Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

merhaba canim, sen 21.gun baktir bakalim icin rahat etsin
merak ettim tablonu
kendine iyi bak

evet cnm kısmet olursa baktırcam salı gunu
soru ısaretlerı gıder en azından
atesım sabıt gıdıyo 36,6 ya takıldı
tabloya gore dpo 8 deyım :))) hemde daha 18. Gunumken
10 gune cızgı cektı cnku.
Ama eger yumurta var cıkarsa ff yı cok cok tebrık edıp ayrıca dr un yuzune tukurcem

ff bulursa takdir etmek lazim
benim de cizgi ff gore ve eger dongu ona goreyse ben de takdir edicem
bakalim canim

sabah bunu yazdım bana niye cvp yazmadın kızz napcam ben anlamadım ateşim birden çıktı 4de yattım 07:45 kalktım diye mi

sabah bunu yazdım bana niye cvp yazmadın kızz napcam ben anlamadım ateşim birden çıktı 4de yattım 07:45 kalktım diye mi

canim emin degilim bu kadar erken yumurtlaman olur mu bilmiyorum ki? :44:
3 saat bolunmemis uykun var o yuzden ondan etkilenmemistir herhalde ama yemek yiyoruz yatiyoruz bolunme oluyor etkiliyor mu bilmiyorum cunku benim de yuksek cikti bugun
gece uyandigimda da olctum ve yine yuksek cikti
o yuzden emin degilim, zaten en az 3 gun daha yuksek gitmesi gerekiyor biliyorsun gun asiri iliskin olsun yeter canim

valla bende şaşrıdım cnaım yaa adetimde yenı bitti işte 2gün oluyorr sanmıyorum yumurtlama yoktur ama galıba yayipyatıyoz yaa ondan etkiliyorr bakalı yarın nolcak gün aşırı başlıyalım artık geç kalmamışımdır umarım

kızlar salı günü adetim bitiyor doktora muayene için gitmek istiyorum sizce bitince hemen gideyim mi yoksa 1 hafta sonra migideyim yani yumurtlamam haftası ya birde benim batım 16 ağustos elverişli tarihiler ağustosun ilk haftası mı oluyor yani yumurtlama günleri

slm kızlar...
ne zaman önemli gün tayin etsem hep bi sıkıntı çıkar ateş işinde..
bugünde bnm için önemliydi çünkü akıntı ve yumurtlama ağrıları hissederken sabah ateşimi ölçmek için uyandım güzel güzel ölçerken 36,5 ta birden derece sıfırlandı ekrana L geldi sonra tekrr 36,5 oldu ve ölçmeye devam edip 36,7 oldu neyi baz alacağımı bilemedim yedek derecemde diğer odadaki komidindeydi ..
ben listeye 36,5 girdim daha önceki yumurtlamalarım 36,7 ile hiç olmadı bakalım hayırlısı olsun diyorum ...
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com

herkes oruçlu oruçlu bayıldı açlıktan galiba.
bende aynen sizin gibiyim ateşlere akılım ermiyor.
sahura 2:45 te kalkıyorum ateşim 36,8 çıktı
4 te uyudum 6:30 ölçtüm yine 36,8 çıktı.
yani bende hiç değişmiyor.komedi ama
09:30 da kalktım yine ateşim aynıydı.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Arkadaslar lutfen bilgisi olan varsa yazsin, adetime 1gun var, vucust isim 37den asgai dusmuyor, dun 37.1di bugun 37.4..ama test yapdim sabah negatif..sizce boyle ola bilirmi? bildiyim kadariylaa adete yakin vucut isisi dusmeli..ama bende artimis..oysa 36.4 benim normal vucut isim.

adetın gecıkıcektır belkı ondan ısı yüksektır hala benımde öyle oluyor normal adte yakın yüksekken 1 kalada yüksek gııdyor 2-3 gün sonra düşüp adet görüyorum

bana cvp vercek yokmu :111: benım dpo 4 görünüyor artık hamıle kalma oolasılıgı bıtmısmı oluyor

aminnnnnnnnnnnnnn inşAllah sağlıkla olsunda inşAllah .Allah büyük inşAllah yardım eder bize.

Allah büyük inşAllah bir gün bende anne olacağım Allahın izniyle.bu aydan ben de ümitliydim ama dr %4 şans verince kocamla ben kaldık böylece...

haklısın canm Türkiyede olsam baya dr görünürdüm ama burda bu hastaneyi zor bulduk zaten zor anlaşıyoruz ne bileyim artık ne yapcağımı bilmiyorum akışına bırakıcam inşAllah bu ay tutar diycem %4 lük şansımla sağlıkla tabi ...

canım, kendini harap etme..bak tüp yapalım demiş işte, tüpün nesi var ki? bebeğini sağlıkla kucağına al, çalışır maddi yükü hafifletirsiniz, bu sıkıntıların hepsi de geçer o zaman
canım yapcak bişey yok zaten ,ama tüpü de hemen tutuyomu bilmiyorum bazılarının 2.veya 3. denemesinde tutyo haliye her deneme para Rabbim ayarlasın artık ne diyeyim.

