hissettim kendimi....

ne yapacağım ben şimdi ..........................

bu arada annem bana telde bişeyler söyledi
1.kara kovan bal + bamya tohumu karıştır ye sadece kadınlar için bu çatlama içinmiş.
2.benm tüpüm için söyledi bunu maydonoz süt buharına otur dedi niye dedim yengemle yıllar sonra konuşmşlar yengemn tüpü kapalıymış bunu yapmış ertesi ay hamile kalmış yengem.yengemn 3 yıl olmamıştı çocuğu yengem bunları yapmış 1. ve 2. yi nasip te etmiş Rabbim demekkki .

bende yapcam bu maydonoz sit buharını da 3 gün üstüste yapmalıymış bende tam bilmiyorum ne zaman uygulamak lazım benm haftaya yumurtlama haftam bugün yada yarın yapsammı bilmiyorum.fikri olan varmı kızlar...

Merhaba kizlar nasilsiniz
ozledim sizleri
biraz okumaya calistim kimseden mujdeli haber yok galiba:-(
Benden de yok ,cok uzgunum ve bu sefer esimde uzuldu.
1 haftadir tatildeyim ve ne yazik ki reglim 1 gn erken oldu
cooooooooook umutluydum. Ates 36.8 lere cikinca umutlanmistim.
Herneysse olmadi
bu arada tatilde kendimi iyi koruyamadim korkuyorum enfeksiyon kapmaktan
Tablo yapmissiniz cok iyi olmus simdi ben bat i ve tablomu size versem de farketmeyecek
ne yazik ki esimle yumurtlama gunlerinde is nedeniyle ayri kalacagiz ve bir ayimiz heba olacak.
Bu nedenle cok cok uzgunum. Bos gececek olmasi fena uziyir beni
Ama yine de ates olcecegim.
Cok gec oldu herkese iyi geceler .

kizlar bu bazal isi sabahlari uyanir uyanmaz yapiliyor biliyorum amaa ben demin yapdim 37.6 cikdi..sizce gecerlimi buu ? adete 1gun kaldi bu ara..

Uzulme canim, Allah yardimcin olsun.. sen neden tup icin laparaskopi yapdirmiyorsun? bu yolla tupu acilibda hamile kalan cokdur hem iki tupundemi kapali ? cunki tek tuplede mumkun dogal yoldan asilamayla falan..insallah insallah sana kolayliklar gelir bebisde yaninda gelir, uzmee.

selam cnm ben daha 3 hafta önce laporskopi oldum sağ tüpümü enfeksiyondan dolayı kaybettim sol tüpü temizlemiş dr ama oda blok yapmış daha aönce şu an açık ama dr diyorki daha önce çalışmadığı için tembel olabilir şu an diyo ve %4 doğal yolla şans verdi o benm canımı sıktı

Son düzenleme:

canini sikma diicem ama sikacaksin biliyorum..ama biz bu forumda ne imkansizlarin mumkun oldugunu gorduk..bence umitsizlige kapilma..Allah dilerse olur..zaten tuple de milyonlarca kisi anne olmus..insallah tuple bile olsa anne olursun..ayyy belkide ikiz anasi 3uz anasi olursunnn insallah insallah. hadi sikma bakayem canini.

Canim sikma canini ya tevekkul et hayirlisi olsun de icten dusunerek
İnsallah bu ay bebisin gelirde ugrasmana gerek kalmaz

Aglasakta olmuyo aglamasakta o yuzden kendini uzme Rabbim bizi bunlarla ugrastiriyos var elbet bildigi deyip boyun egicez
Ben o kadar alistimki artik hayret ediyorum kendime demekki sabrinida veriyo kurban oldugum

kizlar bu bazal isi sabahlari uyanir uyanmaz yapiliyor biliyorum amaa ben demin yapdim 37.6 cikdi..sizce gecerlimi buu ? adete 1gun kaldi bu ara..
gun icindekileri ciddiye alma bence yaniltiyor
sabah atesin onemli bizim icin
umarim bu sabah kalktiginda iyi bir ates seviyesiyle karsilasmissindir

canim hayirlisi olsun demekten baska caremiz yok, kimbilir belki yumurtlama doneminde bu ay biraz degisiklik olur ve esinin yaninda oldugu zamanlarda tutturursunuz
iyi tatiller sana canim

canim bir baska doktora daha gorunecek misin o ne diycek acaba? asilamayla da olabilirmi diye bir danisirsin. eger tup bebek yaptirmak zorundaysaniz da kendinizi ona odaklarsiniz ve dedigin gibi bebek ozlemiyle bu kadar yanarken doktorun da dedigi gibi beklememek daha iy olabilir belki. ama baska bir doktor ya da dger bir doktora da danismak iyi olabilirsanirim.

