Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eveeeet benim beklediğim misafirim sonunda geldi :) dün gece itibari ile adet olmaya başladım kızlar.. ama ben buna gerçekten seviniyorum artık düzene girmeye başladığına göre önümüzde hayırlı aylar var.. yalnız ateş ölçme tablosundan benim anladığım ateş adet olacağın zamanlara doğru düşmüyor.. ben artık bunu daha çok yumurtlama varmı yokmu onun için kullanacağım.. genelde çoğu arkadaşta ateş düşmeden adet oluyor..

canim yeni dongu yeni umut agustos bocegn gelsin senin deee

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorummm

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
gunaydin canim
o gun atesin baya yuksek cikmis gercekten bakalim durum ne olucak
kızlaaar selaaaam
yoktum 2 gundur. ne var ne yok? guzel haber varmı guzel haber????

iyi geceler kızlaarrr

bende yoktum iki gündür neyse yarın okurum ne var ne yok diye
kizlar cidden biraktiniz beni kac gundur yoksunuzozletmeyin
gelisme yok malesef
yeni hamis yok

canim farklilik yasamak her zaman iyidir
ama yine de biliyorsun kendimizi cok kaptirmamiz gerekiyor
amannn ben gogus agrisindan aglayacak duruma geliyorum noralde yatakta kivraniyorum da ne oluyor bebis mi var baksana
bu ay daha rahat ustune yatabiliyorum agrilar geliyor gidiyor hafif hafif
ama en onemlisi sanirim bata iki 3 gun kala falan yumusamasi olmamasi gerekiyor, cunku benim siskinlik oluyor bir beden buyuyorama sonra yumusuyor bata az kala ve adet geliyor ki insalalh bu ay oyle olmaz !

ates konusunda diyecegimiz o ki, bu ay atese kussek yeridir, bir gariplikler yasiyoruz da bakalim
yokh sen ve ben bir degisik hallerdeyiz
sonumuz hayir olsun, bebissssss olsunnnnn

Gunaydin Kizlar Iyi uyudum bugun ben hatta daha uyusam mi diye dusunuyorum, ev de cok pis biraz temizlesem iyi olacak..

adet sancisi geliyor gidiyor bir de, sanirim gercekten onceden yumurtladim doktorun gordugu zaman da belki 2., belki bilmiyorum iste ? sonucta sancim genelde battan 3,4 gun once ara ara vurur.

selam kızlar,dün kocişle çıktık onun için yazamadım.nasılsınız?umarım her kes iyidir.ben hani belimi çekdirmek için doktora gitmişdim ya, çekmedi belimi.bel ağrılarının sırtımdakı duzdan olduğunu söyledi.burda bu hastalığa ostixandoz diyorlar,belki every anlar,çünki rusçası da böyle.neyse,bu aptal doktor,bana şöyle bir baktı,ve vaspolenyamın(oofirite qaliba türkçesi) olduğunu söğledi,kan azlığımın olduğunu söyledi,onun için ilaç yazdı sadece,bir de sinirli birisin dedi onun için de bir ilaç,bitti gitdi,dediki buları yapa,ağustos sonunda gelirsin,vaspoleniya için ilaç falan yazarım,ben tabiki bu doktora güvenmedim,bir daha gitmem.en önemlisi eliyle karnımı kontrol etti ve sol yumurtalığımın şiş olduğunu(ovulyasyondan dolayı) söyledi,yani bu ay yumurtam soldaymış,ben de geldim,şimdi kan azlığımın olduğuna eminim,çok yorgun,halsiz,uykulu oluyorum,onun için pazı,havuç,elma suyu çekip içmeye,ve o ilaçları kullanmaya başladım,umarım her şey güzel olur,galiba eggwhite da gelmeye başladı,bakalım ne olucak.gelelim size.hamile olma ihtimali olan kim ki kızlar?yani gelenler de hoş geldi,eminim burayı ve izi çok seviceklar.ecks tatlım yeni döngün hayırlı olsun..

günaydın canımm hadı hayrılısı olsun oruçluykende temizlik zor oluyorr yaa.dün ben ateşimi ölçemedim uyudumm valla bir pazarım var dedim vurdum kafayı sahurdan sonra yattım uyudum :)) yarın adetımın 10,günü bu ay yumurtlamak için ilaç kullandıum yaa acaba ateşe onu etkisi varmıdır kızz ateş düşerse yumurtlamısmı oolcam ben şimdi gerçi yrın doktora gitmeyi planlıyorumm:44::44:

tatlım benim senin bat ne zaman ki?göyüs ağrında farklı,belki hamilesindir kuzum.umudun varmı bu aydan tatlım?

