sağ ol canım benim.yok kız biz yeni evli olduğumuz için mi bilmem ama en geç bir gü arayla çalışıyoz ya..
en doğrusuda bu canım birgün dur bir gün çalış.
insalah bayram şekerin gelir
tamam yaptim
selam canim iyilik sen nasilsin ?selam kızlar hayırlı günler.nasılsınız?
merhaba canim hosgeldin yenidenSelam kızlarrrreverycim tablo süper olmuş eline sağlık ateş topicine de böyle tablo yakışır zaten bende yakında tablomu koyarım nihayet geldi benimki nezamandır tam uğrayamadım özledim hepinizi
o zaman takma kafana doktorun en dogrusunu soyliycek atesten daha net olur yumurtlama durumu
selam canim iyilik sen nasilsin ?
merhaba canim hosgeldin yeniden
iyi bari adet olmussun yeni dongun hayirli olsun
tabloyu ben yapmadm ben bilmiyorum bahar yapti saolsun onun ellerine saglik
ben duzenleme yapiyorum o nasil yapilcagini soyledi
ozaman önce onun sonra senin ellerine sağlık canımevet geldi nihayet.. bu arada size bi sorum olucak.. şimdi doktor bana duphaston diye bi ilaç yazdı 15. günden 25. güne kadar kullanıcaksın dedi.. bikere bu ne ilacı bileniniz varmı :26: ikincisi ben adetin ilk gününü tam bilemedim. çünkü şöyle bişey oldu geçen pazar günü sadece peçeteye silince gelen bir lekelenme oldu sonra pazartesi bişey yoktu.. salı yine aynı oldu ta perşembe günü gerçek adet başladı gibi bişey.. şimdi ben hangi günden saymaya başlıcam:44: ilkinde çamaşırım bile kirlenmiyodu yani okadar az bi lekelenmeydi :44:
sagol canım yarın gitcem inş.özel polikinliğe gitcem daha önce gitmedım hiç iyi bir doktor varmıs orda bi muayne olayım bakalım ne diycek acaba alttan mı bakar yaaa :26:
sanirim ymurta takibi net gorunsun diye alttan muayene oluyor
gerilme kiz normal
sağ ol canım benim.yok kız biz yeni evli olduğumuz için mi bilmem ama en geç bir gü arayla çalışıyoz ya..
tırstım kızz birden uzun zamandır gitmiyorum yaa doktoraa oruç bozulmuyormus bunu öğrendim .ne diycem ben doktora ben kafama göre serophene kullandım size takıbe geldım mı diycem yok en iyisi diyeyeim ben doktorum bana serophene verdi pko olduğum için ona gidemedim size geldim diyeyeim bari bide polikilikdeki aletler iyidir umarım:26::26:
sagol canım yarın gitcem inş.özel polikinliğe gitcem daha önce gitmedım hiç iyi bir doktor varmıs orda bi muayne olayım bakalım ne diycek acaba alttan mı bakar yaaa :26:
duphaston hakkinda bildiklerimi yazabilirim sadece canim diger sorunun cevabini bilmiyorum
duphaston yumurtanin catlamasini saglayan ve catladiktan sonra da bebegin rahme tutunmasini saglayan bir ilac. burda hamilelere baslatiliyor ve turkiyede de tup bebek tedavisinda oneriyorlarmis cunku bebegin rahme tutunmasinda faydali..
ben gecen sene korunurken bu haptan kullandim ve doktorum ben uyariyordu eger bebek dusunmuyorsaniz iyi korunun cunku duphaston kolay hamile kalmayi saglayan br ilac demisti. ben catlamamis yumurtam kalmis oncelerden kistlesmis onun icin bana vermisti doktorum korunurken kullanmistim.
benim bildiklerim bunlar canimhormon duzenleyici ve yumurtan catlsin diye verilmis olabilir sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?