kızlar bu bal-tarçın-çörek otu kürünü yaptım, böyle kaskatı macun gibi birşey oldu:44: üçünü de ayrı ayrı çok severim ama birleşince berbat oluyorlarmış :120:ekmekle gider gibi ama ekmek bozar mı kürü acaba ne dersiniz?
Arkadaslar lutfen bilgisi olan varsa yazsin, adetime 1gun var, vucust isim 37den asgai dusmuyor, dun 37.1di bugun 37.4..ama test yapdim sabah negatif..sizce boyle ola bilirmi? bildiyim kadariylaa adete yakin vucut isisi dusmeli..ama bende artimis..oysa 36.4 benim normal vucut isim.
Ben geldiiiimm:) kızlar benim dün regl olmam gerekiyordu ama olmadim.. yalniz akşamdan bu yana kahverengi belli belirsiz bir sivi var.. sanırım geliyor benimki sabah belli olur :)
ben de yapicam bu ayyyyyyyyykızlar bu bal-tarçın-çörek otu kürünü yaptım, böyle kaskatı macun gibi birşey oldu:44: üçünü de ayrı ayrı çok severim ama birleşince berbat oluyorlarmış :120:ekmekle gider gibi ama ekmek bozar mı kürü acaba ne dersiniz?
ben de seni merak ediyordumBen geldiiiimm:) kızlar benim dün regl olmam gerekiyordu ama olmadim.. yalniz akşamdan bu yana kahverengi belli belirsiz bir sivi var.. sanırım geliyor benimki sabah belli olur :)
canim ya ben susuzluk cok cektim dun nedenseoyyy sizin baya uzunmuş canım yaa 20saat falan oruç tutuyorsun sanırım
eğer çok zorlanıyorsan tutma yada bi gün arayla tut.
benimde gündüz böbreklerim ağrıyor susuz kaldığım için.aslında açlık susuzluk çekmiyorum şimdilik güzel gidiyor.
ama baş ağrısı öldürüyor benide
ben de sana guveniyorum yarencnm benım eer bebiş varsa benımde 9.gun yumurtladın kesın dedıgımı unutma sakın he bılıyosun bu konuda cok motıve ettım
ama egerkı gelırse kırmızılar ugramam buralara:18::18::18:
benim ilk gun o kadar normal gecti ki esim de sasirdi, gezdim disarida guneste, esim geldi onunla da gezdik, sonra birlikte yemek hazirladik hersey normaldiAyy canım benim Allah kabul etsin.. önceki gün dedim ya sana bi dene istersen tutmayı diye dün ikindiden sonra benim de migrenim tuttu. zor oldu ama atlattım çok şükür.
hatta dedim içimden sen every ye bi dene de sonra kendin fenalık geçir. hiç ömrümde öyle olmamıştım annemin migreni var onu çok iyi anladım.
ama bugün çok iyiyim elhamdülillah.. çarşıya gittim alış veriş bile yaptım
belki seninki de yarın geçer kendin bilirsin canım tutup tutmamak konusunda:26:
canım ya, senin daha 3-4 günün yok muydu, belirtileri mi söylüyorsun yoksa kırmızılar varmı?Gunaydin Kizlar
Uyku tutmadi sabahin korunde geldim
Iyi pazarlar herkese
Benim adet geliyor, nedense bu ay hamile olacagim arada bir aklima geliyordu ama ne yapayim
gogus agrim sifir ates de yavas yavas duser artik, ben bu bata dogru kaybolan agrimdan hemen anliyorum adet kesin yolda, agrim tamamen gecti(
ne yapayim oyle olsun
bahar tablomu ekler misin unutmusum yazmayi:
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ya, senin daha 3-4 günün yok muydu, belirtileri mi söylüyorsun yoksa kırmızılar varmı?