kızlar günaydın hepinize iyi hafta sonları diliyorumm.ben bu ateşden bişey anlamadım gitti valla.gece sahurdan sonra yattım 4 de sabah 07:45 kalktım normalde ateşimi bazen 07:15 bazen de 07:30 da ölçerdim bugun 07:45 ölçtüm 36,8 çıktı ilk defa bu kadar yüksek ateş

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım, kendini harap etme..bak tüp yapalım demiş işte, tüpün nesi var ki? bebeğini sağlıkla kucağına al, çalışır maddi yükü hafifletirsiniz, bu sıkıntıların hepsi de geçer o zaman

ben denedim onu, sabah ile ilerleyen saatler arasında bende epeyce fark oluyor, sabahları daha düşük oluyor..yine de bilemeyiz tabi,inşallah beklenen sonuç gelir

selammm kızlarrr nasılsınızzz
tablomuz cok guzel olmusss ugur getırsın ıns
eve gıdınce bende koyarım artıkkk yesıllık olsun
yoksa bebıs fln cıkmaz benden

benıde eklermısınız 1 agustos görünüyor ff tablosunda buda tablom http://www.fertilityfriend.com/home/3df72d

Son düzenleme:
benım dpo 4 görünüyor artık hamıle kalma oolasılıgı bıtmısmı oluyor

Son düzenleme:
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]BAT[/td]
[td]TABLO[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecks[/td]
[td]21 temmuz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgimeleğim[/td]
[td]25 temmuz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]everythingwillbegreat[/td]
[td]26 temmuz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]okkesa[/td]
[td]27 temmuz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]shnaay[/td]
[td]31 temmuz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]yokh[/td]
[td]1 ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebru_1907[/td]
[td]1 ağustos[/td]
[td]3df72d Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]

[tr]
[td]efesude[/td]
[td]6 ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecrin87[/td]
[td]7 ağustos[/td]
[td]http://www.fertilityfriend.com/home/34b965[/td]
[/tr]
[tr]
[td]olimbera[/td]
[td]8 ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]romaRoma[/td]
[td]8 ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pervane88[/td]
[td]11 ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]22merve22[/td]
[td]16 ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fundurtan[/td]
[td]18 ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisbhr[/td]
[td]???[/td]
[td]375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
sağol, ben de baktım diğerlerine sabah akşam yeniyormuş ama miktarı göremedim, biliyor musun ne kadar yemek gerekiyormuş?

sabah ve akşam bir kaşık canım... bi de adaçayını da öneririm ben hem sabah hem akşam 1er bardak içiyodum...
adetle beraber başlayıp yumurtlama günü bırakıyosun... yumurtanın kaliteini arttırıyo...

görmedim canım ya pek girmedim zaten bu ara...
toparlandım canım ya çok şükür iyiyim...
adetimi bekliyorum, bi dahaki ay aranıza katılacağım inşallah...
tablonuzu görünce çok imrendim çok...

sen de çatlatma iğnesi olmadı diye üzülme sakın...
sen zaten bu ay pek ümitli değildin yuumurtanın büyüklüğü yzünden...
inşallah bebeğin seni daha fazla bekletmeden gelsin canım

canım bi gün nete girdim, sen aktiftin,direkt sana mesaj yazıp sordum, cevap vermedin,zaten sonra off oldun...
bi daha da ben girmedim nete zaten.. o yüzden haberim yok durumlardan...
eski mesajları okuyarak kendimce yanlış yorumlamış olabilirim

canım ne desem bilemedim inan çok üzüldüm
ama ümitsizliğe kapılma... bizim eve temizliğe gelen ablanın eltisi rahmi yokken hamile kaldı ve doğurdu...
rahim yokken bebek nerde büyür nasıl olmuş diye soruyorum kadıncağız bilmiyo, anlatamıyo ama oldu işte
hatta şimdi 9ayının içinde... o yüzden ümitsizliğe kapılma, Allah büyük...
annenin verdiği o reçeteleri de yap mutlaka,ben doğal yöntemlere çok inanıyorum...
ama moral de çok önemli unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…