Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canim herkesde farkli oluyor galiba..bak bende hep adete yakin goguslerim acir, dediyin gibi mahv eder, ama bu ay hic agrimadi..ben artik yasadiklarima bakarsak hic bir belirtiye kanmiyorum.senin adete kac gun kaldi ? benim bugun adet gunum, ama 3gundu 37 ustu atesim..ne olcak yaa sonumuzzzz

Ben ates olcme yonteminde yeniyim malum..size bi sorum olacakdi, hani hamilelik belirtisi olarak bazal vucut isisni olceriz,yuksek cikiyormus yeni hamilelerde falan...ama bunu sabah uykudan yerinden kalkmadan yapmak gerek diyorlar..aksam uyumak vaktinde yapdigimiz ates gecersizmii ? bende aksamlar 37.6 cikiyor, hasta zann ediyorum artik kendimi.. gerci sabahlari 37.1den dusmuyor..hmm ?? aksam yapdigim gecersiz dimi ?

şenay yavrummm ateşin güzel günlerde düşmüş belkide yerleşmedir diyelim ve inşallah öyledir
göğüs acımasıda güzel belirti hadi az kalmış sonu hayır olsun inşallahhhhhhhh

evet canım akşam ölçtüğünün bi önemi yok çünkü akşam ısısı ile sabah ısısı çok farklı oluyor.
sabahları yataktan kalkmadan ölç bence ozaman anlaşılır.

evet canım akşam ölçtüğünün bi önemi yok çünkü akşam ısısı ile sabah ısısı çok farklı oluyor.
sabahları yataktan kalkmadan ölç bence ozaman anlaşılır.

hmm bende anlamisdim zaten..aksamlar hep yuksek cikiyor..ama 3gundur 37 den asagi dusmedi..bugunde adet gunum..varmidir bi umit sence?? gerci dun yapdigim test negatif olarak tum umitlerimi kirmayi basardi

hmm bende anlamisdim zaten..aksamlar hep yuksek cikiyor..ama 3gundur 37 den asagi dusmedi..bugunde adet gunum..varmidir bi umit sence?? gerci dun yapdigim test negatif olarak tum umitlerimi kirmayi basardi

canım ümit herzaman var tabiki adet olmadıın sürece.yaptığın teste takılma adet zamanı çıkmayan gecikmeden sonra çıkan çok kişi var.sen sabah ölç bi ateşini
akşam ateş yüksek çıkar zaten havalarda sıcak.hem vücut ısısı tam olarak uykudan sonra kesin anlaşılıyor.inşallah hakkında hayırlısı olsunnn

sabahlari 3gundur olcuyorum, dediyim gibi 37, 37.4 ve bugun 37.1 cikdi..sabahda olcerim insallah...bakalim hayirlisi..sende durumlar nasil??

sabahlari 3gundur olcuyorum, dediyim gibi 37, 37.4 ve bugun 37.1 cikdi..sabahda olcerim insallah...bakalim hayirlisi..sende durumlar nasil??

öyleyse ateşin gayet güzel canım inşallah hep böyle kalır.
bende durumlar geçen ay aşılama yaptırdım ama yumurtam geç çatladığı için fos çıktı.
o yüzden bu ay dinleniyorum yani hesap kitap yapmadan çalışmaya devam ateşte ölçmüyorum

insallah gelir senin bebisinde kisa zamanda...beklemek zor ama elden de baska bi sey gelmez..olcak mutlaka bizim bebelerde..sorun nedir sizde? bizde en ciddi sorun benim..yumurtlayamiyorum...bi tavuk kadar olamadim yaani

insallah gelir senin bebisinde kisa zamanda...beklemek zor ama elden de baska bi sey gelmez..olcak mutlaka bizim bebelerde..sorun nedir sizde? bizde en ciddi sorun benim..yumurtlayamiyorum...bi tavuk kadar olamadim yaani

aman canım tavukların başka bildiğimi var bizim gibi dünya dertlerimi var bi bildikleri yumurtlamak.
bizim sorun yok dedi doktorlar canım.eşimin spermi yeterli benim hormonlar iyi yumurtlama var tüpler açık ama gelemedi bebiş.
bizimde 2 yıl oldu isteyeli ama öncesinde hap kullandım ondanda şüpheleniyorum.
olacak ama sabrımız tükenmeden olsa hayırlısıyla

hehe...bi sey bilmiyorlar ama yumurtluyorlar iste...yerlerinde olmak istemezdim ama en azindan onlar gibi yumurtlasaydim gaaari aa cok sukur ne guzel bak her sey yolunda..o zaman bebis kisa zamanda gelir insalllah dusunme fazla..bizde bende ara sira kendiligimden tavukluk yapib yumurtuluyorum, bazen ilacla falan..esimde de az bi haraket sorunu var, tupler acik .rahim her sey yolunda..bakalim iste ne olcak ...bende 13aydir bekliyorum..insallah gelir kisa zamanda..

canım en azından sorun ne biliyorsun sorun çözüldüğünde gebe kalacaksın hayırlsıyla.
yumurtlayamadığına göre hormonlarda bi problem vardır canım.bunun içinde hayıt hapı var hormonları düzene sokuyor ve bi çok kişi gebe kaldı onun sayesinde
adı agnucaston bi araştır doktorlarda veriyor yani bitkisel içerikli ama doktor tavsiyesi.

benim FSH LH ve prolaktin hormonlarimda yerinde..sorun nedir bilemiyorum iste.ben evlenmeden once muayine olmusdu usg de, yumurtalar icin normal demislerdi, ama evlendigimde cok sikintilar yasadim, stressim cok fazla oldu, o yuzden bozuldu sanirim bunyem, hormonlar yerinde ama yumurtlama sorunu var..doktorda belki cekdiyin stresslerden dolayi oldu diyor..son 2aydir yumurtlama normal..bakalimmmm hayirlisi.

evet stres çok etkili yumurtlama konusunda ama aşılamayacak bişey değil.
hakkında hayırlısı canım.

ama o dediyin hayiti arasdiracam canim, ben misirda oturuyorum, araplara hayiti nasil anlatacamm bilmiyorum, bakalim hayirlisi.tesekkur ederim.

vuvvvvvvvvv güzel yerdesin en gezmek istediğim yerlerden birisidir.
evet orda anlatmakta bulmakta zor olur.belkide hiç gerek kalmadan gelir canım.

vuvvvvvvvvv güzel yerdesin en gezmek istediğim yerlerden birisidir.
evet orda anlatmakta bulmakta zor olur.belkide hiç gerek kalmadan gelir canım.

)))) evet enteresan bi sehir..nede olsa eski tarihi tasiyor kendinde..bilmemki burda aslinda o kadar ot mot varki..hangisini iceyim bilmem, adet olursam bi kac tansini almayi dusunuyorum..hayirlisi olsun canim, insallah seninde gelir kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…