Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canim buna cevap vermek cok zor
cunku herkeste cok farkli
kimisi de en yogun akintisi oldugu gun yumurtluyor
kimisi akintilar azalirken
ben mesela bu ay son derece kuru donemde yumurtladim
doktora gittigimde akintilar bitmisti yen ama yumurtam yeni catlayacakti
sen sadece degerlendir gun asiri verimli gunlerde oldugun kesin

)) ben azeriyim canim..azerilerin 90 % ruscayi iyi bilir, ve cogunun rusya gecmisi vardir ama bence sor bir doktoruna, cok forumda okudum ruslar hepsi ove ove bitirmemis.
Hangi sehirde yasiyorsun ? hiiccc sevmem ruslari yaaa

ah efesude
bir bilsem esimde hersey normal mi
ustune de gitmek istemiyorum cok
ama birkac ay daha sabir sonra kendi gitmek kontrol olmak ister
tabi insallah gerek kalmaz buna

mmmm bilmemki tatlim...bakacagizz, bebek yoksa zaten gelecek adet..hayirlisi artik.

teşekkür ederim ateşim çlmediğim için çok kızıyorum 11.gün erken diye düşündüm ama çok kuru incir yedim herhal erken yumurtam çatlıcak yorumun için sağol iyi geceler...

)) ben azeriyim canim..azerilerin 90 % ruscayi iyi bilir, ve cogunun rusya gecmisi vardir ama bence sor bir doktoruna, cok forumda okudum ruslar hepsi ove ove bitirmemis.
Hangi sehirde yasiyorsun ? hiiccc sevmem ruslari yaaa

he heee bayildimmmm lafina ben de hic sevmem
evet azeri birkac kisiyle tanistim rusyada turk de azeri de cok
ya sehri yazmiyim olur mu cunku kimligim ortaya cikar diye korkuyorum
ama daha once moskova gecmisim var

teşekkür ederim ateşim çlmediğim için çok kızıyorum 11.gün erken diye düşündüm ama çok kuru incir yedim herhal erken yumurtam çatlıcak yorumun için sağol iyi geceler...

yalniz bazen akinti cok erken gelebiliyor ama catlama sonra da olabiliyor
benim 8.gun baslyip 17.gun catladigim bile oldu
iyi geceler sana da

he heee bayildimmmm lafina ben de hic sevmem
evet azeri birkac kisiyle tanistim rusyada turk de azeri de cok
ya sehri yazmiyim olur mu cunku kimligim ortaya cikar diye korkuyorum
ama daha once moskova gecmisim var

sorun deyil canim.. Moskova guzel evet, insallah sende kisa zamanda hamile kalirsin..yoksa en sonda hepimiz kafayi yiyeceyizz..sonrada kafadan catlak anneler olucaazzz gecikmis bebelere

sorun deyil canim.. Moskova guzel evet, insallah sende kisa zamanda hamile kalirsin..yoksa en sonda hepimiz kafayi yiyeceyizz..sonrada kafadan catlak anneler olucaazzz gecikmis bebelere

sen ne kadardir bekliyorsun ? daha once anlattin mi bilmiyorum gozumden kacmis
bir de azerilerde oyle ilginc seyelr yok mu kolay hamile kalmak hakkinda

ben 13aydir bekliyorum, yas 23...belki genc erken diiceksiniz ama ben istiyorum yaa ... azerilerde de oyle turklerle ayni yontemler var, ben kendim misirda oturuyorum, esimin isi sebebiyle , burda ot mot fazlaa..kullandim faydasini gordum ama bebeyi goremedim neyse ki..ben oz geceyim,esimde biraz sperm haraketliyi bende de hafif pko ve yumurtlama sorunu var..hsg cekildim bu ay temiz cikdi, bide ilacsiz falan kendligimdem yumurtladim..ama esimde bende tedavi olduk..bilemiyoruz..bu ay bi karisim alicaz kismetse araplar yapuyormus, adet olursam onu iceriz artik..

umarim adet olmazsin
benim de 13 ay bitti

kızlaaar selaaaam
yoktum 2 gundur. ne var ne yok? guzel haber varmı guzel haber????

iyi geceler kızlaarrr

bende yoktum iki gündür neyse yarın okurum ne var ne yok diye

My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
esımle en son salı gunu halvetteydık. asla umudumuzun olmadıgı bu ayda atesın gazabına da ugradık malesef
hıc olmayan seyler oldu bu ay atesımde
gecen adetımın 3. gunu hormon testım cok ıyı cıkmasaydı daha dogrusu test yaptırmamıs olsaydımhormonlarım bozuk derdım.
lutheal fazda bı yukselıp bı dusmesı cok garıp. onun dısında benı blıosunuz gece atesım ertesı sabahın atesı hakkında bana fıkır verırdı bunca aydır. mesela lutheal faz donemınde gece 37.1 ve ustu olurdu ates bu durumda sabahkı atesımın en az 36.6 ve ustu olacagını bılırdım. eger gece atesım 36.lı bısey olursa bılırdımkı sabah atesım dusuk oalcaktır hatta adet gelıodur derdım. yanı hıc lutheal faz da gece 37 altı olmayan ates sımdı bakıorum aksam 36.7 cıkıo dıorum sabaha ates dusuk cıkacak ama bakıorum gayet sabah atesı yuksek. yada gece bakıorum 37.1 cıkıo ama sabah atesı dusuk cıkıo.
dengem tamamen sastı.

bırde yokhun everynın falan memıs agrılarını kıskanırdım. onalrı heveslendırırdı cunku hamılelık habercısıdır ya hanı
ama bende o memıs agrısı hıc olmazdı
ama sımdıı son 7-8 gundur gıyınıp soyunurken bıle mahvettı benı

bu ay her aya gore farklı olarak hgs cekılmıslıgım var. ama oda bunları yapmaz yaa
pekı neler oluyo bana
bi yorumunuz varmı kızlar?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…