aynen canım bende burda o kadar ilginç şeyler duyuyorumki içimi bi ümit kaplıyo ,sonra dra gidince bütün ümitlerim yıkılıyo.Allaha tevekkül ettim o neylerse güzel eyler.
dün yaptım maydonoz süt buharını bugünde yapcam normalde 3 gün yapmak lazımmış adetten sonra ama benm 2 gün sonra yumurtlama günüm o yüzden bugünde yaparım inşAllah işe yarar.acayip terledim kızlar buhara oturdum baya sonrada çarşafa sarılıp direk yatağa geçtim inşAllah işe yarar önce Rabbimn izniyle tabi.

bana cvp vercek yokmu :111: benım dpo 4 görünüyor artık hamıle kalma oolasılıgı bıtmısmı oluyor
tabloya gore oyle olabilir ama ne olacagi belli olmaz
benim de tabloya gore dpo9 oysaki doktora gittigimde daha yumurtam vardi catlamamis

bir sansizlik olmus canim ama bilemedim hangisini yazsan daha iyi olur
sen daha iyi bilirsin kendinden de
tam da onemli gunlerde boyle olmus ya yumurtlamayi belirleme gunleri

genelde 12.gun gitmek iyi sanirim yumurtayi gormek icin
oyle yapabilirsin herhalde daha catlamamis olur ve durum hakkinda onemli gunler hakkinda doktorun bilgilendirir

ne sanslisin ya dgeismemesi harika bir sey
benim inanilmaz degisiyor
hatta sabah ilk ates 36,5 diyelim kalkiyorum geri donuyorum yataga yatiyorum 36 cikiyor
ya da mesela gece uyandim baktim 36,8 di sabah baktim 36,6
bende degisiyor ama degismemesi guzel sey
hadi bakalim son 5 gunun umarim hamilesindir

umarim hamilesindir ve testte cikmamistir
bazilari yukske atesle adet gorebiliyor bilmiyorum ki

kizlar pek sessiz bu gunlerde burasi
karanfilceee nuradamla nerdesinn?
ben cok feci oldum kizlar bugun ya, dun hic sorun yasamamistim ama bugun midem cok bulandi ayakta duramaz hale geldim son 3 saatte, midem simdi de bulaniyor, ne guzel rahatca oruc tutuyorum diye seviniyordum ama yarin konusunda kararsiz kaldim kendimi hic iyi hissetmiyorum. 10 bucukta iftar 1 bucukta da sahuru bitiriyorum ya belki o yuzden yeteri kadar su alamadim susuz kaldim bilmiyorum.

Son düzenleme:

oyyy sizin baya uzunmuş canım yaa 20saat falan oruç tutuyorsun sanırım
eğer çok zorlanıyorsan tutma yada bi gün arayla tut.
benimde gündüz böbreklerim ağrıyor susuz kaldığım için.aslında açlık susuzluk çekmiyorum şimdilik güzel gidiyor.
ama baş ağrısı öldürüyor benide

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]BAT[/td]
[td]TABLO[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecks[/td]
[td]21 temmuz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgimeleğim[/td]
[td]25 temmuz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]everythingwillbegreat[/td]
[td]26 temmuz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]okkesa[/td]
[td]27 temmuz[/td]
[td]http://www.fertilityfriend.com/home/3c4345[/td]
[/tr]
[tr]
[td]shnaay[/td]
[td]31 temmuz[/td]
[td]http://www.fertilityfriend.com/home/3c62e4/[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yokh[/td]
[td]1 ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebru_1907[/td]
[td]1 ağustos[/td]
[td]3df72d Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]

[tr]
[td]efesude[/td]
[td]6 ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecrin87[/td]
[td]7 ağustos[/td]
[td]34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]olimbera[/td]
[td]8 ağustos[/td]
[td]381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]romaRoma[/td]
[td]8 ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pervane88[/td]
[td]11 ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]22merve22[/td]
[td]16 ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fundurtan[/td]
[td]18 ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisbhr[/td]
[td]???[/td]
[td]375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:

cnm benım eer bebiş varsa benımde 9.gun yumurtladın kesın dedıgımı unutma sakın he bılıyosun bu konuda cok motıve ettım
ama egerkı gelırse kırmızılar ugramam buralara:18::18::18:

Ayy canım benim Allah kabul etsin.. önceki gün dedim ya sana bi dene istersen tutmayı diye dün ikindiden sonra benim de migrenim tuttu. zor oldu ama atlattım çok şükür.
hatta dedim içimden sen every ye bi dene de sonra kendin fenalık geçir. hiç ömrümde öyle olmamıştım annemin migreni var onu çok iyi anladım.
ama bugün çok iyiyim elhamdülillah.. çarşıya gittim alış veriş bile yaptım
belki seninki de yarın geçer kendin bilirsin canım tutup tutmamak konusunda:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…