canim ben bilemedim tam ama sanirim anemi dedigimiz kansizlik soz konusu, eger halsizlik uyku da varsa tamam ondan dolayi, kuru uzum, kuru erik, siyah uzum, uzum suyu, bulgur da cok iyi mutlaka tuketmelisin. hadi bakalim yumurtani da biliyorsun ama anladigim kadariyla alttan muayene olmadin ya da utrasonla karina bakmadi sanirim. orda da utrason doktoru ve normal kadin doktoru farkli sanirim. burda normalde yri ayri randevu gerekiyor, once uzi yani utrason yaptiriyorsun sonra jinekologa gidiyorsun (tabi benim doktorum tanidik oldugu icin hersyei kendi yapti). uziyle baksaydi yumurta boyutunu falan da ogrenirdin, neyse canim verimli gunlerin yakin ya da basladi herhalde, iyi degerlndir

o zaman takma kafana doktorun en dogrusunu soyliycek atesten daha net olur yumurtlama durumu

tatlım bu kadar farklılık yaşıyosun,ben every gibi sakin olamıycam,ben senden çok ümitlendim ya,hiç olmayan bir göğüs ağrısı belki de bir belirtidir,benim evlilikten önce bata 3-4gün kala başlıyordu,şimdi ovulyasyondan sonra hemen başlıyor,ilk aylar ben bunu çok önemsedim,ama şimdi de öyle.kuzum cerviksini kontrol etsene,bence sana bir fikir vere bilir...

tatlım benim senin bat ne zaman ki?göyüs ağrında farklı,belki hamilesindir kuzum.umudun varmı bu aydan tatlım?

hic bilmiyorum canim
umidimi kaybetmek istemiyorum
zaman gosterecek cunku bat ne zaman belli degil
tabloya gore 3 gun var ama doktora gore daha var
beklemem lazim sabirla, testle de ugrasmiyorum bu ay sabirliyim cok sukur
bakalim simdilik anlamak zor umarim hamileyimdir cooooooooook istiyorum

burdad da öyle kuzum,önce uzi sora jinekoloq,ama ben ona jinekoloq gibi gitmedim ki,belimi çekmesi için gittim,o da böyle bir çok şey dedi bana,alttan falan kontrol etmedi,eliyle karnıma baktı sadece,eyer eylüle kadar olmazsa,6ay olacak o zaman güzel 1doktor bulup gidicem ona,buna hiç güvenmedim,kimyasal gebeliyimi anlattım, o da evet hamileymişsin,ama bir priblem olmuş dedi,1az sevindim,ama bilmem neden...

evet ya durum bir az karışık,inşallah güzel olur,ben seni çok seviyorum,hemen güzel haberler almanı istiyorum,inşallah bu ay her kes böğle bir mutlu olur...

hamile kalabildigini dusunup sevinmis olabilirsin canim, sonucta kimyasal da olsa yumurtayla sperm bulusmus
evet ya durum bir az karışık,inşallah güzel olur,ben seni çok seviyorum,hemen güzel haberler almanı istiyorum,inşallah bu ay her kes böğle bir mutlu olur...

ben de seni canim insallah bu ay ben hamileyim diye cildiririm topicte, ve bu ay herkes bekledigi mujdeyi alir

hamile kalabildigini dusunup sevinmis olabilirsin canim, sonucta kimyasal da olsa yumurtayla sperm bulusmus

ben de seni canim insallah bu ay ben hamileyim diye cildiririm topicte, ve bu ay herkes bekledigi mujdeyi alir

yeni döngün hayırlı olsun canım. adettte düzene girdim
diyorsun. svinim insallah bayam şekerin gelir.

geçm,şolsun canım ka yapıcı doğal şeyer ye.
yumoş günlerinde başlamış oh hoh hadi
boş geçirme bu günleri.

bu ay zaten herkeste bir umut,bazı belirtiler var.benim daha yumurtlama zamanım ama ben de bu aya çok inanıyorum.ya yeşimden bir haber yok?ben yokken geldimi hiç tatlım?

every atşin tekrar yüselmiş kuzum.
bu arada benimde hiççç belirtim yok.
göğüslerim her ay 2 beden büyürdü bu ay hiç tık yok.

sağ ol canım benim.yok kız biz yeni evli olduğumuz için mi bilmem ama en geç bir gü arayla çalışıyoz ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…