ben olsam hala umutlanırdım ama madem biliyorum diyorsun hayırlısı(ama hayırlı olan çabuk olsun diliyorum) canım..küre dün başladım bakalım, gerçi cycle bilmeden bi işe yaramayacak gibi bir his var içimde ama heveslendim, yapıyorum işte. Bana da hayırlısı
3 ya da 4 gun sonra
dpo 13 ya da 14te olurum
ates normal gidiyor
ama ben kendimi o kadar iyi taniyorum ki belirtilere hic takilmam da
gogus agrisi olayi var onu cok iyi biliyorum artik aylarca gozlemledigim icin
adete yakin gogus sizlamam geciyor mesela dune kadar yuzustu yatamazdim agridan
bu sabah cok rahat uyandim ve yuzustu yattigimda hic hic aci yoktu
bu demek oluyor ki adetim geliyortabi herkeste boyle olacak diye birsey yok ama ben kendimde anliyorum
senin kur nasil gidiyor
sasirttin beni kur yapacagini dusunmemistim ama cok olumlu yorum var ben de yapmak istiyorum kesinlikle
kızlar, sabah 7.47'de kalkıp ölçtüm ateşimi 35.9, üç günlük normal saatim olan 7.50'de bir daha ölçtüm36.0çok oynak benim bu ateşim ya..şimdi hangisini alayım ben?
yok canım iki kaşıkla olacağını sanmıyorum
ilk olcutugunu baz al bence
3 dkdan hicbirsey olmaz
cunku ikinci olcumler de bile deger degisiyor ilginc bir sekilde :)
hatta bir olcum yap arkasindan baska olcum yap 1 derece bile degisebiliyor :)
bir de bu kuru yaparken erken yumurtlama olabiliyormus
ben de yapicam bu ayyyyyyyyy
sifa olsun sana da canim
ben de seni merak ediyordum
hamis oldu birakti bizi gelip soylemedi bile diyordum
neyse sen hamis ol da birak onemli degil
akintin da adet oncesi degil de gebelikle alakalidir umarim
canim ya ben susuzluk cok cektim dun nedense
kasiklarim agridi biraz da o zaman korktum aslinda
umarim bir daha oyle zorlanmam bugun ara verdim midem gece de bulaninca cesaret edemedim
ben de sana guveniyorum yaren
benim bebisin gelecegi yok
ben de basliycam bu kure adet olur olmaz
ama sen bizleri birakma gel burayaaaaa
benim ilk gun o kadar normal gecti ki esim de sasirdi, gezdim disarida guneste, esim geldi onunla da gezdik, sonra birlikte yemek hazirladik hersey normaldi
ama dun mide bulantisicok kotuydum ama belki tansiyon dusunce oldu bas agrisi mide, bir de susuz kaldim kesin cunku 3 saat icinde su ictikte tikaniyorum yeterli gelmedi sanki, bugun dinleniyorum ama yarin devam edicem
Unuturmuyum tatlım. Hemen sizlerle paylaşirim malum hafta sonu anne ziyareti falan:)) hala olmadım adet ama akintida görünmüyor. Anlamadim ben bise.. geçen aylarda da boyle akıntı gelip hemen sonucu gelmişti kesilmemisti.. bu yerleşme kanaması dedikleri nasil oluyor? bu arada ateşim hala 36.6 larda ve benim butun ağrılarım gitti.
Kahverengi benimkine yine var baktım simdi ama sanmıyorum yaa hamile olduğumu:) her ay olumsuz görmekten artik:) test yapmadim akşama beklicem
atesinde dusus yok di mi?
yerlesme kanamasi kahverengi oluyormus genelde ya da cok acik pembe
az miktarda
eger adet sancin geldi gectiyse bu da olumlu birsey
hadi insallah hamilesin :)
test yaptin mi?
Kahverengi benimkine yine var baktım simdi ama sanmıyorum yaa hamile olduğumu:) her ay olumsuz görmekten artik:) test yapmadim akşama beklicem
Inşallah tatlım inşallah. Bu güzel dilegin dogrudur:) butun aile havaya uçar öncede annem herhalde kadın günlerimi not ediyor resmen:) hepimizin duaları bu güzel ayda kabul olsun insallaaaaaah ..umarim bu akinti adet oncesi gelen degildir ve hamilelikten kaynaklaniyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?