everythingwillbegreat
sana bişey sorabilirmiyim? şu yumurtlama zamanı gelen akıntı dün sabahtan şu ana kadar geliyor ve iyice yapışkan hale geldi tatilde oldugumuz için bu iki günü ateş olarak ölçemedim bu akıntıdan kaç gün sonra yumurta çatlıyordu yardımcı olursan sevinirim..
tabiki gebelikte adet gecikmesiyle birlikte hemen akntilar basliyor cogu kiside
islaklik hissi cok oluyor
sulu ya beyaz akinti
спасибо!!ben de hapi inceliyordum duzetlmistim icerigi
dedigin gibi bitkisel ve iyi birseye benziyor
ben bir adoktoruma da danisayim olmazsa eczaneye de sorarimrusya gecmisin var sanirim senin de
ben de oyle dusunuyorum ama doktorum bir kere gebelik gecirmek esinde herseyin normal oldugunu gostermz dedi
cunku ben dusuk yaptim bir sorun olabilir dedi
evet cnm haklısın adete yakın genelde herkesin ateşi düşer ama benm o gecikmede de ateşim düşmedi son gün düşer benm genelde sen daha öce ölçtünmü kaçıncı gün düşer ateşin.
yarında yapcm test ameliyattan önce hep 18.ve 19 . günlerde çizgiyi görürdüm.bende bilemiyorum acaba siklus değişebilirmi ateş ölçüyorum every ama bi görsen çok tuhaf bişey çıktı ortaya tabi hergün aynı saatte olmadığı için atmadım buraya .
canım adamın değerleri ,iyiyse kurcalamaşaka bir yana umarım eşinin ihtiyacı yoktur bu ilaca çünki tedavi süresi bizde 5 ayı buldu çok şükür iyi şu anda sonuçlar bu seferde bende sorun
canim buna cevap vermek cok zor
cunku herkeste cok farkli
kimisi de en yogun akintisi oldugu gun yumurtluyor
kimisi akintilar azalirken
ben mesela bu ay son derece kuru donemde yumurtladim
doktora gittigimde akintilar bitmisti yen ama yumurtam yeni catlayacakti
sen sadece degerlendir gun asiri verimli gunlerde oldugun kesin
)) ben azeriyim canim..azerilerin 90 % ruscayi iyi bilir, ve cogunun rusya gecmisi vardirama bence sor bir doktoruna, cok forumda okudum ruslar hepsi ove ove bitirmemis.
Hangi sehirde yasiyorsun ? hiiccc sevmem ruslari yaaa
teşekkür ederim ateşim çlmediğim için çok kızıyorum 11.gün erken diye düşündüm ama çok kuru incir yedim herhal erken yumurtam çatlıcak yorumun için sağol iyi geceler...
he heee bayildimmmm lafinaben de hic sevmem
evet azeri birkac kisiyle tanistim rusyada turk de azeri de cok
ya sehri yazmiyim olur mu cunku kimligim ortaya cikar diye korkuyorum
ama daha once moskova gecmisim var
sorun deyil canim.. Moskova guzel evet, insallah sende kisa zamanda hamile kalirsin..yoksa en sonda hepimiz kafayi yiyeceyizz..sonrada kafadan catlak anneler olucaazzz gecikmis bebelere
sorun deyil canim.. Moskova guzel evet, insallah sende kisa zamanda hamile kalirsin..yoksa en sonda hepimiz kafayi yiyeceyizz..sonrada kafadan catlak anneler olucaazzz gecikmis bebelere
sen ne kadardir bekliyorsun ? daha once anlattin mi bilmiyorum gozumden kacmis
bir de azerilerde oyle ilginc seyelr yok mu kolay hamile kalmak hakkinda
ben 13aydir bekliyorum, yas 23...belki genc erken diiceksiniz ama ben istiyorum yaa ... azerilerde de oyle turklerle ayni yontemler var, ben kendim misirda oturuyorum, esimin isi sebebiyle , burda ot mot fazlaa..kullandim faydasini gordum ama bebeyi goremedimneyse ki..ben oz geceyim,esimde biraz sperm haraketliyi bende de hafif pko ve yumurtlama sorunu var..hsg cekildim bu ay temiz cikdi, bide ilacsiz falan kendligimdem yumurtladim..ama esimde bende tedavi olduk..bilemiyoruz..bu ay bi karisim alicaz kismetse araplar yapuyormus, adet olursam onu iceriz artik..
oliiii yokhhh hosgeldinzzzzz
ah efesude
bir bilsem esimde hersey normal mi
ustune de gitmek istemiyorum cok
ama birkac ay daha sabir sonra kendi gitmek kontrol olmak ister
tabi insallah gerek kalmaz buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?